Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kürtaj sonrası 3-4 ay yeterlimi arkadaşlar yeniden hamilelik için? dr 3 ay dedi ama herkes başka bişy diyor, sizin fikrinizi ögrenebilirmiyim lütfen

Allah yardımcın olsun canım seninde .. Doktor rahim toparlansın hemen hamile kalmayayım diye istemiyor ama bende hap istemiyorum
KOndom da kullanabilirsiniz, neden kondomu düşünmüyorsunuz ki? Bence size en uygunu bu..

kürtaj sonrası 3-4 ay yeterlimi arkadaşlar yeniden hamilelik için? dr 3 ay dedi ama herkes başka bişy diyor, sizin fikrinizi ögrenebilirmiyim lütfen
Canım çok güvendiğim bir doktor diyor ki, kürtaj sonrası kadın kendini ne zaman hazır hissederse en uygun zaman o zamandır diyor. Zaten en az 1 adet dönemin de geçmiş olacak. Benim kendi doktorum 1-2 ay dedi, ben en az 2 ay bekleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:

kürtajdan sonraki ikinci ayda hamile kaldım çok şükür

Gözünüz aydın kızlar
Peki kürtajdan sonra ilk kez ne zaman ilişkiye girdiniz?

Son düzenleme:
ben yaşamadım canım ama herkese göre değişir belki bilmiyorumbenim doktorum kendini hazır hissettiğin anda başla dedi

inşallah çıkmaz canım tez zamanda hamile kalıp kucağına alırsın

bu arada benim oğlum 19 aylık

asem şükür nakile gerek kalmamış :) gaz sıkıntıları bitti dimi melihin ? bende bi fırsat bulup giremedim ama inan her daim aklımdaydınız çok mahcubum size aslında ama inş bundan sonra daha sık gircem kardeşimin nişanınıda atlatalım bi. eşimin ailesinin yokluğu benim için çok daha iyi ama oğullarını üzüyolar ben sadece ona üzülürüm.gerçi o da dengesizin teki bi haklısın diyo bi onları tutuyo filan aynı mevzuya da işte idare ediyoruz o da bocalama aşamasında diyelim

lone, canım saol.demek oğluş gelcek yine :) aslında ben sevindim ya, 2 aynı cinsiyetten kardeşte güzel bişey.kız erkek çok samimi olamaıyo ama aynı cinsler daha rahatlar.hayırlı sağlıklı olsunda kızda aileye destekmiş:) bekliyoruz diğer aya net cinsiyeti.aaa bu arada taf ta hamileymiş 3. ayında o da :)

canım öncelikle geçmiş olsun rabbim sağlıkla bebeğinizi nasip etdsin bencede prezarvatif mantıklı senin durumuna birde hemen hamiile kalınmıyo kişye göre değişken gerçi kimide ilk aydan kalıyo.yalnız karnında ölmüş bi pıhtılaşma testi yaptır derim burda çok arkadaşta çıktı iğneyle hamilelik geçiriyosun eğer iğne olmazsa bebekte yaşayamıyo.bende de vardı şükür oğlum benimle.ve brde kürtaj sonra tüp tıkanma riski var ne yazıkki onuda yaşadım.kanamalarına dikket et azalırsa mutlaka hsg çekin ısrar et dr a onlara aldanma tıknammaıştır der geçerler ki bana da öyle dediler bide baktıkki tıkanmış sonuç tüp bebekle hamile kaldım dilerim hiç birini yaşamayasın baştan bil ki gecikme .. genel olarak sıkıntısız hamile kalmak daha yüksek ihtimalde bunlarıda bilmek gerek diye düşünüyorum

Merhaba canım öncelikle çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için sudan çıkmış balık gibiyim kendimi toparlamaya çalıştıkça daha da beter oluyorum ben eksik yazmışım dün o kafayla sat tarihime göre 9 haftalık hamileyken ultrasonda 6 hafta 4 günlük göründü yani o kadarlıkken gelişimi durmuş hiç kalp atışı alamadık malesef meleğimden.. ben normalde inanılmaz düzenli 7 gün adet geçiren biriyim ve 3 aylık evliyim evlilimin 45. gününde hmile oldumu öğrendim.. 2 hafta sonra doktora gidip testler yaptırıcam vücudumda ne eksik neye ihtiyaç var ve o pıhtılaşma olayını başka yerlerde de okudum aynen doktorla onuda konuşup o testide isticem 4 ay korunman yeterli dedi doktor ama ben 4 ay bile beklemek istemiyorum( Allah oğluşunu nazarlardan saklasın dilerim tüm isteyenler meleklerini kucaklarına alırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…