Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Minicikumut..maşallah eymen paşaya
Gelişimde güzel canim..alması gerekenden fazlasını almış zaten
Nasil geçiyor gunlerinizz? Ne zaman is bası yapacaksın?
Kendinize iyi bakın annesii..

Lonee nasilsin cnm? Yada nasilsiniz mi demeliydim annesi:)
Rahatin yerinde ins..varmı bulantı ws.
Iyisiniz umarım

Hilal nerelerde kac zamandir

Sezennn nasılsın görüşmeyeli..cok yogunsun biliyorumm..geçecek ins

Nazlım nasılsın. .bu mubarek gece de dualarim seninle olacak yine
Allahım tez zaman da hayırlı haberlerini almayi nasip etsin

Chnb abla nasilsinizz ogluslarlaa..iyisiniz umarım

Ceza, hello nasılsıniz yavrularla. .
Hello cnm hersey yoluna girer tez vakitte ins..

Rolle nerelerdesinn, görünmüyorsun hiç

Bizdende iyilik..hep kosturmaca..zamanla yarışıyoruz resmen
Ancak yetişiyorum işlere. . Bugunde dogumgunum bu arada..
Bebegimle ilk defa..
Geçen yıl bugunu düşündüm. .cok buruktu..
Kaybettigim bebegimin dogacagi gündü de ayni zamanda. O sebepten o gun bitsin gitsin istemistim
Yani zaman geçiyor ve hayatımızda neler değişiyor
O zaman hamile bile değilken , simdi nerdeyse 3aylık olacak bi bebegim var..cok şükür

Allahim dileyen herkesin bu sebepten yüzünü güldürsun..
Hic kimseyi evladıylada sinamasin..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar herkesin kandili mübarek olsun. ALLAH tüm dualarımız kabul etsin inşallah.
candaşım, çok sevindim canım. gözünüz aydın.
hellocum, inşallah sorunlarınızı atlatırsınız canım. ufak tefek sorun her ailede olur, sorunsuz evlilik olmaz. genel gidişata bakmak lazım.
nildecim, senin için de üzüldüm. hakkında hayırlısı olsun. inşallah daha güzel bir iş bulursun.
minikler, maşallah kocaman olmuş oğluşun. biz de pazartesi kısmetse memleket yolcusuyuz. uzun kalmayı planlıyoruz kısmetse görüşürüz.
asecim, sağolasın canım. iyiyiz Allaha şükür. bulantılarım var evet. diğerinden daha çok var. öyle ki oğlumun altını değiştirirken bile istifra ettiğim oluyor. dünden beri de ter kokusu bile fena geldi, hemen yıkadım. bu ayrıntıları düşünemedik. ama olsun yine de çok mutluyum. tek sorunum bulantı olsun yeter ki. tabi inşallah o da 3 aya geçer. en azından şu anda evdeyim, tatildeyim yani, çalışmıyorum. bu sefer iyi bi zamanlama oldu. bebişin kalp atışlarını duyduk Allaha şükür. maşallah herşey yolunda. ne olur ne olmaz diye doktor yine iğneye başladı, kan sulandırıcı. aslında vermek istemedi, aspirinle geçirelim bu gebeliği dedi, ama sonra cesaret edemedi ya bişey olursa diye. biz de kabul ettik. 7 ay iğneciyiz yine her gün. yeter ki hayırlısyla doğsun.
günlük, benim ki de tv karşısında yemeye alıştı. onun dışında zor yiyor canım. altını değiştirmek ve yemek yedirmek için reklamları bekler olduk dört gözle. yoksa mümkün değil altını aldırmıyor benimki, kaçıyor.
chnb, sanırım uzun İstanbul tatilinde oğluşlarıyla beraber.
nazlımcım, 200 tane okudum, Allah kabul etsin inşallah. daum seninle ve tüm bebiş isteyen arkadaşlarımla.
ceza, sezen, burcu, rolle kendinize iyi bakın kızlar. ben uzun süre yokum. hemen hemen ayın sonuna kadar memlekete gidiyoruz. Allaha emanet olun.

minikler geçmiş solun kardeşine, Allah şifa versin inşallah.

minickumut, bebişin kilo alımı çok iyi. hiç bi sorun yok bence canım. zaten ayda ortalama 800-1000 alınır. ki 600 bile alsa normal sayıyo doktorlar. zaten havalar sıcak. için rahat olsun.

herkese merhaba minikler geçmiş olsun canım..umarım eskisi gibi olur..problem kalmaz..minicikumut kilo alımı çok güzel maşallahh..lonecim kalp atışlarını duymuşsunuz çaşallah kuzuya sıra geldi cinsiyetine:) mide bulantın tez geçer umarım bu arada iyi yolculuklar şimdiden..kızlar bende çarşamba gidiyorum 2 hafta yokum...
günlükcüm tek denizi sevsinler..düşünsene büyük heyecanla git suya girmeden geri gel..çok zor:)dniz uslu ama çok hareketli evin heryerinde..nasip bakalım ikinci:)
asecim maşallah iki çocuğun hakkından gelmek çok zor..ama abi yardımcı oluyomuş bütün yükünü almıştır üstünden:)
nildecim iş için üzüldüm umarım en kısa sürede tekrar iş bulursun..demir bey nasıllar..
chnb abla istnabul yorucu galiba pek uğramamışsın..
candasımın keyfi yerindeeeeeee:)
nazlıcım dün gece dualarımdaydın..
öptümmmmmmmmm

acelem olduğu ne kadar belli:)cümleler kısa ve öz...deniz uyumuşken temizlik yapayım dedim

acelem olduğu ne kadar belli:)cümleler kısa ve öz...deniz uyumuşken temizlik yapayım dedim

Fırsat bu fırsat.. kolay gelsin o zaman canım sana..
Bizdede Abimiz ara ara yardım ediyor..o bile iyi oluyor yeri gelince inan:)
Bende işime bakayım bu arada:)

Lonee ..kalp atışları da duyulmuss.oy masaallah Allahım saglikla tamamina erdirsin
Igne içinde iyi olmuş. .tedbiri elden birakmamali yinede
Bulantılarda dedigin gibi bi 14 hafta sürüyor. .neyseki tatilsin cnm,memleketede gidiyormussun, ordada yardimci olunur.biraz rahat edersin.zorlu oluyor bu süreçte. .
Iyi yolculuklar bu arada tatil dönüşü bekleriz artık:79:

herkese iyi bayramlar. Hilalcim faceden yazdıgın yazıyı gördüm.başınız sağolsun anneciğinin mekanı cennet olsun

Merhaba kızlar çok uzun zamandır giremedim.büyük sıkıntılarım oldu.göğüs ucu yaralarımdan bahsetmiştim.o yaralar ne yazıl ki apseye dönüştü azra da emmedi ameliyat olmak zorunda kaldım hatta sütümü kestirmekAzrayı erkenden sütten kesinde de iyice hırşınlaştı.çok zor günler geçirdim. Bu sırada kayınvalidemi de kaybettik ne yazıkki 2 ay oldu.okumaya çalıştım ancak bir türlü yazmamadım.herkesin Bayramı'nı kutluyorum.çok öpüyorum.

merhaba...

hilal canım başınız sağolsun allah sabır versin...evet seninle konuşmuştuk telefonda sağlık olsun tekrar sanada geçmiş olsun kabızlık sorunu nasıl çözüldümü nasıl azra hanım öpüyorum...

bu arada herkezin geçmiş bayraamı kutlu olsun..umarım güzel geçmiştir...

herkez yoğundu heralde kimse uğrayamamış...bizde 2 gün denize gittik ufaklığı güneş çarptı tabiii ateş ve kusma şimdi iyi çok şükür...denizden zor çıkardık şapka takmıyor benim küçük fena çok eğlendiler ablasıyla...benim ve eşim içinse yorucu oldu:)) onları mutlu gürmek çok güzeldi tabii...hepinizi öpüyorum...

nilde canım bu arada sanada hayırlısı olsun diyeyim şimdi daha iyisindir inşallah sütünü etkilemesin üzülme canım herşey olacağına varır zaten...

ceza canım ç.ğ.d.m sormuşsunya o kişi sezen canım...sanada iyi yolculuklar...

ase,siz nasılsınız?

sezen nasıl gidiyor bıcırıklar napıyor...canım kıskançlık konusunda sana şunu söyleyeyim oğlunu kızından hiç sakınma ani tepkiler verme oğlun yokmuş gibi davran...allah kolaylık versin...

Hilal canım başınız Sağolsun. .annenin mekanı cennet olsun..
Ameliyat olmussun; senin içinde cok geçmiş olsun cnm..
Uzun zaman oldu seni görmeyeli.. grsrZ cnm..bebisi öpüyorum

kürtaj olan arkadaşlara soruyorum, kürtajdan sonra adet düzensizliği ve adet gününde azalma olan arkadaşlar var mı acaba???

merhaba kızlar, nasılsınız?herkes bi yerlerde sanırım. pek giren olmamış. yaz rehaveti.

kürtaj olan arkadaşlara soruyorum, kürtajdan sonra adet düzensizliği ve adet gününde azalma olan arkadaşlar var mı acaba???

cnm ben kurtaj olalı 3 ay oldu mayısta oldum hazıranda gecıktı ama oldum temmuzdada boyle tuhaf oldum 5 gunde 2.pedı kullanmadım bılle ve bu ay olmadım acaba hamılemıyım dıye dusunuorum ama kurtajdan sonra beta hcg bı sure dusmuomus benımde merak ettıgım 3 ayda sıfırlanmısmıdır ben hıc kurtajdan sonra gıtmedım doktora ama kafayı yıcemmm((((((((( cunku 3 gun ust uste test yaptım pozıtıf ama bugun negatıf bu nedemektır bısey anlamadım bılgısı olanda yazarsa cok sevınırımmm

merhaba hatunlaaaarrr nerlerdesiniz girip yazmaya fırsatım olmuyo valla benim kerata tam bi anneci oldu çıktı eylülde iş başı yapacam ve böyle yapmaya devam ederse nasıl bırakacam bilmiyorum bakıcı bulduk eve gelecek bu hafta perşembe cuma çağırcam pazartesi de bırakcaz kadına gerçi seminer döneminde 2 saat bakacak ama yine de alışmak çok zor olacak bana

ali kerem yaklaşık bir haftadır çok huzursuz hem diş hem de boğaz enfeksiyonu olmuşuz antibiyotik kullanmak zorunda kaldık yaz tatilinde kalabalıktan çok etkilenmişti evimizde biraz daha sakinledi emeklemeyi öğrendiği için arkasından koşturup duruyoruz

sizler nasılsınız abi ve ablalardan ne haber bebişlerimiz büyüdü mü bir aya tekrar canlanırız heralde tatil nedeniyle herkes bi yerlerde

nazlım ve rolleeeeee kızlar bu grubun sizden gelecek bi cana çok ihtiyacı var
nazlımm kuzum ne yaptınız aşılama felan bişeye karar verdiniz mi yumurtlaman ne zamandı bat ne zaman

başınız saolsun cnm çok üzüldüm okuyunca

sana da çok geçmiş olsun sütten kestim die üzülme sakın sağlıklı olması bizim için önemli olan ve çok şükürki artık anne sütüne çok yakın mamalar var büyümüştür artık azramız değil mi

hello cnm bu yaz ali keremi denize götüremedik ama aklımda hep çınar paşanın denizden resimleri geldi çok özenmiştim bu sene de havuz başı sefalarına bayıldım seneye inşallah o pozlardan veririz biz de :) bir de senin son eklediğin foto süpersin cnmmm morallerde yerindedir inşallah öpüyorum çok

düzensizlik ve azalma olan oldu evet aramızda ama kürtajdan sonra sorun yaşayan arkadaşlar da oldu tüplerde tıkanma meydana gelebiliyormuş bunu öğrendik içinizde şüphe varsa bi Dr.a muayne olun

kürtajdan sonra muyaneye çağırmadı mı dr. betahcg ne kadar srede sıfırlanır hiç bilgim yok

ben kürtajdan 30 gün sonra betahcg testi yaptırdım değerim 8 di yani öyle hemen düşmüyor, hamilede olabilirsin tabii:) istersen bi doktora görün arkadaşım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin :)

kürtajdan sonra muayeneye gittim, hiç bir sorun yok dedi, ama ben bugün yine gideceğim, 3 aylık korunma sürem bitti, bir an önce bebek sahibi olmak istiyoruz inşallah bi sorun çıkmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…