Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar allah kat kat razı olsun hakkınızı helal edin vaktinizi aldım çok mutlu ettiniz beni okuyan ağzınız güzelliklerle dolu kalbiniz dert görmesin rabbim kabul eylesin inşallah
çok çokkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim

selamkızlar, nasılsınız?

minicik,doğumda ilk sıra senin dimi*

lone,minikler,ceza,chnb nasılsınız kızlar ? minikler ceza dönem kapanana dek evdesini dimi*

Candaşım iyiyim çok şükür.Son 1 aya girdim artık.En yakın benim doğumum görünüyor hayırlısıyla.

Siz nasılsınız.Meriç paşamda iyidir İnşallah.1 aylık oldunuz sizde

Topiğe kimse uğramıyor artık.Bu duruma üzülüyorum bazen.Özellikle doğumdan sonra kimse uğramıyor.Burada zor günleri beraber geçirdik,güzel günleride beraber geçirmeliyiz diye düşünüyorum.Bebekler ne kadar huysuz olsada arada bir 1-2 kelime yazabiliriz diye düşünüyorum(Bu konudaki fikrim doğumdan sonra değişir belki bilmiyorum)

Herkes iyidir umarım.Allah'a emanet olun.Görüşmek üzere

merhaba arkadaşlar 15 martta 8 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kürtaj ile aldırmak zorunda kaldım,doktorum fsh ımı ve yaşımı göz önünde bulundurarak hiç beklemicez dedi bu arada yaşım 33 fshım 10.kürtajın çok iyi geçtiğini vakumdan bile daha hassas bi aletle yaptıgını beklemeye gerek olmadığını söyledi yapışıklığı önlemek içinde 1 kutu doğum kontrol hapı verdi ama ben ilk günlerde 2 gün üstüste unuttum içmeyi,bugün 25. gün adet olmayınca birazda meraktan evde test yaptım 2. çizgi silik çıktı doktorumla görüştüm hamile olabilirsin kan testi yaptır dedi kürtajdan dolayı çıkmış olabilirmi dedim az bi ihtimalde olsa olabilir dedi,kan testi yaptırmaktan korkuyorum nedense ayağım gitmiyo hastaneye sizce daha öncekinden kalan hch olabilirmi?

İyi aksamlar öncelikle geçmiş olsun...ALLAH birdaha bu acıyı kimseye yasatmaz İNSALLAH....bende 13.02 de kürtaj olmusdum 7/8 haftalık bebgimin kalbı durmusdu senin ilk gebeliginmiydi ??? benim ilk di...fsh yı anlayamadım ben...o neki ??? hmmmm demek ikinci çizgi silik cıkdı...hani ümit vermek istememde tekrar bir gebelik olusmus olabilir....ben cok duydum düsükden sonra cabuk gebe kalınabiliyormuş....ama tabiki insandan insana değişir....bu arada bebeginin kalbi neden durmus sebebini ögrenebildinmi ??? patolojıye gönderildimi ?? kan testi felan yapdırdınmı pıhtılaşma felan varmı diye ???

selam kızlar nasılsınız. uzun zamandır giremiyorum. minicikumut haklısın canım ancak bu durumu bebeğini kucağına aldığında anlayacaksın. bırak nete girmeyi afedersin tuvalete gidecek vakti bulamıyorum. bizim sıpada çok fena gaz problemi var.onu sakinleştirebilmek uyutabilmek için sürekli kucağımda göğsümde taşıyorum. yerine yatırdığımda anında uyanıyor. anlayacağın iki canlı tek beden dolaşıyoruz. allahıma binlerce kez şükürler olsun bebeğimi kucağıma aldım ancak zor günler geçiriyorum. yalnız olmak da cabası. rabbim kimseyi darda bırakmasın. bu zor günlerin geçeceğini biliyorum ve sabırla bekliyorum.bu arada doğumlar yaklaştı giremesek de güzel haberlernizi bekliyoruz. herkesi öpüyorum.

bu arada hamilelik takvimim hala duruyo ((nasıl silebilirim?

geçmiş olsun canım benimde kürtajım 7-8 haftalıkken yapıldı aynı nedenden, banada bir adet bekle demişti bekledim şimdi korunmuyorum

gebelik tavkimini silmek için prfilden beklenen doğum tarihi kısmını siliyorsun o şekilde siliniyor
gebelik olayına gelince bir an önze bir kan testi yaptırmanı öneririm doktorun dediği gibi hala diğer gebelikten kanında ve idrarında beta hcg kalmış olması muhtemel hayırlıs bakalım inş. hayırlı haberler alırsın

bu arada azranur canım FSH kadının yumurtlayıp yumurtlamadığına bakan bir hormon azaldığında kadının yumurta rezervleride azalmış oluyor yanılmıyorsum yada tam tersi arttığındada olabilir

günaydın canım cvp verdigin icin tsk ederim....benimde dün aksam dikkatimi cekdi ben dün kan vermisdim hormonlarıma bakdırmısdım....FSH 2.13 cıkdı simdi bu normalmı azmı ??? Normal degerlere bakıyorumda anlayamadımkı bak normal degerler böyle yazıyor....

Follicullar 3.5-21.63
Mid Cycde 4.97-20.82
Luteal 1.11-13.99
Post Menapusal 2.58-150.3
Males 1.37-13.58

ben galiba Folliculara bakmalıyım degilmi ??? ozaman benimki az ?? ne yani simdi bende yumurtlama olmuyormu ?? doktor neden bisey söylemediki ??? gerci ben dün sabah berdim kan ama bugün yarın adetim gelmeli aceba ondanmı benimki böyle cıkmıs ???

kızlar sizleri çoooooooooook özledim ama benim pc bozuldu eşimin pc de fırsat bulursam açıyorum ama yazmaya fırsat kalmıyor..
oğluş büyüdü maşallah face olanlar resimlerini görüyordur da görmeyenlere resmini koymayı düşündüm bir aya kadar pc me kavuşurum inşallah da tekrar dönerim aranıza

hilal o zor günleri ve yaşadıklarını aynen yaşadım cnm inan gece bile üzerimde yatırdım ama öyle karnı ısınıyo ve yüzüstü olduğu için gazını iyi çıkarıyordu en son acı elma yağı kullandım ve gerçekten fayda ettiğini gördüm ayak altlarına masaj yapıyorsun dene bi ve sabret cnm çok ağlayarak sabah ettiğim oldu inan bazen isyan dercesine bile geldiği oluyodu hemen eşim uyanıyordu okul da olsa sakinleşiyim die uykusuz kalıyordu yalnız olmak çok zor dediğin gibi insan wc gitmek için 5 dk tutacak birini arıyor ve sonuç hızlı wc girip çıkma ve doğru beslenememe sonucunda bende makat çatlağı oluştu şuanda tedavi sürecindeyim ama iyileşmiyor sanki netten baktım ilaca cvp vermzse ameliyat diyorki çok korkuyorum dikkat et kendine cnm

candaşım sen nasılsın tahminimce aynı durumlar sende de mevcut evinize dönecektiniz ne oldu döndün mü inanç meriç nasıl

chnb ablacım işe başladın artık sanırım nasıl gidiyor okul ve arda artı cihan zor olmaya başlamıştır eminim bu arada cihan için çok gurur verici haberi okudum çok mutlu oldum

hello iş ev derken seninlede görüşemez olduk cnm ya çınara maşallah film izlemeye bile başlamış yerim ben onu biz çınarı takip ediyoruz izinizdeyiz ha

günlük cnm kızlar ve sen nasılsın buarada benim oğlan çok kilolu değilde resimlerde öyle tombik çıkıyo şimdilik anne sütüne davm ama ek gıdaya tadımlık olarak geçiş yaptık 6. aya tamemen geçmiş oluruz

lone ve nuray kızlar yakışıklılar hareketllendi ve artık yetişemiyorsunuz değil mi burda onlarla aynı döenm ark. bebeği var beni nelerin beklediğini görebiliyorum ama yine de bi büyüse ahat ederim psikolojisi ile yola devam :)

ceza cnm sen de görünmüyorsun datlumla görüşebiliyoruz kızlar o da buraya giremiyor sanırım biraz zor dönemler geçirmişler yoğun bi ishal dönemi olmuş alp tuğramızın ama şimdi iyi maşallah
hamişlerimiz minicik sezen ase ve nilde abla sizler ve bebişler nasıl hepinizin güzel haberlerini duymak nasip olur inşallah ve inşallah siz doğurmadan benim pc servisten döner vlla sizlerle o heyecanı mutluluğu yaşamak istiyorum

vee nazlım kuzum senin haberini almadan olmaz rabbim bir an önce artık bize bu bayramı yaşatsın oğlumun resmini özellikle senin için koyuyorum teyzesi bi gelin kız hazırla bize olar mı

teşekkür ederim cnm cevabın için,ALLAH hiçkimseye yaşatmasın inşallah sanada çok geçmiş olsun benim ikinci bebeğimdi 12 yaşında bi oğlum var,sebebini ögrenmedim dr.bunun çok sık olduğunu söyledi pıhtılaşma olacağını zannetmiyorum dr.olsa ilk çocugunda da olurdu dedi.fsh yumurtlama kalitesini gösteren bi hormon üst sınırı 10 yani artık yavaşlamış yumurtlamam azalmış yani gerçi 20 fsh ile bile hamile kalan var,ALLAH gönlüne göre versin arkadaşım.

teşekkür ederim canım cevabın için sanada çok geçmiş olsun ALLAH bidaha yaşatmasın,bugün kan testi yaptırdım 26,55 çıktı birgün ara verip tekrar yaptırıcam 2 katına çıkarsa netleşecek hayırlısı bakalım,kaybettiğim gebeliğimde çok üstüne düştüm sürekli burdaki kötü konuları okudum vesvese yaptım çok heyecan yaptım şimdi eğer hamileysem çok daha sakin olucam,bu arada fsh arttığında rezervler azalmış oluyor.

herkese selam kızlar......
asecim umarım iyisindir..iğne yapıldığını falan okudum..merak ettim..
nazlıcım yasin okunmuş.Allah kabul etsin canım.Rabbim sana tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayılı evlatlar nasip etsin..
minicikumut az kalmış canım.allah kurtarsın..güzel haberlerininzi bekliyorum.isim hala gökdeniz mi?
chnb abla face de girmiyorsun soracağım hep ahmet ardanın bıngıldağı nasıl oldu.motor hareketleri nasıl?
taze anneler candas ve hilal nasıl gidiyo annelik..gazla aranız nasıl:)hadi kolay gelsin size..biz dün tam 4 aylık olduk çok şükür gaz bitti derken kucak sevdası başladı..tek elle telden anca face girebiliyorum..sağ kolum denizi taşımaktan iptal oldu..
minikler oğluşun kocaman olmuş..okula ne zaman başlayacaksın..ben 14 temmuzda başlayacağım..
ayyyyy uyandı oğlan
sezen,hello,günlük,lone,nuray,nilde öpüyorum kızlar..

aminnnnnn ALLAH birdaha kimseye böyle bir acı yasatmaz İNSALLAH...hmmm bende 11 nisanda kan verdim senin yazını gördükten sonra tekrar sonuclarıma bakdım...FSH bende 2.13 cıkmıs...doktor bana hormonlar normal demisdi...ama ben anlayamadım...

Normal degerler
Follicular 3.5 - 21,63
Mid Cycde 4.97 -20,82
Luteal 1,11 - 13,99

ben Follicular bakmalıyım degilmi?? o normal degere göre benimki düsük ???? bu ne anlama geliyor ??? bu arada benim adetim gecikdi yani normalde hormonlara adetin 3 günü bakılır degilmi??? bende adet gelmeden bakıldı adetim gecikdi diye gittim hormonlara bakıldı gebelik varmı diye bakdı doktorda Beta HCG 2,38 cıkdı yani negativ gebelik yok...10 gün icinde adetim gelmezse adet sökücü almalıyım offf kürtajdan sonra ben hastalık hastası oldum galiba cok bunalıyorum cok stress yapıyorum kendime bu arada ne mutlu sana cok sükür evladın oglun varmıs...ALLAH bagıslasın....

kızlar çok uzun zamandır giremiyordum ama mazeretim varrrrrr.iş yerimiz el değiştirdi o kadar belirsizlik vardıki anlatamam devam edecekmiyiz yoksa işsizmiyiz diye bayağı tedirginlik vardı kimse açıklama yapmadı çok stres dolu günlerdi resmen işsiz kalmıştım ama bin şükür yenişirkete girişimiz yapıldı.gelelim ikinci konuya inanılmaz kaşıntım vardı 2-3 gün aldırmadım doktora sordum hemen tahlil yapalım karaciğer kolestazı oalabilir dedi tahlil yapıldı salı günü sonuçları aldım sonuç safra asitlerim çoğalmış teşhis karaciğer kolestazı geceleri uyku uyuyamıyordum kaşıntıdan sonra hemen ilaca başladık ama safra asitlerim bebeği zehirliyormuş hemen doğım iznine ayyrıldım 2-3 gün oldu doğum iznindeyim her hafta kontrolüm var bu hastalığın anneye hiç bir zararı yokmuş zavallı çocuğumu etkiliyor ani kalp durmasına bile yol açıyormuş 37 haftaya kadar tutmaya çalışıyorlar erken gelir büyük ihtimalle dedi bebek hala ters bu saatten sonra dönmez dedi sonum sezeryan ama moralimi bozmuyorum o sağlıklı bir şekilde gelecek inşallah hep dua ediyorum sizlerde edin nolurrrr doktorum kötü sonuçları düşünmeyelim şu anda bebeğimiz iyi kendini ve bebeğin hareketlerini kontrol et dinlen moralin yüksek olsun diyor.kızlar size bir şekilde doğum yaparsam haberdar ederim acıbademde olacak doğum web sitesinde yayınlıyorlar bebişime bakarsınız ordan inşallah.

minicikumut kuzummmm sen ne durumdasın çalışıyorsun dimi.

minikler tatlımmm oğluş çok tatlı maşallah sen nasılsın sorun yok dimi

nazlımmmm bitaneciğim konuşuyoruz gerçi bu ara iş yoğunluğundan sana haber bile veremedim artık izindeyim bol bol konuşcaz inşallah

asemmmmm kuzummmm noldu sana nasılsın şimdi kızlarrrrrr haber alan varmıııı

sezen kuzummmmm sen nasılsın az kaldı kızzzzzz

chnb kuzum sen nasılsın okula başladın dimi oğluşar nasıl

cezammmmm sen nasılsın kuzummmm

canommmmm sen nasılsın valal bu ara sizide çok arayamadımmmm

hilalimmm kuzummmmm aklım hep sende tek başına çabalayıp duruyosun kuzum az kaldı azra düzelecek gazları bitecek

kıdemli anneler ne durumdasınız bebişler nasıl lonemmmm nurayımmmmmm günlüğümmmmm hellommmmmm

rollemmmmm sen nasılsın ne yapılacak aşılamamı tüpmü haberdar et bizi

unuttuğum yok dimi kızlar çok öptüm sık sık gircem inşallahhhhh bundan sonra

Son düzenleme:
selam kızlar
minikler oğluşuna maşaallahh..abi olmuşş...
minicik rahatın yerinde inş,maşaallah çok az kaldı canım..hiç görüşemez olduk
nillde ablacım çok geçmiş olsun..şimdi daha iyisin umarım,iznede ayrılmışsın.. bebek 36.haftaya kadar dönebiliyor,hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle olsun ablacımm..önemli olan sağlıkla kavuşmamızz
ceza sizlerde oğluşunla iyisinizz inşş..sağolasın canım iyiyimm bende
candaşım hilalimm çok yoğunsunuz haliylee,kolay gelsin kızlarr..bebişlerle iyisiniz umarım..
sezen nasılsın cnm? sana msj yazdım ama kutun dolmuş..iyisiniz yavrularla inşş
chnb ablacım,lone,gunluk,hello,nuray,nazlım,rolle herkes iyidir umarım..unuttuğum varsa affola
benden iyilik bi yaramazlık yok şimdilik..evdeyiz,dinleniyoruz..hazırlıklarla uğraşıyoruz..eksik kalmadı gibi..eve net bağlanacak uzun uzun görüşürüz inş..özledim herkesiiişimdi pek yazamıyorum
Allah'a emanet olun cümletenn..

helloo kıslar

ne var ne yok uzun zamandır görüşemedik face'den takip ediyorum. Günlükle telefonda görüşüyorum ayda 1 kere falan.
işe girince düzenim bozuldu derken bugünlere geldik.
Çınar anne bebek dergisine kapak oldu bu ay onun dışında başka değişiklik yok bizde.
sizleri çok özledim.

tatlılar,

eskilerden kimi bekliyoruz topiği kapatmak için.

minikler senin yakışıklı oğlunu çok fena yerim, Çınar ayrı bir alem çok özlüyorum onu tüm gün aklım akşam olsa da eve gitsemde.
annesi gibi olmasada yengemle bir dikiş tutturdular gidiyorlar.
Her hareketinde inşallah annem görmüştür diye dua ediyorum hele torun sevgisi başka diyorlar ya hem seviniyorum hem üzülüyorum aman işte.
kardeş geldi askerden 2.işine girdi bu aralar çok bozuğum onunla telefonda görüşemiyoruz çok ama her görüştrüğümüzde bağırıyor çağırıyor
işte sıkıntım yok yoğun olması dışında.
kilolara gelince çakıldım kaldım 65'te bildiğiniz gibi evi değiştirmiştik ya şimdi site içinde oturuyoruz cnhb dün facede yazmış yürüyoruz falan diye gaza geldim dün çıktım 30 dakika yürüdüm.
Çınar paşa istahsız yine toplamda 6 dişi var yürüyor ayy ciccii titekkk (çiçek) memmmee (meme) fufufuf (su) al diyor bazılarını bilinçli bazılarınıda bilinçsiz söylüyor.
hala bakınca ona inanamıyorum o kadar tuhaf ki, sırayla herkes yaşıyor duyguyu nasıl olsa?
ben hayatım boyunca hiç hamile kalamayacğaım hep başkalarının bebelerini seviceğim diye dövünürken.
candaş tatlm oğlunu göremedim face^de nasıl gidiyor tahmin ettiğin gibi eşinden ayrı olmak zor mu?

wuww ne çok yazan olmuş bizim kızlar yuvaya döndü sonunda şükür...
arada yazın kızlar yaa özlüyoruz gerçekten sizi..topiğe arada bakıyorum kimsecikler yok üzülüyor insan..

miniklerim hemşoom büyütmüşsün tosuncuğu kocaman bi maşallah ona valla bayıldım..kızım küçük olsa talip olurdum oğluna
cezacım zaman ne çabuk geçiyor demek 4 aylık oldu bile denizimiz..nazlı oğluşun sanırım,kucaktan kucağa geziyor..

Nilde ablacım çok geçmiş olsun..şimdi nasılsın,inşallah zamanında ve sağlıklı doğacak bebeklerimiz..sakın üzme bebeğimizi annesi..hem izne ayrılman iyi olmuş..çok stresli bi ortam sanırım..biraz kafa dinlersin..bebek doğunca yeni bir tompo seni bekliyor olacak çünkü...Biraz dinlenme ve gönlnce gezip alışveriş yapmak seninde hakkın değilmi ama

asemm aklım sendeydi canım şükür geldin..msj kutumu boşalttım..daha iyiymişsin şükür..oh hazırlıklarda bitmiş ne güzel..eve net alman iyi olmuş canım sık sık görüşelim haberdar olalım birbirimizden..
Bizimde dün evde boyacılar vardı..tüm evi boyattık..eve akşam geldiğimde keskin bi boya kokusu vardı tüm pencereleri açtık..eşim gece cam filan sildi..bi yandan yağmur yağıyorşu an bademciklerim ağrıyor..fena üşüttüm sanırım..ev per perişan..bugünlük yat sakın bişeye elini sürme yarın kadın çağırırız dedi eşim..ama içim içimi yiyor yattığım yerde..
Candaşım Hilal nasıl gidiyor taze anneler..uykusuz geceler faslındasınız sanırım..aklımdasınız hep..bir ay filan sonra bizde aynı olucaz..o zamanda siz rahatlamış olursunuz inşallah..
hellom maşallah artist yapcan kız çınar paşayı..demek şimdiden dergilere kapak oldu paşamız
chnb ablacım maşallah ardaya faceden bakıyorum çok tatlı..çalışmaya başladın sanırım..ayrı kalmak nasıl bişey..seni çok özlüyordur ardamız annesi...
Nuray günlük lone datlum nerelere gittiniz kızlar..paşalar çokmu yoruyor sizi..arada bi selam atın bari

Minicik sıra sende kuzum ayy arada bakıyorum takvimine senden sonra nilde abla asem ve ben aynı tarihlerde doğum yapıcaz sanırım..doktor sana sezeryan yada normal olur diye bişey dedimi..nasıl gidiyor annesi...iyice ağırlaşmışsındır sende..

Öncelikle herkese merhabalar;

Biz bugün 36+4'üz:))Zaman giderek azalıyor.Mutluluk,korku,heyecan hepsi birbirine karıştı bende.Duygularım karmakarışık..Zaman azalırken ya üstesinden gelemezsen endişesi başladı sanırım.Ama buda hormanal bir durumdur değil mi?Ben bayağı kilo aldım ama oğluma yaramadı sanırım :)Biraz minik olacak gibi:)Sağlıklı olsunda dünyaya gelince alır kiloyu İnşallah.Bu arada oğlumuzun adı EYMEN teyzeleri.

Minikler;Ali Kerem'e bayıldımAllah nazarlardan korusun.Küçük adam olmuş resmen.Allah kolaylık versin yakışıklıyla mücadelenle.

Hilalcim sanada Rabbim yardım etsin.İnşallah kuzucuğun sıkıntıları azalır,sakinleşir güzel kızın.

Cezacım;ismimiz değişti,Eymen oldu.Maşallah Deniz 4 aylık olmuş.Sağlıkla,huzurla büyüsün İnşallah.

Nildecim;ben yarın son çalışıyorum artık.Sanada geçmiş olsun İnşallah.Oğlun adı gibi Demirdir annesi.Sen hiç canını sıkma.Sağlıkla doğacak hep buna inandır kendini.Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.İnşallah hikayelerimizin sonuda güzel olacak.

Asecim rahatım yerinde çok şükür.Sen nasılsın?Evde istirahattesin bildiğim kadarıyla.Umarım bir sıkıntın yoktur.Hamileliği çok sevdim dediğim gibi.Sanki hep böyle sürecek gibi geliyor bazen:))Kendine çok dikkat et

Hello;Çınarada MaşallahKapak fotoğrafına bayıldım derginin.Allah 3 kişilik bu sevimli çekirdek aileyi hep korusun,ayırmasın birbirinden İnşallah.

Sezencim;bu ağırlaşma işi nasıl oluyor tam çözemedim ben:))Gece yatakta yine fırfır dönüyorum,yavaş yürümüyorum.Tek sıkıntım şişen ayaklarım ve onlara uygun ayakkabı giymek:))Bunuda sıkıntıdan saymıyorum çünkü normal bir süreç.Doğum içinde şimdilik bişey demiyor doktorum.İlk tercihi normal doğum olacak sanırım.Bebeğin başıda aşağıda.Çatı muayneside olmadım daha.Hangi yol hayırlısıysa o olsun diyorum bende.Evdeki işleri bitirdik sayılır İnşallah.Oğluşun kıyafetleri hazır,benim pijamalarım falan..Evimizide temizlettik,halılarımızı yıkatmaya yolladık onları bekliyoruz.Sürekli bir eksik geliyor aklıma.Sen nasılsın?Oğluşun ismi netleştimi canım?Allah'a emanet ol canım.Öpüyorum.

Candaşım;Meriç yormaya başladı sanırım artık.Eğerki yoruyorsada varlığına binlerce kez şükür et canım.Sen ona kavuşmak için çok acı çektin ve mükafatını aldın.Öpüyorum mükafatını.

Herkese kucak dolusu sevgiler,dualarınızda yer bulmak dileğiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…