canım oğlumuda götürücem seminerlere..ek gıdaya yavaş yavaş geçiyorum ben..sütüm çok az çünkü..chnb abla sen ne yaptın ek gıda işini..kabızlık bizde de sorun malesef canım..candaşım bırak byüklük sende kalsın bence tam tersi yaklaşarak utandır insanlığı öğret biliyorum zamanında yapılanlar çok canımızı acıttı ama ben artık eskisi gibi kin tutamıyorum geçen gün annemi aradım kapattım hadi oğlum babaanneyi arayalım dedim aradım eşim yanımda şok oldu tabi ve eşime byük jest oldu neyse dün de kv. beni aradı oğlanın sesini bi daha duyuyum demiş (normalde hep eşimi arar ona sorardı) oğlum için artık tüm nefretimi sildim haa hala pot kırıp canımı sıkıyo ama umursamıyorum hele senin bu ara hiç zülmemen gerek kafana bişey takarsan sütünde azalma olur mutlu ol bol bol da sütün olsun cnm
chnb ablacım benim okula başlamama 8 hafta var 15 haziranda göreve başlamış olacam ama gittikçe ayrılma fikri zorlaşıyor artık tanımaya ve ayırt etmeye başladı geçen gün ilk defa babasının arkasından ağladı bana da aynısını yaparsa hiç dayanamam gibi geliyor ama bi yerden başlamak lazım işte napalımabla erken kalkıyosun yoruluyosun azalma olması normal ama sen biliyosundur zaten de bol bol süt yapan yiyeceklere devam et ben henüz koca göbek geziyorum ama boğazım hiç durmuyor ek neler veriyosun ahmet ardaya.. abla buarada facede kasım bebekeleri için bi grup var ek besin felan fikir alışverişi yapıyoruz geçenlerde de 23 nisan için hediye çekilişi yaptık oğlumun hediyesi geldi resmini koydum faceye güzel bi ortam var vaktin olursa katılmak istersen bilgin olsun grup dışarıya kapalı gizli durumda sanırım sen yazarsan yardımcı olurum
ceza cnm neden haziranda başlamıyosun süt iznimiz devam ediyor 2-3 saatliğine seminere gidip gelirsin yokmu 10 gnlük bakacak biri ? maaşını da almaya başlamış olursun ben 15 haziranda başlıycam eşim sınav görevlerini düzenleyecek ben gelinceye kadar baba oğul duracaklar :) zaten ek gıdaya geçiş yaptık çok sızlnırsa yoğurt felan verir oyalar
canım oğlumuda götürücem seminerlere..ek gıdaya yavaş yavaş geçiyorum ben..sütüm çok az çünkü..chnb abla sen ne yaptın ek gıda işini..kabızlık bizde de sorun malesef canım..
selam kızlar
minikler oğluşuna maşaallahh..abi olmuşş...
minicik rahatın yerinde inş,maşaallah çok az kaldı canım..hiç görüşemez olduk
nillde ablacım çok geçmiş olsun..şimdi daha iyisin umarım,iznede ayrılmışsın.. bebek 36.haftaya kadar dönebiliyor,hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle olsun ablacımm..önemli olan sağlıkla kavuşmamızz
ceza sizlerde oğluşunla iyisinizz inşş..sağolasın canım iyiyimm bende
candaşım hilalimm çok yoğunsunuz haliylee,kolay gelsin kızlarr..bebişlerle iyisiniz umarım..
sezen nasılsın cnm? sana msj yazdım ama kutun dolmuş..iyisiniz yavrularla inşş
chnb ablacım,lone,gunluk,hello,nuray,nazlım,rolle herkes iyidir umarım..unuttuğum varsa affola
benden iyilik bi yaramazlık yok şimdilik..evdeyiz,dinleniyoruz..hazırlıklarla uğraşıyoruz..eksik kalmadı gibi..eve net bağlanacak uzun uzun görüşürüz inş..özledim herkesiiişimdi pek yazamıyorum
Allah'a emanet olun cümletenn..
wuww ne çok yazan olmuş bizim kızlar yuvaya döndü sonunda şükür...
arada yazın kızlar yaa özlüyoruz gerçekten sizi..topiğe arada bakıyorum kimsecikler yok üzülüyor insan..
miniklerim hemşoom büyütmüşsün tosuncuğu kocaman bi maşallah ona valla bayıldım..kızım küçük olsa talip olurdum oğluna
cezacım zaman ne çabuk geçiyor demek 4 aylık oldu bile denizimiz..nazlı oğluşun sanırım,kucaktan kucağa geziyor..
Nilde ablacım çok geçmiş olsun..şimdi nasılsın,inşallah zamanında ve sağlıklı doğacak bebeklerimiz..sakın üzme bebeğimizi annesi..hem izne ayrılman iyi olmuş..çok stresli bi ortam sanırım..biraz kafa dinlersin..bebek doğunca yeni bir tompo seni bekliyor olacak çünkü...Biraz dinlenme ve gönlnce gezip alışveriş yapmak seninde hakkın değilmi ama
asemm aklım sendeydi canım şükür geldin..msj kutumu boşalttım..daha iyiymişsin şükür..oh hazırlıklarda bitmiş ne güzel..eve net alman iyi olmuş canım sık sık görüşelim haberdar olalım birbirimizden..
Bizimde dün evde boyacılar vardı..tüm evi boyattık..eve akşam geldiğimde keskin bi boya kokusu vardı tüm pencereleri açtık..eşim gece cam filan sildi..bi yandan yağmur yağıyorşu an bademciklerim ağrıyor..fena üşüttüm sanırım..ev per perişan..bugünlük yat sakın bişeye elini sürme yarın kadın çağırırız dedi eşim..ama içim içimi yiyor yattığım yerde..
Candaşım Hilal nasıl gidiyor taze anneler..uykusuz geceler faslındasınız sanırım..aklımdasınız hep..bir ay filan sonra bizde aynı olucaz..o zamanda siz rahatlamış olursunuz inşallah..
hellom maşallah artist yapcan kız çınar paşayı..demek şimdiden dergilere kapak oldu paşamız
chnb ablacım maşallah ardaya faceden bakıyorum çok tatlı..çalışmaya başladın sanırım..ayrı kalmak nasıl bişey..seni çok özlüyordur ardamız annesi...
Nuray günlük lone datlum nerelere gittiniz kızlar..paşalar çokmu yoruyor sizi..arada bi selam atın bari
Minicik sıra sende kuzum ayy arada bakıyorum takvimine senden sonra nilde abla asem ve ben aynı tarihlerde doğum yapıcaz sanırım..doktor sana sezeryan yada normal olur diye bişey dedimi..nasıl gidiyor annesi...iyice ağırlaşmışsındır sende..
Öncelikle herkese merhabalar;
Biz bugün 36+4'üz:))Zaman giderek azalıyor.Mutluluk,korku,heyecan hepsi birbirine karıştı bende.Duygularım karmakarışık..Zaman azalırken ya üstesinden gelemezsen endişesi başladı sanırım.Ama buda hormanal bir durumdur değil mi?Ben bayağı kilo aldım ama oğluma yaramadı sanırım :)Biraz minik olacak gibi:)Sağlıklı olsunda dünyaya gelince alır kiloyu İnşallah.Bu arada oğlumuzun adı EYMEN teyzeleri.
Minikler;Ali Kerem'e bayıldımAllah nazarlardan korusun.Küçük adam olmuş resmen.Allah kolaylık versin yakışıklıyla mücadelenle.
Hilalcim sanada Rabbim yardım etsin.İnşallah kuzucuğun sıkıntıları azalır,sakinleşir güzel kızın.
Cezacım;ismimiz değişti,Eymen oldu.Maşallah Deniz 4 aylık olmuş.Sağlıkla,huzurla büyüsün İnşallah.
Nildecim;ben yarın son çalışıyorum artık.Sanada geçmiş olsun İnşallah.Oğlun adı gibi Demirdir annesi.Sen hiç canını sıkma.Sağlıkla doğacak hep buna inandır kendini.Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.İnşallah hikayelerimizin sonuda güzel olacak.
Asecim rahatım yerinde çok şükür.Sen nasılsın?Evde istirahattesin bildiğim kadarıyla.Umarım bir sıkıntın yoktur.Hamileliği çok sevdim dediğim gibi.Sanki hep böyle sürecek gibi geliyor bazen:))Kendine çok dikkat et
Hello;Çınarada MaşallahKapak fotoğrafına bayıldım derginin.Allah 3 kişilik bu sevimli çekirdek aileyi hep korusun,ayırmasın birbirinden İnşallah.
Sezencim;bu ağırlaşma işi nasıl oluyor tam çözemedim ben:))Gece yatakta yine fırfır dönüyorum,yavaş yürümüyorum.Tek sıkıntım şişen ayaklarım ve onlara uygun ayakkabı giymek:))Bunuda sıkıntıdan saymıyorum çünkü normal bir süreç.Doğum içinde şimdilik bişey demiyor doktorum.İlk tercihi normal doğum olacak sanırım.Bebeğin başıda aşağıda.Çatı muayneside olmadım daha.Hangi yol hayırlısıysa o olsun diyorum bende.Evdeki işleri bitirdik sayılır İnşallah.Oğluşun kıyafetleri hazır,benim pijamalarım falan..Evimizide temizlettik,halılarımızı yıkatmaya yolladık onları bekliyoruz.Sürekli bir eksik geliyor aklıma.Sen nasılsın?Oğluşun ismi netleştimi canım?Allah'a emanet ol canım.Öpüyorum.
Candaşım;Meriç yormaya başladı sanırım artık.Eğerki yoruyorsada varlığına binlerce kez şükür et canım.Sen ona kavuşmak için çok acı çektin ve mükafatını aldın.Öpüyorum mükafatını.
Herkese kucak dolusu sevgiler,dualarınızda yer bulmak dileğiyle..
veee nihayet laptopuma kavuştum artıkın takibinizdeyim diğer türlü çok zor oluyodu eşimden az bişey bakcam die msade alıyordum başımda bekleyince yazamıyordum bakamıyordumeşim pc de oyun hastası biri öyle kahveymiş gezmeymiş pek ona göre değil sonuç oğlumm deli gibi klavyeye vurmak istiyor çekersek ağlıyor görmeniz lazım ya deliyi anlıyor gibi çat çat vurup sonra da kafayı kaldırıp ekrana bakıyor gülme krizlerine sokuyor bizi eşim hamileyken bile oğlumla oyun oynayacaz ona da pc alacam felan diyordu demekki bizim sıpa dinliyormuş bizi :) yakında baba oğuldan fırsat bulamayacam anlaşılan belki o zaman benim gezmeme de bişey demezler yaseminle gün yaparız biz de hele kızı olursa sık sık ziyaret ederim zaten :) eee şimdiden iyi bir gelinim olsun telaşı başladı :)
hello resimlerinizi gördüm canım harika çıkmış valla çok şanslı kerata şimdiden dergilerde felan valla bilemiyorum sonra kızlar ham yapar oğlunu o zaman daha çok özelrsinşaka bi tarafa sen öyşe deyince içime kurt düştü ben nasıl dayanacam ya çok zor gerçekten bir de benim akraba değil bakıcı olacak aklım evde kalacak
asemm ahmet ön ismi olmuş paşanın sanırım seni de biraz yormuş mu ne büyük oğlun nasıl canım olaya nasıl yaklaşıyor kardeş heyecaı başladımı
sezenim cnm hemşomm sen nasılsın hazırlıklar felan bitmiştir değil mi senin cimcimeden naber ?
minicikumut cnm sıra sende haydi sağlıcakla gelsin eymenimiz bu arada bizimde bebişimiz olacak (görmcemin torunu) ali kreme arkadaş geliyor (burda yaşıyorlar) ve onlarda eymen ismine karar veridler iyice alıştım eymen ismine
nilde ablacım allah yardımcınız olsaun sağ salim kavuşursunuz inşallah demir bey annesini üzmeyecek sen endişe etme ablacım allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
kılzaaarrrrrrrrrrr nerdesiniz yahu ek gıdaya geçiş yapıyoruz biz ve demr ilacına başladık ama kabız yaptı oğlumu o yüzden ek gıdayıda geri bıraktım yoğurt elma ve havuç suyu arada yemek sularından hatta keçiboynuzu pekmeznden tattırmaya başlamıştım şimdide can atıyor yemek için emmeyi baya azalttı 4-5 saatte bir bazen 6 saati de bulduğu oluyor ancak emiyorçok hareketli tostanböcüğü :) bu gidişle zıpırın teki olup çıkacak.. gelecek ay sünnet dşünüyoruz dr. 6. ay aşılarından 10-15 gn sonra yaptıralım dedi bizim aşılarda 12 gün gecikmeli yapılıyo yani 7. aya sarkacak gibi bakalım bi taraftan da içim kıyılıyor dayanamam diyorum ama er geç olacak tabi bizden şimdilik bu kadar paşanın sesi geliyor bundan sonra sık görüşürüz inşallah bu topikten son haberimizide almadan gitmek yok burdayız yani doğumu yaklaşanlarda sormak istedikleri bişey olursa seve seve cevaplarız
selam kızlar günlerdir mahrum kaldım netten şimdilik tek eğlencem net zaten dışarı çıkamıyoruz ya 40 ı çıkmadı ya.kaç gündür huzursuz biraz.
Minicik, canım ya kocaman olmuşsunuz eli kulağında eymenimizin desene, inş adı gibi uğurlar getirsin size ve kendine ömrünce.aman maşallah ağırlaşmadığın iyi olmuş bende çok ağırlamamıştım ama ne kadarda olsa fark vardı ben aşırı hızlı yürürdüm o biraz azalmıştı merdiven çıkamk çok zordu benim için, ama son güne dek hem gezdim hareketliydim dr da dalga geçmişti otur evinde sokakata doğurcan diye.bizde iyiyiz teyzesi şükürler olsun meiç inancım iyi sağlığı yerinde 37 günlük olduk, 1. ay aşısını yaptırdık akıllı oğlum 2 dk ağladı sustu dualarımın dualarınızın mükafatını aldım ben çok akıllı huysuz değil üzmğyo beni ama bebek işte gece uykusuzluğu artmaya başladı gece3-7 arası uyumuyo sinirleri geriliyo insanın ama yüzne bakınca gevşiyorum ve dediğin gibi binkere şükür olsun diyorum.olmasaydı ep rahat olsaydım mutlumu olurdum diye, varlığıyla rahatını böyle bozması en güzeli.alışıyoruz işte teyzesi :) darısı başına.nete girmeme konusunda gönlüm hep brda, bizim evde benden başka 4 kişi olmasına elden ele gezmesine rağmen fırsat bulamıyorum aynen kucakta dolanıyor wc ye koşarak gidiyorum bebişler az büyüdümü hep birlikte olcaz yine eminim.inş nazlımında doğumuna yetişcez
eeyore canım çok geçmiş olsun fsh ın sanırım düşük hiç vakit kaybetme benimde düşüktü kaç olduğunu bilmiyorum ama vakit kaybetmemeliyiz demişti dr um üstelik 26 yaşındaydım öğrendiğimde.yapışıklık için dikkat et bende tğp tıkanmış 2 yıl sonra öğrendim açılma ihtimali yüzde 1 di tüp denedik diyeceğim en geç 6 ay sonra hamile kalamazsan hsg çekin.pıhtılaşma testide yaptır hamile kalşmadan evvel.eğer yapışıklık tıkanıklık olursa ilk 1 yılda açılma şansı var inş hiçbirini yaşamazsında.
nildem, ablam inş herşeyin üstesinden geleceksin sen inanıyorum moral bozmak yok sezeryandanda hiç korkma kolay geçeceğini düşünüyorum gözünü korkutma ne acılar çektik elimiz boşta çıktık ameliyathanelerden şimdi sezeryanın acısı bize acı gelmez.dualarımızı seninle.ayy arayacam senide unuttum beee yarın görüşürüz inş unutmazsam meriçten fırsat bulamadım.
hilalim, canım aynı şeyleri yaşadığımuzu düşünüyorum inş geceçek tabi 2 ay sonra rahata ereriz gaz konusunda öptük azrayıda senide.
asem, canım risk hala devam ediyo mu inş 4 hafta daha bekler kuzumda annesini korkutmaz peki melih ismi kesinleştimi ?
kıtty, canım çınarım demek kapak oldu inş dışarı çıkar ve unutmazsam alcam dergiyi, akşama dek özlüyosundur tabi ya.kilo konusunda inş çabucak verirsin canım bende misafirlerden fırsat bulursam meriçi bırakıp 1 saat spora gidiyorum gerçi 4 kez gittimde tek.havalar düzelse meriçide alığ gitcem bende de 6 kilo kaldı.aslında yakıştı ama kıyafetlerim hiç olmuyo beden atladım 38 den 40 a oda son demde 2 kilo alsam 42 ye geçerim :)) ya eşten ayrı olmak zor aslında ama annemler hiç yokluğunu hisettirmiyo eşimde bende tecrübesizi o açıdan iyi ama babası yani hasret çekiyolar yokluppuyla büyüyo gerçi allah ölüm ayrılığı vermesin bu geçici.az kaldı ama 4 mayısta ordayız kardeşim derdine düştü şimdi tayini çıkcak ben nasıl dayancam meriçe tam sevmelik zamanı hiç göremicem uzaktan sevcem diyo ona daha çok üzülüyorum babasıyla bi şeklide bir olurlarda.neyse arada götürürüz.fotoyuda koycamda 40 ı çıksın bekliyoruz nazar değer diye koydurmuyolar .ama kardeşime benziyo şuan çok teyzesi. kardeşinde iş gerginliği vardır belki canım stresi ondandır inş üzülme.kızdırıyola rbizim ama yine kıyamıyoruz, annende görüyordur çınar her haline eminim, ve keşke dğnyada şahit olsaydı ama olsun yalnız olmadığını unutma o sizinle.çok öpüyorum canım seni arıycamda unutuyorum hep yaa
cezam, canım valla gazlarla beladayız ömrümde bi gaz sesinin herşey değerli olacağını düşünmezdim :)) siz geçirmişsiniz darısı başımıza.denizim napıyo çok tatlı ya minik adam
sezan canım nasılsın valla aynen tahmin etitğin gibiyiz biz :) 1 ay sonrada siz öyule olcaksınız :) büyüfük teyzesi kocaman oluyourz agulara başladık.inş darısı her anına olur sen ne alemdesin sıkıntı varmı ? isim bulddunuz mu ?
ve kızlar birkere daha alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste lafına şahit oldum görümcem hamileydi yazmıştım bizden gizlemişti, geçenlerde gelmiş hastalanıp (yurtdışındaydı) gece acil hastanaye kaldırmışlar ikizlermiş bebekleri biri karnında ölmüş birini almışlar kürtaj olmuş yani 3. çocuğu olcaktı.ben kürtaj olduğumda anasıda kızıda tiye almadı kaynanam olacak adi nolmuş yani tek senmi aldırıyosun canı bile yok ne bu sitemin diye.kızı geçmiş olsun bile demedi kaynanam hiç üzülmedi.yazdım hep hatırlarsınız.neyse dedim rabbim bana nasip ettiğini onada et bu acıyı yaşasında anladsın ikiz -leri olsunda haftası geçsin kğrtajı tatsın o zman anlasın beni diye.duam kabul olmuş mulumuyum evet, bebeklerini kaybetmesine üzüldüm bu acı zor.ama o haketmişti bizim duyguarımızı hiçe saymuışlardı şimdi kendisinin yğreği dağlandı ve diycem sen bana bunları yapmıştın diye.yazık anlık gafletiyle insanlar nasıl kötülüğe sürükleniyor ...benle kavga edeceklerine eminim ... ama neler yaşattılar onlar bana.. bayıldım otobğsten yuvarlandım günahlarına kefaret olmuş iyi sevinsene dedi görümcem böyle adi kadın geçmiş olsun çıkmıyo ağzından hep iğneleme.şimdi bende kendisine hatırlatcam bu sözü insanlar kazayı bile gğnahın bedeli syıyo varmı böyle bişey ya.neyse işte dilerimki buda ona ders olsun ama hiç sanmam iç fesat olduktan sonra herşey boş
Kızlarrr kimse yazmıyor diye bakmıyordum maşallah kaynatmışsınız:))
Ben okula başladım yoruluyorum her gün gidiyorum. Sütüm de azaldı.
Ceza sormuşsun canım şimdi bu ay iyi dedi dr. Hareketler de daha iyi. Dönmeye çalışıyor dönmüyor...
Hellom arayacağım seni. Uuzn zaman oldu konuşamadık. Nasıl oldu bu dergi işi çok merak ettim dergiyi...
Minikler sağ ol canım. Ardaya korkuyorum demire başlamaya abide çatlak olmuştu(
Ase iyisin sevindim canım...
Minicikumut azıcık kalmış hataya gelirsen haberim olsun...
Sezen senin de azaldı Ahmet geliyor di mi?:))
Nilde canım iş yeri el değişmiş inşallah senin cadı patron çıkmıştır:))
Candaşım eden bulur derler sen yine büyüklük yap fazla deme canım Allahından bulmuş ima et geçiştir gitsin...
minikler, keşke canım keşke dediğini yapabilsem ama inan doğumumda onlara o kadar iyi yaklaştımki hep babanesi dedesi dilimdeydi zorla aradım sevdirdim kucaklarına verdim canım olmayınca olmuyo.onlarki utanacak insan değil, cmtsi kuzenlerinin düğnü vardı meriçide götürdüm düğün salonu açıkmış kimse demedi havada buz it gibi titredk kaynanam olacak adi yanımıza çok sonra geldi herkes dedikodumuzu yaptı bebekle kimse ilgilenmedi kaynım denilen pislikse 3 yıldır benle kğs diyodum, bebeğimizi hala görmedi ordada gördüğü halde başını çevirdi gitti, bunlar torunlarını bile düşmanları sayıyoki daha ne yapayım.hee görümcemde zaten hemen fitlemeye başlamış hem anasını hem ardeşini, eşimle konuşup inkar etmiş.ben ona böyle davranmadım diye.allaha havale ediyorum ben onları insanlıkları yok zerre kadar dün saatlerce ağladım meiç hiç olmadığı kadar huzursuz ve sancılıydı eşimle 20 gün sonra birlkiteyiz bu birliklteliğide zehir etmeyi başardı her geldiğinde kavga ettirir bizi tüm yazımız mahvolur dilerim allahtan ettiğini bulsun bu sabiyi perişan etmeye hakkları yoktu kimsenin.haftasonu mevlütümüz var yinede anasını çağırcam orda milletin içinde bile banle kavga edebilir bekliyorum
minikler canım ben arada yoğurt her gün meyve cam rendede rendeleyip veriyorum 4-5 kere 125 cc milupa aptamil yarın sebzeye geçeceğim. demir ne kadar veriyorsun? canım aralık anneleri var bizimde ama ona bile yazamıyorum(
Minicikumut hayırlı olsun canım az kaldı...Eymen gelyor maşalalah
nilde canım iyi olmuş patrona:)) ciğer geliştirici neden düşündün?
ceza canım bence de başla. süt bende de az( 4. ayda başladım ben...
candaş boş ver sana değer vermeyene sen de verme...
sezen senin ne kadar kaldı.
Asem yatıyor musun gülüm?
Ben tam gaz okuldayım hatta bilgisayar ve akıllı tahta kursundayım...
Ardam epeydir geceleri huzursuz(
doğum tarihimiz belli oldu 08/05/2013 37+2 oluyoruz kaşıntılarım çok arttı doktorumda haftaya alalım dediiiiii dualarınız bekliyorummmmmm.çok heyecanlıyımmmmmm
selamlar, ben 19 nisanda kürtaj oldum, polip varmış hem rahim içinde hem rahim ağzında. patoloji sonuçları temiz çıktı neyse ki, doktor bir ay sonra kontrole çağırdı. yalnız biz bebek istiyoruz artık. kürtajdan ne kadar sonra korunmayı bırakabiliriz merak ediyorum.
aranızda kürtajdan sonra bebeğine kavuşanlar var maşallah onlaradarısı da biz isteyenlere olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?