Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrr arkadaşlarımın morallerini bozanları getirin bakiiimmm karşıma:))

dengesiz insanlar çok arkadaşlar biz yeterki dengemizi kaybetmeyelim, terbiyesizler, çok sinir oluyorum bu tiplere sanki acınacak haldeymişiz gibi konuşurlar falan allhımıza şükür kocalarda sağlam bizde allah hepinizede vericek inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar..

boşverin kızlar cahillerle uğraşmak zordur anlatamazsınız..

alin,hello kity gülün geçin yaa bebişleriniz hayırlısıyla bi gelsin kucağınızada allah kalp gönül zenginliği versin kimsenin içine koymasın fesatlık onlar fesatlıklarıyla kalsınlar inşallah gelsin sizin akıllı bıdıklarınızda:))

coook sevindim senemcimm masallah maslalah Adi gibi ruzgar gibi gelsin insallah saglikli sihhatli Ismi de cok guzel hayirlisiyla

benim kaynanamında 3 evladı var nasıl cesaret ediyo veren Allah alan Allah... amaaaaaaan yaa haklısın arkadaşım cahiller işte

canım çok sağol, mevlam gönlüne göre versin, az kalmış bebişin yolculuğu sağlıcakla tamamlasın inşallah.

kıslar iyi pazarlar

benim karnım ağrıyor, sol kasığımda ağrıyor, bazen bir sancı giriyor adet sancısı gibi ateş basıyor sonra geçiyor. bu normal mi sizce

at nalı mı
sabah sabah yüzümü güldürdün yaaaa.güzel hediyeymiş.karın ağrısına gelince bilmiyorum canım ama kötüye yorma geçicidir stres yapma.öptm kib

kıslar iyi pazarlar

benim karnım ağrıyor, sol kasığımda ağrıyor, bazen bir sancı giriyor adet sancısı gibi ateş basıyor sonra geçiyor. bu normal mi sizce

bence de normaldir. benim eltimin 3 ay agrıdı..adet olcakmış gibi geldi çogunda ama hep çok sağlıklıydııı ))) işte bugünde bebek mevlüdü var bilmem anlatabildim mi? :)

kıslar iyi pazarlar

iyi pazarlar canım aynen bende de oluyo bunlar extra bide bel ağrısı var çok az kittycim sen ne zaman gidicen kontrolee???ben çok korkuyorum yaaaaa

ne alaka ama fasulye gibi keseyi değilde orada bişi var sanki minnoşu gördüm. olabilr mi bu.

canımmmmmmm o benim ultrason değil netten kopyaladımama aynısı kesenin şekli falan aynı burdaki gibi umarım minnoşlarımızı görürüz en kısa zamanda

iyi pazarlar canım aynen bende de oluyo bunlar extra bide bel ağrısı var çok az kittycim sen ne zaman gidicen kontrolee???ben çok korkuyorum yaaaaa

yaa yapma aselkuzum yaa lütfeennn
ben sana ne dedimmm.öyle yaparsan kötüyü cagırırsın nolur arkadaşım yaa..normal bu yasadıklarınız..

bence de normaldir. benim eltimin 3 ay agrıdı..adet olcakmış gibi geldi çogunda ama hep çok sağlıklıydııı ))) işte bugünde bebek mevlüdü var bilmem anlatabildim mi? :)

alincim bizlerede nasip olur inşallah bebek mevlüdü yaaaaaaa

yaa yapma aselkuzum yaa lütfeennn
ben sana ne dedimmm.öyle yaparsan kötüyü cagırırsın nolur arkadaşım yaa..normal bu yasadıklarınız..

canımmm ya inan elimde değil ama şükürler olsun ki inançlı insanlarız.Mesela biliyosun İsa peygamber babasız dünyaya gelmiş Yüce Rabiimin gücü herşeye yeter ben dua ediyorum hepimiz için ve inanıyorum ki yürekten isteyip dua ettikçe hepimiz yavrularımıza kavuşucaz benim şüphem yok -ki zaten Kuran'ı kerimde de böyle buyuruluyor bu şekilde olumlu düşünüyorummmm bide bugün bhcg ve progesteron baktırıcam umarım sonuçlar iyi çıkarr

canımmmmmmm o benim ultrason değil netten kopyaladımama aynısı kesenin şekli falan aynı burdaki gibi umarım minnoşlarımızı görürüz en kısa zamanda

o zaman varya harbiden gördüm orada bebek var birde hale biçiminde kese yolk muydu neydi o var,

:)))))))))) hahhayttt

kittycim kaçıncı haftadasın???

bilmiyorum :)))))))))

23 nisan son adet tarihim sat ama biliyorsun düzensiz benm regl olayları

6+2 yim gibi ama dr eşime demişki 4,5 haftalık geçen cmt 4,5 haftaysam tam 6. haftada gibi gidiyorum dr galiba.

sende nedir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…