Benim ilk i düşük oldu bu ikincisi merak ediyorum sorun var galiba bi araştırılırsin ondan sonra düşünmeye baslaycam şu an hiç hazır degilimcanım bende iki hafta önce missed nedeniyle kürtaj oldum doktorum banada korunmana gerek yok ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman tekrar deneyebilirsin dedi yani ellerinde hemen olduğunda düşük olacak yada beklersen olmuyacak diye bir veri yokmuş düşecekse bi senede beklesen düşer dedi hemen hamile kalıp sağlıklı doğum yapan çok kişi varmış ama bir adet dönemini beklersen hem vucut ve hormonlar hem rahim toparlanır dedi ama yinede size bırakıyorum dedi paylaşmak istedim sevgilerimlebu arada hamileliği devam eden annelere sağlıkla ve mutlulukla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum rabbim bizede en kısa sürede sağlıklı bebeklerimize kavuşmayı nasip eder inşallah hayırlısıyla
Bende herkes için dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin sorunsuz bir şekilde.Nimet4 Tatlım dua tabiki çok önemli hepimiz duamızı eksik etmiyoruz. Testleri yaptırmaktan bi zarar çıkmaz. Sebepleri yerine getirelim sonrasında Tevekkül edelim. Lütfen ihmal etme testlerini yaptır. Açıkçası korkmamak elde değil ben bukadAr rahat olamıyorum. Birdaha olmaz inşallah tabiki Allahtan isteğim bu ama hiç bir şey olmaz diyede yerimde oturamam. Sonuçta biz insanız tabiki maddi manevi zararlar görüyoruz ve bunların iyileştirilmesi önce tabiki Allaha sonra Dr.lara. Hayırlısını versin Allah canım
hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin sağlıkla :)Hamileyim
Arkadaşlar merhaba hiç iyi değilim ama sizinle birsey paylaşmak istiyorum ve başından böyle bi olay geçen varsa yardimci olursa sevinirim 27 Kasım da kürtaj oldum ve 5 gün sonra kanamam başladı doktor adet olmusun dedi neyse 10 gün sonra kesildi ve 5 gün sonra tekrar kanama başladı ve durmadı en sonunda doktoru mu değiştirdim ve o doktorda doğum kontrol hapı verdi neden böyle olduğunu anlayamadım fikri olan paylaşsin lütfen doğum kontrol hapı ne alaka 1 ay kullan dedi
geçmiş olsun sanırım sende temmuz annelerindeydin yanlış htırlmıyorsam Allah daha iysini vericektir mutlaka benim 3. gebeliğim ve kaybım toparlyamadım 27 aralıktan beri am herşey herkes için gönlünce olsun :)canım bende iki hafta önce missed nedeniyle kürtaj oldum doktorum banada korunmana gerek yok ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman tekrar deneyebilirsin dedi yani ellerinde hemen olduğunda düşük olacak yada beklersen olmuyacak diye bir veri yokmuş düşecekse bi senede beklesen düşer dedi hemen hamile kalıp sağlıklı doğum yapan çok kişi varmış ama bir adet dönemini beklersen hem vucut ve hormonlar hem rahim toparlanır dedi ama yinede size bırakıyorum dedi paylaşmak istedim sevgilerimlebu arada hamileliği devam eden annelere sağlıkla ve mutlulukla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum rabbim bizede en kısa sürede sağlıklı bebeklerimize kavuşmayı nasip eder inşallah hayırlısıyla
evet canım temmuz annesi olucaktım rabbim nasip etmedi benim ilk kaybımdı ikizdi kendimi işime verdim düşünmemeye çalışıyorum gögüslerim sızladıkça hatırlıyorum iç geçiriyorum hala hakkımızda hayırlısı inan 9 düşükten sonra evlat sahibi olanlar var umudunu kaybetme yaşadıklarımız zor gerçekten insanlar ne kadar takma desede içimizde acıları öyle duruyo rabbim sanada istediğini hayırlı bir şekilde versin inşallah canı gönülden diliyorumgeçmiş olsun sanırım sende temmuz annelerindeydin yanlış htırlmıyorsam Allah daha iysini vericektir mutlaka benim 3. gebeliğim ve kaybım toparlyamadım 27 aralıktan beri am herşey herkes için gönlünce olsun :)
Ben ayin 2 sinde kürtaj oldum.genel anestezi ile oldu.bir şey hissetmedim.kürtaj da vakum kürtaj en iyisi.sakin kafaya takma geçmiş olsunArkadaşlar Merhaba okuyan bilir ben 6 ocakta anensefali hidrosefali ve Kistik higroma sebebiyle 18 haftalik gebeliği mi normal doğum yoluyla sonlandirmak zorunda kaldım. Ardından kurtaj yaptılar parça kalmasın diye ve ben dün kontrol amaçlı Dr a gittim parça kalmamış ama rahimde kan birikmiş Dr dediki bir hafta sonra tekrar gel eğer o zamana kadar vücut kanı acmazsa ben vakum ile temizleyecegim dedi ve ilac falan vermeden gönderdi beni böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ben çok korkuyorum ağrılı bir işlem mi bu ve rahim damarlarında yapışıklık olur mu korkuyorum bir daha hamile kalmam diye ilk bebeğim di nolur böyle birşey yaşayan varsa anlatsın lütfen. ..
teşekkür ederim cevabın için canım benimde genel anestezi ile oldu ilk ama bu sefer çok umursamaz şekilde kısa sürüyor dedi dr yani anlayacağın genel anestezi nin lafını bile ettirmedi bana drBen ayin 2 sinde kürtaj oldum.genel anestezi ile oldu.bir şey hissetmedim.kürtaj da vakum kürtaj en iyisi.sakin kafaya takma geçmiş olsun
inşallah bi daha kürtaja gerek kalmaz canım. niye öyle olmuşki acaba. bende 2 defa anestezili kürtaj oldum. Allah tekrar yaşatmasın. hiç bişi hissetmiyosun ama yinede kötü. ya belki işe yarar. kuymak mı ne öle bişi okudum canım ben burda ama hangi konuda bilmiyorum. içerideki kalanları temizliyomuş doğum kürtaj sonrası. un su karışımı gibi bişi içiyorlar. sonuçta şifa olabilir, birde canım rahim girintili çıkıntılı bişi ya koşu falan yap en az 30 dk günde oda işe yarayabilir. pıhtı şeklinde birikmiş anladığım kadarıyla. bidahaki adetlede atılabilir belki kendiliğinden.Arkadaşlar Merhaba okuyan bilir ben 6 ocakta anensefali hidrosefali ve Kistik higroma sebebiyle 18 haftalik gebeliği mi normal doğum yoluyla sonlandirmak zorunda kaldım. Ardından kurtaj yaptılar parça kalmasın diye ve ben dün kontrol amaçlı Dr a gittim parça kalmamış ama rahimde kan birikmiş Dr dediki bir hafta sonra tekrar gel eğer o zamana kadar vücut kanı acmazsa ben vakum ile temizleyecegim dedi ve ilac falan vermeden gönderdi beni böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ben çok korkuyorum ağrılı bir işlem mi bu ve rahim damarlarında yapışıklık olur mu korkuyorum bir daha hamile kalmam diye ilk bebeğim di nolur böyle birşey yaşayan varsa anlatsın lütfen. ..
inşallah bi daha kürtaja gerek kalmaz canım. niye öyle olmuşki acaba. bende 2 defa anestezili kürtaj oldum. Allah tekrar yaşatmasın. hiç bişi hissetmiyosun ama yinede kötü. ya belki işe yarar. kuymak mı ne öle bişi okudum canım ben burda ama hangi konuda bilmiyorum. içerideki kalanları temizliyomuş doğum kürtaj sonrası. un su karışımı gibi bişi içiyorlar. sonuçta şifa olabilir, birde canım rahim girintili çıkıntılı bişi ya koşu falan yap en az 30 dk günde oda işe yarayabilir. pıhtı şeklinde birikmiş anladığım kadarıyla. bidahaki adetlede atılabilir belki kendiliğinden.
bişi olmaz canım korkma soğan suyu ve koşuyu önerrim. kuymak ta bi araştır baya kullanan varda hangi konu bilmiyorum. bazıları adına başka bişi diyor. Anadoluda doğum yapan kadına hemen veriliyormuş. inşallah işe yarar.Inşallah gerek kalmaz bugün soğan suyu kurun başladım nar adet miktarını fazlalastiriyormus onu yiyorum ve limon lu şu içmeye basladim hani kan sulansin doksun diye 1 haftada ne yaparsam kar inşallah gittiğimde bitmiş operasyona gerek kalmadı der Dr. Kuymak i hiç duymadım bir bakayım. Az önce yerimde zıpladim biraz geldi ama eşim kızdı rahmin toparlanmadi daha sarkar sa görürsün dedi korkuttu beni :)
bişi olmaz canım korkma soğan suyu ve koşuyu önerrim. kuymak ta bi araştır baya kullanan varda hangi konu bilmiyorum. bazıları adına başka bişi diyor. Anadoluda doğum yapan kadına hemen veriliyormuş. inşallah işe yarar.
rica ederim canım Allah şifa versin. kim varki dertlerimizi paylaşacak burdan başkaIns ise yarar dün buldum konuyu gece hemen yaptım ve yedim şimdilik bur degisiklik yok bakalım 1 haftada atabilirsem süper olacak bilgilendirme için çok teşekkür ederim canım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?