Candasim haklisin artik cok vakit kaybetmemem lazimAma doktor ne dese onu yapmak zorunda kaliyorum. Basima neler gelecek cok korkuyorum cok uzuluyorum Keske su ameliyattan sonra kavussaydim bende artik bebegime.Oyle kismetsizim ki..
Sezencim Allah razi olsun senden.Adimi hatirliyormusun ozelden yaziyimi kizlar adimi :)
Kizlar doktor bir kac aya ilk asilama deneyecek bende.Bu asilama ise yariyor mu tupten farki nedir? Ozelligi var mi? Hem ona hem tupe para bayilmiyim diye soruyorum bir bilginiz var mi?
Kizlar nasilsiniz? Dogumu yaklasanlar neler yapiyorsunuz nillde, asem, Sezen, minicikumut iyi misiniz? Bende bu ayda birsey yok ne yazikkiBelirtilerden hemen anliyorum. Ameliyat ise yaramadimi acaba. Doktor biraz zaman taniyalim ameliyat sonrasi dedi. Eger olmazsa maddiyat durumlarini nasil ayarlicaz tup mup icin bilmiyorum. Dusundukce ruhum daraliyor.
Lutfen benim icinde dua edin dogum aninda edin dicem o heyecanla beni hatirlamazsiniz ama heraldeBir daha hic hamile kalamiycam sanirim
Nazlim dualarini Allah kabul etsin. Insallah hepimizin yuzu guler en kisa zamanda.
kızlar selamlar, nasılsınız ?
hayat canım genel olarak evet özelde kötüler az devlette iyuiler ama özelde de olsa it itin ayağına basmıyo, eksik kalanı söylemeyebiliyo sana ben özelde de iyi drlarla karşılaşamadım çok, en son gittiğim tedavi gördüğüm hariç.kk ya çok güveniyorum ben beğeni yüksekse dr gerçekten iyi oluyomuş.
nazlım, herşey güzel olcak sanırım vakit dolmadan ne yaparsan yap olmuyo moralini bozma pes etsende kalkmaktan korkma dengesizleştim sanma hangimiz geçmedikki o yoldan olacak er yada geç allahın izniyle olacak ama bebein
rolle canım dr una tedavi zamanı geldimi diye hatırlat bence yaş faktörünüde göz önüne alıp ertelememk gerek diye düşünüyorum, yanlış anlaymaycağını düşündğümden yazıyorum.ben senin için ümitsiz değilim tedavi tahmin ettiğin kadar masraflı olamayacak ama rahat ol.gerçi ist da yücel karaman mı ona gidiyosan pahalıdır onu bilemiyorum ama genel olarak tedavi ücretli ssk karşılıyosa ki karşılar çocuğun yok 4-6 arası değişir ortalam ilacıyla vs.en kötü kredi çekersin olmayınca olmuyo biliyorum ama onlar için Allahta nasip gönderiyo parasal olarak bekleme derim onun yeri dolarda vakit geçerse yavruya bi adım daha uzaklaşabiliriz nolur erteleme aynı endişeler bende de vardı
asem sezen nilde minicik kızlar doğuma çok az kaldı moraller nasıl eksikler tamamlandı mı ?
tecrübeli anneler bebişleriyle ilgileniyo girmek zormuş öpüyorum hepinizi
devrelerim nerelerdesiniz ne haldesinizzzzzzzzzzzzzz:)
asem yakaladım seni nasılsın canım görüşemiyoruz ne zmandır..eksikler tamammı?
sağol canım daha güzelleri sizin olsun..hafta sonu biraz alışveriş yaptık..çoğusu alındı listemin..ama kendim için olan listeye başlamadım daha..ev boyanacak işte büyük bi temizlik beni bekliyor..2 hafta sonraya anlaşmış eşim boyacıyla..camlar kapılar eşime ait..ama asıl ince temizlik yoruyor insanı..şimdiden ağırlaştım..2 iş yapsam ağzım açık kalıyor..nasıl olacak bilmiyorum.:26:
eksikler tamamlanıyor ne güzel.. canım bende alıyorum ama eksiğim var yine bi kaç parça..hallolacak inş
bi an önce herşey tamamlansa iyi olur.. ne olur ne olmaz.. en azından çantamız hazır olsa:26:
oyacı eve girince, çabuk çıkarda; ardından temizlik isteyecek ev tabiki..yardım al, yavaştan yap canımm
bende ince temizliği düşünüorum..bu haftasonu genel temizlik olsunda; 1 ay sonrada derin bi temizlik yapılmalı..
aynı dediğin gibiym.. sabah evden çıkmadan ve akşamları gelince;az zamanda işlerden yapmaya çalışıyorum.. ama dediğin gibiym nefes nefese kalıyorumm..bazen iş yerinde müşteriyle bile konuşurken; hiç bişey yapmadığım halde durup dururken nefes nefese kalıyorum.. bebek bende hala ters; başyukarı yani..ondan tıkanıyorum sanırım..dönse; biraz daha rahatlarım sanki:26:
pzt.si günüde randevum var.. artık iki haftada bi görüşecekmişiz doktorumla.. bu iyi oldu.. seninde yakındır muayenen dimi?
iyi aksamlar arkadaslar...yasemincigim biraz önce 2 tane yasin okudum senin icin....cok hastayım anca bu kadar okuyabildim şimdilik devamı gelecek İNSALLAH....ALLAH cümlemizin dualarını kabul eder İNSALLAH...
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim herkesin yazdıklarından moral bulup yalnız olmadığımı hissettim...bende 26 şubatta 10 haftalık bebeğimi kaybettim ve hala regl olmadım 33 gün oldu biraz endişeliniyordum ama genelde geç geliyor sanırım, patoloji sonucu ve eşimin sperm sayımında herhangi bir sıkıntı çıkmadı genetik tarama sonuçlarım henüz çıkmadı başka yaptırmam gereken bir test var mı acaba bir daha aynı şeyleri yaşamak korkutuyor Allah hepimizin gönlünden geçeni hayırlı kılsın inşallah... en kısa zamanda güzel günler görmek dileğiyle...
güzelarkadaşım gözünaydın çk sevindim yavrunu almışşsın kucağına kavuşmuşsun meriçimize allah ayırmasın hep güzel günlerinii göreli inşallahhh,bende şifremi unutmuşum bayadır giremedm foruma ,malum benimkide çk hastalık çekti bu kış çk şükür yaz geliyo belki biraz daha rahat ederiz,yaşıda geliyo oğlumun bu ayın 24 doğum günü var bakalım hazırlıklar tam gaz ,seni çk öpüyorum canım,allaha emanet olun,diğer arkadaşlarımada allah yavrularına sağsalim kavuştursun,olmayanlara rabbim tez zamnada göbüşlerini doldursun hepimiz bu zor yollardan geçtik umudunuzu yitirmeyin bizler sizlere umut olabilirsek ne mutlu herkesi öpüyorum...sezen, canım arabanızı ve beşiğinizi güle güle kullanın beşiği kaç yaşa dek kullanabilceksin ? inş memnun kalırsın.eksikler son anda bile çıkıyomuş ben son hafta bile hergün gezdim dr dalga geçti sokakta mı doğurcan otur evinde diye :)) isim bulursanız bizimle paylaşırsın dimi bekliyorum merkla...
rolle seni üzmek için yazmadım şansım az deme, olacak sadece ertelememek gerek ondan dedim ama haklısın dr hadi demezse sende tek başına tedaviye başlayamazsınki dr a ısrar et derim erken tedavi için. aşılamanın şansı tüp bebekten daha az.olacak ümididni yitirme.vakit geçtikçe ümidimizde azalıyo sorunlarımız benzer ondan tez davranmakta fayda var
asem, günler yoğun geçiyo cidden bide avde bin tane adam var yalnız kalsam dahada zor olcak.eşimde bırdaydı bugün gidiyo.ona biraz üzüldüm, 20 gün gelmeyecek ondan sonra 15 gün burda ve birlikte döncez.meriçimde iyidir teyzesi ya maşallah akıllı oğlum var.mükafatımı aldım sanırım.k.validemlere kızgınım.yalandan seviyo ama değil, derdi işi gücü laf sokmak beni bebeği karalamak.bacısı zaten bu konuda 1 numara mıymıntıymış meriç.kıymetli paralı oğlum diyorum ne para harcadında şikayete başladın diyolar sanki şiayet ediyorum.tüp bebek masraflıdır diyorum duymuyo.görümcemde miller ötesinden yetişiyo son gece diyo epiduralle sakat ihtimalin çok yüksek biliyosun dimi diye sakat kalsam sevincek sanki ! hee bide yememiş içmemeiş hamiel kalmak için uğraşmış 10 haftalık hamileymiş 3. bu.ki 12 yaşında kızı vardı asla bu kadar yaş farkıyla çocuk yapmam diyodu.meriçten sonra niyetlenmiş içinde bin fesatlık var
canım çocuk ağlıyoda pıhtılaşma testi yaptır mutlaka.ondan çok kayıp yaşanıyor bende de varmış
güzelarkadaşım gözünaydın çk sevindim yavrunu almışşsın kucağına kavuşmuşsun meriçimize allah ayırmasın hep güzel günlerinii göreli inşallahhh,bende şifremi unutmuşum bayadır giremedm foruma ,malum benimkide çk hastalık çekti bu kış çk şükür yaz geliyo belki biraz daha rahat ederiz,yaşıda geliyo oğlumun bu ayın 24 doğum günü var bakalım hazırlıklar tam gaz ,seni çk öpüyorum canım,allaha emanet olun,diğer arkadaşlarımada allah yavrularına sağsalim kavuştursun,olmayanlara rabbim tez zamnada göbüşlerini doldursun hepimiz bu zor yollardan geçtik umudunuzu yitirmeyin bizler sizlere umut olabilirsek ne mutlu herkesi öpüyorum...
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim herkesin yazdıklarından moral bulup yalnız olmadığımı hissettim...bende 26 şubatta 10 haftalık bebeğimi kaybettim ve hala regl olmadım 33 gün oldu biraz endişeliniyordum ama genelde geç geliyor sanırım, patoloji sonucu ve eşimin sperm sayımında herhangi bir sıkıntı çıkmadı genetik tarama sonuçlarım henüz çıkmadı başka yaptırmam gereken bir test var mı acaba bir daha aynı şeyleri yaşamak korkutuyor Allah hepimizin gönlünden geçeni hayırlı kılsın inşallah... en kısa zamanda güzel günler görmek dileğiyle...
iyi aksamlar yasemin....bugünde 3 tane yasin okudum senin icin...toplam 5 oldu...bugün sende basladın duaya degilmi ??? yanılmıyorsam cuma baslicam yazmısdın ??? ALLAH cümlemizin dualarını kabul eder İNSALLAH....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?