Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm geldim geldimmmm cuma günü 1913 olan bhcg 4572 ,progesteron da 25 ken 24 olmuş bilmiyorum ki durum nedir??????

bak ne güzel 2 kat artmış..rahat olsun için artık...bir sorun olsa artmazdı dimi hemşirem sen daha iyi bilirsin

Ben öncesinde dvd ile yapıyordum. Evimde büyük ve küçük topum, lastiklerim ve minderim vardı zaten. Şimdi de Ebru Şallı'nın hamile pilatesi dvd sini aldım. Valla kadına bir sürü laf ediyorlar da hem güzel anlatıyor, hem de her hareketin ne işe yarayacağını söylüyor. Ben memnunum. Öyle laylaylom da değil, ilk günler çalışan kaslarım ağrıdı. Şimdi alıştım. İki günde bir yapılıyor. Bir saat onbeş dakika sürüyor. Sen vücudunu sporla iyice bi yumuşat, bebiş gelince ara vereceksin üç ay kadar, sonra ver elini pilates

bak ne güzel 2 kat artmış..rahat olsun için artık...bir sorun olsa artmazdı dimi hemşirem sen daha iyi bilirsin

cnm yaaa evt çoğu kez hcg takibi yapıyolar çok şükür artış olmuş progesteronun düşüşünü anlayamıorumşimdi kadın doğumdaki asistanla konuştum ultrason sonuçları önemli dedi artış iyi ama ultrasonla bakılması lazım dedi klinik daha önemli dedi(yani kan sonuçlarından ziyade usg bulguları)bilemedim canım valla şaşırdım kaldım yarın ultrasona girsem mi acep????

geçen sene Ebru Şllaı nın takipçisiydim öğleyin okula gidiyordum sabah kalkıp pilates yapıyordum..şimdi de salonda yapıyorum...sen tam takım hazırmışsın zaten bi eksik bebişmiş:) hamilelik yogasınında çok faydalı olduğunu biliyorum..bebiş bi gelsin pilates,yüzme,yoga hepsini yapacağım hatta doğmadan onu yaz okuluna, etüt merkezine bile yazdıracağım

annesi rahat bırak bebişi....doğduğunda senden hıncını alır bak ona göre haaaaa

aselkuzum gözün aydın o zaman kolları sıva ve güvendiğin kendi bildiin dr git derim ben.

bu değerlere göre bebek görülür diye düşünüyorum.

bence artık seni ikilemde bırakacak işlerle ve bebişle uğraşma lütfen:))))

valla ben spor salonuna gidiyordum ya dr yasakladı ilk 3 hatta 4 ay egzersiz yok dedi. ben mahvoldum 70 kiloyum boyumda 1.70 top gibiyim yani.

Merhabalar kızlar a.s. nasılsınız? sayfalar çok , işim çok çok olduğundan okuyamıyorum ama var mı güzel haberlermiz ?

Asel; canım in iyi olacak korkma...

Taf ve polyana inş hamişsinizdir....

Cezacım nasılsın moralin nasıl?

Kıtty heyecan hat safhada değil mi, yarın oleeyyyy diyeceğiz hep beraber :)

pren, pileo, destina, sinua, alin ve tüm kızlar nabersiniz ?

Haftasonu nete girmek adetim değildr ama sizi merak ettim, bu hafta eşide yok bende gitmedim..Free takılıyoruz :)

Biz bu ay bir karar aldık eşimle, hamilelikle ilgili konuşmayacağız...Beklentiye giriyoruz ister istemez...

Kısmet olursa vaktini bekleyeceğiz tabiki ama bu ayda pas geçerse ki büyük ihtimal yine pas geçeriz.Temmuzda dr a gidecğim eşimle birlikte.. Bir sıkıntı olmadığını duyup rahatlamam şart.. İkimizdede bir sıkıntı yoksa gerçekten her ay üzümeyi bırakacağım.Korkum ya hiç olmazsalarda.. Elbet olur bir kere hamile kaldım diyorum ama tıpta çok şaşırtıcı durumlar var ya ondan korkuyorum.Çok pinpirikli oldum galiba ama napayım

Ayy çenemi kapatayım daha bissrü ütüm var, banyo olcam filan oooo ooooo :)

Öptüm hepinizi şekerler :)

yavrim bence seninki üzerime vazife değil ama günü denk getirememek, sinir ve stresden gibime geliyor, konuşma konuşma en güzeli

ben salı günü gitcem cancan dr'a valla heyecandan çok korku dağları var. 9 ay geçer mi ya,
inşallah hepimiz bebeklerini sağlıcakla alacağız kucaklarımıza :)
candaş dr gitmek bence yumurta takibi için olabilir, yoksa regl mantıklı geliyor miktarlarıda ii daha öncede korunurken hamile kaldın hormonal bişi değil bence maşallah prof kesildim.

valla ben spor salonuna gidiyordum ya dr yasakladı ilk 3 hatta 4 ay egzersiz yok dedi. ben mahvoldum 70 kiloyum boyumda 1.70 top gibiyim yani.

bk kızıyorum haaaaaaaaaaa...önce bebişin sağlığı..sende 4. aydan sonra spor yaparsın canım..sağlıklı beslenirsn ilk aylar fazla almazsın daha sonra da pilates falan yaparsın..sen yarın mı salı mı gideceksn doktora?

valla cezacım aynen senin gibi düşünüyorum, sağlıklı doğsunda buradaki azimle zayıflarızda ne olcak modundayım.

salı günü gitcem, sen bu ay ovulasyon yapcan mı kendine

canım ne dersin yaaaaa yarın gitmeyi düşünüyorum yarın muhtemelen bhcg 5000 olur gözükür mü sence gideyim mi yaaa kafayı yiycem göster kendini bebeğimmm

iyiyim canım evdeyim bugün tüm gün ev iş yaptım yoruldum..çarşamba dış ülkeden kuzenim gelecek..önce bize uğrayacak onun için şimdiden temizlik yapptım malum okul var hafta içi.hayatımı düzene oturtmaya çalışıyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.bu ay ovulasyon testi almamaya karar verdik.bu ay ve önümüzdeki ay deneyeceğiz olmadı eylül de doktora gideceğiz bizde.
arada sırada yalnız kalmak iyi geliyor eşlere..özlesinler azcık

canım ne dersin yaaaaa yarın gitmeyi düşünüyorum yarın muhtemelbıen bhcg 5000 olur gözükür mü sence gideyim mi yaaa kafayı yiycem göster kendini bebeğimmm

valla böyle hem kendin hem bebeği hemde bizi yiyeceğine, ya allah ya bismillah de git derim ben bebek görünür diye düşünüyorum görünmezsede dr'a başlamış olursun, güvendiğin bir dr git bence.
bu arada varya beim gebelik kesemde yuvarlak deil, :))))))))))))) şimdi farkettim.

canım ne dersin yaaaaa yarın gitmeyi düşünüyorum yarın muhtemelen bhcg 5000 olur gözükür mü sence gideyim mi yaaa kafayı yiycem göster kendini bebeğimmm

koşşşşşş acile git hemen yarına daha çoooook var

valla cezacım aynen senin gibi düşünüyorum, sağlıklı doğsunda buradaki azimle zayıflarızda ne olcak modundayım.

salı günü gitcem, sen bu ay ovulasyon yapcan mı kendine

kuzenim tam 30 kilo aldı şimdi eski haline döndü ne olacak ki...spor salonları sağolsn zaten emzirirken gidiyor çoğu
test yapmayacağım zaten az çok anladım hangi günler yumurtladığımı

valla doğru söylüyosun canım iyiki varsınızzzzz kıslarrrrbizim buralarda mantıklı bi dr. yok maalesefama yrn gidicem öyle görünüyo..sen vajinal baktırdın kittycim ultrasonu???fasulye gibi mi senin kesede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…