Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçmişolsun canım ben de eylülde kürtaj oldum genetik testim temiz şükür ama pıhtılaşma sonucum aralıkta çıkıcak

Mrb arkadaşlar bende 11 ekımde boş gebelik nedenyle kürtaj oldum pcosluyum ayni zamanda ock ayndn beri tedavi gòryrdm temmuzda tedaviyi bırktm adet oldum kendlgndn ardndan hamile kaldım 11+5 gebelgm snlandrldı bugun 36 gün kurtajn ama hc adet belirtsi yok aslnda beklemekte istemyrum psikolojik olarak toparlandm dr rahmde kendni toparlamş dedi ben gbi pcoslu ve kürtaj olup hemen hamile olan varmi rabbim hepimze hayrlsyla evlat nasip etsın inp

Slm kızlar 3 eylülde kürtaj oldum. 8 haftalıktı düşmedi ama gelişimi durduğu için alınması gerekiyordu.
Korunuyorum şuan ama düşünmelimiyim çocuk sizce ?

Slm kızlar 3 eylülde kürtaj oldum. 8 haftalıktı düşmedi ama gelişimi durduğu için alınması gerekiyordu.
Korunuyorum şuan ama düşünmelimiyim çocuk sizce ?
Ben de 29 ekimde oldum 8 haftalikken kalbi durmustu.doktorum bana rahmin toparlanmis ama 2 ay korun dedi bence sen de düşünme biraz daha bekle derim zaten 1 ay olmuş bile 1 ay daha bekle insallah bu sefer saglikla alırız bebeklerimizi kucagimiza

canım 3 eylül de kürtaj oldum benim 2 ayı geçti kürtajdan bu süreye kadar ama dr. bana 3 ay veya 5 ay sonra düşün demişti. Allah sağlıklı evlatlar versin inşallah bize...

kızlarr bu değişiyor kısıye gore,, ben doğum yaptım 2 ay sonra hamıle kaldım tekrar e kurtaj yaptım halıyle ınanın 40 gun snra yıne hamıle kaldım,,onuda aldrıdım, 2bucuk uc ay sonra yıne hamıle kaldım, hatta doktrlar dedı sen yenı kurtaj oldun belkı o gebelıgın hormanlarını daha vucudundan atamamıs olabılırsın dıye,, ama malesef kan testınde gene hamıle olduğum orta ya cıktı, bukar kısa aralıklarla dorduncu gebelığımde bır altı ay kadar sonra oldu ve yıne aldırdım ,kızlar valahı bıllahıde ınanınkı okadar korunmamıza dıkkat etmemıze rahmen hp kaldım,yanı asla kasıtlı bırsey yoktu hep bır damla kacması gıbı,, bır oğlum var cok sukur,, evlılığıme guvenemedığım ıcın bırdaha cocuk ypmama kararı almıştım ve ıyıde ypmısım cunku bır ay sonra bosanıyorum ,ve br gebelığımde ıkızdı yanı bes cocugum olacaktı,,, ben hemen arkaarkaya ve hıc ıstemeden korunmalı olrak kaldım, yanı kader kısmet,tamamıyle kısıye gore değışıyır,kurtaj olan ınsanın rahmı temızlendıgı ıcın hamıle klama ıhtımalı daha cok dıye duymustum, bnm anne tarafımda oyle kurtaj sonrası hemen gebe kalmıslar,, ısteyen herkeze Allh nasip etsin inş ,,,

canım 3 eylül de kürtaj oldum benim 2 ayı geçti kürtajdan bu süreye kadar ama dr. bana 3 ay veya 5 ay sonra düşün demişti. Allah sağlıklı evlatlar versin inşallah bize...
Öncelikle geçmiş olsun.ben de 13 Ağustos ta boş gebelik nedeniyle kürtaj olmuştum kürtajı yapan doktor 2 ay beklememi söyledi. 2-3 doktora daha gittim rahmin temiz bekleme dedi ama benim içim rahat etmedi bu ay tekrar düşünmeye başladık. Bu arada güvendiğim bi doktor xray cihazlarından geçme saçını boyatma dondurulmuş hazır gıdalar tüketme günde bir kahveden fazla içme dedi ben bunlara da dikkat ediyorm çok hasta bile olsam asla ilaç kullanmıyorum sadece folik asit her gün düzenli içiyorum sizler de dikkat edin

Canım sana da çok geçmiş olsun Allah korusun bizleri bir daha yaşamayız böyle şeyler inşallah...

Bende istiyorum artık bu ay regl tarihim 1 aralık geçsinde hamilelik durumu olmazsa sonrasında duruma göre devam :) folik asite başlıcam bugünden itibaren aslında daha öncesi başlamam lazımdı fakat napıcağım konusunda kararsızdım. Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıklı güzel bebişlerimiz olur

Sağol canım aminnnnnnn biz de bu ay çalışmalara başladık 29-30 Kasım gibi adet olmam gerekiyor umarım olmaz. Ara sıra kasıklarımda ağrı oluyo göğüslerim de şişti ama kendimi kaptırıp ümitlenmek istemiyorm artk hayırlısı neyse o olsun

Hayırlısıyla inşallah sorun çıkmaz benimde bir kaza olmuştu şimdi 1 aralıkta regl olmam lazım olursam aralıkta çalışmalar başlar :)))

MEraba bende senin gibi plokistik over hastayim ekim 22 de 10 haftalik bebegimin kalbi durdu ve kurtajla aldilat 35 gun olmasina ragmen bendede adet belirtisi yok korunmam gerek di biliyorum ama korunmadim hamile olma olasiligim ne bilmiyorum

Bayanlar suanda sitede olan ve yakin zamanda kürtaj olanlar varsa konusalimmi bunun acisi ancak kendim gibi biriyle konusunca diniyo biraz

gecmıs olsun canım bende bu gebelıgımden once kurtaj olmustum 1.5 sene sonra yıne hamıle kaldım. gecen bı yazı okudum o melegıne ısım koy ahırette karsımıza geldıklerınde bana ısım koymadılar o yuzden benden kazancakları sevabı ellerıyle ıttıler dıyolarmıs benım 2 kaybım var bırıne melek bırıne nur ısmını verdım onlar rabbımızın yanında rabbım en yakın zamanda saglıklı bı bebek nasıp etsın sana ıns

Cok tsk ederimm cnm sanada cok gecmis olsun gercekten zor bi durum 3 yildir bebek istioduk klomenle hamile kaldim ama 10haftalikken melegimin kalbi durdu ve kurtaj oldun 35 gun oldu ama acim hic dinmiyo rabbim herkese nasip etsin

üzülme her gebelık aynı olmuyo demekkı rabbım onu cok sevmıs ben bır bucuk sene atlatamadım o kurtajın pıskolojısını yenıden hamıle kaldım yınede atlatmıs deılım ama yenı bebek olunca bırazda olsa hafıflıyo acın ıns bıan once saglıklı bı gebelıgın olur ıns bıan once atlatırsın

Saol cnm senin gibi yeniden hamile olanlarla konusunca insanin ümidi artiyor rabbim bebeginide hayirli eylesin sana bağışlasin ins ne kadarlik hamilesin

Herkese slm bugün kan tahlili yaptırdım yaklaşık olarak 4 haftalık hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin umarım bu sefer her şey yolunda gider

Hayirli olsun cnm rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin ins

Âmin canım Allah herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…