merhaba arkadaşlar 15 martta 8 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kürtaj ile aldırmak zorunda kaldım,doktorum fsh ımı ve yaşımı göz önünde bulundurarak hiç beklemicez dedi bu arada yaşım 33 fshım 10.kürtajın çok iyi geçtiğini vakumdan bile daha hassas bi aletle yaptıgını beklemeye gerek olmadığını söyledi yapışıklığı önlemek içinde 1 kutu doğum kontrol hapı verdi ama ben ilk günlerde 2 gün üstüste unuttum içmeyi,bugün 25. gün adet olmayınca birazda meraktan evde test yaptım 2. çizgi silik çıktı doktorumla görüştüm hamile olabilirsin kan testi yaptır dedi kürtajdan dolayı çıkmış olabilirmi dedim az bi ihtimalde olsa olabilir dedi,kan testi yaptırmaktan korkuyorum nedense ayağım gitmiyo hastaneye sizce daha öncekinden kalan hch olabilirmi?
bu arada hamilelik takvimim hala duruyo((nasıl silebilirim?
geçmiş olsun canım benimde kürtajım 7-8 haftalıkken yapıldı aynı nedenden, banada bir adet bekle demişti bekledim şimdi korunmuyorum
gebelik tavkimini silmek için prfilden beklenen doğum tarihi kısmını siliyorsun o şekilde siliniyor
gebelik olayına gelince bir an önze bir kan testi yaptırmanı öneririm doktorun dediği gibi hala diğer gebelikten kanında ve idrarında beta hcg kalmış olması muhtemel hayırlıs bakalım inş. hayırlı haberler alırsın
bu arada azranur canım FSH kadının yumurtlayıp yumurtlamadığına bakan bir hormon azaldığında kadının yumurta rezervleride azalmış oluyor yanılmıyorsum yada tam tersi arttığındada olabilir
İyi aksamlar öncelikle geçmiş olsun...ALLAH birdaha bu acıyı kimseye yasatmaz İNSALLAH....bende 13.02 de kürtaj olmusdum 7/8 haftalık bebgimin kalbı durmusdusenin ilk gebeliginmiydi ??? benim ilk di...fsh yı anlayamadım ben...o neki ??? hmmmm demek ikinci çizgi silik cıkdı...hani ümit vermek istememde tekrar bir gebelik olusmus olabilir....ben cok duydum düsükden sonra cabuk gebe kalınabiliyormuş....ama tabiki insandan insana değişir....bu arada bebeginin kalbi neden durmus sebebini ögrenebildinmi ??? patolojıye gönderildimi ?? kan testi felan yapdırdınmı pıhtılaşma felan varmı diye ???
geçmiş olsun canım benimde kürtajım 7-8 haftalıkken yapıldı aynı nedenden, banada bir adet bekle demişti bekledim şimdi korunmuyorum
gebelik tavkimini silmek için prfilden beklenen doğum tarihi kısmını siliyorsun o şekilde siliniyor
gebelik olayına gelince bir an önze bir kan testi yaptırmanı öneririm doktorun dediği gibi hala diğer gebelikten kanında ve idrarında beta hcg kalmış olması muhtemel hayırlıs bakalım inş. hayırlı haberler alırsın
bu arada azranur canım FSH kadının yumurtlayıp yumurtlamadığına bakan bir hormon azaldığında kadının yumurta rezervleride azalmış oluyor yanılmıyorsum yada tam tersi arttığındada olabilir
teşekkür ederim cnm cevabın için,ALLAH hiçkimseye yaşatmasın inşallah sanada çok geçmiş olsun benim ikinci bebeğimdi 12 yaşında bi oğlum var,sebebini ögrenmedim dr.bunun çok sık olduğunu söyledi pıhtılaşma olacağını zannetmiyorum dr.olsa ilk çocugunda da olurdu dedi.fsh yumurtlama kalitesini gösteren bi hormon üst sınırı 10 yani artık yavaşlamış yumurtlamam azalmış yani gerçi 20 fsh ile bile hamile kalan var,ALLAH gönlüne göre versin arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?