aldım kızlar gitti gidiyorda ürün bitti yazıyordu da . doctor_ahmet diye biri satıyomuş gene gg de. 7 tane kalmış 25 ovulasyon testi+5 gebelik testi 26,90 L. ilgilenen olursa diye yazdım. inş yarar
kızlar kahverengi akıntım başladı çok üzgünümmoralim çok bozuk progesteronum da düşmüş yine aynı şey olacak diye çok korkuyorum
taf bu ay çok net görmüştün demi yumurtladğın günü, yumurtanın çatladığını nerden anlarsın
ateşim ortalamanın üstünde seyretmeye başladığında anlıyorum yumurtamın çatladığını bu net bir bilgidir. doktora görünmedim ama tecrübeyle sabityani ateşim yükselmeden hemen önceki gün çatlatmış oluyorum yumurtayı hemen ertesi gün de ateş yükselmeye başlıyor:92:
kittyciğim istersen aşağıda verdiğim linkten bütün ateş tablolarıma bakabilirsin. içlerinde hamile kaldığım ayınki de var dikkat edersen hamile kaldığım ay ateşim sabitlenmiş diğerlerinde hep çizginin altına düşmüş ve adet gelmiş
30bc44 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kittyciğim istersen aşağıda verdiğim linkten bütün ateş tablolarıma bakabilirsin. içlerinde hamile kaldığım ayınki de var dikkat edersen hamile kaldığım ay ateşim sabitlenmiş diğerlerinde hep çizginin altına düşmüş ve adet gelmiş
30bc44 Ovulation charts on FertilityFriend.com
taf sen tabloya göre mayıs martda hangi gün yumurtlamışsın.
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
bu da benim tablom.. TAF gibi benimde adet BU AYDA GELECEĞİM diyor
353008 Ovulation charts on FertilityFriend.com linkini koyamamışsın canım ben koyayım da görünsün
b-HCG baktırdın mı bir dahanormalde senin beklediğin adet tarihin dündü değil mi
senem bugün teyzemdeydim diyorum ki arkadaşın bebeğinin cinsiyeti belli olacak çok heyecanlyım falan allah tamamına erdirsin kuzum. ama baba tahmin etti tebrik ediyorum.
citaknuray çok teşekkür ederim dün herkes için dua ettim kendim içinde. yapmamaya çalışıyorum da bakalım neler olcak nuray .!.:ne biliyim cnm ya yine aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorummmmbugün çalışıyodum hemşireyim ben ya bide progesterona baktır dediler dr arkadaşlar baktırdım ama baktırmaz olaydım ilk önce iyiydi ama sonra düşmüşşşşş bu arada progesteronun gebelikte bakılmasının amacı bebeğin sağlıklı olup olmadığına karar vermekmiş....
canım sağlık olsun. gelecek aylar bizimdir. hiç moralini bozmadan devam et. zamanı gelecek inşallah.hemşirede öyle dedi olmuş gitmiş muhtemelen. gebeliklerin yarısı böyle tam döllenemeden kana karışıyo gidiyo dedi.kısmet ..zaten belirtilerim basladı hemen kayboldu.neyse hayırlısı.. nar tanemizi okşa benim yerime ayagını sürüsün de arkadaşlarıda gelsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?