- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #22.441
kızlar paşamla konuşmuş.( bebeğin suyu sızmış peseri çıkarmış enfeksiyon varmış ambulansla memoriale götürüyorlarmış. dua etmemizi istedi...
Kızlar selamlar
nasılsınız ?
ben işe başladım cuma günü, meriç çok huzursuzlanmamış annem bakıyo gerçi ama bana akşam 3 saat pas vermedi.. işyeri karman çorman olmuş, odam vs herşey değişmiş yeni arkadaşlar gelmiş insan ilişkileri gergin.daraltma olacak vs. işler aşırı a rtmış işe başladım 1,5 saat sonra 4 yazı geldi .. daha iyide gerçi .. sistemde değişiklik var .. meriç yavrum 2. planda kaldı bu kadar değişikliğin arasında.. çok giremem eskisi kadar ama yazarım yine öpüyorum hepinizi
Kizlar merhaba nasilsiniz
Candas cnm zamanla alisiyorlar enfiselenme ama ara ara yine huzursuzluklati oluyor ozrllkle dis rvrelerinde anneye ihtiyac duyduklarinda. Boyle boyle buyutecez napalim simdi sanssiz gibi gorunselerde ilerdr cok sansli cocuklaroldiklarini anlayacaklar
Asem allah yardimcin olsun ikinci cocuk da nasil olacaz acaba biz
Kizlar artik pc hic acamiyorum oglan gorunce cildiriyo telden buraya girmek ve yazmak cok zor oluyo yeni grubu badka yerde malum sitede ;-) mi yapsak naxlimi da ikna edelim orda gorusmek daha kolay en azindan her gun bi halhatir soratiz noyle cok kopuk olduk yolbitiyo yine yazmaya caliscam optum
merhaba...hemen hemen ayni zamanda kürtaj olmusuz...bende 13.02. de kürtaj oldumdün kasiklarim cok agriyordu enfeksiyondan süpeleniyordum...ama bu sabah uyandim WC ye gittim ve kanamam oldugunu gördüm yani herhalde adetim gelmisdir :) tabiki cok sevindim ve suan agri felanda kalmadi demekki dünkü kasik agrisi adet belirtisiymis...kürtajdan 40-45 gün sonra felan adet geliyor diye duymusdum ama benimki tam bir ay sonra geldi ve cooook sevindim...INSALLAH hersey yolundadir bir terslik yokdur ve INSALLAH en kisa zamanda tekrar gebe kalmak nasip olur tüm istiyenler INSALLAH en kisa zamanda iyi haberler alir....bu arada 15 gün sonra adetimi bekliyorum yazmissin...geldimi adetin ?? cvp icin simdiden tskler...
bende gecen sene subatta kürtaj olmusdum benimde 8 haftalık bebegimin kalbi durmusdukızlar merhaba 28 mayıs günü 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum..kalbinin atmadığını öğrendiğimde tansiyonum 17 y fırladı ve müdahale gördüm..akabinde nefes sıkıntısı kaldı yüreğim mi kalktı bilmiyorum...psikolojimi nasıl toparlayabilirim bugün 12. gün ne zaman toparlayabilirim..ne zaman bebeğim olur kafam allak bullak ne olur bana yardım edin.
canım bir sebebi yokmuş patalojiye gitmişti ..bende iki kere adet oldum bugün yarın 3. adetimi olmam gerekiyor ama önlemini aldığımız halde kasıklarımda batma var bilemiyorum emin değilim..mantar akıntı çıbanlar falan var şu an krem ve mantar ilacı kullanıyorum..bebek tabiki istiyorum ama benim gözüm çok korktu ..bu korkuyu nasıl atlatırım onu bilmiyorum.Allah bağışlasın oğlunu..bana sebep söylemedi doktor fakat bir sonraki gebeliğinde her ihtimale karşı kan sulandırıcı kullanırız demişti..ben zaten doktorumdan memnun kalmadım,fazla rahat ve ilgisizdi..her şey Allahtan tabi..Korkularımı atlatabilirsem ne ala..merhaba canım....
bende gecen sene subatta kürtaj olmusdum benimde 8 haftalık bebegimin kalbi durmusdubende bunu ögrenince cok kötü olmusdum....eve gittigimde direk WC kosdum nefes alamadım boguluyordum kusdum daraldım konusamadım sesim gitti felan cok zor bir andı hastanede sakindim sessiz kalmısdım bebegimin kalbi durdugunu ögrenince ama eve gelince olan oldu bana suan nasılsın canım ??? ben nisanda hemen gebe kalmısdım cok sükür oglum var 7 bucuk aylık sen nasılsın tekrar gebelik düsünüyormusun ???? ayrıca arastırdınmı neden kalbi durmus diye ?? bende kan pıhtılasması cıkmısdı 2 gebeligimde aspirin ve clexane kulanmısdım...
dün başka konuda da karşılaşmıştık sanırım. Tekrar geçmiş olsun. Sebebi yokmuş düşüğümün dedin ya, o sebep patoloji ile anlaşılmıyor canım. Benim de ilk gebeliğimde 9 haftalıkken kalbi durmuştu. Dorukta bir doktor ilk gebeliklerde normal, araştırmaya gerek yok dedi. Ben aynı acıları tekrar tekrar yaşamak istemiyorum dedim. Kendi imkanlarımla gidip test yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı. Halbuki kürtajımı yapan doktor sadece patolojiye göndermişti ve normal çıkmıştı sonuçlar.c
canım bir sebebi yokmuş patalojiye gitmişti ..bende iki kere adet oldum bugün yarın 3. adetimi olmam gerekiyor ama önlemini aldığımız halde kasıklarımda batma var bilemiyorum emin değilim..mantar akıntı çıbanlar falan var şu an krem ve mantar ilacı kullanıyorum..bebek tabiki istiyorum ama benim gözüm çok korktu ..bu korkuyu nasıl atlatırım onu bilmiyorum.Allah bağışlasın oğlunu..bana sebep söylemedi doktor fakat bir sonraki gebeliğinde her ihtimale karşı kan sulandırıcı kullanırız demişti..ben zaten doktorumdan memnun kalmadım,fazla rahat ve ilgisizdi..her şey Allahtan tabi..Korkularımı atlatabilirsem ne ala..
amin canım testlerini nerede ne kadara malettin..özel bir laboratuvar'amı gittin ...dün başka konuda da karşılaşmıştık sanırım. Tekrar geçmiş olsun. Sebebi yokmuş düşüğümün dedin ya, o sebep patoloji ile anlaşılmıyor canım. Benim de ilk gebeliğimde 9 haftalıkken kalbi durmuştu. Dorukta bir doktor ilk gebeliklerde normal, araştırmaya gerek yok dedi. Ben aynı acıları tekrar tekrar yaşamak istemiyorum dedim. Kendi imkanlarımla gidip test yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı. Halbuki kürtajımı yapan doktor sadece patolojiye göndermişti ve normal çıkmıştı sonuçlar.
Ben de doktorun bu rahat tutumundan sonra çok araştırma yaptım ve kendime daha titiz bir doktor aradım. Sonunda Murat beyi buldum. Şİmdi Coraspin ve Clexane iğne kullanıyorum.
O dediğin korkular kolay kolay atlatılmıyor canım, ama tek çare zaman. Bir de karnının içindeki minik tekmeler acını azaltıp korkularını bir nebze azaltıyor. Ama asla kötü tecrübeleri olmayan gebeler kadar rahat bir gebelik geçiremiyor insan, içinde hep bir acaba oluyor.
Hakkında hayırlısı. İnşallah önce şu problemlerine bir çözüm bulursun, sonra da sağlıklı sıhhatli bir evlat sahibi olursun...
Uludağ üniversitesine hematolojiye gittim, ücretsiz yaptırdım canım. Ama orada işler yavaş yürüdüğü için daha sonra medical park'ta bir hematoloji doktoru var, ona gitmeye devam ettim, orada da bazı testler yapıldı. Onlara da ortalama 200 tl gibi bir ücret vermiştim yanlış hatırlamıyorsam. Çünkü o testler de dışarı özel bir genetik laboratuvarına gönderiliyordu. Medicalde bakılmıyormuş.amin canım testlerini nerede ne kadara malettin..özel bir laboratuvar'amı gittin ...
sadece 200 liraya yapılıyorsa çok bi külfeti yok ne diye gitmem gerekiyor..Uludağ üniversitesine hematolojiye gittim, ücretsiz yaptırdım canım. Ama orada işler yavaş yürüdüğü için daha sonra medical park'ta bir hematoloji doktoru var, ona gitmeye devam ettim, orada da bazı testler yapıldı. Onlara da ortalama 200 tl gibi bir ücret vermiştim yanlış hatırlamıyorsam. Çünkü o testler de dışarı özel bir genetik laboratuvarına gönderiliyordu. Medicalde bakılmıyormuş.
Ama işte yapılan testlere göre fiyat değişir, ben zaten bir kısmını fakültede yaptırmıştım. Hepsini medicalde yapsalardı belki çok tutardı, bilemiyorum canım. Ben medicale elimdeki testlerle gidip düşük yaptığımı, sonucunda kendi imkanımla bu testleri yaptırdığımı söyleyip gösterdim. Doktor zaten çok ilgiliydi. Başka hematolojik rahatsızlıklarım da vardı. Beni sedyeye yatırıp yarım saat muayene etti, bir de ilave tahliller istedi fln.sadece 200 liraya yapılıyorsa çok bi külfeti yok ne diye gitmem gerekiyor..
coraspini hamile kalmadan önce, iğneyi hamileliğimi öğrendiğim gün başladım canım ben. Pıhtılaşmanın türüne göre ve doktorun tavrına göre değişir tabi uygulamaşimdi bu pıhtılaşma muhabbeti olan hatunlar hamile kalmadan mı içiyolar kan sulandırıcılarını..yoksa hamilelik başlar başlamaz mı canım..olmadı ben sadece pıhtılaşma testi için giderim birde kanda sedimantasyon değerim yüksek çıkıyo onu bahane ederek giderim aradan bu testi çıkartırım diye düşündüm şimdi..
peki sen hangi doktora gitmemi önerirsin bursa da..(bodrum katlarına inemiyorum ferah bi yer olması lazım ultrasonu dahi)bir de pahalı olmayacak tabiki..coraspini hamile kalmadan önce, iğneyi hamileliğimi öğrendiğim gün başladım canım ben. Pıhtılaşmanın türüne göre ve doktorun tavrına göre değişir tabi uygulama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?