Amin inşallah canım rabbim herkesin gönlüne göre versin sende inş hayırlı haberler duyarsın drdanPazartesi Dr a gideceğim bakalım nasibimizde ne var öğreneceğiz inş.hayırlısı olur sanada geçmiş olsun bu arada rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat ve gebelik nasip etsin inş.
Temennilerin için teşekkür ederim canım ama malesef sonuç yine aynı oldu yarın sabah alınacak sorunun araştırılması lazım artik denildi rabbim herseyin hayırlısını bilir veren de o alan da ...rabbim evlat hasreti ile yanan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.Amin inşallah canım rabbim herkesin gönlüne göre versin sende inş hayırlı haberler duyarsın drdan
Canım cok üzüldümTemennilerin için teşekkür ederim canım ama malesef sonuç yine aynı oldu yarın sabah alınacak sorunun araştırılması lazım artik denildi rabbim herseyin hayırlısını bilir veren de o alan da ...rabbim evlat hasreti ile yanan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
merhaba, merak ettiğim birşy var. İlk ve 2. Gebeliğindeki belirtilerin aynıy mıydı. Lutfen yorum yazar mısınGeçmiş olsun canım ilk düşükte dr lar hiç ciddiye almıyor benim de başımdan geçti araştırmaya gerek yok her üç kadından birinde oluyor işk gebelikte dedi...benim de bebek patolojiye gitti bir problem çıkmadı hayırlısı değilmiş diye düşünmekten başka çare yok...Saglıksız bebek tutunamıyormuş tıptaki tek açıklama bu yönde ve bana yeniden denemek için 3 ay zaman tanıdı sonra ikinci hamilelik geldi ...Eger yeniden istiyorsan vitaminlerine ve düzenli hayata devam et :) hersey gönlünce olsun
İkinci gebeliğim sorunsuz geçiyor çok şükür dr değiştirdim coraspirin+pregestan içiyorum hala başından bu yana dr um verdi dikkat ediyoruum kendimemerhaba, merak ettiğim birşy var. İlk ve 2. Gebeliğindeki belirtilerin aynıy mıydı. Lutfen yorum yazar mısın
Ne kadar oldu ikinci bebeğin üç aylık korunmadan sonra mı oldu canım ?İkinci gebeliğim sorunsuz geçiyor çok şükür dr değiştirdim coraspirin+pregestan içiyorum hala başından bu yana dr um verdi dikkat ediyoruum kendime
Ne kadar oldu ikinci bebeğin üç aylık korunmadan sonra mı oldu canım ?
Evet 3 ay sonra yeniden hamile kaldım suan son ayıma girdim hayırlısıyla bekliyorum az kaldı
Teşekkür ederim canım desteğin için insan ilk birkaç gün etrafı ile bağlantıyı kesiyor ister istemez ama atlattı sayılır suan tek tesellimiz normal gebelik elde edilebiliyor olması yanlız aklımı kurcalayan Dr um sadece patoloji ve genetik teste gönderdi alınan parçaları patoloji temiz çıktı genetik testi bekliyoruz bizden herhangi bir test istemedi 3 ay korunma önerdi sadece ...Canım cok üzüldümAllah yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah en yakın ve en doğru zamanda saglıklı bir bebeginiz olur suan senin neler hissettiğini tahmin ediyorum içinde hissettiğin karamsarlık ve korkuları bende yasadm seni kimse anlamayacak gibi geliyordur bir dr dan destek almanı tavsiye ederim isyan etme herseyin vakti zamanı Allah tarafından biliyorsun Demekki vakti var
Sevgiler
Çok güzel inşallah sorunsuz kucağına alırsın bebeğini çok sevindim darısı bizeEvet 3 ay sonra yeniden hamile kaldım suan son ayıma girdim hayırlısıyla bekliyorum az kaldı
Evet işte dr sadece 3 ay korunma veriyor bekleyip denemeye başlarsın ben o 3 ay doğal yollarla korumdum doğum kontrol hapı falan içmedim ne olur ne olmaz dedimTeşekkür ederim canım desteğin için insan ilk birkaç gün etrafı ile bağlantıyı kesiyor ister istemez ama atlattı sayılır suan tek tesellimiz normal gebelik elde edilebiliyor olması yanlız aklımı kurcalayan Dr um sadece patoloji ve genetik teste gönderdi alınan parçaları patoloji temiz çıktı genetik testi bekliyoruz bizden herhangi bir test istemedi 3 ay korunma önerdi sadece ...
Sana da rabbim hayırlısı ile kucağına alabilmeyi nasip etsin inş az kalmış.
Canım film falan çektirme bekle bence bak bende 3 ay bekledim sonra hemen oldu karamsarlık hep boşa bende yaşadım bende de patoloji temiz çıktı bu olabiliyor güçsüz bebek tutunamıyor korkuların yersiz çıkacak bak görArkadaşlar merhaba. Ben 14 haftalıkken bebeğimi kaybettim. 8 Kasım'da kürtaj olmak zorunda kaldım. İlk hamileliğim ve ilk kaybedişim oldu...Patoloji temiz çıktı. Doktor 3 ay koruma verdi. 3 ayın dolmasını bekliyorum ama kafamda soru işaretleri/korkular var. Ya kürtaj sonrası rahimde yapışma olmuşsa, ya bir daha bebeğim olmazsa diye korkuyorum... (doktor kürtajdan sonra karından ultrasonla bakıp rahim temiz dedi ama yapışıklık yalnızca rahim filmiyle tespit edilebiliyormuş.) Bu sorular yüzünden huzur bulamıyorum. Etrafa yansıtmıyorum ama içimde fırtınalar var. Şimdi ilk adetimin gelmesini bekliyorum. Sonrasında rahim filmi çektireyim diyorum ama kararsızım sırf içimde yarattığım korku yüzünden bunu yapmalı mıyım bilmiyorum. Rahim filmi araştırma hastanelerinde ücretsiz çekiliyormuş, özelde çektirecek durumda değilim. Yeni bir doktora gidip rahim filmi istiyorum desem nedenlerimi sıralasam beni anlayıp gün verir mi bilmiyorum. Bu soru işaretleri içinde boğulacağım sanırım... Ne yapayım sizce?
Canım mesajın için teşekkür ederim inan moral verdin, inşallah dediğin gibi olur.Canım film falan çektirme bekle bence bak bende 3 ay bekledim sonra hemen oldu karamsarlık hep boşa bende yaşadım bende de patoloji temiz çıktı bu olabiliyor güçsüz bebek tutunamıyor korkuların yersiz çıkacak bak gör
Rica ederim bende o günlerde hep deli gibi yorumları okurdum sana destek olup ferahlatabildiysem çok iyi Sen yeterki olacagına inan strese girme ben olmayacak stresine hiç girmedim ama hamile kaldıktan aonra iyice bir evhamlandım işte öyle böyle sona yaklaşıyorum sende bunları yaşayacaksın iyi gecelerCanım mesajın için teşekkür ederim inan moral verdin, inşallah dediğin gibi olur.
Az kalmış doğumuna canım. İnşallah sağ sağlim kavuşup kucağına alırsın bebeğini.Rica ederim bende o günlerde hep deli gibi yorumları okurdum sana destek olup ferahlatabildiysem çok iyi Sen yeterki olacagına inan strese girme ben olmayacak stresine hiç girmedim ama hamile kaldıktan aonra iyice bir evhamlandım işte öyle böyle sona yaklaşıyorum sende bunları yaşayacaksın iyi geceler
canım merhaba buradaki mesajları okuduysan herkes benzer şeyleri yaşadı...bende bu topiğin eski mudavimlerindendim..şu an 2 buçuk yaşında bir oğlum var..iki kez yaşadım kürtajı malesef...Arkadaşlar merhaba. Ben 14 haftalıkken bebeğimi kaybettim. 8 Kasım'da kürtaj olmak zorunda kaldım. İlk hamileliğim ve ilk kaybedişim oldu...Patoloji temiz çıktı. Doktor 3 ay koruma verdi. 3 ayın dolmasını bekliyorum ama kafamda soru işaretleri/korkular var. Ya kürtaj sonrası rahimde yapışma olmuşsa, ya bir daha bebeğim olmazsa diye korkuyorum... (doktor kürtajdan sonra karından ultrasonla bakıp rahim temiz dedi ama yapışıklık yalnızca rahim filmiyle tespit edilebiliyormuş.) Bu sorular yüzünden huzur bulamıyorum. Etrafa yansıtmıyorum ama içimde fırtınalar var. Şimdi ilk adetimin gelmesini bekliyorum. Sonrasında rahim filmi çektireyim diyorum ama kararsızım sırf içimde yarattığım korku yüzünden bunu yapmalı mıyım bilmiyorum. Rahim filmi araştırma hastanelerinde ücretsiz çekiliyormuş, özelde çektirecek durumda değilim. Yeni bir doktora gidip rahim filmi istiyorum desem nedenlerimi sıralasam beni anlayıp gün verir mi bilmiyorum. Bu soru işaretleri içinde boğulacağım sanırım... Ne yapayım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?