Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm bilmiyorum ki iyimi kötümü şaşırdım kaldım valla dr.kese düzgün durmuyo dedi ama

canım bak ben adetimin 22. ve 26.günü lekelenmem oldu, sonra arkadaş çok ısrar etti git dr diye yoksa ben gitmicektim neyseee dr aradım hemen proges.hapına başlattı günde 2 tane,
düzgün durmuyor ne demekmiş anlamadım

aselkuzum ya bu sitede be nler okudum ne olmazlar olmuş ne olurlar olmamış

ilaç falan vermedi mi dr.

cnm yorumlarsan çok sevinirim 01.06.2011 bhcg:684 progest:32 03.06.2011 bhcg:1537 progest:27 bat :2 haziran dı yani sonki değer gecikmeden sonraki 1. gün değerii

canım bozma moralini...herşey yolunda gidecek inan buna..

inşallah bu ay güzel bir ay olur bizim için....

candas ,polyanna üzülmek yok...bir sonraki aya inşallah..
taf ateşin düşmüş...üzüldüm..ne desem ki 4 te 0 büyük başarı

spordan geldim yazacak halim yok çok yoruldum..öptm hepinizi

bak sen sıpaya şimdiden annesini üzüyo...

cnm başladı progesteron günde 1 tane al dedi ya zaten dr. asistan dı ben başka bi kadın doğumcuya sordum progesteron 27 ise eğer o gebelik sağlıklıdır dedi bilememdimki kime inanacam ben kese yuvarlak değil de biraz oval gibi düzgün değilden kastı oydu eşimde boşver o dr.u daha gecikmenin 2.günü keseyi gördüğümüze şükredelim dedi

cnm şimdi dr .yanından geldi vajinal ultrasonla keseyi gördü ama maalesefki galiba yine aynı şeyi yaşıyorum galiba kese düzgün değil dedi haftaya bi daha bakıcak

canım yaaa bozma moralini inanki herşey çok güzel olacak.ama kendi drundan net cevap alana kadar sabret.herşey yolundadır inşallah

ayy ayy ayyy hayırlısı olsun bakalım . e benim pamuk kız yakıştırmam tutmadı mı şimdi:) ama baba iyi tahminde bulunmuş.bu arada seçtiğiniz isimler çok güzel.

bence de eşin doğru söylemiş.

bence hemen başka bi dr a git. veeeee stres yapma lütfen bak. benim bebeğim bişeye üzülürken &sinirliyken öldü.kendimi çok suçlu hissediyorum.kesin stres ve sinirle alakalı oldugunu düşünüyorum.yalvarırım sana pozitif ol

offf aselkuzum yaa bu saatte ayaktayım senin yüzünden, ben hiç bir anneye dayanamıyorum,Allah'ım evladımızla sınama bizi.. inşallah bir an önce bana güzel haber verirsinn

offf aselkuzum yaa bu saatte ayaktayım senin yüzünden, ben hiç bir anneye dayanamıyorum,Allah'ım evladımızla sınama bizi.. inşallah bir an önce bana güzel haber verirsinn

cnm yaaaaaaa keşke gitmeseydim dr.a keşke bu kadar iyi bilmeseydim herşeyi Ama ben inanıyorum Allah ım bu kez beni üzmeyecek herşeye rağmen inancım tammmm

cnm yaaaaaaa keşke gitmeseydim dr.a keşke bu kadar iyi bilmeseydim herşeyi Ama ben inanıyorum Allah ım bu kez beni üzmeyecek herşeye rağmen inancım tammmm

günaydın aselkuzum,kızlar........
kalbini ferah tut canım...bi daha ki randevun ne zaman...akıntın devam ediyor mu...ben progestanı günde 3 kez fitil olarak kullanmıştım.doktorum fitil olarak kullanmak daha etkili demişti.güzel anne hem kendi canını sıkma hem de bebeğinin..bak etkileniyor ona göre haaaaaaaaaaaa

günaydınn cnmmm normalde randevum pazartesi günü randevum ama gitmeyi düşünmüyorum moralimi bozuyolar hem progesteron iyi bu gebelik büyük ihtimalle sağlıklı hemde düşük riskin var diyolar anlamadım ki nasıl işsonuç olarak mevlam görelin neyler,neylerse güzel olur ona sonsuz güveniyorum iyi olacak inanıyorummm

canım kendini suçlama lütfen. olacak varsa oluyor.

kızlar bi kaç gündür kasıklarımda ağrı vardı acaba bu yumurtladığım anlamına mı geliyo yani bu kadar sürermi yumurtlama yoksa bi gün falanmı oluyo bu ağrıı??

Canım, benim arkadaşımın hamileliği boyunca hep akıntısı oldu. Doktora her gittiğinde yüreği ağzında gitti. Dün dünyalar güzeli bir kız bebek doğurdu. Bebeğinin kalbi atıyorsa, progesteron normal düzeydeyse üzme güzel canını.

senemcim akıntı sarı zaten çok şükür diğerindeki gibi koyu kahverengi değil zaten 3 hafta sonra gidicem dün keseyi gördük nasılsa 3 hafta sonra da inşallah Rabbimin izniyle bebişimi ve kalp atışlarını duyucam buna yürekten inanıyorummmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…