Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar paşamla konuşmuş. ( bebeğin suyu sızmış peseri çıkarmış enfeksiyon varmış ambulansla memoriale götürüyorlarmış. dua etmemizi istedi...

kızlar paşamla konuşmuş. ( bebeğin suyu sızmış peseri çıkarmış enfeksiyon varmış ambulansla memoriale götürüyorlarmış. dua etmemizi istedi...

Allahım korusun bu sefer sağlıkla kavuşsun bebeğine inşallah iyi haberlerini alırız şuan çokkk üzüldüm anlatamam

Hosgeldiiin
İşe başlamışsın Candaş
Hadii kolay gelsin canım. .
Oglusunda emin ellere emanet.. ne iyi olmuş annenin bakması
Bizde hep kosturmaca,oldukca hareketli geçior günler
Yogunda olsan arada yaz amaa

Kizlar merhaba nasilsiniz
Candas cnm zamanla alisiyorlar enfiselenme ama ara ara yine huzursuzluklati oluyor ozrllkle dis rvrelerinde anneye ihtiyac duyduklarinda. Boyle boyle buyutecez napalim simdi sanssiz gibi gorunselerde ilerdr cok sansli cocuklaroldiklarini anlayacaklar
Asem allah yardimcin olsun ikinci cocuk da nasil olacaz acaba biz
Kizlar artik pc hic acamiyorum oglan gorunce cildiriyo telden buraya girmek ve yazmak cok zor oluyo yeni grubu badka yerde malum sitede ;-) mi yapsak naxlimi da ikna edelim orda gorusmek daha kolay en azindan her gun bi halhatir soratiz noyle cok kopuk olduk yolbitiyo yine yazmaya caliscam optum

herkese merhabaaaaaaaa...minikler sana katılıyorum eve bilgisayarımı çıkarmıyorum arabada kalıyor..telden yazmakta çok zor oluyor..inan aklım burda ama ye iç derken zman geçiyor...müdür geldi çıkıyoooommmm..minikler doğum gününde renkli olan ikramlar neydi.çok hoş görünüyordu.az kaldı doğum günümüze:)fikir çalayım dedim

ben geçen sene bu ay hamile idim.yine hamile kalmak istiyorum ama artık umudum kırılıyori deneyip deneyip olmaması beni çok yıprattı
keşke bende bu müjdeli haberi verebilsem((

kızlar merhaba 28 mayıs günü 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum..kalbinin atmadığını öğrendiğimde tansiyonum 17 y fırladı ve müdahale gördüm..akabinde nefes sıkıntısı kaldı yüreğim mi kalktı bilmiyorum...psikolojimi nasıl toparlayabilirim bugün 12. gün ne zaman toparlayabilirim..ne zaman bebeğim olur kafam allak bullak ne olur bana yardım edin.

merhaba arkadaslar....vayyyy be zaman ne cabuk geciyor arkadaslar....bu mesajı yazalı bir bucuk sene olmus nerdeyse...kürtajdan hemen sonra nisan ayında gebe kaldım ve suan 7 bucuk aylık oglum var uyuyor mısıl mısıl...bende bu mesajımı tesadüfen gördüm cok duygulandım

merhaba canım....
bende gecen sene subatta kürtaj olmusdum benimde 8 haftalık bebegimin kalbi durmusdu bende bunu ögrenince cok kötü olmusdum....eve gittigimde direk WC kosdum nefes alamadım boguluyordum kusdum daraldım konusamadım sesim gitti felan cok zor bir andı hastanede sakindim sessiz kalmısdım bebegimin kalbi durdugunu ögrenince ama eve gelince olan oldu bana suan nasılsın canım ??? ben nisanda hemen gebe kalmısdım cok sükür oglum var 7 bucuk aylık sen nasılsın tekrar gebelik düsünüyormusun ???? ayrıca arastırdınmı neden kalbi durmus diye ?? bende kan pıhtılasması cıkmısdı 2 gebeligimde aspirin ve clexane kulanmısdım...

c
canım bir sebebi yokmuş patalojiye gitmişti ..bende iki kere adet oldum bugün yarın 3. adetimi olmam gerekiyor ama önlemini aldığımız halde kasıklarımda batma var bilemiyorum emin değilim..mantar akıntı çıbanlar falan var şu an krem ve mantar ilacı kullanıyorum..bebek tabiki istiyorum ama benim gözüm çok korktu ..bu korkuyu nasıl atlatırım onu bilmiyorum.Allah bağışlasın oğlunu..bana sebep söylemedi doktor fakat bir sonraki gebeliğinde her ihtimale karşı kan sulandırıcı kullanırız demişti..ben zaten doktorumdan memnun kalmadım,fazla rahat ve ilgisizdi..her şey Allahtan tabi..Korkularımı atlatabilirsem ne ala..

dün başka konuda da karşılaşmıştık sanırım. Tekrar geçmiş olsun. Sebebi yokmuş düşüğümün dedin ya, o sebep patoloji ile anlaşılmıyor canım. Benim de ilk gebeliğimde 9 haftalıkken kalbi durmuştu. Dorukta bir doktor ilk gebeliklerde normal, araştırmaya gerek yok dedi. Ben aynı acıları tekrar tekrar yaşamak istemiyorum dedim. Kendi imkanlarımla gidip test yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı. Halbuki kürtajımı yapan doktor sadece patolojiye göndermişti ve normal çıkmıştı sonuçlar.
Ben de doktorun bu rahat tutumundan sonra çok araştırma yaptım ve kendime daha titiz bir doktor aradım. Sonunda Murat beyi buldum. Şİmdi Coraspin ve Clexane iğne kullanıyorum.
O dediğin korkular kolay kolay atlatılmıyor canım, ama tek çare zaman. Bir de karnının içindeki minik tekmeler acını azaltıp korkularını bir nebze azaltıyor. Ama asla kötü tecrübeleri olmayan gebeler kadar rahat bir gebelik geçiremiyor insan, içinde hep bir acaba oluyor.
Hakkında hayırlısı. İnşallah önce şu problemlerine bir çözüm bulursun, sonra da sağlıklı sıhhatli bir evlat sahibi olursun...

amin canım testlerini nerede ne kadara malettin..özel bir laboratuvar'amı gittin ...

amin canım testlerini nerede ne kadara malettin..özel bir laboratuvar'amı gittin ...
Uludağ üniversitesine hematolojiye gittim, ücretsiz yaptırdım canım. Ama orada işler yavaş yürüdüğü için daha sonra medical park'ta bir hematoloji doktoru var, ona gitmeye devam ettim, orada da bazı testler yapıldı. Onlara da ortalama 200 tl gibi bir ücret vermiştim yanlış hatırlamıyorsam. Çünkü o testler de dışarı özel bir genetik laboratuvarına gönderiliyordu. Medicalde bakılmıyormuş.

sadece 200 liraya yapılıyorsa çok bi külfeti yok ne diye gitmem gerekiyor..

sadece 200 liraya yapılıyorsa çok bi külfeti yok ne diye gitmem gerekiyor..
Ama işte yapılan testlere göre fiyat değişir, ben zaten bir kısmını fakültede yaptırmıştım. Hepsini medicalde yapsalardı belki çok tutardı, bilemiyorum canım. Ben medicale elimdeki testlerle gidip düşük yaptığımı, sonucunda kendi imkanımla bu testleri yaptırdığımı söyleyip gösterdim. Doktor zaten çok ilgiliydi. Başka hematolojik rahatsızlıklarım da vardı. Beni sedyeye yatırıp yarım saat muayene etti, bir de ilave tahliller istedi fln.
Sonra da işte sonuçlara göre coraspin 100 + folbiol + benexol kullanmaya başla dedi. hamile kaldığın zaman da bunlara ilaveten clexane iğne başlayacaksın. Sonrasını kadın doğumcun takip eder zaten dedi.
İğnelerimi fln kadın doğumcum yazıyor zaten artık.
İlk fakültedeki hematolojiye gidişim başka sebepleydi. Orada kaydım olduğu için düşükten sonraki testleri daha kolay yaptırdım. Bir de tanıdık vardı hastanede, o aracı oldu. Ama sen ilk kez gittiğinde 2. düşüğüm demek zorunda kalabilirsin. Çünkü gerçekten bilmiyorum eğer başka şartlarda gitseydim ilk düşüğümde bu testleri bana yaparlarmıydı. Ama ikinci düşüğü olanlara yapıyorlarmış. Sen de iki kez 8 haftalık düşük yaşadığını, o yüzden kadın doğumcunun seni fakülteye yönlendirdiğini söylersen testleri yaparlar diye düşünüyorum. Ama fakülte çok kalabalık olduğu için en erken 1 ay sonraya fln gün veriyorlar, aklında bulunsun cnm.

şimdi bu pıhtılaşma muhabbeti olan hatunlar hamile kalmadan mı içiyolar kan sulandırıcılarını..yoksa hamilelik başlar başlamaz mı canım..olmadı ben sadece pıhtılaşma testi için giderim birde kanda sedimantasyon değerim yüksek çıkıyo onu bahane ederek giderim aradan bu testi çıkartırım diye düşündüm şimdi..

He bir de sanırım artık şevket yılmazda da bu testleri yapıyorlarmış, genetik bölümü mi yapıyor yoksa kadın doğum mu bilmiyorum. Ama buradan birisi oraya gittiğini anlatmıştı. Ben yaptırırken şevket yılmazda yoktu.

coraspini hamile kalmadan önce, iğneyi hamileliğimi öğrendiğim gün başladım canım ben. Pıhtılaşmanın türüne göre ve doktorun tavrına göre değişir tabi uygulama

coraspini hamile kalmadan önce, iğneyi hamileliğimi öğrendiğim gün başladım canım ben. Pıhtılaşmanın türüne göre ve doktorun tavrına göre değişir tabi uygulama
peki sen hangi doktora gitmemi önerirsin bursa da..(bodrum katlarına inemiyorum ferah bi yer olması lazım ultrasonu dahi)bir de pahalı olmayacak tabiki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…