Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar nasilsiniz ben yorgun bitkin bi haldeyim yemek yemek bile luks oldu ali kerem bakicisina alisti kardesim ameliyat oldu carsamba ikinci ameliyatini olacak sun bizde ameliyatini izmirde oluyo dualarinizi esirgemeyin. Bir fe mujdem var bu sevincimi sizinle paylasmak istedim ali ketem artik yuruyor darisi diger bebeklerimize
Nazlim kuzum seni cok merak ediyorum ama gun icinde hic firsatim olmuyo gecefe gec oluyo nasilsin neler yaptin cnm bayramda goruselim mi alu ketemi sana getirmek istiyorim teyzesi birlikte hayvanat bahcesine gideriz ne dersin ses veeerrr lutfennn

Minikler oğlun yürüyor demek..oyy oyy.. gozunuzaydinsizlerde iyisiniz umarım
Kardeşin icin cok gecmis olsun
Allahım tez zamanda sifasini versin

Lonee nasılsın? Pardon Nasılsıniz:)
Nasil geçiyor hamilelik? Rahatlamissin biraz, cok şükür
Geliamelesen haberdar et bizi oglusun nasıl, napiyorr?

Minicik,kac zamandır gorusmuyoruz
Nasil geçiyor Eymen beyle gunleriniz

Ceza canım sizlerin arası iyi olmus ya şükür. .
Ama bayram sebebiyle, ailenle esinin arasındaki buzlari eriyebilir.bence gidin cnm, , fırsat bu fırsat
Kırgınlıklar uzar gider yoksa
Oglun nasil, , keyifleri yerinde umarimm

Sezen geldin ama bi ses versen sende

Bizde de kosturmaca iste.bildiginiz gibiyim
Kizlar ara sira uğrayın, ihmal etmeyinn

Nazlimm sende bi ses versennn:26:

Slm kızlar nasılsınız.artık pek kimse uğrayamıyor herkes yoğun sanırım.umarım herkes iyidir.biz de iyiyicz çok şükür.öpüyoruz hepinizi

Slm kızlar nasılsınız.artık pek kimse uğrayamıyor herkes yoğun sanırım.umarım herkes iyidir.biz de iyiyicz çok şükür.öpüyoruz hepinizi

Evet..sessiz buralar..
Nasılsın hilall..fıstık nasıl, neler yapıyor?
Nasıl geçiyor günleriniz?
Daha sık beklerizz ama..öpüyorum sizi

Asecim Eymen'le günler su gibi geçiyor ayın 8inde 5 aylık oluyoruz kilo alımı yavaş olduğundan ek gıdaya geçtik siz neler yapıyorsunuz tatlım?

Bu arada instagram ı olan arkadaşlarım beni IG de eymenveannesi olarak bulabilirsiniz :)

kızlar merhaba...nasılsınız neler yapıyorsunuz??yorgunluğum diz boyu fenayım yaniiii...günde 3 defa okula git gel yapıyorum...ve küçüğümde yanımda zor oluyor ama mecburum...yazacak çok şey var...vakit buldukça yazacağım öpüyorum hepinizi...

Selam kizlar. Nasilsiniz?biz iyiyiz Allaha sukur. Azili bir kaynana olacagim. İkinci de kesin olarak erkek. Saglikli olmasi onemli. Bi de abisi gibi nazli degil masallah. Masrafsiz buyuyecek. Herseyimiz var. Allah isteyen herkese nasip etsin.

selam kızlar

herkesler iyi şükürler olsun geçen ay söz verdim kendime girimcem bebek düşünmücem falan filan...bi halt olmadı tabi yine yedik kırmızı kartı adetim şuan aaaaaaaaaaaaaaa dedim bu iş böle olmucak yetti kendime çektirdiğim eziyet üzülmeler içine atmalar ağlamalar kocaya çemkirmeler veee ani bir kararla gittim dershaneye yazıldım kpss kursuna salı çarş perş akşamları 7-9.30 arası dershaneye gidiom geçen hafta başladım of ne iyi geldi liseden beri görüştüüm bi arkadaşım var beraber yazıldık dersler başladı iş yerinde sürekli ders çalışıyorum boş zamanlarda kursa gitmediğim günler de kocama aileme vakit ayırıyorum günler hızlı hızlı geçiyo tek düşüncem şu sınavı kazanmak oldu bebişte gelirse arada güzel olur ama artık uğraşmak yok elinde kpss soru bankası olanlar kargo yapabilirler:):):):)
benim için sürekli dua ettiğinizi biliyorum allah kat kat razı olsun güzel olcak bee rabbim bekletyo deniyo sınav yapıyo vardır herşeyin bi hayrı en son düşükten sonra eşimle çok bozulduk adamın yüzüne bakmaz oldum evde sürekli huzursuzluk kavga gürültü eşyalar kırılıp dökülüyo sabır sabır patladı bigün boşanalım dedi ben seni mutlu edemiyorum senin tek derdin bebek ...
ahaa dedim adamda gidiyo elden kendine gel sonra izne çıktım tatile gittik deniz kum güneş kafada bebek olmadan istekli ilişkiler canlandık o günden beri ben uysal sakin bi kadın oldum mutlu mesut yaşıyoruz şükürler olsun kavga gürültü bitti oda bende halimizden memnunuz bana ettiğiniz duaların arasına yenisi de eklensin nazlım kız kpss yi kazansın güzel yerlerde memur olsun evcaazı olsun annesinin her istediğini alsın
miniklerim kuzumm bayramda burdayım çok isterim görüşmek hava da güzel haberleşelim mutlaka
içimde yaram aynı yerde duruyo kızlar o gitmedi mandalinanın içinden çıkan yavru mandalina bile yaramı deşiyo..
geçecek...inşallah
herkesin bayramını kutluyorum allaha emanet olun

Asecim Eymen'le günler su gibi geçiyor ayın 8inde 5 aylık oluyoruz kilo alımı yavaş olduğundan ek gıdaya geçtik siz neler yapıyorsunuz tatlım?

Aramiz sadece 2 gun canım
Bizde önceki gun ufaktan başladık eklere..bakalım nasıl olacak
Bizde bildiğin gibiyiz. .farkli hicbirsey yok. .zaman su gibi akip geçiyor dediğin gibi..dolu dolu ,kosturmaca hep
Sen işe ne zaman baslayacaksinn cnm

Aynıyızz aynıı
Bebekle gidiyorum okula. .abiyi bırakıyorum, almaya da gidiyorum.
Arada terliyor diye, üstünü kontrole de gidiyorum.4 posta yapıyoruz bizde günde
Bebekle ödev yaptırmak pek kolay olmuyor. .başarıyoruz ama gelde bana sor:) Gel buralaraa yaaa..yazacak çok şeyini anlat.seni dinliyorum

Selam kizlar. Nasilsiniz?biz iyiyiz Allaha sukur. Azili bir kaynana olacagim. İkinci de kesin olarak erkek. Saglikli olmasi onemli. Bi de abisi gibi nazli degil masallah. Masrafsiz buyuyecek. Herseyimiz var. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Uwww bizdensin lonemm.. şeker gibi kv olursun cnm yaa
Allahim sağlıkla kavustursun tatli oglunabulantilarda bitti artık değilmi
En rahat döneme gecmissin..okul nasıl gidiyor, keyifler nasıl? Küçük abimiz nasıl?

Nazlımm nerelerdesin kıs sennn
Merak ettim senii ..yazmıştım da sanaa
Kpss -dershane olayını süper yapmışsın..Dediğin gibi dua edeceğim sana
Allahim emeklerini boşa çıkarmasınn..amacına ulaşırsin ins canım. azim gelirde umarım, darısı başıma olurr:))
Kafan başka seylerle meşgul olunca, kırmızılarinda gelmez gör bak
Her zaman dualarimdasin..Allahım tum dualarımizi kabul etsin. .
Arada haberdar et bizi ama, arayı açma

Son düzenleyen: Moderatör:
oy yerim o Ali keremi ben esmer yakışıklı çok tatlı yaa..maşallah ona..bu arada geçmiş olsun miniklercim kardeşine..
slm hilalcim..senin fıstığıda görüyorum ay bizim topikteki bebelerin maşallahı hepsi çok tatlı yaa..tam maskot olmuş kızın resimlerden seviyorum..kocaman maşallah
miniciğim sende büyüttün maşallah bizden 15 gün büyüksinüz sanırım..bende ek gıdaya geçeyim diyorum ama doktora sormadanda bişey yapmak istemiyorum..kızımda çok geç başlamıştım..zor alıştı ek gıdaya.oğluma erken başlayayım diyorum bakalım
işin zor günlükçüm Allah yardımcın olsun..hele birde birinci sınıfsa...sık sık gel canım inş.
ooo ikinci oğlan gelişyor demek gözün aydın canım...hiç öyle deme bence senden çok iyi bi kayınvalide olur bence :) aynı cinsiyette olması masraf açısındadnda iyi olmuş gerçekten..bizim farklı olunca nerdeyse herşeyini baştan almak zorunda kaldık..tabi oğlum arada evde pembe pembe de giymiyor değil

oh çok şükür canım yaa..seni böyle rahat görmek bizide mutlu ediyor..en iyisini yapmışsın inan derhaneye başlamakla..eşinlede aranı düzeltmene sevindim canım..herşeye yeniden başlayın canım..farzetki hiç bişey yaşanmadı...ve yeni evlendiniz

ase chnb abla hello nerelerdesiniz kızlar yine görüşelim yaa..eskisi gibi olalım..bakıyorum kimsecikler yok..bende siteye girmek istemiyorum gelin sık sık..hatta topik değiştirelim diyorum..hem nazlım bu topiği gördükçe içi sızlamaz..hemde araya başkaları giripte konu dağılmaz ne dersiniz?

bu arada herkesin kurban bayramını tebrik ediyorum..ailelerinizle mutlu huzurlu nice bayramlara kızlarr...:119::123:

İyi bayramlarrrrr.... Bu bayramla birlikte Allah herkesin gönlündekini hakkındA HAYIRLI EYLESİN...

sezenim aç topiği bacım:))) 2 çocuklu olmak zor di mi? ben de okul ev arasında gidip geliyorum. bugün İstanbul yolcusuyuz.

lone canım sen de bizdensin 2 oğul annesi olacaksınmaşallah canım...

nazlım iyi yapmışsın canım her şey güzel olsun inşallah. Ama yine de uu ya git canım tüp için arkadaş ücretsiz yaptırdı tuttu canım yaş geçtikçe sıkıntılar da artıyor çünkü...

minicikumut ek gıdaya ben de 4 aylık geçtim kuzum...

minikler maşallah canım yürümüş delikanlı bizim tembel...

Arda da iyi kızlar buraya yazdım mı bilmem gazeteye çıktık. arda lembet tekrarlayan düşüklere dikişli önlem yazınca çıkıyor googleye:))

mrb arkadaşlr ağustosta 14 haftalık bebeğimin kalbi durdu kaybettim ardından pıhtılaşma olduğunu öğrendim dr korunmana gerek yok dedi kayseride tedavi oluyorum folik aside coraspne başladım kürtajdan sonra göğüslerimden süt geliodu sınır 24 dü 21 çıktı prolaktin hormonum yani normal ben kürtajdan bu yana hiç korunmadım hamile kalamadım hala gelior gögüsümü sıkınca ilk gebeliğimdi korunmayı bıraktıgm anda hamile kalmıştım ŞİMDİ NEDEN KALAMIYORUMM çokk üzülüyorum (((((

canım progestan hormonunun yüksek olmasının hamile kalmaya engel olduğunu çok kez okudum burada..en kısa zamanda bir doktorla görüş derim..Allahım hayırlısıyla seninde yüzünü bu sebepten güldürsün inşallah..

bence boşuna telaş yapıyorsun daha 2 ay olmuş. ben 5. ayımda hamile kaldım. hormonlarının düzene girmesi için kendini rahat bırak sıkma oranı buranı. prolaktin yavaş yavaş düşer ama sen o bölgeyi uyardıkça prolaktinin düşmeyecektir. bir de rahim toparlanmadan hamile kalamazsın istesende. benim adetim bile düzene girmemişken tekrar hamile kaldım rabbim tekrar vereceği zamanı iyi bilir. sen dua et ve psikolojik olarak kendini toparla. kürtajdan sonra 6 aya kadar normal tekrar gebe kalamamak.

canım çok haklısın herkes kürtajdn sonra çabuk olur diyenler olduğu kadar 2 3 sene olmadı diyenlerde pskolojimi bozdu aslında rahat olup dua etmek en güzeli teşekkürler önerilerin içinn

Kızlar selamlar

nasılsınız ?

ben işe başladım cuma günü, meriç çok huzursuzlanmamış annem bakıyo gerçi ama bana akşam 3 saat pas vermedi.. işyeri karman çorman olmuş, odam vs herşey değişmiş yeni arkadaşlar gelmiş insan ilişkileri gergin.daraltma olacak vs. işler aşırı a rtmış işe başladım 1,5 saat sonra 4 yazı geldi .. daha iyide gerçi .. sistemde değişiklik var .. meriç yavrum 2. planda kaldı bu kadar değişikliğin arasında.. çok giremem eskisi kadar ama yazarım yine öpüyorum hepinizi

slm arkadaşlar ben dün kürtaj oldum 10 haftalık bebeğimin kalbi durmuş moralim bozuk sizin aranızdaki konuşmları okudum bende aranıza katılmak istedim biran an önce kafamdan atabilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…