Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun canım. bence dr ne sor... enfeksiyon da olabilir tahlil yaptır...

kızlar ben kürtaj olalı 2 ay olucak. ama ben hala adet olmadm. böle olması normal mi ki?

benim 26 gün sonra olmuştu bence dr nle görüş...

candaşımmmmmmmmmmmmm
arayacağım seni. meriç inanç çok şanslı . böyle onun değerini çok iyi bilen ailesi var...
canım mamayı verme fazla memeyi sık ver öğrenir...

canım dr ni dinle 1 sene sonra yeniden dene. kaçtı ki amh n? benim 0.3 tü 7 yumurta olmuştu 6 döllenmişti. 5 i 3. güne gitti. 5. güne hepsi durmuştu( bir de dr sana neden amh yaptırdı yumurtalıklarına mı baktı?

Candaşımm ağlamaktan içim dışıma çıktı ne duygusalsın sen canım yaaa..Senin gibi bi annesi olduğu için meriç inanç çok şanslı..sen evladının kıymetini her anneden daha çok bileceksin...az şey yaşamadın bu yolda ama Rabbim mükafatını verdi...inşallah evladında size layık iyi bi evlat olur...canım çok öpüyorum meriç inançı ve seni...bebeğini ihmal etme senin iyi olduğunu bilmek yeter bize...iyi haberlerini aldıkya...

Son düzenleme:
candaşımm.. çok zorlu zamanlar geçirdin..
ama Allah'a çok şükür sonu çok güzel oldu.. artık mis kokulun kollarındaa..
nasıl yazmışsın, o zamanlar aklıma geldi.. çok duygulandımm..hazırolda bekliyorum zaten ağlamak için..
Allahım sağlıkla sıhhatle geçecek güzel,uzun bi ömür nasip etsin sizleree..
Allahım dileyenlerin, bekleyenlerin cümlesine nasip etsin inş..

Meriç inanç'ın da minik avuçlarından öp benim için.. kendinize iyi bakın annesii..

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkürler arkadaşlar..
kürtajdan bir hafta sonraki kan tahlilimde beta 242 pozitif çıktı..dr daha görmedi. ne demek bu arkadaşlar içerde parça vs var mı demek.. yani tekrar bir kürtaj durumu mu demek.. kendi dr uma gitmemiştim. güvenilir olsun diye hastaneye gitmiştim. keşke druma gitseydim. şuan kötüyüm işten izin alamamı yanıyım ona mı yanıyım bilemedim. zaten izin isteye isteye zor durumdayım. bir de burun polip ameliyatım var ...

minicikumut.. nasılsın, hiç görünmüyorsunn?
iyisiniz umarım.. dizim ağrıyor demiştin,nasıl oldun canım?

okurken çok duygulandım allahım olmaz zannettiklerimizi .olduruyor işte:) maşallah allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bu arada bebişle doğum günlerimiz aynı:)

kızlar çok çok teşekkür ediyoruz, sizlerin emeğide o kadar çokki her anımda iyi kötü zamanımda hep yanımdaydınız düştüm sizin desteklerinizle kalktım ama şimdi mucizem yanımda uyuyor, Allahım kimsleri evlatla sınamasın.kimsenin yüreği bu aşkla yanmasın.Meriç İnanç ım inş şanslı bi yavru... dilerim ömrünce kötülük görmez herkesin yavrusuyla birlikte.

chnb ablacım test sonucum kaç hiç bilmiyorum bakmamıştım bile, yumurtaları kalitesiz görünce istemişti testi.inş allahım nasip ederse ara vermeyi hiç düşünmüyorum.o kadar zorlu yollardan geçtikki bebek bakımı zorluğunu düşünmem, görüşürüz ablacım her zman müsait olduğunda görüşürz öpüyorum.

minicik canım hiç korkma herşey çok ama çok güzel olacak inan bana :)

asem, sezenim kızlar çok çok az kaldı sizlerin mutlulupğunuda topikçek yaşamaya.inş hikayelerinizi hevesle bekliyorum.

munis kedi canım rabbim inş sanada tattıracak bu duyguyu.

nazlım yüreğim seninle inş yarın burayı inletmek nasip olur o güzel haberlerinle.

asem sana yazcam fırsatım olunca.

rollem canım hiç bekleme tüpü dene inan güzel olcak gönlüm hep senle.
canım kendi dr un nasıl bilmiyorum ama ilgili bi dr a gittik sıkıntı varsa tereddütlüysen,

iyi aksamlar canim...sanada cok cok gecmis olsun..ALLAHIM kimseyi bu aciyi birdaha yasatmasin INSALLAH....evet bende ona cok sevindim zamaninda adet olduguma kürtajdan 29 gün sonra adetim geldi benim normalde adetim de öyledi hep 28-29 günde gelirdi....kürtaj yapan doktor 2 ay bekle dedi bana sonra korunmayi birakabilirsin dedi...baska bi doktorda 3 ay korun dedi hatta ben 3 ay diyorsam sen garanti olsun diye 4 ay korun dedi...ama ben cok sabirsizim en kisa zaamnda gebe kalmak istiyorum INSALLAH bebegimi kucagima almak istiyorum...suan adetliyim daha bitmedi besinci günü bugün ama azaldi bugün herhalde yarin birgün biter...ben galiba korunmicam.....yani korunmak istemiyorum ama emin de degilim aklim cok karisik...korkuyorum bir yandan ya gebe kalirsam ya bebegime yine bisey olursa diye rahim biraz dinlenmelimi diye düsünüyorum bilmiyorum ayrica ben kan pihtilasmasi icin kan verdim 10 gün sonra onun sonucunu alcam kan pihtilasmasi varmi diye...bebegimin kalbi ondanmi durdu diye...bilmiyorum esim diyor sonuclari bekleyelim simdilik korunalim felan diyor ama ben kararsizim..gebe kalsam simdi diyorum sonucu alcaz zaten gebeligim belli olana kadar sonucu almis oluruz ona görede doktor gereken ilaci felan yazar diyorum...yani sen suan korunmuyorsun ? :) INSALLAH önümüzdeki ay güzel haberini aliriz...senin bir düsükmü oldu ?? sebebini biliyormusun ??? kan felan verdinmi bakdirdinmi kana?? INSALLAH ALLAHIM istiyen herkesin tez zamanda kucagina bebisle doldurur INSALLAH....

bugün doktora gittim rahimde az bi kanama kalmış oda 2 gün içinde gelir gelmezse ilişkiye girebilirsiniz korunmanıza gerek yok kürtajı adetmiş gibi say korunmayın 3 ay tedavisiz deneyin inşallah olur olmazsa tedaviye devam ederiz dedi kürtaj olacağım zaman bana ilk adetten sonra 1 yada 2 ay korunursun demişti 3 ay bekleme olacaktı korunmamayı duüşünüyordum ilk adetten sonra bebeğe zararı olurmu diyede korkuyordum yinede ben ilk adet geçsin diye beklerken bugün doktorda baktı gerek yok korunmana dedi ben soğan kürü yapacaktım bu ay adetim gecikmeden gelsin rahim temizlensin diye ama doktor korunma deyince bu ay yapabilirmiyim aceba bebek olursa zararı olurmu ki bide yumurtlama ne zaman oluyor kürtajdan sonra bilen varmı kızlar .. inşallah bu ay hiçbişeye gerek kalmadan hamile kalırım allah ım tüm bebek isteyenlere aratmasın inşallah

canım ya allah a şükür annesin allah birdaha yaşatmasın bebeğinle sağlıkla yaşayın inşallah.... inşallah bende anne olurum en kısa zamanda yeniden başlayacam bat lara :-( ama sağlıkla gelsin inşallah

canım senin hamilelik belirtilerin devam ediyor mu

Asecim daha iyiyim çok şükür.1-2 gün evde dinlendim azaldı dizimin ağrısı.Evdeykende okuyup çıktım sizi.İyisin sende değil mi?

Hamileliğin 3-6 ayı için prenseslik dönemi diyorlardı değil mi?:)Ufak tefek sıkıntılar dışında rahatım şükür.Bugünümüze binlerce,milyonlarca kez şükür.

Nazlım bugün güzel haberi senden bekliyoruz canım benim.

Hepiniz iyisinizdir umarım.

günaydın kızlar
hepinizin yazdıklarını her zaman okuyorum tek tek yazmak istiyorum bu siteye sadece sizler için geliyorum okuyup çıkyotum sadece
ben 2 gündür idrar testi yapıyorum negatif silik bile çizgi yok ateşimi ölçüyodum ateşim düştü kasıklarımda adet ağrım var adet belirtilerinin hepsi var piskopat oldum ya ben bilmem kaç aydan beri vucudumu tanıdım ya anlıyorum malesef adet olucam kızlar bundan eminim o yüzden kan testine de gitmiycem o heycanı yaşamaya gerek yok bi kaç güne adet olurum sonra yolumuza bakıcaz bi süre istemiyorum uğraşmak doktora falan gitmicem çok yoruldum 9 aydır her ay doktordaydım mutsuzum çok mutsuzum ama isyanda etmiyorum vardır rabbimin bi bildiği hepinizi seviyorum
yazmazsammerak etmeyin iyi bişey olursa gelir yazarım bi gün ............

canım ben korunmuyorum ama yumurtlama günüme daha var bir hafta.
benimki düşük değil direk kalbinin durması ama baştan beri bir sorun vardı bizde gebeliğin 6 haftasında hafif kanama falan sonrada gelişimi geriden geldi doktor alalım dedi ben beklemek istedim sonrasında zaten malum,
benim 4,5 yaşında bir oğlum var bu ikinci bebeğim olacaktı olması kısmet değilmiş, kan pıhtılaşmasına gelince oda bir ihtimal tabi ama ben bu testi tekrar gebelik oluşunca vereceğim bazı kadınlarda gebelikte ortaya çıkıyormuş çünkü, testim pozitif çıktığında hemen coraspirin başlayıp kan vermeyi düşünüyorum neticem gelene kadar onla idare ederim neticem gelincede bakarız artık, allah ne zaman kısmet edecek tabi bilmiyorum hayırlısı olsun hepimiz için.

senin kaç haftalıktı gebeliğin sonlandığında

hikayeni gözlerim yaşlı okudum gerçekten, allahım meriç inança sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah,

fakat ben bu kürtajdan sonra rahim yapışması olayına takıldım, bende kendi doktoruma değil başka bir doktora kürtaj oldum umarım bendede benzer bir sorun yaşanmaz

canım kendi dr un nasıl bilmiyorum ama ilgili bi dr a gittik sıkıntı varsa tereddütlüysen,

canım druma kürtaj olmamıştım. zekai tahire gitmitim. şimdi kendi dr uma gidiyim diye düşünüyorum.cts gidebilirim en yakın.

canım senin hamilelik belirtilerin devam ediyor mu

canım benim hamilelik belirtilerim çok yoktu zaten..arada bulantılar vs. oluyordu ...yok şuan. ama inan şuan o bulantıları bile arıyorum. inşallah biz de anne oluruz..

Son düzenleme:

benimki 7 hafta 3-4 günlük felandi iste benim bebegiminde kalbi durmusdu ben hemen fark ettim bisey yolunda olmadigini...cok bulantim vardi kokulara gelemiyordum esim sigara iciyor o kokuyu kaldiramiyordum cok tiksiniyordum felan..cok halsizdim istahsizdim mutfaga girmek istemiyordum yemek kokusuna dayanamiyordum...birden tüm belirtiler gitti cumartesi sabahiydi uyandim kendimi cok iyi hissediyordum...huylandim esime dedim bebegime bisey oldu esim yokdur bisey iyi iste sevin bu belirtiler gitti felan diye dedi yok dedim normal degil bu belirtilerin hepsi birden gitmesi normal degil dedim...ve pazartesi hastaneye gittim malesefki bebegimin kalbi durmus carsambada kürtaj oldum bebegim 8 hafta bir günlük olcagi günü kürtaj oldum simdi huylandim ben sen yazmissin ya bazi kadinlarda gebelikte ortaya cikiyormus pihtilasma dedin ya huylandim simdi benim ilk gebeligimdi halen soru isaretleri var kafamda neden böyle oldu tabiki ALLAHA inancim sonsuz vardir ALLAHIN bir bildigi diyorum ama sonra yinede korkuyorum eger bende bi sorun varsa tedbirini almaliyim ben tedbirimi alimda gerisi ALLAHIMA kalmisdir diyorum...ama iste bakalim sonuclari bekliyorum...kanda kromozon analizisi de yapdirmak istiyorum da esim orali olmuyo cok calisiyo bu aralar zamanida yok gitcegimiz yerde bizim kaldigimiz yere 3 saat gidis ve 3 saat gelis...esime diyorum birgün izin al isyerinden ama iste yapmiyor...bu kadar huylanma korkma rahat ol diyo bir düsük oldu bu kadar kafana takma vardir ALLAHIN bir bildigi diyo bende diyorum biz yinede tedbirimizi alalim gecen gidelim bu ayin sonlarinda demisdi bakalim insallah o testide yapdiririz esimide cok bunalttim bu konulara girmekde istemiyor artik...ne güzel senin bir oglun varmis ALLAH size bagislasin ve INSALLAH en kisa zamanda ogluna bir kardes gelir INSALLAH....

aynen benimde burdaki bazi mesajlari okurken gözlerimden yaslar öyle bi akiyorki ALLAHIM meric inanca saglikli bir ömür nasip eder INSALLAH ALLAHIM onu size bagislasin.....ayrica ismi coooooooook güzel heleki Inanc cok hosuma gitti cok güzel bir secim olmus....bu arada bende senin gibi bu kürtajdan sonra rahim yapismasi olayina cok takiliyorum yani bir kac mesajda okudum bunu ben aklima kötü seyler getirmek istemiyorum INSALLAH bizlerde hersey yolundadir...ayrica ben bi mesajda söyle okumusdum rahim yapismasi olursa adet gelmezmis diye okumusdum bu dogrumu ?? hatta benim adetimin geldigi gün okumusdum ve ALLAHIMA sükür adetim geldi demisdim..ama bu mesajda okuduguma göre 16 ay boyunca bebek olmasi icin ugrasilmis ve sonra ögrenilmiski rahim yapismasi oldugunu...eee bu 16 ay boyunca eminimki normal bir sekilde adetiniz gelmisdir ??? ben ozaman baska yerde yanlismi okudum tüpler yapisirsa adet gelmezmis diye ??? simdiden cvp icin tskler....

tekrardan geçmiş olsun
teşekkürler iyi dileklerin için inşallah sende sağlıkla bir bebek sahibi olursun hatta birden fazla :))

yaşın kaç bu arada? 30 civarıysan eşine söyle zaman kaybetmeyelim de ama 20 lere yakınsan biraz daha bekle derim testler için tamamen normal nedenlerde düşmüş olabilir bebeğin

anladım canım bende hani devam ediyorsa belirtilerin bi sorun olması lazım diye sordum çünkü ben kürtaj oldum bi gün sonra sanki balon söner gibi gögüslerim fıs diye indi çok ilginç yorgunluk halsizlik gitmişti o yüzden sordum korkma inşallah sorunsuzca hallolur ben hiç beta yaptırmadım ama merak ettim bende kürtajdan sonra beta devam ediyormuki bi süre bana doktor 2 gün daha korun sonra gerek yok dediya beta devam etse demezler heralde.. sen kendi doktoruna git kesinlikle zekai tahir e hiç gitmedim ama kimse memnun değil ordan ben zaten devlet hastanelerine tövbeliyim allah düşürmesin kadın doğum hastanelerine ben zübeyde hanımı gitmiştim bana biçok kadının yanında vajinal muane yapılacak soyun dedi bende bekledim burda mı dedim evet senimi bekleyecez çabuk dedi bi başka yaşlı bi teyze vardı kızım utanma sende ne varsa bizdede var hepimiz aynıyız dedi yanyana soyunuyorsun kadınlarla hijyen yok bişe yok bidaha gitmem dedim gitmedimde lina ya gidiyorum çokta memnunum tertemiz 2,5 yıldır hep oraya gidiyorum etlik vakasından sonra zekai tahir de bi arkadaş dogum yapmıştı dikişleri yapılmadan yukarı çıkarttılar 4 saat bekledi sonra gelip yaptılar kardeşimde orda yaptı onuda yukarı aldılar buz gibi odaya lohusa kadın üşüyorum diyor bebek üsüdü diyoruz ki soğuk ne soğuğu üüşdünüz mü diyorlar bide malesef böyle... sen kendi doktoruna git bence bi baktır kendine için rahatlar en azından hem korunma süreni felan söyler ona göre... bende arıyorum bulantıları dün kontlole gittim bi kız geldi ya okadar kötü olmuşki kusuyor saç baş dağılmış çok ağrısı varmış onu gördüm çok üzüldüm biyandan kıza acil şifa versin rabbim bilmiyorum yaa allah a büyük söylemekte istemiyorum dedimki eşime allah ım banada nasip etsinde bende tek böyle bulantı ağrı olsun hiç ses etmeyecem çekecem o durumu demeyecem allah ım bune böyle diye dedim :-( heralde o bebegi görmeye canlı olduğunu bilmeye değer bunlar çünkü ben 2 hafta kanama çektim o ruhsal durumu bir ben bi allah bilir her an kaybetme duygusu belirti bitiyor ne oldu demek her tuvalete koşarak gitmek ne geldi diye bunlar o bulantılardan daha kötü bana göre :-( inşallah canım tekrar yaşarız o durumu inşallah bebeğimiz oldu diye haber veririz yine

inşallah adetin gelmez bebegin gelir bende tedavi sonrası artık gitmeyecem yoruldum demiştim doktorumlada konuşmuştum oda senbilirrsin istersen bi ara verelim nezaman istersen gel dedi o ay hamile kaldim tabi 7 haftalık düşük oldu ama oldu bence hamile kalmak degilde sağlıklı bebek olması önemli hayırlısıyla sağlıklı bebeklere hamile kalalım inşallah...
ne kadar oldu düşük olalı nekadar korundun bana doktor korunma dedi ama belkide 3 ayda olmayacağımı düşündüğü için demiştir diye düşünmedende edemiyorum çünkü bende yumurtlama sorunu ve çatlama sorunu var malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…