Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar regli günüm geldi ama hafif lekeli akıntım oluyor. Acaba üstüne görme durumumu yaşıyorum şuan kafam karıştı. Çünkü ilişki regl günüme yakın başladı. Nasıl olcak bilemedim bu ay regl olurmuyum yada üstüne görmemi yaşarım nasıl anlıcam

Merhaba arkadaşlar oncelikle hamile olanları allah saglikla evladina kavustursun ve benim gibi isteyenlerede allah tez vakitte hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.bende 18 ekimde 9 haftalik bebegimi kalbi durdugu icin aldirmakzorunda kaldim ve kurtaj oldum.doktorum herseyin yolunda oldugunu ve 20 gun sonra kendimi iyi hissedersem birlikte olabilecegimi soyledi ve bende oyle yaptim sonrasinda 18 kasimda test yaptim bthcg 25 cikti iki gun sonra tekrar 22 kasimda yaptim ve 15 e dustu.bugun kurtaj olali 45 gunoldu tekrar test yaptim ve 6.41 cikti.benim normal periyodum 28 sapmalar olcagini biliyorum ancak kasiklarimda batma , kasilmalar goguslerimde agri ve sizlama var.lutfen bunu yasayan arkadaslar varmi ayrica herseyin yolunda oldugunu doktor soyledigi icin kontrole henuz gitmedim.rahimde yapisiklik olursa bu belirtileri verirmi yoksa ben adet olmadan hamile mi kaldim bilmiyorum.2 gun sonra tekrar kan vericem sanirim o zaman daha net belli olacak.tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim.sevgiilerimle

Cok gecmis olsun seni cok iyi anliyorum bnde 23 ekimde 10 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum bnde henuz adet olmadim ama senin sikayetletin bnce hamilelik belirtileri yoksa kan degerlerinin oyle cikcagini sanmiyorum ins bebis geliyodur

Cok gecmis olsun seni cok iyi anliyorum bnde 23 ekimde 10 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum bnde henuz adet olmadim ama senin sikayetletin bnce hamilelik belirtileri yoksa kan degn oyle cikcagini sanmiyorum ins bebis geliyodur​
Sagol canim sanada cok gecmis olsun evet gercekten cok zor surecler allah hepimizin yardimcisi olsun. canim seninle ayni seyleri yasiyoruz insallah zaman kaybetmeden hamis oluruz.degerler arasindaki farka bakiyorum bir anda 10.41 dusmustu ona gore simdiye dusmesi gerekirdi bugun 6.41 olmasi beni sasirtti acikcasi umutlenmelimiyim bilmiyorum.insallah surpriz yapip degerlerim ikiye katlanip yukselir.

Aminn cnm cok saol kan degerlerin bebisin habercisi gibi cnm doktor ne diyo peki bu duruma

Aminn cnm cok saol kan degerlerin bebisin habercisi gibi cnm doktor ne diyo peki bu duruma​
Islemi cok iyi yaptigini islemden kaynakli bisey olamayacagini soyledi bende adet olup oyle giderim diye dusunuyordum o yuzden henuz muayene olmadim.fakat artik kontrole gitmem kacinilmaz oldu gibi.tekrar bir test yapip oyle gitmeyi dusunuyorum.sende durumlar nasil varmi bir brlirti

Var gibiydi cnm ama bn hic kan degerime baktirmadim daha bugun evde test yaptim ama sonuç negatif benimde gitmem lazim artık doktora

[QUOTEim, post: 38076439, member: 640043"]Var gibiydi cnm ama bn hic kan degerime baktirmadim daha bugun evde test yaptim ama sonuç negatif benimde gitmem lazim artık doktora[/QUOTE]
Buyuk olasilik bendede bisey cikmayacak insan herseyi olmasini istedigi seye yorumlamak istiyor.en dogrusu bir an once gidip muayane olup yola daha rahat devam etmek aksi halde insan durekki vedenini dinleyip biseyler cikarmaya calisiyor.bendede hala adetten eser yok .umarim yapisiklik olmamistir.

Gecen yil agustos ayinda kurtaj oldum. İki ay sonra hamile kaldim ve haziranda dogum yaptim. Bu topige daha once de yazmistim ama tekrar yazayim moral olsun kizlar.

İnsallah herkes saglikla kavusur bebegine:)

Gecen yil agustos ayinda kurtaj oldum. İki ay sonra hamile kaldim ve haziranda dogum yaptim. Bu topige daha once de yazmistim ama tekrar yazayim moral olsun kizlar.

İnsallah herkes saglikla kavusur bebegine:)
Masallah allah bagislasin saglikli mutlu bir omru olsun bebeginin ve senin.evet gercekten guzel haberler umut oluyor insana.darisi benim ve hepimizin basina olsun.insallah bizlerede burda mutlu haberlerimizi paylasmak nasip olur.

Ağustos da bebeğimin kalbi durduğu için 9 haftalik ken kürtaj olmustum şimdi hamileyim kızlar içiniz rahat olsun bende diyordum ya olmassa rabbim nasip etti inş saglikli hayırlı bir şekilde kucağıma almayi nasip.eder isteyen herkese versin inş bebisleri

Cok guzel haberler bunlar allah hamileligini saglikla gecirip kucagina almayi nasip etsin .canim kurtajdan sonra kac gunde adet oldun ve benim bahsettigim gibi belirtiler yasadinmi merak ediyorum benim sanki hala hamilelik belirtileri gibi agrilarim var anlamadim gitti insallah altindan kotu bisey cikmaz

ben de aynı durumdayım. 21 ekimde kürtaj oldum ve adet yok hala. ben test felan hiçbişey yapmadım.umutlanmak istemiyorum açıkçası hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. adetimi bekliyorum , bişey varsa da sürpriz olur diyorum ama acaba dr a gitmek mi gerekiyorki artık? 50 güne kadar adet görmeyenler varmış ama 45 günden sonra dr a gitmek gerektiğini okudum netten. bu yapışıklık olayı çok sık olan bişey değilmiş ama siz söyleyince korktum şimdi.
bide size dr unuz korunun demedi mi hiç?

Doktorum kurtaj sonrasi kendinden cok emin olarak herseyin yolunda oldugunu ve rahimde bir sorun olmadigini verilen ilaclari duzenli kullanip sonrasinda herhangi bir sorun yasamazsam problem olmayacagini soyledi ayrica kendi arastirmalarimdada 20 gunden sonra birlikte olunabilecegini pekcok yerde okudum.evet 45 gunde adet olunmayinca kontrole gidilmesi gerektigini bende okudum.saniyorum en dogrusuda bu aksi halde insan kafayi fazlasiyla yoruyor ve yipratiyor.

Amin cnm çok sağol inş
benim adetim tam 38. Gün
Oldu belirti falan olmadı ama adet günleri değişti gecikmeler oldu

bugün çok fazla adet belirtisi hissediyorum ama aynı belirtileri kürtajdan sonra 30. günlerde de hissetmiştim şimdi bilemiyorum adet mi olucam niye böyle hissediyorum. eğer yarına kadar bişey olmazsa yarın önce bi test almayı düşünüyorum olmadı bide kontrole gidicem. dr um bana da rahim tertemiz hiçbi sorun yok demişti ama en az 2 ay korun da dedi. ama benim zaten kürtajla sonlanan gebeliğim tam 10 ayda olmuştu o yüzden beklemeyi düşünmüyorum.siz bugün yine test yaptırdınız mı?

Benim icinde zor elde edilen bir hamilelik oldugu icin birazda bu nedenle riske girip fazla beklemedim umarim pisman olmam.bugun bir daha kan verdim yarin belli olacak artik duruma gorede biranevvel doktora gitmek gerekecek cunku hala ayni belirtileri yasamaya devam ediyorum nedenini bilmeyince oldukca rahatsiz edici bir hal aliyor.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben 27 kasımda gebelik kesesi bozulduğu için kürtaj oldum 7+4 günluk tu bebeğim Kürtaj dan sonra kanamam falan olmadı ve hamilelik belirtilerim hala devam ediyor midem bulanıyor canım sürekli birseyler yemek istiyor Karnım da hala sis göğüslerim felaket ağrıyor ve şişti sizde böyle belirtiler Olmuş muydu sanki hala benimle bebeğim bu belirtiler kaybolmayinca psikolojim iyice mahvoluyor ayrıca doktor bize 4-5 gun ilişkiye girmeyin dedi ama int. De 20 gün yazıyor siz nasıl yaptınız ve korundunuz mu yardimci olursaniz sevinirim aile de kiler in hepsi farklı birsey söylüyor hangisi doğru çözemedim

Merhaba canim oncelikle cok gecmis olsun ayni aciyi yasayan biri olarak seni cak iyi anliyorum.bulanti haric diger belirtiler bendede olmustu.bir sure kaybolup sonrasinda kasik agrilari ve goguste hassasiyettekrar basladi ve 47 gun gecmesine ragmen hala suruyor.ve 20 gun sonra iliski yasadim fakat kendi deneyimimden diyorumki bir karar vermeden once mutlaka doktoruna tekrar sor muayene ol oyle yola devam et.ayrica bulantilarinin simdiye gecmesi gerekirdi canim benim en sagliklisi lutfen doktara gidip tekrar muayene ol kafan daha rahat eder.

Tamam canım gideceğim cumartesi gunu için randevu almıştım dün doktorla telefonda görüştüm belirtilerin kaybolması gerekirdi dedi kafam karıştı işte inşallah bir sıkıntı yoktur ben ilişki kısmına çok takıldım ya doktor 4-5 gun diyor bana ama siz böyle diyince cesaret edemiyorum 2 ay da Korun ama hemen hamile kalmak istiyorsan kendini hazır hissediyorsan ilk adetinden sonra korunmayı bırak dedi doktorum a da çok güveniyorum alanında çok iyi Konyanın bilindik doktorlarından ama karar sizim başka birine daha mı gitsem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…