- 9 Aralık 2014
- 502
- 209
- 48
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #22.601
Öyle canım ilkinde çok üzülmüştüm asla isyan ermedim sürekli Meryem s. Okudum. Hiç ümitsizde olmadım. Ama 2. De daha kötüsü Başıma geldi. Süreç tam 2 ay sürdü çok stresliydi 15 gün boyunca sürekli takip edildim hergin kan verdim. Kollarım delik deşik oldu. En sonunda artık teşis kondu. 2. Böyle olunca çok korktum tekrarlama riski var dış gebeliğin. Allah yaşatmasın inşallah hiçbirimize. Seninde Bebeğin hayırlı olsun inşallah canımBöyle düşünürsen olmaz ama... bende ilk bebeğimi kaybettim... kalbi durdu gelişmedi. Sekiz hafta olması gerekirken 6 hafta gibi göründü.. dünyam yıkılmıştı. Şimdi tekrar hamileyim inşallah sağlıkla kucağıma alırım ben ve tüm hamileler için inşşallah. Sende atlatıcaksın tekrar sağlıklı bi bebeğin olacak buna inan. Allah bütün içten edilen duaları kabul eder. Unutma. ..
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Duadan başka çare yokİnşallah canım benim. Bende korkuyorum tekrar yaşamaktan. Allahtan başka kimsemiz yok. Hayırlısı Allahtan. Şafi ismiyle şifa olur inşallah... bende sübyan çıktı. Hocaya da gittim sana da tavsiye ediyorum. Gerçek yaşanmış birşey çünkü. Bi baktır..
Öyle amin....Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Duadan başka çare yok
Geçmiş olsun canım. Hemen araştırma hastanesine gidip test yaptır. Zaten biliyorsundur buradan benim gibi bi çoğunda pıhtılaşma çıkuyor altından. Yada kromozomlarda sorun vardır. Yada hiç bişi yoktur bilemeyiz ama mutlaka yaptır testlerini. Ankara'dayım ben sen nerdesin bilmiyorum ama Ankara'da özel hrs hastanesi 24 tl ücretle yapıyor 2 düşüğün varsa. Tek olunca normal fiyat alıyor epey Pahalı.mrh kızlar aranıza yeni katıldım ilk gebeliğim düşükle sonuclandı 5 haftalıktı,2.gebeliğim de 8 hafta 3 günlüktü bebegin kalbi durdu ve 5 gün önce kürtaj oldum bugun doktora gittim korunma devam et dedi ama ben cok korkuyorum ya yine düşerse diye zaten psikolojim alt üst oldu
Çok güzel canım inşallah hamiledindşr. Ilkinde benimki 40 gün de 2. Kürtajım 25 günde sıfırlandı. 9 haftalık biraz büyükmüş o Yüzden bilemiyorum kesin sıfırlandımı. Yarın hemen kan ver canım ve imkanın varsa ve eğer araştırılmadıysa hemen genetik test yaptır derim. Bizede hep ilk gebelikte olur dediler ama pıhtılaşma çıktı. Hayırlısı olsun canım inşallah sorun olmaz :)Arkadaşlar 13 kasımda 9+1 deyken bebeğimin kalbinin durması sebebiyle kürtaj oldum malesef. 31gün sonra adet oldum ve yarın tam 2ayolacak kürtaj olalı. Az önce test yaptım belirgin bir şekilde çift çizgi çıktı. Çok mutluyum fakat korkuyorum.sorum şu ki vücut hala beta hcg hormonunu atmamış olabilir mi? Bu test beni yanıltır mı? Lütfen bir fikir verin. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler...
Geçmiş olsun canım. Hemen araştırma hastanesine gidip test yaptır. Zaten biliyorsundur buradan benim gibi bi çoğunda pıhtılaşma çıkuyor altından. Yada kromozomlarda sorun vardır. Yada hiç bişi yoktur bilemeyiz ama mutlaka yaptır testlerini. Ankara'dayım ben sen nerdesin bilmiyorum ama Ankara'da özel hrs hastanesi 24 tl ücretle yapıyor 2 düşüğün varsa. Tek olunca normal fiyat alıyor epey Pahalı.[/QUOTE
Ben malatya dayım canım bugün özel hastaneye sordum üçlü varmış 250 Beşli varmış 350 tl dediler araştırma hastanesine gitcem para önemli değil ama araştırılması ni istiyorum ozel hastanedeki doktor bence gerek yok dedi hic korunma devam et dedi ama bi sıkıntı varki iki defadir böyle oluo ins her şey yoluna girer hepimiz için
Tebrik ederim hamilesin :)Arkadaşlar 13 kasımda 9+1 deyken bebeğimin kalbinin durması sebebiyle kürtaj oldum malesef. 31gün sonra adet oldum ve yarın tam 2ayolacak kürtaj olalı. Az önce test yaptım belirgin bir şekilde çift çizgi çıktı. Çok mutluyum fakat korkuyorum.sorum şu ki vücut hala beta hcg hormonunu atmamış olabilir mi? Bu test beni yanıltır mı? Lütfen bir fikir verin. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler...
Canım biz hepimiz yaşadık bunu. Benimde bi bebeğim düştü gelişmedi. Doktor iki ay korun dedi. İki ayın sonunda hamile kaldım. Cenabı Allahın izniyle. İyi olucağına inanıyorum. Korkarsam başıma gelir gibi hissediyorum. Tesbih çek dua et Kuranı kerim oku. Allahın izniyle çık yola. Rabbim çok büyük. Ben buna inananlardanımmrh kızlar aranıza yeni katıldım ilk gebeliğim düşükle sonuclandı 5 haftalıktı,2.gebeliğim de 8 hafta 3 günlüktü bebegin kalbi durdu ve 5 gün önce kürtaj oldum bugun doktora gittim korunma devam et dedi ama ben cok korkuyorum ya yine düşerse diye zaten psikolojim alt üst oldu
Ay inşallah canım. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Yarın kan testi yaptrcm ben de.[/QUOTE][Q"seydaemrah, post: 38829369, member: 642140"]Tebrik ederim hamilesin :)
mrh kızlar aranıza yeni katıldım ilk gebeliğim düşükle sonuclandı 5 haftalıktı,2.gebeliğim de 8 hafta 3 günlüktü bebegin kalbi durdu ve 5 gün önce kürtaj oldum bugun doktora gittim korunma devam et dedi ama ben cok korkuyorum ya yine düşerse diye zaten psikolojim alt üst oldu
HamileyimHadi bakalım. :)
Çok güzel canım inşallah hamiledindşr. Ilkinde benimki 40 gün de 2. Kürtajım 25 günde sıfırlandı. 9 haftalık biraz büyükmüş o Yüzden bilemiyorum kesin sıfırlandımı. Yarın hemen kan ver canım ve imkanın varsa ve eğer araştırılmadıysa hemen genetik test yaptır derim. Bizede hep ilk gebelikte olur dediler ama pıhtılaşma çıktı. Hayırlısı olsun canım inşallah sorun olmaz :)
Canım çok mutlu oldumm. Allah kucağımıza almayı nasip etsin. O minik Pıtırcıklarımızın kokusunu da çekeriz içimize inşşallah. Bekleyenler de güzel haberler alır inşallah. .Hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?