Slm kızlar nasılsınız.artık pek kimse uğrayamıyor herkes yoğun sanırım.umarım herkes iyidir.biz de iyiyicz çok şükür.öpüyoruz hepinizi
Asecim Eymen'le günler su gibi geçiyor ayın 8inde 5 aylık oluyoruz kilo alımı yavaş olduğundan ek gıdaya geçtik siz neler yapıyorsunuz tatlım?
kızlar merhaba...nasılsınız neler yapıyorsunuz??yorgunluğum diz boyu fenayım yaniiii...günde 3 defa okula git gel yapıyorum...ve küçüğümde yanımda zor oluyor ama mecburum...yazacak çok şey var...vakit buldukça yazacağım öpüyorum hepinizi...
Selam kizlar. Nasilsiniz?biz iyiyiz Allaha sukur. Azili bir kaynana olacagim. İkinci de kesin olarak erkek. Saglikli olmasi onemli. Bi de abisi gibi nazli degil masallah. Masrafsiz buyuyecek. Herseyimiz var. Allah isteyen herkese nasip etsin.
oy yerim o Ali keremi ben esmer yakışıklı çok tatlı yaa..maşallah ona..bu arada geçmiş olsun miniklercim kardeşine..Kizlar nasilsiniz ben yorgun bitkin bi haldeyim yemek yemek bile luks oldu ali kerem bakicisina alisti kardesim ameliyat oldu carsamba ikinci ameliyatini olacak sun bizde ameliyatini izmirde oluyo dualarinizi esirgemeyin. Bir fe mujdem var bu sevincimi sizinle paylasmak istedim ali ketem artik yuruyor darisi diger bebeklerimize
Nazlim kuzum seni cok merak ediyorum ama gun icinde hic firsatim olmuyo gecefe gec oluyo nasilsin neler yaptin cnm bayramda goruselim mi alu ketemi sana getirmek istiyorim teyzesi birlikte hayvanat bahcesine gideriz ne dersin ses veeerrr lutfennn
slm hilalcim..senin fıstığıda görüyorum ay bizim topikteki bebelerin maşallahı hepsi çok tatlı yaa..tam maskot olmuş kızın resimlerden seviyorum..kocaman maşallahSlm kızlar nasılsınız.artık pek kimse uğrayamıyor herkes yoğun sanırım.umarım herkes iyidir.biz de iyiyicz çok şükür.öpüyoruz hepinizi
miniciğim sende büyüttün maşallah bizden 15 gün büyüksinüz sanırım..bende ek gıdaya geçeyim diyorum ama doktora sormadanda bişey yapmak istemiyorum..kızımda çok geç başlamıştım..zor alıştı ek gıdaya.oğluma erken başlayayım diyorum bakalımAsecim Eymen'le günler su gibi geçiyor ayın 8inde 5 aylık oluyoruz kilo alımı yavaş olduğundan ek gıdaya geçtik siz neler yapıyorsunuz tatlım?
işin zor günlükçüm Allah yardımcın olsun..hele birde birinci sınıfsa...sık sık gel canım inş.kızlar merhaba...nasılsınız neler yapıyorsunuz??yorgunluğum diz boyu fenayım yaniiii...günde 3 defa okula git gel yapıyorum...ve küçüğümde yanımda zor oluyor ama mecburum...yazacak çok şey var...vakit buldukça yazacağım öpüyorum hepinizi...
ooo ikinci oğlan gelişyor demek gözün aydın canım...hiç öyle deme bence senden çok iyi bi kayınvalide olur bence :) aynı cinsiyette olması masraf açısındadnda iyi olmuş gerçekten..bizim farklı olunca nerdeyse herşeyini baştan almak zorunda kaldık..tabi oğlum arada evde pembe pembe de giymiyor değilSelam kizlar. Nasilsiniz?biz iyiyiz Allaha sukur. Azili bir kaynana olacagim. İkinci de kesin olarak erkek. Saglikli olmasi onemli. Bi de abisi gibi nazli degil masallah. Masrafsiz buyuyecek. Herseyimiz var. Allah isteyen herkese nasip etsin.
oh çok şükür canım yaa..seni böyle rahat görmek bizide mutlu ediyor..en iyisini yapmışsın inan derhaneye başlamakla..eşinlede aranı düzeltmene sevindim canım..herşeye yeniden başlayın canım..farzetki hiç bişey yaşanmadı...ve yeni evlendinizselam kızlar
herkesler iyi şükürler olsun geçen ay söz verdim kendime girimcem bebek düşünmücem falan filan...bi halt olmadı tabi yine yedik kırmızı kartı adetim şuan aaaaaaaaaaaaaaa dedim bu iş böle olmucak yetti kendime çektirdiğim eziyet üzülmeler içine atmalar ağlamalar kocaya çemkirmeler veee ani bir kararla gittim dershaneye yazıldım kpss kursuna salı çarş perş akşamları 7-9.30 arası dershaneye gidiom geçen hafta başladım of ne iyi geldi liseden beri görüştüüm bi arkadaşım var beraber yazıldık dersler başladı iş yerinde sürekli ders çalışıyorum boş zamanlarda kursa gitmediğim günler de kocama aileme vakit ayırıyorum günler hızlı hızlı geçiyo tek düşüncem şu sınavı kazanmak oldu bebişte gelirse arada güzel olur ama artık uğraşmak yok elinde kpss soru bankası olanlar kargo yapabilirler:):):):)
benim için sürekli dua ettiğinizi biliyorum allah kat kat razı olsun güzel olcak bee rabbim bekletyo deniyo sınav yapıyo vardır herşeyin bi hayrı en son düşükten sonra eşimle çok bozulduk adamın yüzüne bakmaz oldum evde sürekli huzursuzluk kavga gürültü eşyalar kırılıp dökülüyo sabır sabır patladı bigün boşanalım dedi ben seni mutlu edemiyorum senin tek derdin bebek ...
ahaa dedim adamda gidiyo elden kendine gel sonra izne çıktım tatile gittik deniz kum güneş kafada bebek olmadan istekli ilişkiler canlandık o günden beri ben uysal sakin bi kadın oldum mutlu mesut yaşıyoruz şükürler olsun kavga gürültü bitti oda bende halimizden memnunuz bana ettiğiniz duaların arasına yenisi de eklensin nazlım kız kpss yi kazansın güzel yerlerde memur olsun evcaazı olsun annesinin her istediğini alsın
miniklerim kuzumm bayramda burdayım çok isterim görüşmek hava da güzel haberleşelim mutlaka
içimde yaram aynı yerde duruyo kızlar o gitmedi mandalinanın içinden çıkan yavru mandalina bile yaramı deşiyo..
geçecek...inşallah
herkesin bayramını kutluyorum allaha emanet olun
mrb arkadaşlr ağustosta 14 haftalık bebeğimin kalbi durdu kaybettim ardından pıhtılaşma olduğunu öğrendim dr korunmana gerek yok dedi kayseride tedavi oluyorum folik aside coraspne başladım kürtajdan sonra göğüslerimden süt geliodu sınır 24 dü 21 çıktı prolaktin hormonum yani normal ben kürtajdan bu yana hiç korunmadım hamile kalamadım hala gelior gögüsümü sıkınca ilk gebeliğimdi korunmayı bıraktıgm anda hamile kalmıştım ŞİMDİ NEDEN KALAMIYORUMM çokk üzülüyorum(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?