Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla doğru söylüyosun canım iyiki varsınızzzzz kıslarrrrbizim buralarda mantıklı bi dr. yok maalesefama yrn gidicem öyle görünüyo..sen vajinal baktırdın kittycim ultrasonu???fasulye gibi mi senin kesede

canımmmmmm inşşallah salı günü güzel haberlerl gelirisnde bana da umut olursun???bu arada bhcg takibi yapıyomusun sen???

dr vajinal bakmadı tam 10 bardak su içerek çok net göründü kese 4,79 mm miydi neydi, bhcg takibi falan yapmıyorum, sen niye yapıyorsun boşuna stres yapıyorsun valla varya yanımda olsaydın senin elini kolunu bağlardım, ayol hamilesin, ilacınıda alıyorsun, sen önce bir dr karar ver istersen tatlım ya.

rahat ol azcık bak hello kıty bile strese girdi

ceza nerden gelecek arkadaşın, sen turistik parkı biliyor musun ben orayı çok iyi biliyorum, aydın09 pideyi çok seviyorum birde geçen bir yere gittik böle millet yemeğini falan alıyor gidiyor yemyeşil bir yer suları çok meşurmuş çok güzel suyu vardı sürahıyle su getirdiler istanbulda öyle bir yer yoktur.

kuzenim isviçre den gelecek..turistik parkı biliyorum.orda buluşuruz.ben yakama kırmızı bir gül takarım sen ise bi şapka:)).ama diğer yerleri bilmiyorum..suy ile meşhur olan yer neresi çok merak etim.bizde gidelim.
senem bu arada rügar ismini eşime söyledim çok beğendi.sizlerden bahsettim.

çakırbeyliymiş ceza gittiğimiz yer, olur valla

senemin oğluşu nar tanesi erkek çıktı. rüzgar ekin :)

sağol canım benim iyi sayılırız allahın izniyle,valla bu sıralar bende pek net giremiyom sölemesi ayıp ymurtlamamın 10-19 arası gün aşırı çalıştık desem yeridir artık şansımıza tutarsa olmazsa allahtan artık,çalışmaya devam kısmetse bide bende kilo almıştım ilk hamişten 60 kg olmuştum kilo vermeye çalışıyorum şuanda 56 kiloyum 2 kilo daha versem kendimi daha iyi hissetcem inşallaheşinlede iyi karar almışsın canım,bende eşime çok kızıyodum çünkü ağzından çocuk lafı düşmezdi bu durumda ister istemez beni strese sokardı,gerilirdim.kürtajdan sonra artık hiç ağzına almaz oldu,bakalım,inşallah en güzel zamanda gelicek bebeklerimiz

iyi geceler kızlar...

neler oluyor yawwww... asel ne çok stres yapmışsın yaşın kaç bilmiyorum ama bu ilk bebğin anladığım kadarıyla bende o zaman ablan olarak:)) sana tavsiyede bulunacağım bebişini çok üzüyorsun rahat ol relax relax yarın gider baktırır huzura erersin şimdi düşünme sen bunları bebişinle geçireceğin güzel yarınlar gelsin aklına azıcıkta:)))

hello kity valla kızlar ben sizin yerinize heyecan yaptım allahım hamile kalmak bebek sahibi olmak o kdar güzel bişeyki sen olmayan ve isteyen herkeze nasip et yarabbim.. inşallah iyi haberlerle dönersiniz tüm hamişler...

candaşım bizde free takılıyoruz...canımız isteyince çalışıyoruz filan öyle işte bu arada evime yakın yürüyüş yolu yapıldı sanki benim için yaptılar allah razı olsun:)) bende başladım yürüyüşe 1 saat yürüyorum en az... cezacım seninde dediğin gibi hep düşünüyordum ay şunu yapmayayım ya hamileysem diye baktım hep fosss yürümeye karar verdim çünkü zayıflamam lazım bide kolesterol çıktı:)))

işte böyle kızlar herkeze iyi geceler öpüldünüz...

böyle bi karar almakla en güzelini yapmışsınız. öyle tabi oluruna bırakın bende öyle yapacam artık bu ay yumurtalama zamanlarımı berbat ettim gerimgerimgerilmekten :18: sadece bebek düşününce herşey her konu o olunca çalışmayıda bebişe odaklanıp yapmaya çalışınca olmuyo. yani benim stresli geçti son 1 haftam kafada bi dolu şey üstelik.. tutacak mı tutarsa aynı şeyleri olursa vs.vs ben inanıyorumki kısmeti ne zamansa o zaman olacak... yeterki sağlıklı olsun, aynı şeyi bi daha yaşamıyalım.ama birazda çabuk olsun (son cümleyi sessizce söyelemsem çatlarım )

hello kitty sanırım salı gideceksin dra ayın 7si diye hatırlıyorum. az kaldı bize çok güzel haberlerle geleceksin inşallah. bi umudumuzda sen olacaksın

aselkuzum sende bu kadar stres yapma hemşiresin bizlerden daha çok hastane içindesin ama sürekli tahlil felan yapma. biraz oluruna bırak.bazen çok bilmek de kötü. bizler herşeyi araştırıyoruz bakıyoruz herbirimiz ayrı bi uzman olmuşuz baksana ben dra yolksacım görünüyosa bebğimde haftaya kadar görünecek demiştim adam içinden ne bilmiş demiştir. takılmayalım artık progestronlara bhcglere kesenin şekline... stres daha çok etkiliyo herşeyi.. hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz

Oyyyy bi gün girmedik topil dolmuş taşmış

valla ben spor salonuna gidiyordum ya dr yasakladı ilk 3 hatta 4 ay egzersiz yok dedi. ben mahvoldum 70 kiloyum boyumda 1.70 top gibiyim yani.

Kitycim kuşum bana arkadaş lazım doğum kilolarını vermede,heheheheeee tombalak hamişler biziiiiii Bi de korkma, bulantılar başlayınca verirsin. Ben bulantı döneminde aldım gerçi, bulantıları bastırmak için habire kraker tedim. O melanet de kilo yapıyor aman dikkat!

aselkuzum benide pimpirik yaptırdı, benimde kesem top gibi değil

Oldu Canım. Hep bi tornadan çıkıyo çünkü bu keseler Yahu takılmayın bu kadar. Ben 6. haftada gittiğim için bebeğe odaklandık keseyi hatırkamıyorum ama ilk bebişte top gibi bir kese yoktu sanırım.

valla doğru söylüyosun canım iyiki varsınızzzzz kıslarrrrbizim buralarda mantıklı bi dr. yok maalesefama yrn gidicem öyle görünüyo..sen vajinal baktırdın kittycim ultrasonu???fasulye gibi mi senin kesede

Aselim kuzucum vajinal baktırırsan daha net görürsün. Benim ilk muayenede vajinal baktı doktor. Bul doktorunu, kendi kendini yiyeceğine onun başının etini ye sorularınla. Valla bizimkinin yüzü değişiyo beni görünce, manyak geldi yine diye

Sağolun Canım. İnşallah güzel gönlünüze göre verir Allah sizin de, bakarsın adaş olur sıpalarımız

Candaş ım bekliyoruz bu arada sabırsızlıkla gelişinizi. Eşim de mutlaka eve bekliyor. En azından bir çayımızı içmeye... Darılırız valla ama

Yok canım ya her yorum serbest :) üzerime vazife değilde ne demek :) bilmiyorum ki anlamadım gitti, aslında denk gelen aylar oldu ama tabi hepsinde 14. gün yumurtlamadığım için gelmemişte olabilir.Birde şöyle bir sorun var ki zaten yumurtalarla spermler karşılaşsa bile yolculuk esnasında yok oluyodur :) 7 saat dile kolay.Dr a gitmeye niyetlenmiştim ama vazgeçtim olursa olur olmazsa olmaz.Eğer dr a gidersem beklentim artacak ama son anda belkide fikrim değişir giderim....Tek korukum dediğim gibi uzun yıllar bekler miyim ? eşimle dedikki haziranda geçsin az bi para durumumuzu toplayalım tüm testleri yaptıralım, sıkıntı yok desinler valla söz kafama takmayacağım ama kürtaj sonrası sorunlar oluştuysa korkusu bendeki.Ben ailemle beraber yaşıyorum ya artık bebek olayıda bizi çok kavuşturmayacağı için ısrarlı değilim babamın yanında karnım burnumda gezmek beni zorlar, utanırım.Ama olursada tabi sevinirm.Karışıkta kaldım.allaha bıraktım... Kısmet artık ....
Canım benim ya ilkinden gözümüz korktu ya 2. si çok stresli geçiyodur.Ama inş herşey iyi olacak Allahın izniyle.9 ay böyle biraz zor geçer ama inş sağlıklı ve hayırlı geçere arkadaşım :) Bugün inş müjdeyi vereceksin bize :)
Bu hafta sosyal bi hafta olacak yani kuzeninle beraber :) gerçi siz genelde sosyalsiniz ama aktra sosyalleşeceksin desene :) İnş bu kadar özenin üzerine bebeğin bir an evvel gelir be arkadaşım... Ben bu durumlarda kendimden önce sizler diyorum çünkü maşallah allah nazarlardan saklasın ki eşiniz yanınızda işiniz var huzurunuz var tek eksik bebek o da tez gelsin diyroum :) bizdede en geç eşim geldikten sonra gelsin ama en geç 6 aya :) çok bekletirse valla hasta olurum derdimden :)) Testi almamak bencede iyi bi karar olmuş sanırım bu ay topikçek ortak payadada birleştik akışına bırak testi bırak :) dilerim relaks hayatlar bebek getirsin hepimze :)
Hadi bakalım canım inş çalışmalar karşılıksız kalmazda meleğin gelir :)İnş kilo konusundada istediğin gibi olur... Maalesef ki çalışmalar esnasında hepimizin ortak konusu bebek bebek bebek...Sanırım eşlerin ruh halide şu; aman canım napıyosun öyle hızlı ve ani hareketlerde bulunma ya hamileysen ? :)) hayatımızı odakladık sıpalara ama nazlı çıktılar :)
Hadi bakalım free hayat bebek getirsin hepimize :) bakalım bu taktik yarayacakmı kalan hamiş adaylarımıza :) Sana sağlıklı yürüyüşler diliyorum canım:)
evet kısmetleri ne zansa o zman:) ona inanıyorum bende, ilkindeki durumu düşününce hayretlerdeyim.İşte demekki yaşanacakların önüne geçilmiyo, korunurken oluyo beklerken gecikiyor.Vardır bir kısmeti b,r saati demekki dolmamış vakitlerimiz diyorum inş çok bekletmeden gelsin hepimizin melekleri... Maalesef aklımızdan atamıyoruz ve bebeiş odaklı yaşıyoruz buda ister istemez bizleri etkiliyo.İnş bu ay hepimize uğurlu gelir canım :) son cümlede aynen katılıyorum çokta bekletmesin çabuk olsunlar :)
Candaş ım bekliyoruz bu arada sabırsızlıkla gelişinizi. Eşim de mutlaka eve bekliyor. En azından bir çayımızı içmeye... Darılırız valla ama

aaa canım ya :) bende sana diyecektim ki aslında işyerine bi 10 dk uğrayım evde hiç rahatsız etmeyeyim, hatta eşime senin teklifini söylesem çok sevinir kesin gidelim der diye dememiştim bile :) ya biz size zahnet vermeyelim ya zaten hamişsin.birde biz yormayalım diyorum

benim bu ay 12. günde oldu erken geldi sanmıştım doğru sanmışım :)
offf aselkuzum yaa bu saatte ayaktayım senin yüzünden, ben hiç bir anneye dayanamıyorum,Allah'ım evladımızla sınama bizi.. inşallah bir an önce bana güzel haber verirsinn
aminnn amşnnnn
manyak valla millet manyak... Çok iyi demişsin bence....
canım allah bu kez sağlıklı gebelikler olsun ...
allah akıl fikir versşn bu insanlara bizim derdimiz bize yetmiyo sanki bide milletle uğraşıyoruz ...
kıtty e duan için amin...

arkadaşlar gunaydın geen hafta işyerinde internette sıkıntı vardı girilmiyordu bugun girebildim ancak topikte baya olaylar olmuş herkes için hayırlısı olsun bende yarın dr gidicem dr ne dicek çok merak ediyorum.Çalışan arkadaşlar izine ayrılıp evde dinlenmek gibi düşünceniz varmı ?

candaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kuzum olcak olcak olcak, bu ay hepimiz güzel haberler vereceğiz.
sen kaç yaşındasın. tatlıcım yarın gitcem ben dr'a salı günü.

senem ve candaş buluşur. bende cezayı aydında sıkıştırcam gidersek :)))))))) ohhh be ne güzel olur aydında eve tıkılıyorum derim arkadaşım var onla buluşcam heyyoo

doğru diyosun canım ama garip bi durum kendimi kontrol edmiyorumbugün gidebilrim belki size güzel haberler veririm inşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…