İnşallah canım, moral verdin, sağolasıncanım merhaba buradaki mesajları okuduysan herkes benzer şeyleri yaşadı...bende bu topiğin eski mudavimlerindendim..şu an 2 buçuk yaşında bir oğlum var..iki kez yaşadım kürtajı malesef...
şu andaki endişelerin normal..herkes aynı şeyleri düşünüyor böyle zamanlarda..şöylemi olmuştur böylemi olmuştur..sonra hamile kalıyorsun bu damı düşecek..bunundamı kalbi duracak hep bir endişe..Ama Allah o bebeğe ömür verdiyse ne olursa olsun yaşıyor..sen kalbini temiz tut ve hep pozitif düşün tavsiyem..başka türlü olmaz..önce beyninde başlayacak..benim sağlıklı bir bebeğim olacak inşallah diyceksin..gör bak herşey nasıl düzene girecek ve rahatlayacaksın..sabırlı ol ve rahim filmi filan çekinme derim
merhaba arkadaslar bende normalde 9+4 hamileligim vardi..dun aksam ogrendimki 9+2de bebegimin kalbi durmus..ilk gebeligimdi moralim alt ust ama elimden hic birsey gelmiyor..bugun buyuk ihtimal bebegi alacaklar..hic bir sorun yoktu ama Rabbim nasip etmedikce etmiyor..Boyle bi durum yasayip daha sonra saglikli hamileleik geciren varmi be. 2 ay sonra tekrar denicem..insallah ayni seyleri yasamayiz..
7 Aralık'ta 7+5 haftalık boş keseyi kürtajla aldı doktor. Ocak'ta yeniden deneyebilirsiniz dedi. Duyguların karmakarışık oluyor. Dünya başına yıkılıyor başta. Zamanla ilk etkisi kalmıyor hatta yeni umutlar hayaller beliriyor zihninde. Bugün zor geçer.Ama geçer merak etme :)
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasin aminMerhaba kizlar bende 3.kaybimi yasadim asla isyan etmiyorum ama aklimdanda cikmiyor.29aralikta 8+5 kalbi dudugu icin kurtaj oldum simdi kan pihtisi olusmus icimde ilac verdi gecmezse eger caraamba yine kurtaj olacagimm ama hic kanama yapmadi ilac ilk gun biraz geldi yine kesildi ben anne olmak.istiyorum hayirlosiyla Rabbim isteyen herkese naasip etsin kimswnin kucagink bis birakmasin
Amin inslah cok zor seyler sonuncusu benim icin cok uzucu olduÇok geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasin amin
Araştırıldı mu neden olmuş bende 3 ay önce ilk gebeligime kürtaj olmak zorunda kaldım zor gercektenAmin inslah cok zor seyler sonuncusu benim icin cok uzucu oldu
İlki kanama.ile olmustu dogal dediler ikinci kimyasaldi ogrendigimde arasturmalaea baslayalim dedik ve ben o ay hamile oldugumu ogrendim bunda kalp atisi durdu simdi arsTurmaya basladik 1aya kadar 3tahlilin sonucunu alicas insallah baska tahlillerde yapilcsk ilk adetimi gordukten sonraAraştırıldı mu neden olmuş bende 3 ay önce ilk gebeligime kürtaj olmak zorunda kaldım zor gercekten
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasimnİlki kanama.ile olmustu dogal dediler ikinci kimyasaldi ogrendigimde arasturmalaea baslayalim dedik ve ben o ay hamile oldugumu ogrendim bunda kalp atisi durdu simdi arsTurmaya basladik 1aya kadar 3tahlilin sonucunu alicas insallah baska tahlillerde yapilcsk ilk adetimi gordukten sonra
40 güne kadar normal geç adet olman ama onu geçerse doktora gitmen gerek canım7 Aralık'ta boş gebelikten kürtaj oldum ve hala adet olmadım. 37 gün geçti. Bu sabah gebelik testi yaptım. Hamile değilim teste göre. Adet görmeyi bekliyorum sabırsızlıkla.
Haftaya Pazartesi gideyim oyleyse
aminn inssallah bıdaha yasamam hıcbırımıze de yaşatmasın RabbimÇok geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasimn
Eğer evli olmadığın için bebeği istemediğinden dolayı kürtaj olduysan tekrar niye korunmasız ilişkiye giriyosun.20 Aralıkta kürtaj oldum ve 18.gunumde ilişkiye girdim nisanlimla ve korunmadik içime boşaldı.Ella kullandim ve hala adet görmedim ve bu süre içinde ben 2 kere antibiyotik kullandim.sizce hamilemiyimdir ?
Sence bunun için yargilanmali miyim soruma cevap mi almaliyim.Sebebini ise bilmeden yargılamaEğer evli olmadığın için bebeği istemediğinden dolayı kürtaj olduysan tekrar niye korunmasız ilişkiye giriyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?