Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçen aynı his banada geldi pepe ve caliou ikisininde kardeşi var.demekki bana has bi durum değilmiş.

hilalcim çok geçmiş olsun tatlım ve allah rahmet eylesin ne kadar zor günler olmuş senin için yanında olamadım kusura bakma.
Süt için kısmeti neyse o tatlıcım. hırçınlaşır kesin. benim bir arkadaşım mamasının içine bir çay kaşığı zeytinyağı koyuyormuş doğal organik. mantıklı geldi aslında bana ama mama kültürüm yok bu konuda günlük süper yardımcı olur sanıyorum.

senin keyfin nasıl. Ameliyat zorlu mu geçti. azrayı öpüyorum çok.

günlük selam kuzum,

bizim çınarı da güneş çarptı sanırım şapka taktıramadım efendiye.
tatil ise bildiğin gibiydi ya senin aldığın kıyafetleri eskittik biz ama bir fotoğraf çekemedim. bu hafta ilk hedefim olsun. geçen çektiğimi yanlışlıkla silmişim çınar çok pasaklı hemen kirleniyor. annesi de tembel hemen yıkamıyor.

merhaba kızlar, nasılsınız?herkes bi yerlerde sanırım. pek giren olmamış. yaz rehaveti.

şit sen nasılsın asıl... salih napar, 2.bebek nasıl bir his anlatsana ya.

selam tatlı co, çok yakışıklı bir oğluun var maşallah :) günde 2 saat nedir ya oooo bizimki kaç saat yengemle. bana zr geliyor hala çınarı bırakmak hala ağlıyorum ciddi ciddi. geçecek umarım bu günlerde.

tatlım inşallah nasip olur, hem seneye daha keyifli olur,

gelelim bana ben tatil öncesi boşanmayı kafaya koymuştum, kendime ev bile baktım bir iki ev gezdim. tatilde konuştum içimde bir his kalmadığını ve böyle yaşamak istemediğimi belirttim oda benimle aynı duygulara sahipti. sonra boşanınca çınarın çok zorluk çekeceine karar verdik. tekrar deneme aşamasındayız. eğer eski performansımızı yakalamazsak ayrılcaz. şimdilk keyfim yerinde.
ama oğlandan önceki kadar sevemiyorum. ne oldu bana bilmiyorum.

Hamile oldugum yatarken aklima geliyo ancak. Salihin pesinde kosmaktan firsat olmuyor sagolsun. Biz de bakiciya basliyoruz bu sene. insallah alisir.
Canim insallah duzelir araniz. Cocuk olunca esler geri planda kaliyor haliyle canim normal bu.

kürtajdan sonra muayeneye gittim, hiç bir sorun yok dedi, ama ben bugün yine gideceğim, 3 aylık korunma sürem bitti, bir an önce bebek sahibi olmak istiyoruz inşallah bi sorun çıkmaz...[/QUOTE]

mrb doktorunuza 3. ay dolunca gittiniz mi acaba? ne dedi ve neler yaptı , bende gittim geçen hafta ama sadece smear yaptı ısrarla rahime bakmasını söyledim ama bakmadı , toparlanmışmı dedim baksanız, toparlanmıştır dedi, pek mantıklı gelmedi ama normal mi acaba bu ? kan tahlilide yapmadı, ısrarla iltihabım oldu yine galiba dedim kültür tahlili de verdim, smear ve kültür yapıldı başka bişye bakmadı, size ne dedi, kan tahlili ultrason felan baktımı ?

kızlar selamlar hepinize çok teşekkür ederim.bebekten çok giremiyorum bazen face bakınıyorum olanları ordan takipteyim. eşim işe başladı ankaraya geldik bayramın ardından maaile zehirlendik tavuktan.meriçten çıktı acısı benden ona geçmiş.gece emmeye kalktı benim midem ağrıyodu gece bile.emdi kustu yeşilimsi ve yetişkin kadar.sonra ağladı evde mama yoktu korktuk yine kusr boğulursa diye.1 saat sonra yine emdi ve yine kustu.hemen acile gittik sabah 6 ydı.tahliller yaptılar çok gaz var dedi kakayla birlikte salak bi dr du aylık kontrollere gerek yok para tuzağı dedi ben nerden bilceksem aylık gereken bazı tahlilleri.neyse idrar filan verdik bişey çıkmadı orda o gün aşrı halsizdi ishal başladı gece ateşlendi bu arada bana serum verildi geberiyodum 2 gün ölü gibi gezdim.pzts özele gittik yine tahliller yaptı.benim yediğim içtiğim süte alerjisi varmış ishal ondanmış muhtemelen geçicidir 15-20 gğün sürer en azlsaı 8. ayda biter dedi bu ay öğrencez artık 1 hafta hasta gezdi düzeldi.annemler kardeşlerim eşimde aynıu şekilde zehirlenmiş hepsi tek tek diğer günlerde serum yediler.düzeldik derken ev aramaya başladık beğenmedik hiçbirini gereksiz pahalıydı annemlerin yanında yeni bina yapıldı komşu kiraya verecekti biz sorduk indirtemedik ama tuttuk o da pahalı çünkü çok dar olsun diyoruz hem yeni temzi hemde yakın en önemlisi meriç rahat edecek.3 güne taşındık işleri hep ben yaptım kimse yardomcı olamadı onlarıda yapılacak işleri vardı neyse taşınduk eşya aldık bu arada bizim yatak odası oturma odası annemlere geldi onlarda karıştı 2 ev karışıktı.ben taşınırken rapor almaya gittim.hastanede başka türlü sorun çıktı geçmiş rapordan.neyse bu kez 1 hafta sonra oda geldi dolabı rayı bozuk yine yerleşemedik şimdi tamiratını bekliyoruz köşe ay sonu gelcek mutfağa eşyalarım sığmadı fırın yeri yok yeniden alıncak yani düzeni kuramadık haftaya pazar kardeşimin nişanı var o geçince ancak yerleşcez galiba.neyse bunada şükür.sizler nasılsınız

lone gebelik nasıl gidiyo cinsiyeti öğrendin mi

nazlım, lone en değerli haberi sizden bekliyoruz bende tedavi sorcam başlamıyomusunuz kızmayın nolur sizin kadar bizim içinde önemli sizden gelecek bu mutlu haber

ceza sarı napıyo işe başladın mı

chnb ablacım sen nasılsın ardadan naber

asem oğluşlar nasıl abi okula başlıyo dimi naptınız nakli

hilal ya ankaraya geldiniz mi tayin oldu mu

nilde bi yerleşelim gelcez size biliysun aklım demirde

minikler kerem nasıl yürümeye başladı mı bizimki aşırı hareketli gebeliktekiyle ilgisi hiç yok kardeşinin parmakları tuttu mu

minicik eymencim nasıl

günlük kızlar nasıl destinayı merak ediyorum foto nolurrrr

nuray uğramıyo galiba

kıtty canım eşinle durumunuza üzüldüm ama inş hakkınızda hayırlısı olur dilerim herşey mutluluğunuz için olur şimdi nasılsınız

bizde kv ile hala küsüsz eşim üzgün o da topladı şükür daha gerçekçi artık.bayramda da gelmediler bizide istemiyolar kısacası eşimden anladığım bu oldu parkta gördük konuşmadılar oğlu nişanlamışlar düğünde birini görüp ertes,i gün istemişler kimseyi aramayan k.peder onu arıyomuş filan eşim en çok buna bozuldu hastalığında bile aramadılar bile diye naıl can nasıl kan bunlar hayret ama benim için iyi görmüyorum taşınırkende gelmediler kendileri komşularına rezil oldular.neyse kızın ailesi düğün istemiş bunlar yok demiş paraları yokmuşmuş kızda çalışmıyo ve herkes ben gibi enayi değil tüm masrafları üstlensn.derken geçenlerde nişan atmışlar sebep kızda tavuk karası diye bişey varmış galiba gece körlüğüymüş ilkkez duydum bende yemedeim ama diyelimki öyle siz körmüydünğz 3 ay sonra anladınız yada özür için nişan atılır mı bu mu müslümanlık bide milletle alay ederler kınarlardı nişan atanları başlarına kaçıncıdır geliyo neyse ama herkes benim anam babam yada ben gibi enayi değil ki sussun işte böyle atarlar nişanı

Candaş, cok cok geçmiş olsun canım
Büyük olay atlatmissiniz..nasil zehirlenmissiniz öyle
Şimdi iyisiniz cok şükür. .

Evinizde hayırlı ugurlu olsun
Agiz tadıylaa gule güle oturunn
Yorucu olacaktir tabi, ama tatlı yorgunluklar
Oteki tarafa hic bişey demiyorum, sukur ki eşinle bi aradasiniz artık. Takılma hic

Kaç zamandır yoktunn.. Ozlettin ama kendinii

Bu arada bizlerde iyiyiz, uğraşıyoruz cocuklarla
Nakil yapmayacagiz cnm, gerek kalmadı..bakalim pazartesi başlıyor okul..heyecan var haliyle cümleten:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim cok gecmis olsun. Esin gelmis ya hersey olur yavas yavas.
Ogretmen arkadaslar hayirli olsun.
Cinsiyey buyuk ihtimal erkek. Saglikli
olsun onemli deqil. Yuzde 51 dedi Doktor. Ama bisey gozukuuodu pipi gibi. Bize de gosterdi. Bi dahaki aya kesin soylerim dedi.

selam arkadaşlar aranıza yeni katılanlardanım malesef dun 7 haftalık bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendım ve kürtaj oldum tarif edilemez bir acı bu çok canım yanıyor( doktor 4-5 ay doğum kontrol hapı kullan ardından tekrar dene dedi ama ben hap kullanmak istemiyorum bir fikriniz varmı arkadaşlar

Cok cok geçmiş olsun. . Allahım bir daha yasatmasin, cok zor
Dr korunma sureci icin 4-5 ay demiş. .
Ama illaki hap kullanarak korunmana gerek yok

Bi oglus daha mı geliyormus..
Erkekler erkenden belli ediyor ama kendini..
Allahim Sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Lonee bulantilarin nasıl oldu cnm? Rahatladınmı biraz?
Okullarda açılıyor. Seminerlerin başlamıştır, sende rahatlamissindir umarım
Kendinize iyi bakın canım:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…