Oncelikle gecmis olsun bende nisanda kurtaj oldum 8haftalik bebegimin kalbi durmustu simdi yine hamileyim ama bhcg cok dusuk kan verdim bugun yarin alicam ins sonuclari bende cok korktum hemen hamilekalamam diye ama Rabbim nasip etti ins hayirlisiylada kucagima alirim isteyen herkese nasip etsin insTeşekkür ederim canım çok ağrım olmadı şükür ama psikolojik olarak çok etkilendim. Atlatıcam inşallah..
Oncelikle gecmis olsun bende nisanda kurtaj oldum 8haftalik bebegimin kalbi durmustu simdi yine hamileyim ama bhcg cok dusuk kan verdim bugun yarin alicam ins sonuclari bende cok korktum hemen hamilekalamam diye ama Rabbim nasip etti ins hayirlisiylada kucagima alirim isteyen herkese nasip etsin ins
Oncelikle gecmis olsun bende nisanda kurtaj oldum 8haftalik bebegimin kalbi durmustu simdi yine hamileyim ama bhcg cok dusuk kan verdim bugun yarin alicam ins sonuclari bende cok korktum hemen hamilekalamam diye ama Rabbim nasip etti ins hayirlisiylada kucagima alirim isteyen herkese nasip etsin ins
dogum kontrol hapini biraktiktan 3ay sonra kaldim Allahin izniylebende 28 nisanda kürtaj oldum 2 buçuk sene sonunda doğal yolla hamile kalmıştım. sorun yoktu ama hamile kalmam uzun zaman aldı.
3 aydır korunmuoz kürtajdan beri. benim merakım zaten sorun yoktu çok şükür acaba yine uzun mu sürer gebe kalmam. sen ilk bebeğine ne kadar sürede hamile kalmıştın
Amin insallah...Teşekkür ederim tatlım Amin.. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben 6-7 ay düşünmüyorum çocuk yapmayı kendimi toplamak istiyorum iyice umarım çocuğum olmama gibi bir sorunla karşılaşmam canım..
dogum kontrol hapini biraktiktan 3ay sonra kaldim Allahin izniyle
Kurtajdan sonra kimyasal gebelik yasadim gecen adetimde bu sefer insallah hayirlisiyla saglikli sihhatli bi sekilde kucagima almayida nasip eder Rabbim isteyen herkese versin Rabbim hayirlisiyla
amin inşallah canım...Amin insallah...
Sanada istediginde hemen nasip eder insallah guzel Allahim
1 yil olmus yazali nasil gecti hamileliginiz merak ettimkürtajdan sonraki ikinci ayda hamile kaldım çok şükür
Cok merak ettim 2.gebeliginiz nasıl sonuçlandıbende ilk gebeliğimde 8 haftalıkken kürtaj oldum.doktorum 6 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi.ama ben pazarlık yaptım 4 kere adet gördüm 5.de olmadım.ve şu anda 11 haftalık gebeyim.bence en az 3-4 ay beklemen gerekiyor.çünkü cerrahi işlem geçirdiniz rahminizin kendini yenilemesi ancak bu sürede olur.hayırlısı inşallah
Cok gecmis olsun ben de 2 gun once missed abortus geçirdim testleri kadin dogumcunuza mi yaptrvaksiniz yoksa hematoloji uzmanina mi sizi yonlendiren biri oldu mu çünkü ben de ayni testleri yaptrmak icin ikinci bir ölüm yaşamak istemiyorum emin olup hamile kalmak istiyorum inşallahMerhaba kızlar.Bende 1 kez kimyasal gebelik 1 kezde missed abortus geçirdim yani bebeğimin kalbi atmıyordu ve 15 eylülde kürtaj oldum.Şimdi düşüklerin sebebini öğrenmek için bazı testler yaptırmak gerekmiş onları yaptırcas eşimle.Testlerden sonra bunun bi sebebi olsada olmasada tekrar bebek için cesaretimi toplayabilicek miyim bilmiyorum..Yaşamadan hiç birşey bilinmiyor işte,başıma geliceği aklıma gelmeyen biçok şeyi yaşayarak öğrendim maalesef.Rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın,hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin herkesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?