Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm kızlar bugün nasılsınz? Ben kürtaj sonrası ilk adetimi bugün oldum.biraz belim ağrıyor geç olur diye korkuyordum ama bugün moralim yerine geldi.bi adet dönemi daha bekleyip çalışmalara başlıcam. Sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz ?

Teşekkür ederim canım çok ağrım olmadı şükür ama psikolojik olarak çok etkilendim. Atlatıcam inşallah..
Oncelikle gecmis olsun bende nisanda kurtaj oldum 8haftalik bebegimin kalbi durmustu simdi yine hamileyim ama bhcg cok dusuk kan verdim bugun yarin alicam ins sonuclari bende cok korktum hemen hamilekalamam diye ama Rabbim nasip etti ins hayirlisiylada kucagima alirim isteyen herkese nasip etsin ins

Merhaba kızlar bugün kürtajdan sonraki 22.gün .Kasıklarımda bir ağrı var,belimde ağrıyor hafiften .Adet olucam gibi hissediyorum ama erken mi acaba 22.gün.Normalde 28 günde bir olurdu ama.Bilemedim

bende 28 nisanda kürtaj oldum 2 buçuk sene sonunda doğal yolla hamile kalmıştım. sorun yoktu ama hamile kalmam uzun zaman aldı.
3 aydır korunmuoz kürtajdan beri. benim merakım zaten sorun yoktu çok şükür acaba yine uzun mu sürer gebe kalmam. sen ilk bebeğine ne kadar sürede hamile kalmıştın

Teşekkür ederim tatlım Amin.. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben 6-7 ay düşünmüyorum çocuk yapmayı kendimi toplamak istiyorum iyice umarım çocuğum olmama gibi bir sorunla karşılaşmam canım..

dogum kontrol hapini biraktiktan 3ay sonra kaldim Allahin izniyle
Kurtajdan sonra kimyasal gebelik yasadim gecen adetimde bu sefer insallah hayirlisiyla saglikli sihhatli bi sekilde kucagima almayida nasip eder Rabbim isteyen herkese versin Rabbim hayirlisiyla

Amin insallah...
Sanada istediginde hemen nasip eder insallah guzel Allahim

geçmiş olsun. rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin

Herkese merhaba,kürtaj sonrası farklı doktorlara kontrol olanınız var mı ben bi doktora gittim içime pek sinmedi Cumartesi üçüncü bi doktordan daha randevu aldım umarım bu doktor içime siner

merhaba benim kuzumda 3 aylıktı kalbi durdu dediler ve 15 temmuzda aldılar kuzumu şimdilik doğal yollarla korunuyorum ama bıraksam mı korunmayı kararsızım zaten hemen hamile kalınmıyor ki

Kaybın için üzüldüm.ben Ağustos'ta kürtaj oldum doktorum iki ay beklememi söyledi artk ona güvenmiyorm.uzun araştırmalar sonucu bi doktor buldum yarın gidicem.kendini iyi ve hazır hissediyorsan bi doktora git ona göre karar ver

Merhaba ben de 8 haftalik bebegimi kalbi durduğu icin kaybettim kürtaj oldum cok büyük bir acı allah beterinden korusun.ben başıma boyle birsey gelecegini asla tahmin etmezdim ama oluyormuş. Bundan sonra hep şükür ve dua edicem bir de ben nazara cok inanıyorum benim hamile oldugum 3 haftalikken belli oldu herkes e soyledik hemen bir de hic midem bulanmadi hersey okadar güzeldi ki bunu da söylüyordum herkese nazar degmis gibi geliyo bundan sonra soylemicem kimseye ama simdi icimde hep korku var tabi ya tekrar ölürse bebegim diye 9 aylikken bile ölenler var ya çok büyük bir korku bu allah yardim etsin hepimize..

Cok merak ettim 2.gebeliginiz nasıl sonuçlandı

Kızlar öncelikle hepinize geçmiş olsun 2014 şubatta kürtaj oldum ben de iki aylıkken miniğimin kalbi durdu tahlillerde pıhtılaşma çıktı bende iki gende kürtajdan sonra hamile kalmak zorlaşmıyor sakın aklınızı bulandırmayın derim ben kürtajdan sonra 3 ay korundum temmuzda kimyasal geçirdim ve eylülde tekrardan hamile kaldım şu an iğne kullanıyorum sulandırıcı+coraspin bu durumu dr unuzla konuşun mutlaka bi de ovülasyon testi kullanın derim nacizane tavsiyem.

Merhaba kızlar.Bende 1 kez kimyasal gebelik 1 kezde missed abortus geçirdim yani bebeğimin kalbi atmıyordu ve 15 eylülde kürtaj oldum.Şimdi düşüklerin sebebini öğrenmek için bazı testler yaptırmak gerekmiş onları yaptırcas eşimle.Testlerden sonra bunun bi sebebi olsada olmasada tekrar bebek için cesaretimi toplayabilicek miyim bilmiyorum..Yaşamadan hiç birşey bilinmiyor işte,başıma geliceği aklıma gelmeyen biçok şeyi yaşayarak öğrendim maalesef.Rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın,hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin herkesin inşallah.

Cok gecmis olsun ben de 2 gun once missed abortus geçirdim testleri kadin dogumcunuza mi yaptrvaksiniz yoksa hematoloji uzmanina mi sizi yonlendiren biri oldu mu çünkü ben de ayni testleri yaptrmak icin ikinci bir ölüm yaşamak istemiyorum emin olup hamile kalmak istiyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…