- 5 Eylül 2014
- 54
- 14
- 48
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #22.521
Cok geçmiş olsun inşallah birdaha böyle bir acı yasamaz ve tez zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın...Dondurulmuş gıdalar yeme saçını boyatma xr cihazlarından geçme dedi
Ben artk dikkat ediyorm önümüzdeki ay da tekrar denemeyi düşünüyoruz
Cok geçmiş olsun inşallah birdaha böyle bir acı yasamaz ve tez zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın...[/QUOTE
evet canım ben farklı doktora gittim opersyonu yapan doktor 1 ay korun demişti amas son gittiğim doktor 2 ay korun dedi hamileliğin esnasında da birçok doktora gittim hepsi farklı konuşmuştu kime güveneceğimi bilemiyorum ama kesinlikle tek doktorla kalma canımHerkese merhaba,kürtaj sonrası farklı doktorlara kontrol olanınız var mı ben bi doktora gittim içime pek sinmedi Cumartesi üçüncü bi doktordan daha randevu aldım umarım bu doktor içime siner
bndede aynı durum oldu 35 gun sonra adet oldum ucuncu ayımda hamıle aldım tez zamandı kalırsn ıns bn korunmadım hıcKızlar 20 Eylül'de 17 haftalıkta bebegim dusuk yaptım kalbi durduğu icin 15 gun sonra dr icin temiz rahim cok iyi hemen başla dedi. Benim aklım takıldığı icin testleri yaptırmak istedim genetik testler enfeksiyon vs sonuçlarım Aralık başında çıkacak. Sormak istediğim sey dusukten 18 gun sonra 2 gun süren bir kanamam oldu adet kanamasimiydi bugun 45 gun oldu yoksa yenimi olucam Kasım'da hasta olmayı bekliyorum 1 adet donemi geçirmek icin ins tez vakitte bebeklerimize saglikli hayırlı sekilde kavusuruz
Ne güzel çok sevindim benim durumum da seninle aynı ama benim kurtajin üstünden sadece 1 hafta geçti inşallah ben de senin gibi hemen hamile kalırım tabi hayirlisiylamerhaba kızlar, ben 8 haftalık hamileyken bebeğimin kalbi durdu ve maalesef kaybettim onu. Doktorum 15 gün sonra kendini iyi hissedersen tekrar deneyebilirsin dedi,ben de oyle yaptım. 2 ay sonra hamile kaldım. Allah'a şükür şu an da bi problem olmadan devam ediyoruz yolumuza.
Sizler de inşallah benim gibi bebeğinize çok beklemeden kavuşursunuz.
Cok tesekkurler canım bilgi icin ya boyle duyunca acayip cesaretleniyorum sen hic test yaptirdinmi. hayırlı olsun seninde allahım saglikla kucağına almayı nasip etsin evladını bende bir hasta olsam hemen başlıcam Allah'ın izniyle insbndede aynı durum oldu 35 gun sonra adet oldum ucuncu ayımda hamıle aldım tez zamandı kalırsn ıns bn korunmadım hıc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?