selam.. yazının bu kısmı dikkatimi çekti, hemen kendimi yazayım dedim:) bn de pepee' ye sinir oluyorum. kardeşi var onun. neler yapıyor kardeşiyle. bnm kızım da hayranlıkla izliyor. bnmse içim acıyor. pepeenin bile kardeşi var diyorum. saçma ama diyorum işte..
Merhaba kızlar çok uzun zamandır giremedim.büyük sıkıntılarım oldu.göğüs ucu yaralarımdan bahsetmiştim.o yaralar ne yazıl ki apseye dönüştü azra da emmedi ameliyat olmak zorunda kaldım hatta sütümü kestirmekAzrayı erkenden sütten kesinde de iyice hırşınlaştı.çok zor günler geçirdim. Bu sırada kayınvalidemi de kaybettik ne yazıkki 2 ay oldu.okumaya çalıştım ancak bir türlü yazmamadım.herkesin Bayramı'nı kutluyorum.çok öpüyorum.
merhaba...
hilal canım başınız sağolsun allah sabır versin...evet seninle konuşmuştuk telefonda sağlık olsun tekrar sanada geçmiş olsun kabızlık sorunu nasıl çözüldümü nasıl azra hanım öpüyorum...
bu arada herkezin geçmiş bayraamı kutlu olsun..umarım güzel geçmiştir...
herkez yoğundu heralde kimse uğrayamamış...bizde 2 gün denize gittik ufaklığı güneş çarptı tabiii ateş ve kusma şimdi iyi çok şükür...denizden zor çıkardık şapka takmıyor benim küçük fena çok eğlendiler ablasıyla...benim ve eşim içinse yorucu oldu:)) onları mutlu gürmek çok güzeldi tabii...hepinizi öpüyorum...
nilde canım bu arada sanada hayırlısı olsun diyeyim şimdi daha iyisindir inşallah sütünü etkilemesin üzülme canım herşey olacağına varır zaten...
ceza canım ç.ğ.d.m sormuşsunya o kişi sezen canım...sanada iyi yolculuklar...
ase,siz nasılsınız?
sezen nasıl gidiyor bıcırıklar napıyor...canım kıskançlık konusunda sana şunu söyleyeyim oğlunu kızından hiç sakınma ani tepkiler verme oğlun yokmuş gibi davran...allah kolaylık versin...
merhaba kızlar, nasılsınız?herkes bi yerlerde sanırım. pek giren olmamış. yaz rehaveti.
merhaba hatunlaaaarrr nerlerdesiniz girip yazmaya fırsatım olmuyo valla benim kerata tam bi anneci oldu çıktı eylülde iş başı yapacam ve böyle yapmaya devam ederse nasıl bırakacam bilmiyorum bakıcı bulduk eve gelecek bu hafta perşembe cuma çağırcam pazartesi de bırakcaz kadına gerçi seminer döneminde 2 saat bakacak ama yine de alışmak çok zor olacak bana
ali kerem yaklaşık bir haftadır çok huzursuz hem diş hem de boğaz enfeksiyonu olmuşuz antibiyotik kullanmak zorunda kaldık yaz tatilinde kalabalıktan çok etkilenmişti evimizde biraz daha sakinledi emeklemeyi öğrendiği için arkasından koşturup duruyoruz
sizler nasılsınız abi ve ablalardan ne haber bebişlerimiz büyüdü mü bir aya tekrar canlanırız heralde tatil nedeniyle herkes bi yerlerde
nazlım ve rolleeeeee kızlar bu grubun sizden gelecek bi cana çok ihtiyacı var
nazlımm kuzum ne yaptınız aşılama felan bişeye karar verdiniz mi yumurtlaman ne zamandı bat ne zaman
selam arkadaşlar aranıza yeni katılanlardanım malesef dun 7 haftalık bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendım ve kürtaj oldum tarif edilemez bir acı bu çok canım yanıyor( doktor 4-5 ay doğum kontrol hapı kullan ardından tekrar dene dedi ama ben hap kullanmak istemiyorum bir fikriniz varmı arkadaşlar
Cok cok geçmiş olsun. . Allahım bir daha yasatmasin, cok zor
Dr korunma sureci icin 4-5 ay demiş. .
Ama illaki hap kullanarak korunmana gerek yok[/QUO
Çok teşekkür ederim canım amin allah kimseye yaşatmasın boyle bir acıyı doktor kesinlikle onermiyor eşimin korunmasını ben 9 haziranda evlenip bir ay sora hamile kaldım doktor rahim toparlansın diyor kafam çokk karışık
Cok cok geçmiş olsun. . Allahım bir daha yasatmasin, cok zor
Dr korunma sureci icin 4-5 ay demiş. .
Ama illaki hap kullanarak korunmana gerek yok[/QUO
Çok teşekkür ederim canım amin allah kimseye yaşatmasın boyle bir acıyı doktor kesinlikle onermiyor eşimin korunmasını ben 9 haziranda evlenip bir ay sora hamile kaldım doktor rahim toparlansın diyor kafam çokk karışık
canım bende 18 gün önce yaşadım 9haftalıktı kürtajla aldılar,bize de 3 ay korunun dedi. 22haziranda evlnip 2.gece hamile kalmıştım bende. ama neyle korunacağına sen karar ver,ben de eşim de hap kulllanmamı istemiyoruz mesela. doktor neden eşinin korunmasnı önermiyor ?
canım bende 18 gün önce yaşadım 9haftalıktı kürtajla aldılar,bize de 3 ay korunun dedi. 22haziranda evlnip 2.gece hamile kalmıştım bende. ama neyle korunacağına sen karar ver,ben de eşim de hap kulllanmamı istemiyoruz mesela. doktor neden eşinin korunmasnı önermiyor ?
Allah yardımcın olsun canım seninde .. Doktor rahim toparlansın hemen hamile kalmayayım diye istemiyor ama bende hap istemiyorum
Canim cok gecmis olsun. Esin gelmis ya hersey olur yavas yavas.
Ogretmen arkadaslar hayirli olsun.
Cinsiyey buyuk ihtimal erkek. Saglikli
olsun onemli deqil. Yuzde 51 dedi Doktor. Ama bisey gozukuuodu pipi gibi. Bize de gosterdi. Bi dahaki aya kesin soylerim dedi.
Allah yardımcın olsun canım seninde .. Doktor rahim toparlansın hemen hamile kalmayayım diye istemiyor ama bende hap istemiyorum
amin Allah hepmzn yardımcısı olsun. yine senin bileceğin iş ama eşin dikkat ettkten sonra neden hamilelk riski oluşsun ki, bende ilk adetten sonra bi kontrole gitcem hazır mıyım diye. eğer olabilr derse hemen istiyorum yne. hakkımızda hayırlısı olur inşallah hepimiizn
amin Allah hepmzn yardımcısı olsun. yine senin bileceğin iş ama eşin dikkat ettkten sonra neden hamilelk riski oluşsun ki, bende ilk adetten sonra bi kontrole gitcem hazır mıyım diye. eğer olabilr derse hemen istiyorum yne. hakkımızda hayırlısı olur inşallah hepimiizn
Bende hemen istiyorum canım 15 gün sona başka doktora gidicem bakalım inşallah tez vakitte Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Bende hemen istiyorum canım 15 gün sona başka doktora gidicem bakalım inşallah tez vakitte Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
aminn. benm 18 gün oldu hala azar azar lekelenme var,bi bitse rahatlıcam normale dönmek istiyorum artık.
aminn. benm 18 gün oldu hala azar azar lekelenme var,bi bitse rahatlıcam normale dönmek istiyorum artık.
Dönersin canım merak etme kiminin daha kısa kiminin senin gibi biraz daha uzun sürüyormuş.. benim daha çok yeni kendimi ve eşimi nasıl toparlıcağımı bilmiyorum o çokk kötü çünkü o çok istiyordu ben biraz daha zaman geçsin istiyordum ama raabbim nasip etti ve hamile kaldım o duyguyu yaşadıktan sonra kürtaj olmak zorunda kalmak dünyanın en kötü en ağır duygusuymuş öyle bağlanmışımki o ufacık meleğime simdi kendime gelemiyorum(
Dönersin canım merak etme kiminin daha kısa kiminin senin gibi biraz daha uzun sürüyormuş.. benim daha çok yeni kendimi ve eşimi nasıl toparlıcağımı bilmiyorum o çokk kötü çünkü o çok istiyordu ben biraz daha zaman geçsin istiyordum ama raabbim nasip etti ve hamile kaldım o duyguyu yaşadıktan sonra kürtaj olmak zorunda kalmak dünyanın en kötü en ağır duygusuymuş öyle bağlanmışımki o ufacık meleğime simdi kendime gelemiyorum(
seni çoook iyi anlıyorum canım. ama hayırlısı böyleymiş diyoruz. beterin beteri var Allah daha ağırını yaşatmasın. eşim ilk öğrendiğimiz gün çok kötü oldu bende mahvoldum onu öyle görünce,hatta çok saçma belki ama kendmi suçlu hissettim. iki gün sonra kuzeni doğum yaptı ve doğum sırasında gelişen bişey yüzünden bebek nefes alamadı, 2 haftadır yoğun bakımda,kız sakinleştirici ile ayakta durabiliyo, onların imtihanı çoook daha büyük,o melek 2 haftadır hayata ttutunma çabası veriyo. ben o annenin halini görünce Allah kaldırılmayacak dert vermesin dedim şükrettim yapcak başka bişeyimiz yok,demekki böylesi daha hayırlı.
seni çoook iyi anlıyorum canım. ama hayırlısı böyleymiş diyoruz. beterin beteri var Allah daha ağırını yaşatmasın. eşim ilk öğrendiğimiz gün çok kötü oldu bende mahvoldum onu öyle görünce,hatta çok saçma belki ama kendmi suçlu hissettim. iki gün sonra kuzeni doğum yaptı ve doğum sırasında gelişen bişey yüzünden bebek nefes alamadı, 2 haftadır yoğun bakımda,kız sakinleştirici ile ayakta durabiliyo, onların imtihanı çoook daha büyük,o melek 2 haftadır hayata ttutunma çabası veriyo. ben o annenin halini görünce Allah kaldırılmayacak dert vermesin dedim şükrettim yapcak başka bişeyimiz yok,demekki böylesi daha hayırlı.
Of Allah yardımcıları olsun canım çok doğru sölüyorsun bu bizim için daha hayırlıymış ki böyle olmuş ..bende aynı duygulara kapıldım seninle kendimi suçlu hissettim ama bunun bizimle alakası yokkii..çok yeni daha benim için atlatıcaz elbet inşallah o melek de bir an önce anne babasını sevindirip sağlığına kavuşur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?