kürtajdan sonraki ikinci ayda hamile kaldım çok şükür
kürtaj sonrası 3-4 ay yeterlimi arkadaşlar yeniden hamilelik için? dr 3 ay dedi ama herkes başka bişy diyor, sizin fikrinizi ögrenebilirmiyim lütfen
acaba adetlerini düzenlemek amacıyla mı hap kullanmanı önerdi ki? sen başka doktora da git en iyisi canımCanım ben de zaten kondom istiyoum ama doktor hap diyo başka doktora gidicem 2 hafta geçmesiini bekliyorum 2 gün oldu kürtajım daha çok yeni..
acaba adetlerini düzenlemek amacıyla mı hap kullanmanı önerdi ki? sen başka doktora da git en iyisi canım
Allah nazarladan saklasın meleğini bi an önce allah kucağına almak nasip etsin canım .. sen ne sebeple kürtaj olmuştun ben 2 gün önce oldum 4 ay korun diyor doktor
canım benim oğlum 1,5 yaşında şuan
benim karnımda kalbi durmuştu ilk bebeğimino yüzden kürtaj oldum
sen nedne oldun?
bana drum kendini hazır hissettiin anda tekrardan hamile kalabilirsin sorun yok dedi
merhaba uzun zamandır gelemedim,
13 aylık oğlumdan sonra sürpriz bi şekilde yine hamileyim. ama hala sevinemiyorum<( rabbim sağlıcakla kucağıma almamı nasip etsin
OF Allah nazarladan saklasınnn maşallah ona..
ben kalp atışını duymak için doktora gittimde sata göre 9 haftalıktım ama bi öğrendimki 6 hafta 5 günlükken gelişimi durmuş kalp atışı alamıyoruz dedi doktor( aldılar meleğimi benden (
Canım tez zamanda Rabbim hayırlısını sana da versin inşallah
22 gün önce kürtaj oldum, içeride sıvı kalmış atamamışsın dedi dün lokal anestezi ile onu çektiler ama keşke genel anestezi isteseymişim içim ağrıyo hala yakızlar bunların acısı ancak yeni bi hamilelikle geçecek gibi hissediyorum ama çok mu acele ediyorum kürtajdan sonra hamile kalanlar bana yardımcı olur msunuz ?
Canım bende hemen kalmak istiyoum 1 hafta oldu bugün tam tamına kürtaj olalı acım hala o kada tazeki geçmiyor( seni çok iyi anlıyorum ama rahimin biraz toparlanması için beklemeyi tavsiye ediyorlar malesef (
OF Allah nazarladan saklasınnn maşallah ona..
ben kalp atışını duymak için doktora gittimde sata göre 9 haftalıktım ama bi öğrendimki 6 hafta 5 günlükken gelişimi durmuş kalp atışı alamıyoruz dedi doktor( aldılar meleğimi benden (
Kizlar nasil gidiyor?ses seda yok. Calisanlar bakicilariniz nasil?cocuklar alisti mi?nazlim rolle kizlar yazmiyosunuz hic. Yazin rahatlayin. Ne durumdasiniz?
geçmiş olsun canım sana da..canım çok büyük geçmiş olsun bende dün kalp atışalını duymaya gitmiştim maalesef bebeğim 8 haftalık olması gerekiren 6 haftalıktı kürtaj olmak zorunda kaldım yok böyle bir acı çok kötüyüm iki gündür allah bize daha büyük acılr vermesin benim ilk gebeliğimdi.
Lone merhaba;nasıl gidiyor hamilelik salihe erkek kardeş geliyordu değil mi ?okul,ev,hamilelik zor olsa gerek Rabbim kolaylığını versin İnşallah.
Ceza nasılsın canım?Ne yazık ki her ailede yaşanıyor bazı problemler acı,tatlı çözüyoruz ama işin içine aileler girince çözümsüz kalınıyor maalesef.Eşin ailene bir şekilde affettirsin kendini,bu konularda bende çok dertliyim ama konuşmaya başlasam sayfalar yetmez.Herşeyi oluruna bıraktım ben eşimi,ailemi en Baştada eşimin ailesini...Dünyada bir oğlum var sanki öncesi yok hayatımın...Ama mutluyum bir şekilde Rabb'ime şükürler olsun yüzüne her baktığımda içimi ferahlatan bir oğlum var.Öptüm hepinizi 💞😋
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?