- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #2.281
Ooooooo sen neden stres yapıyorsun ki! Koyu krem rengi akıntı hep olur. Benim en başından beri var. Doktor kaşıntı ve koku yoksa sorun yok dedi. Her hamilede farklı miktarlarda akıntı olur. Ama anlıyorum seni. İnsan bir kere stres yaşayınca hep kötü şeyler olacak sanıyor. Bence de gümbür gümbür dinletecek annesine kalbini minnoşsenemcim akıntı sarı zaten çok şükür diğerindeki gibi koyu kahverengi değil zaten 3 hafta sonra gidicem dün keseyi gördük nasılsa 3 hafta sonra da inşallah Rabbimin izniyle bebişimi ve kalp atışlarını duyucam buna yürekten inanıyorummmmmm
Ooooooo sen neden stres yapıyorsun ki! Koyu krem rengi akıntı hep olur. Benim en başından beri var. Doktor kaşıntı ve koku yoksa sorun yok dedi. Her hamilede farklı miktarlarda akıntı olur. Ama anlıyorum seni. İnsan bir kere stres yaşayınca hep kötü şeyler olacak sanıyor. Bence de gümbür gümbür dinletecek annesine kalbini minnoş
Salak değil, telaşlı bir anne adayısıncnm çok iyisin yaaa bide kesenin şekli fasulye gibiydisen hatırlıyomusun seninkini???dr.ona düzensiz dedi.Sence ne zaman gidiyim kontrole dün çok saçma bi hareketti yaptığım aslında 2 günlük gecikmeyle keseyi görmeye çalıştım ne salağım demi:44::44::44:
Salak değil, telaşlı bir anne adayısınBen 6. faftamı doldurunca gitmiştim doktora. Sırf önceden görüp umutlanmayayım, sorun varsa da doktora gitmeden önce ne olacaksa olsun diye. Öçnceden gidince herşeyi takıyor insan. Ben kesenin şeklini bilmiyorum çünkü gittiğimde direkt bebeğe odaklandık. 6 haftalıktı çünkü ve kalp atışlarını duyup duyamayacağımızdan endişeliydim. Sen erken gittin. Bi forumda arkadaşa da kesesinin dağınık olduğu söylemiş doktor ilk günlerde ama şimdi sanırım 30 haftalık falan hamile. Düşünme hiç bunları. Üzme kuzumuzu da
aselkuzum sen benden de pimpirikli çıktın
bacım krem rengi akıntı ayrııı kahverengi ayrı. valla bencede 3 hafta bekleyebilirsin bende gittim dr ilacımı aldım bende beklemedeyim. ama hareketlerine dikkat et ve bana dr demişti ilk gebeliğimde ayakta sıcak duş uzun süre alma diye.
ay sorma valla en az bi kadın doğumcu kadar bilgim oldu yanibende progestan başladım şimdi.Sana niye progestan başladılar ?Bulantıların var mı bu arada????
üzülme, bazıları böyle densiz işte, başkasının canını yakmaktan zevk alıyorlar âdeta! bu lafları sana söyleyince yapmış asıl nispeti! kimin çocuğunun garanti belgesi var ki? rabbim hepimize nasip etsin evlatlarımıza kavuşmayı. ağlama, allha havale et! dilerim senin de meleğini müjdeleyeceğin gün yakındır.öyle kızgın ve kırgınım ki oturdum ağladım.
annemin dayısının kızı facebook arkadaşım sürekli yazıyşıyoruz falan 7 yaşında oğlu var ben fotoğraflarına yorum yapıyorum falan salağım ya ben neyse... bugün face bir açtım 9 ay 10 gün diye bir albüm hamileymiş meğer çocuğu 4 gün olmuş doğalı hemen annanemi aradım sen biliyormusun diye yooo dedi kadın. kızkardeşini chat de yakalaım hiç haberim yoktu dedim, senin kürtaj olduğunu öğrendikten 1 ay sonra hamile kaldı bizde sana nispet olur nazar değer diye söylemedik kimseye söylemedik. vay be milletin yorganı kalın koku çıkmıyor benim kürtaj olduğumu bilmeyen kalmamış.
ay benim kime nazarım değer ya sonuçta bende sağlıklıyım eşimde sağlıklı allah bir tek anneliği sana mı nasip etti salak ya, burada 40 kat yabancı arkadaşlarım hamile kalıyor gözlerim doluyor çok seviniyorum kaldı ki beni tanımıyorlar ama paylaşıyorlar görende hasetin tekiyim sanacak.
bende dedim iyi yaptın saklamakla ben o kadar feci durumdayım ki geçen gün yoldaki hamile kadının üstüne atladım dedim. mevlüte gelirsem çatlarsınız nazar dan dedim çıktım.
1 yaşıma daha girdim.
http://http://www.mumcu.com/html/article.php?sid=240 kızlar gebelik kesem burada göründüğü gibiydi bi bakarmısınız şeklineeeee normal demiiii????
http://http://www.mumcu.com/html/article.php?sid=240 kızlar gebelik kesem burada göründüğü gibiydi bi bakarmısınız şeklineeeee normal demiiii????
öyle kızgın ve kırgınım ki oturdum ağladım.
annemin dayısının kızı facebook arkadaşım sürekli yazıyşıyoruz falan 7 yaşında oğlu var ben fotoğraflarına yorum yapıyorum falan salağım ya ben neyse... bugün face bir açtım 9 ay 10 gün diye bir albüm hamileymiş meğer çocuğu 4 gün olmuş doğalı hemen annanemi aradım sen biliyormusun diye yooo dedi kadın. kızkardeşini chat de yakalaım hiç haberim yoktu dedim, senin kürtaj olduğunu öğrendikten 1 ay sonra hamile kaldı bizde sana nispet olur nazar değer diye söylemedik kimseye söylemedik. vay be milletin yorganı kalın koku çıkmıyor benim kürtaj olduğumu bilmeyen kalmamış.
ay benim kime nazarım değer ya sonuçta bende sağlıklıyım eşimde sağlıklı allah bir tek anneliği sana mı nasip etti salak ya, burada 40 kat yabancı arkadaşlarım hamile kalıyor gözlerim doluyor çok seviniyorum kaldı ki beni tanımıyorlar ama paylaşıyorlar görende hasetin tekiyim sanacak.
bende dedim iyi yaptın saklamakla ben o kadar feci durumdayım ki geçen gün yoldaki hamile kadının üstüne atladım dedim. mevlüte gelirsem çatlarsınız nazar dan dedim çıktım.
1 yaşıma daha girdim.
boşver canım üzülme takma kafana...ama lafınıda mutlaka söyle..içinde hiçbirşey kamlasın..maşallah 9 ay nasıl saklamış.büyük başarı.ben hamile kaldığım da tüm sülale duydu 1 saat içinde.ama Allah nasip ederde tekrar hamile kalırsam ilk 3 ay söylememeyi düşünüyorum ama ondan sonra söylerim yine.
bu arada sözleşmeli arkadaşlara hayırlı olsun kadroları..
asuklezum kese hakkında bir fikrim yok malesef..ama lütfen pozitif ol..akıntının olmamasına sevindim.
hellokity üzme kendini ağlamada sakın....ben bebeğimi kaybetmeden 1 kaç gün önce çok ağlamıştım..bu yüzden hep keşke diyorum vicdan azabı duyuyorum..
1 yaşıma daha girdim.
bende ocak ayında kürtaj oldum tekrar hamileyim gerçi daha doktora gitmedim ama
ama o kadar korkuyorum ki tuvalete gitsem sürekli iç çamaşırında gözüm
çok mantıklı düşünemiyırum
ilk üç ay kimseye söylememek gerekir ben söyledim sonrada herkes geçmiş olsun diye arayınca sinirlerim bozuldu
1 yaşıma daha girdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?