Canım cok geçmiş olsun bende aynı şekilde işk bebegimi kaybettim 12. Hafta kontrolunde 8.haftada öldüğünü öğrendik hiçbir belirti göstermedi bir ay karnımda ölü vaziyette gezmişim bunalıma girdim çok agır depresyona girdim üzüntümden...eger yapabiliyorsan bir 10-15 gün yasını yaşa sonra 2-3 günlüğüne bile olsa evden uzaklaş ortam değiştir ben 3 aylık süreyi tamamladım 4. Ayda yeniden hamile kaldım ço şükür ama çok zor bir durum bunu yaşayan anlar bilir..bu hamileliğimde bişey olsa en ufak şüphe duysam dr u arıyorum acile gidiyorum inanılmaz bir panik var bende ne yapalım biz de böyle yaşayacagız şuan 7,5 aylık hamileyim hala korkularım geçmiş değil... Sana sabır diliyorum Allah gönlüne görr versin gönlüne ferahlık versin sevgilerMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Ben yeni kürtaj oldum ilk bebeğim di kaybettim.Tekrar hamile kalamayacağım gibi bi korku var içimde
Ayni seyleri yasadim.bilirim ama uzulmeyin herseyde bir hayir var suanda 4 aylik bebegim var kucagimda cok.sukur hepsi geciyor sabredin ins olacak.sizindeCanım cok geçmiş olsun bende aynı şekilde işk bebegimi kaybettim 12. Hafta kontrolunde 8.haftada öldüğünü öğrendik hiçbir belirti göstermedi bir ay karnımda ölü vaziyette gezmişim bunalıma girdim çok agır depresyona girdim üzüntümden...eger yapabiliyorsan bir 10-15 gün yasını yaşa sonra 2-3 günlüğüne bile olsa evden uzaklaş ortam değiştir ben 3 aylık süreyi tamamladım 4. Ayda yeniden hamile kaldım ço şükür ama çok zor bir durum bunu yaşayan anlar bilir..bu hamileliğimde bişey olsa en ufak şüphe duysam dr u arıyorum acile gidiyorum inanılmaz bir panik var bende ne yapalım biz de böyle yaşayacagız şuan 7,5 aylık hamileyim hala korkularım geçmiş değil... Sana sabır diliyorum Allah gönlüne görr versin gönlüne ferahlık versin sevgiler
Benim dr um da üç ay sonra dedi hayırlısı şu üç ay hemen geçsin istiyorumBende sali gunu kurtaj oldum canm...iki ay hamile kalma dedi dr.senn dr unda botle bisry dedi mi..korkma yine olur ins
Allah bağıßlasın rabbim hayırlı ömürler versin darısı baßımıza inşallahAyni seyleri yasadim.bilirim ama uzulmeyin herseyde bir hayir var suanda 4 aylik bebegim var kucagimda cok.sukur hepsi geciyor sabredin ins olacak.sizinde
Hoşgeldin aramıza herşey gönlünce olsun inşallah bir an önce anne olursunMerhaba kizlar ben araniza yeni geldim bir cogunuzla hemen hemen aynisini yasadim 2 düşük yasadim ilkinde 5 haftalikken kesem kucukmus oyle dediler yani dustu
Kalan parcayida vakumla aldilar sonra test yaptilar bana bir kactane gizli iltihap,seker,guatr testi yaptilar 260 tl verdim hepsine temiz ciktigini soylediler sadece cig et yani salam gibi seyler yeme dedi sonra hemen ustune tekrar hamile kaldim bilincsizdi tabi onuda 7 haftalikken vakumla aldilar ayni sekilde oda buyumemis dediler pataloji sonucumda temiz cikti doktor tekrarhamileligi sordum biz 3 gebelikte dusuklesonuclanmadigi surece bekle demiyoruz dedi ilk adetinden sonra hamile kalabilcegimi soyledi ve benim adetlerimin bugune kadarhic duzensiz olmadi kurtajdan sonra suan ilk adetimi oldum oda tam gunumde oldum simdi ise ne yapcagimi bilmiyorum cok istiyorum ama korkuyorum lutfen bana yardimci olurmusunuz. NEDEN KIMSE BANA CEVAP VERMIYO LUTFEN YARDIM EDERMISNIZ YARDMLARINIZI BEKLIYORUM...
Canım karamsar olmamaya calış bu işi kafaya taktıkça olmuyor psikoloji stres de cok etkiliyor hayırlısıyla olacak inşallah de dua et bir de şu takvim takibi var onu yap inşallah dogru zamanda olur canımMerhaba kizlar ben araniza yeni geldim bir cogunuzla hemen hemen aynisini yasadim 2 düşük yasadim ilkinde 5 haftalikken kesem kucukmus oyle dediler yani dustu
Kalan parcayida vakumla aldilar sonra test yaptilar bana bir kactane gizli iltihap,seker,guatr testi yaptilar 260 tl verdim hepsine temiz ciktigini soylediler sadece cig et yani salam gibi seyler yeme dedi sonra hemen ustune tekrar hamile kaldim bilincsizdi tabi onuda 7 haftalikken vakumla aldilar ayni sekilde oda buyumemis dediler pataloji sonucumda temiz cikti doktor tekrarhamileligi sordum biz 3 gebelikte dusuklesonuclanmadigi surece bekle demiyoruz dedi ilk adetinden sonra hamile kalabilcegimi soyledi ve benim adetlerimin bugune kadarhic duzensiz olmadi kurtajdan sonra suan ilk adetimi oldum oda tam gunumde oldum simdi ise ne yapcagimi bilmiyorum cok istiyorum ama korkuyorum lutfen bana yardimci olurmusunuz. NEDEN KIMSE BANA CEVAP VERMIYO LUTFEN YARDIM EDERMISNIZ YARDMLARINIZI BEKLIYORUM...
Iste dogru zaman ne zamn onu bilmiyorum doktorum bana 1,ay beklemen yeterli dedi ama korkuyorum 2 cocuktan sonra yine aynisini yasamaktanCanım karamsar olmamaya calış bu işi kafaya taktıkça olmuyor psikoloji stres de cok etkiliyor hayırlısıyla olacak inşallah de dua et bir de şu takvim takibi var onu yap inşallah dogru zamanda olur canım
Amin amin ins. Rabbim herkese nasip etsin ins.Hoşgeldin aramıza herşey gönlünce olsun inşallah bir an önce anne olursun
Iste dogru zaman ne zamn onu bilmiyorum doktorum bana 1,ay beklemen yeterli dedi ama korkuyorum 2 cocuktan sonra yine aynisini yasamaktan
Tekrar hamile kalırsan riskli dönem geçene kadar su bile kaldırmayacaksın sürekli dinleneceksin dışardan ben salata bile yemedim ben de de toksoplazma degerinde negatif vardı bana da çiğ köfte yeme demişti meyveleri dahi sirklei suda bekletip yıkayıp yedim yani kısaca baya bir sakınacaksın kendini canım hersey Allah tan herseyin zamanını o biliyor isyan da etmeden sabırla bekliceksin baska bir çıkış yolunyok canımIste dogru zaman ne zamn onu bilmiyorum doktorum bana 1,ay beklemen yeterli dedi ama korkuyorum 2 cocuktan sonra yine aynisini yasamaktan
Hayrlisi olur ins. Rabbim nasip eder saglikli eli ayagi duzgun sabirla bekleme calisiyorum cok zor oluyo benim icin ama nasip bir adet donemi gecirdim ama cok koyu kahverengi seklindeydi bir adet donemi daha bekliyorum hayirlisi ondan sonrada adettim kurtajdan sonra bile hic duzensiz yasamadan tam gunun oldu ins. Hayrlisi olurTekrar hamile kalırsan riskli dönem geçene kadar su bile kaldırmayacaksın sürekli dinleneceksin dışardan ben salata bile yemedim ben de de toksoplazma degerinde negatif vardı bana da çiğ köfte yeme demişti meyveleri dahi sirklei suda bekletip yıkayıp yedim yani kısaca baya bir sakınacaksın kendini canım hersey Allah tan herseyin zamanını o biliyor isyan da etmeden sabırla bekliceksin baska bir çıkış yolunyok canım
Hayrlisi olur ins. Rabbim nasip eder saglikli eli ayagi duzgun sabirla bekleme calisiyorum cok zor oluyo benim icin ama nasip bir adet donemi gecirdim ama cok koyu kahverengi seklindeydi bir adet donemi daha bekliyorum hayirlisi ondan sonrada adettim kurtajdan sonra bile hic duzensiz yasamadan tam gunun oldu ins. Hayrlisi olur
İnşallah korktuğun başına gelmez bebeğini sağlıklı bir şekilde eline alırsın herşeyin hayırlısı olsun bir sorun yaşamazsın rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısını versinSlm arkadaşlar Rabbim hepimize kayıplarımiz sonrası hayırlı güzel hamilelikler nasip etsin inş.
Ben de 3 asilama yaptırmış biriyim 1. De boş gebelik yaşadım 11. Haftada kürtaj oldum. 2. De 1. Gebelik sonrası rahim duvarı düzelmedi gi için histereskopi olmak zorunda kaldım. 3. De ise kimyasal gebelik yaşadım. Ve bundan 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım suan yine net bişey yok 2 Dr a gidiyorum biri başka biri başka konuşuyor bu hafta ki kontrolüme gitmeye korkuyorum kalp atışı alamadık daha ve lekelenmelerim var ilaç kullanıyorum. Düşünmeden edemiyorum yine mi kaybedecegim diye
Pazartesi Dr a gideceğim bakalım nasibimizde ne var öğreneceğiz inş.hayırlısı olur sanada geçmiş olsun bu arada rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat ve gebelik nasip etsin inş.İnşallah korktuğun başına gelmez bebeğini sağlıklı bir şekilde eline alırsın herşeyin hayırlısı olsun bir sorun yaşamazsın rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?