Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim ilk i düşük oldu bu ikincisi merak ediyorum sorun var galiba bi araştırılırsin ondan sonra düşünmeye baslaycam şu an hiç hazır degilim

Bende herkes için dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin sorunsuz bir şekilde.

TE="seydaemrah, post: 38873165, member: 642140"]Canım çok mutlu oldumm. Allah kucağımıza almayı nasip etsin. O minik Pıtırcıklarımızın kokusunu da çekeriz içimize inşşallah. Bekleyenler de güzel haberler alır inşallah. .[/QUOTE]
İnşallah canım Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese.

Forbes dergisi hayatımızın bir parçası haline gelen kablosuz internet ve cep telefonları konusunda son araştırmayı yayınladı.

Çocukların beyin dokuları yetişkinlere oranla çok daha ince. Bu nedenle elektromanyetik dalgalar çok daha içerilere nüfuz edebiliyor. Bu da beyin dokularını ve hücrelerini olumsuz etkileyebiliyor.
- Riskin en yüksek olduğu dönem bebeğin henüz anne karnında olduğu dönem. Hamilelerin evinde Wi-Fi bağlantı kullanılması, cep telefonunun sürekli yakında tutulması kesinlikle önerilmiyor.
- Sutyenlerde taşınan cepler göğüs kanseri riski artırıyor.
- Cep telefonlarının kılavuzlarında elektromanyetik dalgalara maruz kalmanın tehlikelerinden geniş söz ediliyor .
- Kablosuz internet ile çalışan cihazların satışları mutlaka yakından izlenmeli.
- Elektromanyetik dalgalara maruz kalma limitleri konusunda uyarı yönetmelikleri 19 yıldır değiştirilmiş değil
Elektromanyetik dalgalara uzun süre maruz kalan kişilerde; kanser riski artıyor, sperm sayısı düşüyor ve başka hastalıklara da kapı aralanıyor. Maruz kalınan elektromanyetik dalgaların kansere dönüşme süresi 30 yıl ya da daha fazla olarak hesaplanıyor. Bir zamanlar sigara için ‘zararsız' denip yıllar sonra kanser patlamasıyla bilinçlenme yaşandığı gibi elektromanyetik dalgalar konusunda da bundan 30-40 yıl sonra benzer bir durumun yaşanabileceği belirtiliyor. "Wi-Fi bizi yavaş yavaş öldürüyor mu?" makalesini yazan Mark Gibbs'e göre 50-100 yıl sonra dönüp baktığımızda cep telefonu ve kablosuz internetin nasıl insanlık tarihinin en büyük sağlık krizine sebep olduğuna şaşırabiliriz.

Arkadaşlar merhaba hiç iyi değilim ama sizinle birsey paylaşmak istiyorum ve başından böyle bi olay geçen varsa yardimci olursa sevinirim 27 Kasım da kürtaj oldum ve 5 gün sonra kanamam başladı doktor adet olmusun dedi neyse 10 gün sonra kesildi ve 5 gün sonra tekrar kanama başladı ve durmadı en sonunda doktoru mu değiştirdim ve o doktorda doğum kontrol hapı verdi neden böyle olduğunu anlayamadım fikri olan paylaşsin lütfen doğum kontrol hapı ne alaka 1 ay kullan dedi

canım çok geçmiş olsun muhtemelen hormon dengeni düzenlemek için vermiştir .

geçmiş olsun sanırım sende temmuz annelerindeydin yanlış htırlmıyorsam Allah daha iysini vericektir mutlaka benim 3. gebeliğim ve kaybım toparlyamadım 27 aralıktan beri am herşey herkes için gönlünce olsun :)

evet canım temmuz annesi olucaktım rabbim nasip etmedi benim ilk kaybımdı ikizdi kendimi işime verdim düşünmemeye çalışıyorum gögüslerim sızladıkça hatırlıyorum iç geçiriyorum hala hakkımızda hayırlısı inan 9 düşükten sonra evlat sahibi olanlar var umudunu kaybetme yaşadıklarımız zor gerçekten insanlar ne kadar takma desede içimizde acıları öyle duruyo rabbim sanada istediğini hayırlı bir şekilde versin inşallah canı gönülden diliyorum

Arkadaşlar Merhaba okuyan bilir ben 6 ocakta anensefali hidrosefali ve Kistik higroma sebebiyle 18 haftalik gebeliği mi normal doğum yoluyla sonlandirmak zorunda kaldım. Ardından kurtaj yaptılar parça kalmasın diye ve ben dün kontrol amaçlı Dr a gittim parça kalmamış ama rahimde kan birikmiş Dr dediki bir hafta sonra tekrar gel eğer o zamana kadar vücut kanı acmazsa ben vakum ile temizleyecegim dedi ve ilac falan vermeden gönderdi beni böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ben çok korkuyorum ağrılı bir işlem mi bu ve rahim damarlarında yapışıklık olur mu korkuyorum bir daha hamile kalmam diye ilk bebeğim di nolur böyle birşey yaşayan varsa anlatsın lütfen. ..

Ben ayin 2 sinde kürtaj oldum.genel anestezi ile oldu.bir şey hissetmedim.kürtaj da vakum kürtaj en iyisi.sakin kafaya takma geçmiş olsun

Ben ayin 2 sinde kürtaj oldum.genel anestezi ile oldu.bir şey hissetmedim.kürtaj da vakum kürtaj en iyisi.sakin kafaya takma geçmiş olsun
teşekkür ederim cevabın için canım benimde genel anestezi ile oldu ilk ama bu sefer çok umursamaz şekilde kısa sürüyor dedi dr yani anlayacağın genel anestezi nin lafını bile ettirmedi bana dr

inşallah bi daha kürtaja gerek kalmaz canım. niye öyle olmuşki acaba. bende 2 defa anestezili kürtaj oldum. Allah tekrar yaşatmasın. hiç bişi hissetmiyosun ama yinede kötü. ya belki işe yarar. kuymak mı ne öle bişi okudum canım ben burda ama hangi konuda bilmiyorum. içerideki kalanları temizliyomuş doğum kürtaj sonrası. un su karışımı gibi bişi içiyorlar. sonuçta şifa olabilir, birde canım rahim girintili çıkıntılı bişi ya koşu falan yap en az 30 dk günde oda işe yarayabilir. pıhtı şeklinde birikmiş anladığım kadarıyla. bidahaki adetlede atılabilir belki kendiliğinden.

Inşallah gerek kalmaz bugün soğan suyu kurun başladım nar adet miktarını fazlalastiriyormus onu yiyorum ve limon lu şu içmeye basladim hani kan sulansin doksun diye 1 haftada ne yaparsam kar inşallah gittiğimde bitmiş operasyona gerek kalmadı der Dr. Kuymak i hiç duymadım bir bakayım. Az önce yerimde zıpladim biraz geldi ama eşim kızdı rahmin toparlanmadi daha sarkar sa görürsün dedi korkuttu beni :)

bişi olmaz canım korkma soğan suyu ve koşuyu önerrim. kuymak ta bi araştır baya kullanan varda hangi konu bilmiyorum. bazıları adına başka bişi diyor. Anadoluda doğum yapan kadına hemen veriliyormuş. inşallah işe yarar.

Ins ise yarar dün buldum konuyu gece hemen yaptım ve yedim şimdilik bur degisiklik yok bakalım 1 haftada atabilirsem süper olacak bilgilendirme için çok teşekkür ederim canım. .

Ins ise yarar dün buldum konuyu gece hemen yaptım ve yedim şimdilik bur degisiklik yok bakalım 1 haftada atabilirsem süper olacak bilgilendirme için çok teşekkür ederim canım. .
rica ederim canım Allah şifa versin. kim varki dertlerimizi paylaşacak burdan başka

Arkadaşlar merhaba,
11.02.2015 tarihinde kürtaj oldum. 16/02/2015 tarihinde kanamam başladı ve yaklaşık 19-20/02/2015 tarihinde bitti. Doktorum 05/03/2015 ve 25/03/2015 tarihleri arasında regl olmam gerektiğini söyledi. Nişanlımla 26/02/2015, 05/03/2015 ve 07/03/2015 tarihlerinde korunmasız ilişkiye girdik. Düğünümüz 14/03/2015 tarihinde olacak. Kafamı kurcalayan bir konu var, eğer ki bu 3 korunmasız ilişkiden dolayı hamile kaldıysam, aileler tarafından bu durumun farkedilmemesini sağlayabilir miyiz? Onlara gebelik haftası vs.. ile alakalı açıklama yaparken nasıl bir yol izlemeliyim? SAT olarak neyi dikkate alacağız? Teşekkürler.

Merhaba kizlar ben araniza yeni geldim bir cogunuzla hemen hemen aynisini yasadim 2 düşük yasadim ilkinde 5 haftalikken kesem kucukmus oyle dediler yani dustu
Kalan parcayida vakumla aldilar sonra test yaptilar bana bir kactane gizli iltihap,seker,guatr testi yaptilar 260 tl verdim hepsine temiz ciktigini soylediler sadece cig et yani salam gibi seyler yeme dedi sonra hemen ustune tekrar hamile kaldim bilincsizdi tabi onuda 7 haftalikken vakumla aldilar ayni sekilde oda buyumemis dediler pataloji sonucumda temiz cikti doktor tekrar hamileligi sordum biz 3 gebelikte dusukle sonuclanmadigi surece bekle demiyoruz dedi ilk adetinden sonra hamile kalabilcegimi soyledi ve benim adetlerimin bugune kadar hic duzensiz olmadi kurtajdan sonra suan ilk adetimi oldum oda tam gunumde oldum simdi ise ne yapcagimi bilmiyorum cok istiyorum ama korkuyorum lutfen bana yardimci olurmusunuz

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Ben yeni kürtaj oldum ilk bebeğim di kaybettim.Tekrar hamile kalamayacağım gibi bi korku var içimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…