Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aldım kızlar gitti gidiyorda ürün bitti yazıyordu da . doctor_ahmet diye biri satıyomuş gene gg de. 7 tane kalmış 25 ovulasyon testi+5 gebelik testi 26,90 L. ilgilenen olursa diye yazdım. inş yarar

aldım kızlar gitti gidiyorda ürün bitti yazıyordu da . doctor_ahmet diye biri satıyomuş gene gg de. 7 tane kalmış 25 ovulasyon testi+5 gebelik testi 26,90 L. ilgilenen olursa diye yazdım. inş yarar

hayırlı olsun vede rastgelsin inş... Bende ondan almıştım... Bu ay testte yapmayacağım preseedde kullanmayacağım... Pileo nun eşinin dediği gibi biz nasıl olduysak kısmeti varsa gelsin bulsun..Testti preseddi derken ister istemez beklentiye giriyorum Ama inş sana uğurlu gelsin canım benim ....

Bende de bissrü ovulasyon testi var presedin hediyesiydi ama hepsi bozuk.1 kere bile çift çizgi çıkmadı gg den aldığımla çok farklıydı .... hepsi çöpe ....

Son düzenleme:
kızlar kahverengi akıntım başladı çok üzgünümmoralim çok bozuk progesteronum da düşmüşyine aynı şey olacak diye çok korkuyorum

MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ

citaknuray.............................................................................. Az kaldı, güzel bebiş gelecek, naz yapıyor annesi

mavusbebek........................................................................3 HAZİRAN

Pollyannaa..........................................................................4 HAZİRAN

taf...................................................................................... 4 HAZİRAN
Pileo...................................................................................17 HAZİRAN

Sinua...................................................................................19 HAZİRAN

destina0409........................................................................20 HAZİRAN

passifloraa.......................................................................... 26 HAZİRAN

Ketenhelva..........................................................................27 HAZİRAN

_CandaS_............................................................................3 TEMMUZ
ceza83................................................................................6 TEMMUZ:

Alin84................................................................................. Kandırdı küçük yaramaz, Az kaldı ama, gelecek.

Ladybugg............................................................................27 TEMMUZ

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

pren...

Kızlar biliyorsunuz bugün doktorla randevumuz vardı. Gittik, organ gelişimi ve diğer durumlar haftasına göre normal. Beyni, omurgası falan olması gerektiği gibiymiş. Cinsiyet dedik, erken daha, asıl 20. haftada belli olur dedi. Şimdilik sadece% 70 ihtimal verilebilirmiş. Baktı, baktı,baktı, bizim sıpa elini apış arasına koymasın mı Dalga geçiyor velet Sonra doktor hangi isimleri düşündüğümüzü sordu, ben de "Rüzgar ne Nehir "dedim. "Hımmm güzel isim Rüzgar" dedi.Bir de "burada, göbek kordonunun altında bir noktalı virgül var sanki" dedi Erkek olduğunu ima etti. Ama ısrarla %70 dedi. Anlayacağınız, büyük ihtimalle "Rüzgar Ekin"imiz geliyor

kızlar kahverengi akıntım başladı çok üzgünümmoralim çok bozuk progesteronum da düşmüşyine aynı şey olacak diye çok korkuyorum

b-HCG baktırdın mı bir daha normalde senin beklediğin adet tarihin dündü değil mi

senem bugün teyzemdeydim diyorum ki arkadaşın bebeğinin cinsiyeti belli olacak çok heyecanlyım falan allah tamamına erdirsin kuzum. ama baba tahmin etti tebrik ediyorum.

[QUOTE=citaknuray çok teşekkür ederim dün herkes için dua ettim kendim içinde. yapmamaya çalışıyorum da bakalım neler olcak nuray, sende rahat rahat ohhh bence o kadar kasmamak lazım

pasifflora allah ol dedikten sonra ooo ooo dur bakalım allah büyük

candaş canım olacak olacak olacak ama zamanını bilmiyorum ama tez zamanda gelse süper olur.

aselkuzum her kahvrengi akıntıyı kötüye yorma , progesterona nerden baktırdın

taf bu ay çok net görmüştün demi yumurtladğın günü, yumurtanın çatladığını nerden anlarsın

Senem :) hadi canım geçmiş olsun topiğin ilk erkeği geliyorrr :) artık dikkatli konuşmak lazım :) bu arada erkekçiler kazandı :) senemcim bizden eşine selmlar :)) hani demişti ya erke diyenleri selamlıyorum diye :)

Kıtty ; canım çok sağol inş gelecek ya vaktini beliyo nazlı sıpa :) benim kardeşimin adı nazlıyken bu kadar bekletmemiş annemi :) Sende inş pzt güzel haberler vereceksin inanıyorum ben :)

Asel, lütfen kötü düşünme senemde de olmuştu kanam bak kocaman oldular :)

Son düzenleme:
taf bu ay çok net görmüştün demi yumurtladğın günü, yumurtanın çatladığını nerden anlarsın

ateşim ortalamanın üstünde seyretmeye başladığında anlıyorum yumurtamın çatladığını bu net bir bilgidir. doktora görünmedim ama tecrübeyle sabit yani ateşim yükselmeden hemen önceki gün çatlatmış oluyorum yumurtayı hemen ertesi gün de ateş yükselmeye başlıyor:92:

kittyciğim istersen aşağıda verdiğim linkten bütün ateş tablolarıma bakabilirsin. içlerinde hamile kaldığım ayınki de var dikkat edersen hamile kaldığım ay ateşim sabitlenmiş diğerlerinde hep çizginin altına düşmüş ve adet gelmiş

30bc44 Ovulation charts on FertilityFriend.com

saol canım açıklama için.sen regl olcam diyince ben yanılmanı diliyorum. hayırlıyla inş.

taf sen tabloya göre mayıs martda hangi gün yumurtlamışsın.

taf sen tabloya göre mayıs martda hangi gün yumurtlamışsın.

tablolarımın yorumu (dikey kırmızı veya mavi çizgi yumurtlama günümü yatay çizgi ise ortalama ateşimi gösteriyor)
mayıs ayında 16. gün
nisan ayında 13. gün
mart ayında 12. gün
şubat ayında 16. gün
ocak ayında 22. gün (doktor takibiyle de bakıldı)
ekim ayında 14. gün (hamile kaldığım ayın tablosu)
eylül ayında 14. gün

353008 Ovulation charts on FertilityFriend.com linkini koyamamışsın canım ben koyayım da görünsün

sağol canım ya . ben o linki koymayı bilmiyorum :26: ama sen bu işin ustası olduğun için hemen kolayca yapıvermişsin ne güzel. teşekkürler. peki bişey sorayım sana. hani hep denir ya adetten 14 gün önce yumurtlama gerçekleşir diye. bu yıkılmaz bi kuralmıdır???

b-HCG baktırdın mı bir daha normalde senin beklediğin adet tarihin dündü değil mi

evet cnm beta baktırdım onda bi sorun yok 2 kat artmış ama progesteronum düşmüş ve kahverengi akıntı da gelince çooook kötü oldum yaaaaaa

canım sağlık olsun. gelecek aylar bizimdir. hiç moralini bozmadan devam et. zamanı gelecek inşallah.
benim de adet günüm gelse keşke biran önce.ama daha çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…