- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #22.541
Geçmişolsun canım ben de eylülde kürtaj oldum genetik testim temiz şükür ama pıhtılaşma sonucum aralıkta çıkıcakKızlar 20 Eylül'de 17 haftalıkta bebegim dusuk yaptım kalbi durduğu icin 15 gun sonra dr icin temiz rahim cok iyi hemen başla dedi. Benim aklım takıldığı icin testleri yaptırmak istedim genetik testler enfeksiyon vs sonuçlarım Aralık başında çıkacak. Sormak istediğim sey dusukten 18 gun sonra 2 gun süren bir kanamam oldu adet kanamasimiydi bugun 45 gun oldu yoksa yenimi olucam Kasım'da hasta olmayı bekliyorum 1 adet donemi geçirmek icin ins tez vakitte bebeklerimize saglikli hayırlı sekilde kavusuruz
Ben de 29 ekimde oldum 8 haftalikken kalbi durmustu.doktorum bana rahmin toparlanmis ama 2 ay korun dedi bence sen de düşünme biraz daha bekle derim zaten 1 ay olmuş bile 1 ay daha bekle insallah bu sefer saglikla alırız bebeklerimizi kucagimizaSlm kızlar 3 eylülde kürtaj oldum. 8 haftalıktı düşmedi ama gelişimi durduğu için alınması gerekiyordu.
Korunuyorum şuan ama düşünmelimiyim çocuk sizce ?
Ben de 29 ekimde oldum 8 haftalikken kalbi durmustu.doktorum bana rahmin toparlanmis ama 2 ay korun dedi bence sen de düşünme biraz daha bekle derim zaten 1 ay olmuş bile 1 ay daha bekle insallah bu sefer saglikla alırız bebeklerimizi kucagimiza
Öncelikle geçmiş olsun.ben de 13 Ağustos ta boş gebelik nedeniyle kürtaj olmuştum kürtajı yapan doktor 2 ay beklememi söyledi. 2-3 doktora daha gittim rahmin temiz bekleme dedi ama benim içim rahat etmedi bu ay tekrar düşünmeye başladık. Bu arada güvendiğim bi doktor xray cihazlarından geçme saçını boyatma dondurulmuş hazır gıdalar tüketme günde bir kahveden fazla içme dedi ben bunlara da dikkat ediyorm çok hasta bile olsam asla ilaç kullanmıyorum sadece folik asit her gün düzenli içiyorum sizler de dikkat edincanım 3 eylül de kürtaj oldum benim 2 ayı geçti kürtajdan bu süreye kadar ama dr. bana 3 ay veya 5 ay sonra düşün demişti. Allah sağlıklı evlatlar versin inşallah bize...
Öncelikle geçmiş olsun.ben de 13 Ağustos ta boş gebelik nedeniyle kürtaj olmuştum kürtajı yapan doktor 2 ay beklememi söyledi. 2-3 doktora daha gittim rahmin temiz bekleme dedi ama benim içim rahat etmedi bu ay tekrar düşünmeye başladık. Bu arada güvendiğim bi doktor xray cihazlarından geçme saçını boyatma dondurulmuş hazır gıdalar tüketme günde bir kahveden fazla içme dedi ben bunlara da dikkat ediyorm çok hasta bile olsam asla ilaç kullanmıyorum sadece folik asit her gün düzenli içiyorum sizler de dikkat edin
Sağol canım aminnnnnnn biz de bu ay çalışmalara başladık 29-30 Kasım gibi adet olmam gerekiyor umarım olmaz. Ara sıra kasıklarımda ağrı oluyo göğüslerim de şişti ama kendimi kaptırıp ümitlenmek istemiyorm artk hayırlısı neyse o olsun
Mrb arkadaşlar bende 11 ekımde boş gebelik nedenyle kürtaj oldum pcosluyum ayni zamanda ock ayndn beri tedavi gòryrdm temmuzda tedaviyi bırktm adet oldum kendlgndn ardndan hamile kaldım 11+5 gebelgm snlandrldı bugun 36 gün kurtajn ama hc adet belirtsi yok aslnda beklemekte istemyrum psikolojik olarak toparlandm dr rahmde kendni toparlamş dedi ben gbi pcoslu ve kürtaj olup hemen hamile olan varmi rabbim hepimze hayrlsyla evlat nasip etsın inp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?