Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çokkk şükür canım iyi rahatlamışsındır seninde rahmin çabuk toparlamış demekki gözün aydın... ayy bizimki düüştümüki aceba beta merak ettim şimdi allah inşallah cümlemize bebek nasip eder inşallah

allah inşallah daha fazla bekletmeden tüm bebek bekleyenlere nasip eder inşallahhhhh canımm aminnnnn

çok şükür canım. iyi sonuçlar tüm anne adaylarına..

selam kızlarr

bana 500 yasin okuncak:)kafayı yedim bu ay dualara adıcam kendimi başka türlü rahat edemicam yoksa okuyabilecek olan varsa rakam bildirirse sevinirim okuyamazsanız da canınız saolsun sakın kırılcam diye düşünmeyin hepinizin bebeği var yada son zamanlarınızdasınız 1 kişi 1 den fazla okuyabilir sıkıntı yok
okuyandan okumayandan allah razı olsun

nazlım 3 tane okurum süre ne kadar?

biraz toparlan canım ama artık ciddi bir tedaviye başla derim tüp derlerse tüp olsun. bu kadar geçen ay seni çok yıprattı...
candaş gibi bismillah de git başla derim ben ablan olarak...

canım sen rahim filmi çekilmiş miydin?

yok ablam çekilmedm doktorumda çektir dedi haziranda kardeşimin düğünü var onun telaşı olacak o telaşı bi atlatalım sonra gidip rahim filmi çekilcem olmazsa belkide kendiliğinden gelir allah kısmet eder ahmet arda gibi süpriz bebek olur belki:)
yıkılıp yıkılıp ayağa kalkıyorum ne ilginç son gün 5 nisan ablacım cuma günü bağışlıucam allah izin verirse allah razı olsun saolasınnn

canım bende 10 tane okurum..
Allahım yapılan tüm duaları kabul etsin nazlımm...

allah razı olsun canım
çok dardayım bu dualar beni rahatlatacak inşallah adımı bilion dimi yasemin:)

amin canım.. inş feraha çıkacaksın..
yer gök dua üstüne..Allahım kabul eylesin inş tez vakitte ..

Ayıp ettin ,tabiki biliyorum..unuturmuyum seni,adını
chnb ablamda yazmış.. bi süre dinlensende sonra bi yerden başla nazlım..
dualarım her zaman seninleydii..ve seninle..
kendine iyi bak canım

Canım sen bırak düğün telaşını:)) basit bir işlem bunca ay o kadar ateş takip ettin olmalıydı. umarım sorun yoktur ama varsa da .çözüm var lütfen git dr ye. İnşallah senin de istediğin gibi olur ama böyle bir adım atmadan olmayacaksa bekleme yıllar geçiyor daha 2. ler var:)) dinle ablanı:)

allah razı olsun canım
çok dardayım bu dualar beni rahatlatacak inşallah adımı bilion dimi yasemin:)

canım bende alayım 3 tane...Bu arada ablamın adı..inşallah en kısa zamanda kavuştursun rabbim yavruna yaseminim

günaydın arkadaslar....bende 10 tane yasin okurum....yarın başlarım ALLAH nasip ederse İNSALLAH..ismin yasemin unutmam....

bi süredinlenip yeniden başlıcam kuzum doğal olmazsa ama şimdi doktora falan gitmek istemiyorum bu ay düzenli soğan kürünü de yapıcam şifa olur inşallahhh allah razı olsun

seni her zaman dinlerim ablacım merak etme ama bi kaç ay gitmicem doktora o gücü kendimde bulamıyorum inan yorgunum çok bi kaç ay dinlenmek istiyorum sonra rahim filmi aşılama tüp ne gerekiyosa yaptırırız bide eşim işten çıktı şuan dükkan açtı maddi olarak eksilerdeyiz bu durum da var malesef
canım bende alayım 3 tane...Bu arada ablamın adı..inşallah en kısa zamanda kavuştursun rabbim yavruna yaseminim

canımmm allah razı olsun saolasın
günaydın arkadaslar....bende 10 tane yasin okurum....yarın başlarım ALLAH nasip ederse İNSALLAH..ismin yasemin unutmam....

allah razı olsun arkadaşım saolasın hepiizin acıları diner inşallahhh

Kizlar nasilsiniz? Dogumu yaklasanlar neler yapiyorsunuz nillde, asem, Sezen, minicikumut iyi misiniz? Bende bu ayda birsey yok ne yazikki Belirtilerden hemen anliyorum. Ameliyat ise yaramadimi acaba. Doktor biraz zaman taniyalim ameliyat sonrasi dedi. Eger olmazsa maddiyat durumlarini nasil ayarlicaz tup mup icin bilmiyorum. Dusundukce ruhum daraliyor.
Lutfen benim icinde dua edin dogum aninda edin dicem o heyecanla beni hatirlamazsiniz ama heralde Bir daha hic hamile kalamiycam sanirim
Nazlim dualarini Allah kabul etsin. Insallah hepimizin yuzu guler en kisa zamanda.

Son düzenleme:
kızlar selamlar, nasılsınız ?

hayat canım genel olarak evet özelde kötüler az devlette iyuiler ama özelde de olsa it itin ayağına basmıyo, eksik kalanı söylemeyebiliyo sana ben özelde de iyi drlarla karşılaşamadım çok, en son gittiğim tedavi gördüğüm hariç.kk ya çok güveniyorum ben beğeni yüksekse dr gerçekten iyi oluyomuş.

nazlım, herşey güzel olcak sanırım vakit dolmadan ne yaparsan yap olmuyo moralini bozma pes etsende kalkmaktan korkma dengesizleştim sanma hangimiz geçmedikki o yoldan olacak er yada geç allahın izniyle olacak ama bebein

rolle canım dr una tedavi zamanı geldimi diye hatırlat bence yaş faktörünüde göz önüne alıp ertelememk gerek diye düşünüyorum, yanlış anlaymaycağını düşündğümden yazıyorum.ben senin için ümitsiz değilim tedavi tahmin ettiğin kadar masraflı olamayacak ama rahat ol.gerçi ist da yücel karaman mı ona gidiyosan pahalıdır onu bilemiyorum ama genel olarak tedavi ücretli ssk karşılıyosa ki karşılar çocuğun yok 4-6 arası değişir ortalam ilacıyla vs.en kötü kredi çekersin olmayınca olmuyo biliyorum ama onlar için Allahta nasip gönderiyo parasal olarak bekleme derim onun yeri dolarda vakit geçerse yavruya bi adım daha uzaklaşabiliriz nolur erteleme aynı endişeler bende de vardı

asem sezen nilde minicik kızlar doğuma çok az kaldı moraller nasıl eksikler tamamlandı mı ?

tecrübeli anneler bebişleriyle ilgileniyo girmek zormuş öpüyorum hepinizi

rolle sen hamile kalacaksın unutma, kızlarda unutmaz notla gider dua eder eminim, ben öyle yaptım seni nazlımı serhaticeyi defalarca söyledim dua ettim rabbim tez vakitte kabul eder inş

Rollem aklıma geldikçe dua ediyorum canım..inşallah doğuma gşderkende bi dua listesi hazırlamayı düşünüyorum..Rabbim en kısa zamanda verecek inşallah merak etme..stres yapma yeter..

Nazlım Allah kabul etsin canım..Rabbim bu sebepten rollenin senin ve buradaki tüm bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah..

Candaşım seni burada görmek ne güzel oğluşumuz nasıl annesi..alıştınızmı birbirinize..mis kokulunu kokla yerimize..
sorma canım yaa zaman geçmiyor diyordum ama geçiyor demek 31 haftalık olduk bile..zamanımız git gide azalıyor..bebek arabası ve beşik aldık hafta sonu eşimin bi arkadaşının dükkanıymış..ama tereddütteyim hala..hazırlıklar hemen hemen tamam gibi..kıyafetlerini de aldık çıkmışken..bir tek kendime alacağım şeyler kaldı..çok şükür çoğunu hallettik..

bebek arabamız ve beşiğimiz: http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...ri-bebislerinin-cicileri-51.html#post29557678

devrelerim nerelerdesiniz ne haldesinizzzzzzzzzzzzzz:)

Candasim haklisin artik cok vakit kaybetmemem lazim Ama doktor ne dese onu yapmak zorunda kaliyorum. Basima neler gelecek cok korkuyorum cok uzuluyorum Keske su ameliyattan sonra kavussaydim bende artik bebegime.Oyle kismetsizim ki..
Sezencim Allah razi olsun senden.Adimi hatirliyormusun ozelden yaziyimi kizlar adimi :)
Kizlar doktor bir kac aya ilk asilama deneyecek bende.Bu asilama ise yariyor mu tupten farki nedir? Ozelligi var mi? Hem ona hem tupe para bayilmiyim diye soruyorum bir bilginiz var mi?

merhaba arkadaslar...yasemin bugün baslicakdım yasin okumaya ama cok hastayım...cok kötü gribe yakalandım....suan bile zor yazıyorum...basım cok agrıyor...tüm gece uyumadım atesim cok yükseldi....gece cok agladım esimide uyutmadım...kendime geldigim an baslicam insallah yasin okumaya...05.04 kadar zamanımız var degilmi ?? yanlış hatırlamıyorum degilmi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…