- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #2.301
Kızlar biliyorsunuz bugün doktorla randevumuz vardı. Gittik, organ gelişimi ve diğer durumlar haftasına göre normal. Beyni, omurgası falan olması gerektiği gibiymiş. Cinsiyet dedik, erken daha, asıl 20. haftada belli olur dedi. Şimdilik sadece% 70 ihtimal verilebilirmiş. Baktı, baktı,baktı, bizim sıpa elini apış arasına koymasın mıDalga geçiyor velet Sonra doktor hangi isimleri düşündüğümüzü sordu, ben de "Rüzgar ne Nehir "dedim. "Hımmm güzel isim Rüzgar" dedi.Bir de "burada, göbek kordonunun altında bir noktalı virgül var sanki" dedi Erkek olduğunu ima etti. Ama ısrarla %70 dedi. Anlayacağınız, büyük ihtimalle "Rüzgar Ekin"imiz geliyor
kızlarrr arkadaşlarımın morallerini bozanları getirin bakiiimmm karşıma:))
dengesiz insanlar çok arkadaşlar biz yeterki dengemizi kaybetmeyelim, terbiyesizler, çok sinir oluyorum bu tiplere sanki acınacak haldeymişiz gibi konuşurlar falan allhımıza şükür kocalarda sağlam bizde allah hepinizede vericek inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar..
boşverin kızlar cahillerle uğraşmak zordur anlatamazsınız..
alin,hello kity gülün geçin yaa bebişleriniz hayırlısıyla bi gelsin kucağınızada allah kalp gönül zenginliği versin kimsenin içine koymasın fesatlık onlar fesatlıklarıyla kalsınlar inşallah gelsin sizin akıllı bıdıklarınızda:))
üzülme, bazıları böyle densiz işte, başkasının canını yakmaktan zevk alıyorlar âdeta! bu lafları sana söyleyince yapmış asıl nispeti! kimin çocuğunun garanti belgesi var ki? rabbim hepimize nasip etsin evlatlarımıza kavuşmayı. ağlama, allha havale et! dilerim senin de meleğini müjdeleyeceğin gün yakındır.
boşver canım üzülme takma kafana...ama lafınıda mutlaka söyle..içinde hiçbirşey kamlasın..maşallah 9 ay nasıl saklamış.büyük başarı.ben hamile kaldığım da tüm sülale duydu 1 saat içinde.ama Allah nasip ederde tekrar hamile kalırsam ilk 3 ay söylememeyi düşünüyorum ama ondan sonra söylerim yine.
bu arada sözleşmeli arkadaşlara hayırlı olsun kadroları..
ceza ben saklayamam, ben saklasam 9 ay 10 gün diye doğurduktan sonra albüm yayınlasam tüm arkadaşlarım sevdiklerim bana kırılır. Herkes alışmış benim samimi olmama, eşim annesinin canı sıkkın diye söylemiş, bu arada bizimkiler bugün bebeğe gitcekler hiç üşenmedim dışarı çıktım at nalı aldım :))))))) dedim bunu verin hediye olarakpakette olduğu için bizimkiler anlamadı da teyzem diyor içimde bir his yaramazlık yaptığını söylüyor diye.
ee yuhh diyorum.yalnız senin cevap çok güzel olmuşbence onuda kardeşinide facedende msndende sil millet böyle fesat işte güzelim neyin ne olacağını allahtan başka kimse bilmez. boşver sen onları.bakıyorum çevreme hamileler, ben öğrendğimde 5 aylık diyolar 6 aylık diyolar bi tanesi aynı aptmandan bi kızdı. zaten kiloluydu anlamamıştım hiç söylemedide.1 hafta sonra doğum yapıyo:) dedim bi saf benim heralde öğreniröğrenemz ilan ettim yaa.kürtajımıda aynı seninki gibi duymayan yorum yapmayan kalmadı.ama bak gör kıtty bi daha hamile kalırsam inşallah eşim,ailem ve sizler bileceksiniz.bende doğurana kadar kimseye söylemiyecem
ya saklar saklar da nasılsın iyi misin diye görüşüyoruz kilo mu aldın sen diyorum evet falan diyor, ayy neysee ama kürtaj olduktan duyduğum 2. en ağır söz ilan ediyorum ve intikam soğuk yenen yemektir diyorum.
bugünde patavatsızlık günü herhalde
alla alla ya, sabır evet evet bugün öyle bir gün. Nasılda üzüyorlar. valla alin ceza ve destina ve diğer arkadaşların yaptığı gibi bebeğe odaklanalım. Yazık ya ne insanlar barınıyor hayatımızda.
ceza ben saklayamam, ben saklasam 9 ay 10 gün diye doğurduktan sonra albüm yayınlasam tüm arkadaşlarım sevdiklerim bana kırılır. Herkes alışmış benim samimi olmama, eşim annesinin canı sıkkın diye söylemiş, bu arada bizimkiler bugün bebeğe gitcekler hiç üşenmedim dışarı çıktım at nalı aldım :))))))) dedim bunu verin hediye olarakpakette olduğu için bizimkiler anlamadı da teyzem diyor içimde bir his yaramazlık yaptığını söylüyor diye.
kıslar iyi pazarlar
benim karnım ağrıyor, sol kasığımda ağrıyor, bazen bir sancı giriyor adet sancısı gibi ateş basıyor sonra geçiyor. bu normal mi sizce
kıslar iyi pazarlar
benim karnım ağrıyor, sol kasığımda ağrıyor, bazen bir sancı giriyor adet sancısı gibi ateş basıyor sonra geçiyor. bu normal mi sizce
ne alaka ama fasulye gibi keseyi değilde orada bişi var sanki minnoşu gördüm. olabilr mi bu.
iyi pazarlar canım aynen bende de oluyo bunlar extra bide bel ağrısı var çok az kittycim sen ne zaman gidicen kontrolee???ben çok korkuyorum yaaaaa
bence de normaldir. benim eltimin 3 ay agrıdı..adet olcakmış gibi geldi çogunda ama hep çok sağlıklıydııı))) işte bugünde bebek mevlüdü var bilmem anlatabildim mi? :)
yaa yapma aselkuzum yaa lütfeennn
ben sana ne dedimmm.öyle yaparsan kötüyü cagırırsın nolur arkadaşım yaa..normal bu yasadıklarınız..
selam arkadaşlar :))
günaydın kızlarrrr
iyi pazarlar canım aynen bende de oluyo bunlar extra bide bel ağrısı var çok az kittycim sen ne zaman gidicen kontrolee???ben çok korkuyorum yaaaaa
canımmmmmmm o benim ultrason değil netten kopyaladımama aynısı kesenin şekli falan aynı burdaki gibi umarım minnoşlarımızı görürüz en kısa zamanda
o zaman varya harbiden gördüm orada bebek var birde hale biçiminde kese yolk muydu neydi o var,
:)))))))))) hahhayttt
kittycim kaçıncı haftadasın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?