acelem olduğu ne kadar belli:)cümleler kısa ve öz...deniz uyumuşken temizlik yapayım dedim
kürtaj olan arkadaşlara soruyorum, kürtajdan sonra adet düzensizliği ve adet gününde azalma olan arkadaşlar var mı acaba???
Merhaba kızlar çok uzun zamandır giremedim.büyük sıkıntılarım oldu.göğüs ucu yaralarımdan bahsetmiştim.o yaralar ne yazıl ki apseye dönüştü azra da emmedi ameliyat olmak zorunda kaldım hatta sütümü kestirmekAzrayı erkenden sütten kesinde de iyice hırşınlaştı.çok zor günler geçirdim. Bu sırada kayınvalidemi de kaybettik ne yazıkki 2 ay oldu.okumaya çalıştım ancak bir türlü yazmamadım.herkesin Bayramı'nı kutluyorum.çok öpüyorum.
kürtaj olan arkadaşlara soruyorum, kürtajdan sonra adet düzensizliği ve adet gününde azalma olan arkadaşlar var mı acaba???
cnm ben kurtaj olalı 3 ay oldu mayısta oldum hazıranda gecıktı ama oldum temmuzdada boyle tuhaf oldum 5 gunde 2.pedı kullanmadım bılle ve bu ay olmadım acaba hamılemıyım dıye dusunuorum ama kurtajdan sonra beta hcg bı sure dusmuomus benımde merak ettıgım 3 ayda sıfırlanmısmıdır ben hıc kurtajdan sonra gıtmedım doktora ama kafayı yıcemmm((((((((( cunku 3 gun ust uste test yaptım pozıtıf ama bugun negatıf bu nedemektır bısey anlamadım bılgısı olanda yazarsa cok sevınırımmm
cnm ben kurtaj olalı 3 ay oldu mayısta oldum hazıranda gecıktı ama oldum temmuzdada boyle tuhaf oldum 5 gunde 2.pedı kullanmadım bılle ve bu ay olmadım acaba hamılemıyım dıye dusunuorum ama kurtajdan sonra beta hcg bı sure dusmuomus benımde merak ettıgım 3 ayda sıfırlanmısmıdır ben hıc kurtajdan sonra gıtmedım doktora ama kafayı yıcemmm((((((((( cunku 3 gun ust uste test yaptım pozıtıf ama bugun negatıf bu nedemektır bısey anlamadım bılgısı olanda yazarsa cok sevınırımmm
düzensizlik ve azalma olan oldu evet aramızda ama kürtajdan sonra sorun yaşayan arkadaşlar da oldu tüplerde tıkanma meydana gelebiliyormuş bunu öğrendik içinizde şüphe varsa bi Dr.a muayne olun
kürtajdan sonra muyaneye çağırmadı mı dr. betahcg ne kadar srede sıfırlanır hiç bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?