Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kürtaj sonrası 3-4 ay yeterlimi arkadaşlar yeniden hamilelik için? dr 3 ay dedi ama herkes başka bişy diyor, sizin fikrinizi ögrenebilirmiyim lütfen

öncelikle geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsn kürtaj duygusunu.. dediğin gibi herkes farklı düşünüyor bende boş gebelik geçirdüm beş gün önnce kürtaj oldum on beş gün sonra ilişki söz konusu ve ben hiç korunmayı düşünmüyorum bile

Canım ben de zaten kondom istiyoum ama doktor hap diyo başka doktora gidicem 2 hafta geçmesiini bekliyorum 2 gün oldu kürtajım daha çok yeni..
acaba adetlerini düzenlemek amacıyla mı hap kullanmanı önerdi ki? sen başka doktora da git en iyisi canım

acaba adetlerini düzenlemek amacıyla mı hap kullanmanı önerdi ki? sen başka doktora da git en iyisi canım

31 yaşındayım ve adetlerim o kadar düzenliki hayatımda ilk defa 6 gün gecikti o da hamile oldumu öğrendim, rahimim toparlansın diye toparlanmadan hamile kalmayayım diye ama evet ben başka doktora gidicem ve hap da kullanmayacağım canım

Allah nazarladan saklasın meleğini bi an önce allah kucağına almak nasip etsin canım .. sen ne sebeple kürtaj olmuştun ben 2 gün önce oldum 4 ay korun diyor doktor

canım benim oğlum 1,5 yaşında şuan
benim karnımda kalbi durmuştu ilk bebeğimin o yüzden kürtaj oldum
sen nedne oldun?
bana drum kendini hazır hissettiin anda tekrardan hamile kalabilirsin sorun yok dedi

canım benim oğlum 1,5 yaşında şuan
benim karnımda kalbi durmuştu ilk bebeğimin o yüzden kürtaj oldum
sen nedne oldun?
bana drum kendini hazır hissettiin anda tekrardan hamile kalabilirsin sorun yok dedi

OF Allah nazarladan saklasınnn maşallah ona..
ben kalp atışını duymak için doktora gittimde sata göre 9 haftalıktım ama bi öğrendimki 6 hafta 5 günlükken gelişimi durmuş kalp atışı alamıyoruz dedi doktor ( aldılar meleğimi benden (

merhaba uzun zamandır gelemedim,

13 aylık oğlumdan sonra sürpriz bi şekilde yine hamileyim. ama hala sevinemiyorum<( rabbim sağlıcakla kucağıma almamı nasip etsin

Canım tez zamanda Rabbim hayırlısını sana da versin inşallah

22 gün önce kürtaj oldum, içeride sıvı kalmış atamamışsın dedi dün lokal anestezi ile onu çektiler ama keşke genel anestezi isteseymişim içim ağrıyo hala ya kızlar bunların acısı ancak yeni bi hamilelikle geçecek gibi hissediyorum ama çok mu acele ediyorum kürtajdan sonra hamile kalanlar bana yardımcı olur msunuz ?

Canım bende hemen kalmak istiyoum 1 hafta oldu bugün tam tamına kürtaj olalı acım hala o kada tazeki geçmiyor( seni çok iyi anlıyorum ama rahimin biraz toparlanması için beklemeyi tavsiye ediyorlar malesef(

Canım bende hemen kalmak istiyoum 1 hafta oldu bugün tam tamına kürtaj olalı acım hala o kada tazeki geçmiyor( seni çok iyi anlıyorum ama rahimin biraz toparlanması için beklemeyi tavsiye ediyorlar malesef(

evet aynen öyle. en azından ilk adete kadar beklememz lazımm

Kızlar nasılsınız?ben evde oğlumu büyütüyorum toparlanalım yine kopmayalım birbirimizden.öpüyorum hepinizi

canım çok büyük geçmiş olsun bende dün kalp atışalını duymaya gitmiştim maalesef bebeğim 8 haftalık olması gerekiren 6 haftalıktı kürtaj olmak zorunda kaldım yok böyle bir acı çok kötüyüm iki gündür allah bize daha büyük acılr vermesin benim ilk gebeliğimdi.

Kizlar nasil gidiyor?ses seda yok. Calisanlar bakicilariniz nasil?cocuklar alisti mi?nazlim rolle kizlar yazmiyosunuz hic. Yazin rahatlayin. Ne durumdasiniz?

Kizlar nasil gidiyor?ses seda yok. Calisanlar bakicilariniz nasil?cocuklar alisti mi?nazlim rolle kizlar yazmiyosunuz hic. Yazin rahatlayin. Ne durumdasiniz?

yorgunluktan yazacak halim yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:)pilim bitti bugün..
okul başladı cnm...3.sınıfları okutuyrum..eşim polis memuru evde olduğu günler eşim bakıyo denize çalıştığı günler bakıcıya bırakıyorum...bakıcım yan komşumum arkadaşı..onlar yıllarca doğuda beraber aynı lojmanda kalmışlar nasıl çocukbaktığına şahit..hemen ben bakıcı aradığımı söyleyince onu tavsiye etti..yaklaşık 3 haftadır gidiyo..memnunum şimdilik..sonu ne olur bilemem tek problemimiz uykuyatağını arıyor..bayan kendi evinde bakıyor çünkü..

candasım çok geçmiş olsun okudum ama yazamadım..

senin nasıl gidiyo lonecim..bbulantıların geçti mi?bi pişmanlık var mı..ben de açmak istemem(Allah nasip ederse tabii) aralarını..şuan lazer yaptırıyorum bitince düşünüyorum açıkcası...

kızlar o kadar yoruldum ki isimleri bile hatırlayamıyorum..gerçek isimleri kullansam:)bahrcım umarım 2.denemede herşey yoluna girer..bizde tatilde ilk defa ailemin önünde kavga ettik ve ben sinir krizi geçirdim..şimdi babam eşim için gelmesin diyor..bizim aramız düzeldi ama ailem çok kızgın eşime(tabii ailemle aramda geçen konuşmaları eşim bilmiyor).kurban bayramına gitmek istemiyorummmmmmm..

öpüyorum kızlar sizi kendinize iyi bakın

Selam kızlar, günaydın...
Bugün tam 32 gün oldu kürtaj olalı, ama hala adet olmadım, ne zaman adet olcam ben yaa

geçmiş olsun canım sana da..
Ben de 1 ay önce aynı şeyi yaşadım, ama benim bebeğim 9 haftalıktı. Allah sabır versin canım

Lone merhaba;nasıl gidiyor hamilelik salihe erkek kardeş geliyordu değil mi ?okul,ev,hamilelik zor olsa gerek Rabbim kolaylığını versin İnşallah.

Ceza nasılsın canım?Ne yazık ki her ailede yaşanıyor bazı problemler acı,tatlı çözüyoruz ama işin içine aileler girince çözümsüz kalınıyor maalesef.Eşin ailene bir şekilde affettirsin kendini,bu konularda bende çok dertliyim ama konuşmaya başlasam sayfalar yetmez.Herşeyi oluruna bıraktım ben eşimi,ailemi en Baştada eşimin ailesini...Dünyada bir oğlum var sanki öncesi yok hayatımın...Ama mutluyum bir şekilde Rabb'ime şükürler olsun yüzüne her baktığımda içimi ferahlatan bir oğlum var.Öptüm hepinizi &#128158;&#128523;

Bakici komsum. Ayni apartmandan. Eve geliyor. Memnunum. Bulantim azaldi sukur. %51erkek dedi doktor uc aylikken. Bir ay sonra kesin soylerim dedi. Hayirli saglikli olsun onemli olan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…