Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tünaydın cezacım spor nasıl gidiyor

iyi gidiyor...her tarafım ağrıyor:) ama bi mutlulukta var keimdni daha iyi hissediyorum..kızlar size de tavsiyde ediyorum spor mutluluk hormonu olan serotonin i salgılıyor..ama ben kısa süre devam edeceğim sonra taitl sonra ramazanlık baklaım eylüle belki devam edeimr..bu arada 1 kilo vermişim:) (biliyorum verdiğim kilo su ama olsun tartı az gösteriyor ya ben ona bakarım:)
dur senem e yaptığım duayı sana da yapaımy...inşallah çooook miden bulanır

cezam duan için teşekkür ederim, ceza spor öyle bir de akapunkturu cidden düşün ve dene, hamilelik olayı olmadan önce öyle rahattım ki aklın durur, etrafımdaki herkes diyordu sende bişiler var hayırdır diye, yulaf çok yiyordum ben. yoğurtla
tatil ne zamannn

benim durum da karışık aslındadr.a gitmekten korkuyorum şuan 4+6 galiba...işte o gün keseye baktık bakmaz olaydıkbugün bhcg ve progesteron baktırcam bakalım ne çıkacak sonuç???

benim durum da karışık aslındadr.a gitmekten korkuyorum şuan 4+6 galiba...işte o gün keseye baktık bakmaz olaydıkbugün bhcg ve progesteron baktırcam bakalım ne çıkacak sonuç???

bence çokda uğraşma aselkuzum birde progesteron ilk defa duydum ilk gebeliğimde dr dr gezdim hiçbiri bana bakalım sağlılklı mı bir progesteron testi yaptıralım demedi, sen nerdesin istanbul mu

aydın da akupunktur uzmanı var mı bilmiyorm canım araştırmak lazım..küçük bir yer burası..1 temmuza kadar okul var..5-6 temmuz gibi çıkarız sonra düğünler falan var.ramazanlıktan önce geliriz..
okulda ki beden eğitimi öğretmeni bir liste yaptı ona uyuyorum..okuldaki tüm arkadaşlar topluca rejimdeyiz:)

aseuklzum iyi haberlerini bekliroyuz canım

aaaaaaaa aydındamısın sen :))) bulvar manyak bulvar

bence çokda uğraşma aselkuzum birde progesteron ilk defa duydum ilk gebeliğimde dr dr gezdim hiçbiri bana bakalım sağlılklı mı bir progesteron testi yaptıralım demedi, sen nerdesin istanbul mu

canım mesleğimin vermiş olduğu bi durum heralde didiklemekilkindede bende üni deki hocaya gittim o da bayağı önemsemişti progesteronu canım yani şöyle açıklayım "progesteron düşük olduğu için bebek düşmüyor dedi,gebelik sağlıksız olduğu durumlarda progesteron düşüyor"deyince bende önemsiyorum işte ben erzurumda yaşıyorum cnm bu arada

inşallahhhh cnm

canım mesleğin nedir söyledin belkide ben kaçırdım..

Çok iyi etmişsin Tatlım spora başlamakla.Ben de yaklaşık bir aydır hamile pilatesi yapıyorum. Valla hamile pilatesi deyip küçümsedim başta ama 75 dakika yapılıyor iki günde bir. Şimdilik 10 seans oldu. Hamile olmama ve kilo almama rağmen bacaklarım sıkılaşıyor, hissediyorum. Bir de kendimi daha dinç hissetmeye başladım. Spor gibisi yok.
Bu arada bulantı duasını ne kadar içten ettiysen artık, hala ara ara yokluyor

evet canım aslında uzun süredir düşünüyordum ama yok hamile kalırsam ya birşey olursa gibi yersiz düşüncelerim oldu hep..iyi yaptım hem ruhsal açıdan hemde fiziki açıdan daha iyi hissediyorum kendimi..sen platesi internetten izleyerek mi yapıyorsun yoksa bir hoca eşliğinde falan mı..açıkla ama bunları bak ilerde lazım olabilir:))) tamam hemen yeni bir dua ediyorum Allahım senemin bulantıları hemen geçsin...kendini hiç kötü hissetmesin:))amin

aselkuzum nerdesin....iyi haberlerini bekliyorumm bir taraftanda mutfakta ütü yapıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…