Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öyle canım ilkinde çok üzülmüştüm asla isyan ermedim sürekli Meryem s. Okudum. Hiç ümitsizde olmadım. Ama 2. De daha kötüsü Başıma geldi. Süreç tam 2 ay sürdü çok stresliydi 15 gün boyunca sürekli takip edildim hergin kan verdim. Kollarım delik deşik oldu. En sonunda artık teşis kondu. 2. Böyle olunca çok korktum tekrarlama riski var dış gebeliğin. Allah yaşatmasın inşallah hiçbirimize. Seninde Bebeğin hayırlı olsun inşallah canım

İnşallah canım benim. Bende korkuyorum tekrar yaşamaktan. Allahtan başka kimsemiz yok. Hayırlısı Allahtan. Şafi ismiyle şifa olur inşallah... bende sübyan çıktı. Hocaya da gittim sana da tavsiye ediyorum. Gerçek yaşanmış birşey çünkü. Bi baktır..

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Duadan başka çare yok

mrh kızlar aranıza yeni katıldım ilk gebeliğim düşükle sonuclandı 5 haftalıktı,2.gebeliğim de 8 hafta 3 günlüktü bebegin kalbi durdu ve 5 gün önce kürtaj oldum bugun doktora gittim korunma devam et dedi ama ben cok korkuyorum ya yine düşerse diye zaten psikolojim alt üst oldu

Geçmiş olsun canım. Hemen araştırma hastanesine gidip test yaptır. Zaten biliyorsundur buradan benim gibi bi çoğunda pıhtılaşma çıkuyor altından. Yada kromozomlarda sorun vardır. Yada hiç bişi yoktur bilemeyiz ama mutlaka yaptır testlerini. Ankara'dayım ben sen nerdesin bilmiyorum ama Ankara'da özel hrs hastanesi 24 tl ücretle yapıyor 2 düşüğün varsa. Tek olunca normal fiyat alıyor epey Pahalı.

Arkadaşlar 13 kasımda 9+1 deyken bebeğimin kalbinin durması sebebiyle kürtaj oldum malesef. 31gün sonra adet oldum ve yarın tam 2ayolacak kürtaj olalı. Az önce test yaptım belirgin bir şekilde çift çizgi çıktı. Çok mutluyum fakat korkuyorum.sorum şu ki vücut hala beta hcg hormonunu atmamış olabilir mi? Bu test beni yanıltır mı? Lütfen bir fikir verin. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler...

Çok güzel canım inşallah hamiledindşr. Ilkinde benimki 40 gün de 2. Kürtajım 25 günde sıfırlandı. 9 haftalık biraz büyükmüş o Yüzden bilemiyorum kesin sıfırlandımı. Yarın hemen kan ver canım ve imkanın varsa ve eğer araştırılmadıysa hemen genetik test yaptır derim. Bizede hep ilk gebelikte olur dediler ama pıhtılaşma çıktı. Hayırlısı olsun canım inşallah sorun olmaz :)

Tebrik ederim hamilesin :)

Canım biz hepimiz yaşadık bunu. Benimde bi bebeğim düştü gelişmedi. Doktor iki ay korun dedi. İki ayın sonunda hamile kaldım. Cenabı Allahın izniyle. İyi olucağına inanıyorum. Korkarsam başıma gelir gibi hissediyorum. Tesbih çek dua et Kuranı kerim oku. Allahın izniyle çık yola. Rabbim çok büyük. Ben buna inananlardanım

Nimet4 Tatlım dua tabiki çok önemli hepimiz duamızı eksik etmiyoruz. Testleri yaptırmaktan bi zarar çıkmaz. Sebepleri yerine getirelim sonrasında Tevekkül edelim. Lütfen ihmal etme testlerini yaptır. Açıkçası korkmamak elde değil ben bukadAr rahat olamıyorum. Birdaha olmaz inşallah tabiki Allahtan isteğim bu ama hiç bir şey olmaz diyede yerimde oturamam. Sonuçta biz insanız tabiki maddi manevi zararlar görüyoruz ve bunların iyileştirilmesi önce tabiki Allaha sonra Dr.lara. Hayırlısını versin Allah canım

[Q"seydaemrah, post: 38829369, member: 642140"]Tebrik ederim hamilesin :)[/QUOTE]
Ay inşallah canım. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Yarın kan testi yaptrcm ben de.

[Q"seydaemrah, post: 38829369, member: 642140"]Tebrik ederim hamilesin :)
Ay inşallah canım. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Yarın kan testi yaptrcm ben de.[/QUOTE]
Haber verirsin bize deeee :)

[QUOTEaemrah, post: 38834837, member: 642140"]Ay inşallah canım. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Yarın kan testi yaptrcm ben de.[/QUOTE]
Haber verirsin bize deeee :)[/QUOTE]
Veririm tabi ki bugun kan vedim sonuclar yarin

canım bende iki hafta önce missed nedeniyle kürtaj oldum doktorum banada korunmana gerek yok ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman tekrar deneyebilirsin dedi yani ellerinde hemen olduğunda düşük olacak yada beklersen olmuyacak diye bir veri yokmuş düşecekse bi senede beklesen düşer dedi hemen hamile kalıp sağlıklı doğum yapan çok kişi varmış ama bir adet dönemini beklersen hem vucut ve hormonlar hem rahim toparlanır dedi ama yinede size bırakıyorum dedi paylaşmak istedim sevgilerimle bu arada hamileliği devam eden annelere sağlıkla ve mutlulukla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum rabbim bizede en kısa sürede sağlıklı bebeklerimize kavuşmayı nasip eder inşallah hayırlısıyla

seymaorkide tebrikler canım. Allah tekrar yaşatmasın kucağına almayı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…