Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar kahverengi akıntım başladı çok üzgünümmoralim çok bozuk progesteronum da düşmüşyine aynı şey olacak diye çok korkuyorum
canım bozma moralini bak bu işlerde moral çok önemli sen içini rahat tut olmadı progesteron hapları var onlardan iç canım

canım galiba seni aralık annelerinden hatılıyorum. acın benim gibi taze. allah sabır versin canı.
benim 8 haftalık durdu. ben de bir adet geçmesini bekliyorum. ben de genetik test verdim pıhtılaşma için, onun sonuçlarını bekliyorum. ondna sonra çalışmalara başlıycaz. ancak acımızı bir bebek dindirir. seninle aynı düşünüyorum.

kızlarrrrrrrrrrrrrrr bana bişey söleyinnnnnn nolurrrrr

canım bozma moralini bak bu işlerde moral çok önemli sen içini rahat tut olmadı progesteron hapları var onlardan iç canım

cnm progesteron gebeliğin sağlıklı olup olamdığının en büyük kanıtııı.....aslında değer iyi ama düşünce telaşlandımmm bendeeeeee malum 2.kez Allah korusun böyle bişey çok fenaaa bi durumHayırlısı yinede bilemiyorummmm tabiii Bu arada keseyi yada bebeği görmeden progesteron kullanmak aslında mantıklı değilmişşşşş faydası da yokmuş zatennn

saol canım benim allah razı olsun ciddimi öyle biliyosun içim ferahladı ya

canım merhaba benim eşimde bekarken biliyordu varikosel olduğunu evlenmeden önce ameliyat olmuştu.şimdi dünyalar tatlısı bir kızım var..allah sanada kısmet eder inşallah hiç merak etme sen hep rahat olun hiç bişey yokmuş gibi...

hayır bu da kişiden kişiye değişiyor ama önemli olan bu günlerin yani luteal fazın 12-16 gün arasında sürmesi. 12 günden kısa ise luteal faz yetmezliği olur bu da gebe kalmaya engel bir durum teşkil eder. 16 günden fazla olursa ne olur bilmiyorum ama:26:

evet cnm beta baktırdım onda bi sorun yok 2 kat artmış ama progesteronum düşmüş ve kahverengi akıntı da gelince çooook kötü oldum yaaaaaa

aselciğim peki kaç çıktı b-HCG ve Progesteron değerlerin SAT ın ile birlikte söylersen bizim de bilgimiz olsun:26:

cevabın için teşekkür ederim. şuan itibariyle umutlar bi sonraki aya kaldı malesef((14:

aselciğim peki kaç çıktı b-HCG ve Progesteron değerlerin SAT ın ile birlikte söylersen bizim de bilgimiz olsun:26:

cnm yorumlarsan çok sevinirim 01.06.2011 bhcg:684 progest:32 03.06.2011 bhcg:1537 progest:27 bat :2 haziran dı yani sonki değer gecikmeden sonraki 1. gün değerii

kızlar selam..
bende bugün dr gittim guatr var bende baktırayım bebk istiyorum en azından değerler normalmi diye allaha şükür normal ama kolesterol fazla çıktı:)) yürüyüş yap dedi başladım zaten yürüyüşe...

candaşım cezam bizde burdayız inşallah hep beraber bu ay bize uğurlu gelir..

hello kity,yamatake,pren nasılsınız?

senem canım bebeğinin gelişiminin yolunda olmasına çok sevindim..allah devamınıda getirsin inşallah..

aselkuzum bol su iç ve hemen bence rapor al dinlen... güzel şeyler düşün moralini bzma sakın..

alinciğim sende bizdensin yalnız değilsin yani:)) bu ayki çalışmalarında tutar umarım..

bizimde bugün çalışmaların 2. günü olacak kısmetse yumurtlama falan hesaplamıyorum adetime kadar gün aşırı çalışıcaz bide böyle değişiklik yapalı bakalım belki tutar:)) kocamda geç gelicekmiş yorgunda olur ama aktif spermleri yakalamak işimiz offff biz kadınlarında ne çok işi var canım:)))

cnm yorumlarsan çok sevinirim 01.06.2011 bhcg:684 progest:32 03.06.2011 bhcg:1537 progest:27 bat :2 haziran dı yani sonki değer gecikmeden sonraki 1. gün değerii

Progesteron, bebeğin rahim içinde yuvalanmasını ve tutunmasını sağlayan hayati bir hormondur. Gebeliğin ilk dönemlerinden itibaren yumurtalıklardan salgılanarak gebeliğin devamını sağlar.

HCG hormonunun temel görevi ise özellikle gebeliğin ilk üç ayında, (plasentanın (eş kısmının) oluşumuna kadarki süre içinde) progesteron hormonunun salınımını uyarmaktır. Bu üç aylık dönem sonrasında plasenta devreye girecek ve gebeliğin devamı için gerekli hormonları salgılayacaktır.

"http://www.jinekolognet.com/gebelik-testi.asp sitesinden alıntıdır."
b-HCG hormonun çok güzel artmış ve şuan kese görülebilir bu değerle. kesenin durumuna göre doktor gebeliğin sağlıklı olup olmadığının yorumunu yapar:26: progesteron hormonu hamilelikte kaç olmalı bilmiyorum ama luteal fazda en fazla 22 oluyormuş. şuan kanaman varsa kahverengi bile olsa doktorun keseye baksın gelen kanamanın nerden geldiğini belki görebilir. belki progestan verir. b-HCG iyi olduğu müddetçe bebek yerinde duracak demektir çünkü o gebelik hormonu

benim acaip içime doğmuştu.. hayırlı ugurlu olsun bu arada ismine bayıldımm

değer direk düşük değilken seninki gibi düşerse hap takviye edilmeliymiş dr sitesinden buldumm.. dur biraz daha bakıyım

bu arada yazan hastanın 23 ten 15 e düşmüş ona bile kötü dememişler.seninki ii benceee )

cnm şimdi dr .yanından geldi vajinal ultrasonla keseyi gördü ama maalesefki galiba yine aynı şeyi yaşıyorum galiba kese düzgün değil dedi haftaya bi daha bakıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…