- 26 Kasım 2014
- 3
- 1
- 3
- 48
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #22.581
Canım çok sevindim adına. Peki kaybettiğin bebeğinin gelişimi geriden geliyor muydu. Sat a göre. Aynı hafta aynı şeyi yaşadım merak ediyorum. Derman arıyorum kendimemerhaba kızlar, ben 8 haftalık hamileyken bebeğimin kalbi durdu ve maalesef kaybettim onu. Doktorum 15 gün sonra kendini iyi hissedersen tekrar deneyebilirsin dedi,ben de oyle yaptım. 2 ay sonra hamile kaldım. Allah'a şükür şu an da bi problem olmadan devam ediyoruz yolumuza.
Sizler de inşallah benim gibi bebeğinize çok beklemeden kavuşursunuz.
Bende bugün ilk kez kontrole gittim, rahim toparlanmış iyi durumda bi problem yok ama benim doktorumda 1 kez adet ol sonra dene dedi hemen kalırsın bi kaç ay içinde zaten dedi, korunmak içinde ilaç falan yazmadı ilaç kullanma doğal yolla korun dedi folik aside başlamıştım zaten ben 2 3 gün önce ..Kızlar merhaba ben doktorum la görüştüm doktorum bana 1 kere adet olduktan sonra korunmayı bırakın hamile kalma Şansın daha yüksek olur dedi
Bende bugün ilk kez kontrole gittim, rahim toparlanmış iyi durumda bi problem yok ama benim doktorumda 1 kez adet ol sonra dene dedi hemen kalırsın bi kaç ay içinde zaten dedi, korunmak içinde ilaç falan yazmadı ilaç kullanma doğal yolla korun dedi folik aside başlamıştım zaten ben 2 3 gün önce ..
Yok canım ya doktorların pinoirikliği işte, iç bence hemen başla anca 2 ay, zaten folik asit günlük vucuttan atılan bişey depolanmıyoki bi zararı olucağını sanmıyorum ben hiç duymadım öyle bişey, senin beklemen doğrudur çünkü sonuca göre doktorun tedaviye gerek duyar belkide kan sulandırıcı vs. Daha sağlıklı bir gebeliğe başlaman için .. Bizim zaten bebeğin ölüm nedeni falan belli olduğu için doktorumda öykümü biliyo sağolsun, eğer psikolojik olarak atlatırsan hiç beklemene gerek yok vucudun hamileliğe ne zaman hazırlarsa zaten o zaman kalırsın dedi ama eğer atlatamazsan bekle 3 ay psikolojik destek al dedi .. Çok şükür 1 oldu bebeğimi kaybedeli aklıma geldikçe ağlıyorum tabiki ama öyle ilk günlerdeki gibi kendimi parçalamıyorum ve Allah a sığındım hep ondan sabır diledim bu şekilde atlatıyorum .. Sende bence folik asidini iç canım, psikolojini de bozma hiç bol bol dua et sonuçların temiz çıksın ..bende cuma günü gittim canım dr rahim temiz toparlamış dedi ama ben senin iki ay korunmanı istiyorum martta başla dedi çalışmalara üstündeki bu psikolojiyi atman lazım dedi ben folic asit kullanayım mı dedim yok şimdi başlama dedi niye anlamadım bi de bebeğin genetik sonuçları çıksın dedi bende ne farkeder ki dedim merak ediyorum dedi sonucu tamam biz de merak ediyoruz da acaba hamile kalmamı etkileyecek bişey mi çıkıyor ki herşeyden işkillenir oldum ya
Yok canım ya doktorların pinoirikliği işte, iç bence hemen başla anca 2 ay, zaten folik asit günlük vucuttan atılan bişey depolanmıyoki bi zararı olucağını sanmıyorum ben hiç duymadım öyle bişey, senin beklemen doğrudur çünkü sonuca göre doktorun tedaviye gerek duyar belkide kan sulandırıcı vs. Daha sağlıklı bir gebeliğe başlaman için .. Bizim zaten bebeğin ölüm nedeni falan belli olduğu için doktorumda öykümü biliyo sağolsun, eğer psikolojik olarak atlatırsan hiç beklemene gerek yok vucudun hamileliğe ne zaman hazırlarsa zaten o zaman kalırsın dedi ama eğer atlatamazsan bekle 3 ay psikolojik destek al dedi .. Çok şükür 1 oldu bebeğimi kaybedeli aklıma geldikçe ağlıyorum tabiki ama öyle ilk günlerdeki gibi kendimi parçalamıyorum ve Allah a sığındım hep ondan sabır diledim bu şekilde atlatıyorum .. Sende bence folik asidini iç canım, psikolojini de bozma hiç bol bol dua et sonuçların temiz çıksın ..
Kullanmaya başla canım bence folik asidiyok benim pıhtılaşma var kullanacağım iğne falanda belli de genetik beklemek niye onu anlamadım neyse çıkacak zaten bu hafta ama folic kullanma dedi niye onu da anlayamadım ben :)
Kullanmaya başla canım bence folik asidi
kucağına da alırsın inş canımKızlar daha önce yazmıştım missed abortus nedeniyle kaybbettim ilk bebeğimi. Gelişmedi. Üç ay gecti korunma sürem bitti ben bugün hamile olduğumu öğrendim. Bi yandan da çok korku var içimde. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Darısı sizlere. Hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin allahım... umut olsun size diye yazdım. Bende çok cevap aradım bu sayfalarda....
İnşallah canım inşallah.darısı bekleyen herkesekucağına da alırsın inş canım
İki ay korundum ben canım. Senin düşüklerin neden oldu. Gelişmedi mi bebeklerin... geçmiş olsun...Merhabalar kürtaj sonrası nekadar korundunuz arkadaşlar. Ben ilkinde 3 ay korundum ve korunma bitince 6. Ayda oldu 2. Bebek. 25 gün öncede 2. Kürtajımı oldum. Ilk adetten sonra korunmasammı diyorum. Korkuyorum aslında hemen olsunda istiyorum. Burda okudum adet bile görmeden hamile kalan ve sağlıklı gebelik geçirenleri. Herkeste aynı olmaz tabiki beklemek çok Zor hemende olmuyoki
Ilki kan pıhtılaşması Yüzünden canım. Kalbi durdu 2. Rahmin tüpe yakın köşesine yerleşmiş bi çeşit dış gebelik çok nadir görüleninden. Bhcg düzenli artmıyordu ve yine kürtaj oldum. Hem dış gebelik hem kan pıhtılaşması hangisine üzülsem bilemedim. Birinin tedavisi var diyelim diğeri yani dış gebelik tekrarlayabiliyor. Allah yaşatmadın bidaha inşallahİki ay korundum ben canım. Senin düşüklerin neden oldu. Gelişmedi mi bebeklerin... geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?