Canım sana diğer konuda kendi doktorumu tavsiye etmiştim,kadın doğum için, Doç.Dr.Murat Arslan. Ultrasonu kendi muayenesinde, gayet ferah. Ama muayenesi 200tl, pahalı dersen medical parkta Özlem Oruç Şener ya da Yıldırım Doruk'ta Gizem Yıldırım'ı önerebilirim. Hastanenin radyoloji bölümü de eski binanın giriş katında, BOdrum katta değil yani. Hematoloji için de Medical Park'taki Ülkü Ozan.peki sen hangi doktora gitmemi önerirsin bursa da..(bodrum katlarına inemiyorum ferah bi yer olması lazım ultrasonu dahi)bir de pahalı olmayacak tabiki..
Geçmiş olsun canım, benim de 9 haftalıkken kalbi durmuştu, tam 1 sene oldu... Hepimiz yaşadık ve bir şekilde atlattık ya da atlatıyoruz... İnşallah sen de bu acıları atlatıp yeniden evlat sahibi olursun en hayırlı zamanda...çok üzgünüm 9 haftalık bebegımın kalbı durdu dedı doktorlar
bı kac doktora gıttım sonuc aynı
en son buyuk ulturasona gır dedıler ona da gırdım aynı aynı aynı
kürtaj oldum su anda iyi sayılırım...ama dun cok uzgundum sankı dunyanın sonuydu cok ıcım acıdı
ama bugun dedım kı kendı kendıme uzulmemem gerek bır an once kendımı toparlayıp yenıden anne olmayı dusunmem gerek dedım
allah tan gelen bı sey sonucta ısyan etmemek gerek her şer de bı hayır her hayırda bı şer vardır dıye dusunuyprum
artık benım durumumda olan tum arkadaslara saglıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsss
Geçmiş olsun canım Allah tekrar yaşatmasın.çok üzgünüm 9 haftalık bebegımın kalbı durdu dedı doktorlar
kürtaj oldum su anda iyi sayılırım...ama dun cok uzgundum sankı dunyanın sonuydu cok ıcım acıdı
ama bugun dedım kı kendı kendıme uzulmemem gerek bır an once kendımı toparlayıp yenıden anne olmayı dusunmem gerek dedım
allah tan gelen bı sey sonucta ısyan etmemek gerek her şer de bı hayır her hayırda bı şer vardır dıye dusunuyprum
artık benım durumumda olan tum arkadaslara saglıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsss
Canım sana diğer konuda kendi doktorumu tavsiye etmiştim,kadın doğum için, Doç.Dr.Murat Arslan. Ultrasonu kendi muayenesinde, gayet ferah. Ama muayenesi 200tl, pahalı dersen medical parkta Özlem Oruç Şener ya da Yıldırım Doruk'ta Gizem Yıldırım'ı önerebilirim. Hastanenin radyoloji bölümü de eski binanın giriş katında, BOdrum katta değil yani. Hematoloji için de Medical Park'taki Ülkü Ozan.
Geçmiş olsun canım, benim de 9 haftalıkken kalbi durmuştu, tam 1 sene oldu... Hepimiz yaşadık ve bir şekilde atlattık ya da atlatıyoruz... İnşallah sen de bu acıları atlatıp yeniden evlat sahibi olursun en hayırlı zamanda...
Aminn cnm allah kimseye yasatmasın cok zor bı sureç neyseki rabbimiz herseyı daha ıyı bılıyor hayırlısı buymus hakkımızdaGeçmiş olsun canım Allah tekrar yaşatmasın.
çok üzgünüm 9 haftalık bebegımın kalbı durdu dedı doktorlar
Merhaba Arkadaşlar bende 7 ay oldu küretaj olalı. Hala gebe değilim siz nezaman gebe kalabildiniz çok üzülüyorum çok. Test falan da yapmıyorlar ilk düşüğümdü. Tanıdık bi Dr dediki önlem olarak coraspirin ve pıhtılaşma iğnesi ol dedide neye göre olucam. Öyle bişi varsa boyutu da önemli sonuçta. Bıktım şu Dr. Ların rahatlığından ya ilk düşük önemsemeyin. Bakalım tekrar kaldırabilecekmiyim ben bunu. 7 ay geçti hala bişi yok halbuki ilkinde hemen hamile kaldım. Ankara da olan ve bu testleri yaptıran varsa söyleyebilirmi ?
Bende ankaradayım canım, ilki martta düştü , 3 ay sonra tekrar denemeye başladım 2.denememde gebeydim ama o da malesef düşüyor...demem o ki sağlıklı bir gebelik için zaman şart vücut dinlensin gerekli vitamin takviyesini yapsın dr ne derse o(
Canım bende daha yeni düşük yaptım hatta yapmadım parça düşürmeyi bekliyorum ..çok acı çokk bhgc çok yükselmemişti..bi anlık stres eşimle yaşadığım ...hemen sancı ve hastane kaç haftalık bile bilmiyorum o kadar küçüktü..kese kalp yoktu daha..canı. Çok yanmaz değil miilkinde çok sancım vardı...ama bhgc 4000 lerdeydi onunda dış gebelikti sanırım..yaşımda geçiyor 6 ay enaz ara vermem lazım ne yapacağım bilmiyorum..acı çekiyorummm
Kızgın ve kırgınım ..eşime sinir oluyorum şu an..((
Offf ya senin canın yanıyor şu an ben de derdimi anlatıyorum. Canım beni bayıltmışlardı tamamen ben bişi duymadım. Hiç sancımda yoktu rutin kontrole gittim. Kalbi Durmuş tatlışımın yıkılmıştım. Ertesi gün küretaj... Hiç bişi hissetmedim . İnşallah canın yanmaz Allah'a emanet ol.
inşallah canım Allah yardımcın olsun ama sen Dr kontrolünde ol yine belki ni ilaç falan verir. Niye senin öyle oldu canım bebek büyüktü sezeryan falan oldun? Normal küretaj toplamda 20 dk lık iş. Ben 15 20 dk içinde uyandım herşey bitmişti. Çok az ağrı vardı. Sana dua edicem Allah hayırlısını versin en hayırlı zamandaİnşallah kürtaja gerek kalmadan biter bu iş..şuan adet gibi..Allahım önceki kötüydü , narkoz verdiler, kürtaj sonrası saatlerce sedyede ortada bıraktılar beni..başım sağa sola düşüyordu narkozdan, sırtım su gibiydi..bana ne olduğunu anlamadım...4 saat bekletmişler beni..yarı baygın farketmedim diğer hastalar söyledi..aynısı olmasın..evde atlatayım bunu..az ağrıyla lütfen Allahımm(
7 ay oldu hala gebe değilim. 3 ay korunduk 4 aydır da olmadı.Kürtaj sonrası ne kadar beklediniz?
Bana doktorum beklemene gerek yok dedi. ben ilk regl oldum bu ay denicez inşallah sağlıklı bir bebeğin müjdesini almayı nasip eder Allah'ım herkese.7 ay oldu hala gebe değilim. 3 ay korunduk 4 aydır da olmadı.
ben 3 Dr a gittim sonrası bitanesi 1 ay dedi bitanesi 3 ay dedi ki genelde her kes 3 ay bekliyor canım. Ben işine karışmayım ama adetlerin bile 3 ay da düzene giriyor demekki boşa demiyorlar 3 ay diye burda bi çok kişi 3 ay bekliyor. Risk almamak için bence rahim toparlanmalı ama yinede sen bilirsin. Hayırlısı...Bana doktorum beklemene gerek yok dedi. ben ilk regl oldum bu ay denicez inşallah sağlıklı bir bebeğin müjdesini almayı nasip eder Allah'ım herkese.
Yok canım ilkinde biraz büyüktü, ama yinede çk değildi kürtaj lazımdı, bu daha çokk küçüktü ablası oluşmamıştı kesesi..aslında herşey iyi gibiydi bhgc değerim normal yükselmiyordu..birde eşim beni strese soktu iki canımı da öyle tartışma sonrası kanamayla kaybettim..şimdi eşimden resmen soğuyorum desem yeridir..kafam allak bullak....herşey rol taktik, politik olmak..ama ben beceremiyorum kahretsin..doğrucu davut gibi içimde neyse dilimde o ..çok yanlış..bu iki düşüğümden sonra ciddi bir karar aldım...Allah büyük. Bakalım
Doktor bana ısrarla kürtajdan sonra hamile kalmanın bile bebeğe bir zararı olmaz. rahim hazır değilse zaten hamile kalamazsın dedi. normalde rahimin toparlanması 15-20 günde oluyormuş. internettede bir çok makale oldum genelde hastanın psikolojisi düzelsin die 3 ay diyorlarmış . bende bir çok doktora gittim nette doktorlar sitesinde bir çok doktora sordum hepsi genel saglık durumu iyi ise beklemesini önermiyoruz dedi. Allah'ım ol derse olur.. Allah'ım inşallah bu sefer nasip eder kucağıma sağlıcakla aldırmayı.. Zatten bakalım hamile kalabilecekmyim..B
ben 3 Dr a gittim sonrası bitanesi 1 ay dedi bitanesi 3 ay dedi ki genelde her kes 3 ay bekliyor canım. Ben işine karışmayım ama adetlerin bile 3 ay da düzene giriyor demekki boşa demiyorlar 3 ay diye burda bi çok kişi 3 ay bekliyor. Risk almamak için bence rahim toparlanmalı ama yinede sen bilirsin. Hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?