dr uma gittim. sorun yok dedi. beta değerine de zamanla düşüyormuş arkadaşlar. akıntı ve koku var diye tüplü krem ve fitil verdi. onun dışında benim burun ameliyatım olduğu için iki ay sonra hamile kalabilirsin dedi. yumurtalık vs de sorun yok dedi.. çok şükür..
yok bir sitemim hayatta herşey kısmet....
dün adet oldum kızlar hayırlısı bi süre doktor falan yok uğraşmak yok gücümü yeniden topladıımda ayağa kalkarım şimdi yoruldum hemde çok...
sizi seviyorum
çokkk şükür canım iyi rahatlamışsındır seninde rahmin çabuk toparlamış demekki gözün aydın... ayy bizimki düüştümüki aceba beta merak ettim şimdiallah inşallah cümlemize bebek nasip eder inşallah
nazlım 3 tane okurum süre ne kadar?
biraz toparlan canım ama artık ciddi bir tedaviye başla derim tüp derlerse tüp olsun. bu kadar geçen ay seni çok yıprattı...
candaş gibi bismillah de git başla derim ben ablan olarak...
canım sen rahim filmi çekilmiş miydin?
selam kızlarr
bana 500 yasin okuncak:)kafayı yedim bu ay dualara adıcam kendimi başka türlü rahat edemicam yoksa okuyabilecek olan varsa rakam bildirirse sevinirim okuyamazsanız da canınız saolsun sakın kırılcam diye düşünmeyin hepinizin bebeği var yada son zamanlarınızdasınız 1 kişi 1 den fazla okuyabilir sıkıntı yok
okuyandan okumayandan allah razı olsun
canım bende 10 tane okurum..
Allahım yapılan tüm duaları kabul etsin nazlımm...
allah razı olsun canım
çok dardayım bu dualar beni rahatlatacak inşallah adımı bilion dimi yasemin:)
yok ablam çekilmedm doktorumda çektir dedi haziranda kardeşimin düğünü var onun telaşı olacak o telaşı bi atlatalım sonra gidip rahim filmi çekilcem olmazsa belkide kendiliğinden gelir allah kısmet eder ahmet arda gibi süpriz bebek olur belki:)
yıkılıp yıkılıp ayağa kalkıyorum ne ilginç son gün 5 nisan ablacım cuma günü bağışlıucam allah izin verirse allah razı olsun saolasınnn
allah razı olsun canım
çok dardayım bu dualar beni rahatlatacak inşallah adımı bilion dimi yasemin:)
selam kızlarr
bana 500 yasin okuncak:)kafayı yedim bu ay dualara adıcam kendimi başka türlü rahat edemicam yoksa okuyabilecek olan varsa rakam bildirirse sevinirim okuyamazsanız da canınız saolsun sakın kırılcam diye düşünmeyin hepinizin bebeği var yada son zamanlarınızdasınız 1 kişi 1 den fazla okuyabilir sıkıntı yok
okuyandan okumayandan allah razı olsun
amin canım.. inş feraha çıkacaksın..
yer gök dua üstüne..Allahım kabul eylesin inş tez vakitte ..
Ayıp ettin ,tabiki biliyorum..unuturmuyum seni,adını
chnb ablamda yazmış.. bi süre dinlensende sonra bi yerden başla nazlım..
dualarım her zaman seninleydii..ve seninle..
kendine iyi bak canım
Canım sen bırak düğün telaşını:)) basit bir işlem bunca ay o kadar ateş takip ettin olmalıydı. umarım sorun yoktur ama varsa da .çözüm var lütfen git dr ye. İnşallah senin de istediğin gibi olur ama böyle bir adım atmadan olmayacaksa bekleme yıllar geçiyor daha 2. ler var:)) dinle ablanı:)
canım bende alayım 3 tane...Bu arada ablamın adı..inşallah en kısa zamanda kavuştursun rabbim yavruna yaseminim
günaydın arkadaslar....bende 10 tane yasin okurum....yarın başlarım ALLAH nasip ederse İNSALLAH..ismin yasemin unutmam....
Kizlar nasilsiniz? Dogumu yaklasanlar neler yapiyorsunuz nillde, asem, Sezen, minicikumut iyi misiniz? Bende bu ayda birsey yok ne yazikkiBelirtilerden hemen anliyorum. Ameliyat ise yaramadimi acaba. Doktor biraz zaman taniyalim ameliyat sonrasi dedi. Eger olmazsa maddiyat durumlarini nasil ayarlicaz tup mup icin bilmiyorum. Dusundukce ruhum daraliyor.
Lutfen benim icinde dua edin dogum aninda edin dicem o heyecanla beni hatirlamazsiniz ama heraldeBir daha hic hamile kalamiycam sanirim
Nazlim dualarini Allah kabul etsin. Insallah hepimizin yuzu guler en kisa zamanda.
Rollem aklıma geldikçe dua ediyorum canım..inşallah doğuma gşderkende bi dua listesi hazırlamayı düşünüyorum..Rabbim en kısa zamanda verecek inşallah merak etme..stres yapma yeter..
Nazlım Allah kabul etsin canım..Rabbim bu sebepten rollenin senin ve buradaki tüm bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah..
Candaşım seni burada görmek ne güzel oğluşumuz nasıl annesi..alıştınızmı birbirinize..mis kokulunu kokla yerimize..
sorma canım yaa zaman geçmiyor diyordum ama geçiyor demek 31 haftalık olduk bile..zamanımız git gide azalıyor..bebek arabası ve beşik aldık hafta sonu eşimin bi arkadaşının dükkanıymış..ama tereddütteyim hala..hazırlıklar hemen hemen tamam gibi..kıyafetlerini de aldık çıkmışken..bir tek kendime alacağım şeyler kaldı..çok şükür çoğunu hallettik..
bebek arabamız ve beşiğimiz: http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...ri-bebislerinin-cicileri-51.html#post29557678
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?