- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #22.381
Of Allah yardımcıları olsun canım çok doğru sölüyorsun bu bizim için daha hayırlıymış ki böyle olmuş ..bende aynı duygulara kapıldım seninle kendimi suçlu hissettim ama bunun bizimle alakası yokkii..çok yeni daha benim için atlatıcaz elbet inşallah o melek de bir an önce anne babasını sevindirip sağlığına kavuşur..
inşallah canım.. en hayırlı en kısa zamanda da bize sağlıklı bi hamilelk ve sağlıklı bebişler nasib olur inşallah. durmak yok çalışmalara devam :)
aminn. benm 18 gün oldu hala azar azar lekelenme var,bi bitse rahatlıcam normale dönmek istiyorum artık.
Kiminin uzun sürüyor böyle..ama biter, 30 gun icinde yine adetini görürsün;ilk bi kac ay günlerinde sapmalar olabilir ama zamanla normale dönersin
.benimde 28gun sürmüştü. .
Kiminin uzun sürüyor böyle..ama biter, 30 gun icinde yine adetini görürsün;ilk bi kac ay günlerinde sapmalar olabilir ama zamanla normale dönersin
.benimde 28gun sürmüştü. .
hadı yaa 28 gün müü, ben şimdiden bunaldım yaa doktora gittim baktı sıvıyı tam atamamışsın falan dedi. peki tekrar hamile kaldın mı ?
KOndom da kullanabilirsiniz, neden kondomu düşünmüyorsunuz ki? Bence size en uygunu bu..Allah yardımcın olsun canım seninde .. Doktor rahim toparlansın hemen hamile kalmayayım diye istemiyor ama bende hap istemiyorum
Canım çok güvendiğim bir doktor diyor ki, kürtaj sonrası kadın kendini ne zaman hazır hissederse en uygun zaman o zamandır diyor. Zaten en az 1 adet dönemin de geçmiş olacak. Benim kendi doktorum 1-2 ay dedi, ben en az 2 ay bekleyeceğim.kürtaj sonrası 3-4 ay yeterlimi arkadaşlar yeniden hamilelik için? dr 3 ay dedi ama herkes başka bişy diyor, sizin fikrinizi ögrenebilirmiyim lütfen
hadı yaa 28 gün müü, ben şimdiden bunaldım yaa doktora gittim baktı sıvıyı tam atamamışsın falan dedi. peki tekrar hamile kaldın mı ?
Kisiden kisiye degisiyor cnm.kurtajin ilk gününü adetin ilk günü gibi sayacaksin;1ay icinde adet olmayı bekleyeceksin
Benim 6 ay sonra yeni hamileligim oldu.ama 4 ay korundum .
Cok sukur sağlıkla kavustum yavruma..
Darısı tez zamanda sizlere olsun ins..hayırlısıyla gec olsada güç olmasın
Kisiden kisiye degisiyor cnm.kurtajin ilk gününü adetin ilk günü gibi sayacaksin;1ay icinde adet olmayı bekleyeceksin
amin canım inşallah. Allah evladını sana bağışlasın. teşekkürler cevapların için:)
kürtajdan sonraki ikinci ayda hamile kaldım çok şükür
türtaj kanaması geçtikten hemen sonra beklemedik biz
ben yaşamadım canım ama herkese göre değişir belki bilmiyorumbenim doktorum kendini hazır hissettiğin anda başla dedi
inşallah çıkmaz canım tez zamanda hamile kalıp kucağına alırsın
bu arada benim oğlum 19 aylık
selam arkadaşlar aranıza yeni katılanlardanım malesef dun 7 haftalık bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendım ve kürtaj oldum tarif edilemez bir acı bu çok canım yanıyor( doktor 4-5 ay doğum kontrol hapı kullan ardından tekrar dene dedi ama ben hap kullanmak istemiyorum bir fikriniz varmı arkadaşlar
KOndom da kullanabilirsiniz, neden kondomu düşünmüyorsunuz ki? Bence size en uygunu bu..
asem şükür nakile gerek kalmamış :) gaz sıkıntıları bitti dimi melihin ? bende bi fırsat bulup giremedim ama inan her daim aklımdaydınız çok mahcubum size aslında ama inş bundan sonra daha sık gircem kardeşimin nişanınıda atlatalım bi. eşimin ailesinin yokluğu benim için çok daha iyi ama oğullarını üzüyolar ben sadece ona üzülürüm.gerçi o da dengesizin teki bi haklısın diyo bi onları tutuyo filan aynı mevzuya da işte idare ediyoruz o da bocalama aşamasında diyelim
lone, canım saol.demek oğluş gelcek yine :) aslında ben sevindim ya, 2 aynı cinsiyetten kardeşte güzel bişey.kız erkek çok samimi olamaıyo ama aynı cinsler daha rahatlar.hayırlı sağlıklı olsunda kızda aileye destekmiş:) bekliyoruz diğer aya net cinsiyeti.aaa bu arada taf ta hamileymiş 3. ayında o da :)
canım öncelikle geçmiş olsun rabbim sağlıkla bebeğinizi nasip etdsin bencede prezarvatif mantıklı senin durumuna birde hemen hamiile kalınmıyo kişye göre değişken gerçi kimide ilk aydan kalıyo.yalnız karnında ölmüş bi pıhtılaşma testi yaptır derim burda çok arkadaşta çıktı iğneyle hamilelik geçiriyosun eğer iğne olmazsa bebekte yaşayamıyo.bende de vardı şükür oğlum benimle.ve brde kürtaj sonra tüp tıkanma riski var ne yazıkki onuda yaşadım.kanamalarına dikket et azalırsa mutlaka hsg çekin ısrar et dr a onlara aldanma tıknammaıştır der geçerler ki bana da öyle dediler bide baktıkki tıkanmış sonuç tüp bebekle hamile kaldım dilerim hiç birini yaşamayasın baştan bil ki gecikme .. genel olarak sıkıntısız hamile kalmak daha yüksek ihtimalde bunlarıda bilmek gerek diye düşünüyorum
kürtajdan sonraki ikinci ayda hamile kaldım çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?