Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inş canım ya hayırlısıyla hayırlı vakitlerde diliyorujm.Ben muallakta bi psikolojide olduğum için sürekli karar değiştiriyorum :) allah en iyisini bilir ona bırakıyorum, eminim çocuklarımız olduğu vakit arkaya dönüp baktığımızda şu konuştuklarımıza güleceğiz :) ama buda insan psikolojisi :))
ben 27 yaşındayım canım biraz erken evlendiğim için her türlü cezamı çekiyorum :)) sanırm sen benden bir iki yaş daha büyüksün? ben seni pzt dr a gitcen sanıyodum :) saftirik ben :) okuduğumu bile anlamıyorum :))
senem ve candaş buluşur. bende cezayı aydında sıkıştırcam gidersek :)))))))) ohhh be ne güzel olur aydında eve tıkılıyorum derim arkadaşım var onla buluşcam heyyoo
oo süper :)) inş sanırım önce senemle göürüşürüz kısmet olursa sonra yamateke ve taf, ardından bi istanbul yaparsakta seninle :) inş bigünde tüm kızlarla :)
günaydın kızlar.....
nasılsınız...
ben bu ay çok isteksizim....

günaydın canım ...
neden ? hep hüsran olduğu için mi?
inş allah bu ay yüzünü güldürür...

yamateke ; sen nasılsın canım bebeğin nasıl ?

Son düzenleme:
günaydın kızlar.....
nasılsınız...
ben bu ay çok isteksizim....

günaydın canım,valla şimdi düşününce evli kadınlara bakıyorum bende başta olmak üzere evlendikten sonra kurulu saat gibiyiz hayatımız tek şeye odaklanmış oda anne olmak,yemin ederim evlenmeden önce hiç böle düşünmüyodum.hayata bakış açım okadar değişmişki inanamıyorum,sanki bi tek o gün için yaşıyoruz allah hiçbirimize aratmasın kızlar ya,valla bu ayda böle dene canım belki değişiklik olur,gerçi bende böyleydim bu ay çok isteksizdim yemin ederim 5 aydan sonra öyle zor geldikibende bu ay çalışmama rağmen adet olcakmışım gibi geliyo pek umutlu değilim yani

canım ben yıllardır hüsran olan aylara alışmıştım..
ama kürtaj sonrası doktor kendiliğindende hamile kalabilirsin dedikten sonra..
doktorun gazıyla 2 ay umut ettim yine..
ama bu ay o umut bitti..
trnasferi beklicem paşa paşa

haklısın kendimizi bebek olayına şartlandırmışız ..
ama ne kadar boyle düşünürsen düşün vakti gelmeden olmayacağını bilmemzi gerekiyor..
herkesin hakkında hayırlısı olsun..
en hayırlı zaman ne zamansa o vakit gelsin bebeklerimiz...

moral bozmak yokk yalnız hamişler okumasın canınız çekebilir, ben şimdi her sabah yaptığım gibi güzel köpüklü bir türk kahvesi yapıyorumm ve afiyetle içiyorummmvarmı içennnnn??

moral bozmak yokk yalnız hamişler okumasın canınız çekebilir, ben şimdi her sabah yaptığım gibi güzel köpüklü bir türk kahvesi yapıyorumm ve afiyetle içiyorummmvarmı içennnnn??

moralim gayet iyi canım..
ben moral bozmayı unutalı yıllar oldu
sana afiyet olsun....
benim yerime fal kapat benim kısmetime bak bakalım bebek varmı yakın zamanda

canım hiç umudunu yitirme, allah büyük.
Kısmet belki bu ay kendiliğinden olur.
Benim kuzenimin 6 yıl çocuğu olmadı.
6. yıl sonunda ikizleri oldu, 6 aylık doğdular 3 gün yaşayabildiler sadece.
anne baba perişan oldu yok artık istemiyoruz dendi
Bir kere daha kısmet oldu hamile kaldı, dış gebelikti kürtaj oldu.
2 kere hüsran... bu arada hepsini tedaviyle hamile kaldı.
en son bıraktılar tedavide olmadılar kendiliğinden hamile kaldı yengem...
8. yıl sonunda kızlarını kucaklaına aldılar.
Şimdi 3 yaşına giriyor hatta bugün doğum günü :)
Rabbim büyüktür inş sanada kısmet olur transferden önce
demem o ki hiç umudunu yitirme tamam çokta ümidetmeyelim ama ümitsizde olmayalım....
Transfer ağustosta m olacaktı canım ?
İnş transferden önce minik kurabiye annesine süpriz yaparda heyecanla bekleriz hep beraber burada :)

biz gelelim yoksa yollar mısın

kızlar valla süpersiniz artık yazdıklarınızı takip edemiyorumm:)maşallah diyelim topiğimiz coşmuşşş

ben bugün işe geldim evde yat yat büyüttük heryeri ama yormuyom kendimi,yavaş yavaş hareket ediyom haftaya drye gitcez bakalım hadi hayırlısı

hamiş arkadaşlar eğer riskliyse gebelikleriniz nolur izin alın yatın evde en azından bir hafta,kasık ağrıları bendede oluyor ama normalmiş birde kese bende başlarda fasulye gibiydi şimdi yuvarlak oldu asel kuzum aklına çok takma kesenin şeklini sen bir ana önce kalp atışlarını duyman için dua et kese her geçen gün değişiyorr

senemcimm ohhh valla kimden duyduysam erkek bakalım bizimki ne olacakk gerçi ilk bebişler sağlıklı olsunlardaa temennımız bu ikincileri için özel bir çaba sarfederiz:)

candaşımm özledim valla senle burada konuşmayı pek denk gelemiyoruz ama az kaldı bu ayıda atlattıkmı ben rahatlıcam insallahh neyse zaten sen izne ayrılıcan rahat bir kafa ile bebiş gelsin

hello kıty pren sizlerin ne kadar oldu amanda aman benim bebişimin arkadaşları:)aselcim seninkide öyle bu arada :)
yeni katılan arkadaşlar hoş gelmişlerr bu arada

nasıl istersen canım benimm

iyi yapmışsın canım benim bolbol yat istirahat et,ne güzell valla çok şanslısınız kızlar(senem,aselkuzum,hello kity,pren vede sen)allahım tez zamanada bizede nasip etsin inşallahaselkuzum kafanı rahat tut gerçekten boşver herşeyi bu kadar takip etme,bak hamiş olmuşsun ya tadını çıkar,sağlıklı olsunda bak daha ne kontrollerden geçiceksin soğukkanlı ol,bunlar nekii.allahım korusunda kanaman olmadığı sürece kafanı rahat tut,herşey güzel olacak de,inşallahda öyle olcak zaten hepinize o kadar çok dua ediyorumkii,ve edenler varki eminimki sorunsuz tamamlayacaksınız bugünleride

canım benim bende inanın hepimize dua ediyorummmmm.İlk gebeliğim hüsran olunca ister istemez tedirgin oluyorum ama zarar veriyorum işte kendime de bebişimedeİnşallah hepimiz tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz

doktora gitmek yada gidememek işte bütün mesele bunapsam ki acep

dikkat et canım kendne, işler çokta önemli değil :) bende özledim seni, iş şu riskli zamanları atlatırsan kaldığımız yerden devam ederiz sohbete :) gelmek isterse gelir sıpa, valla kızıyorum ama pek bi nazlıymış yaaa bu ne böyle aylardır stres aylardır stres :) gerçi düzenli bi hayat yok ki çocukta bizi kavuşturmadan gelmeyecek galiba :) önce anne baba birleşsin sonra ben gelirim diyo galiba :))
nasıl istersen canım benimm
ben geliyorum o zman karşılıklı içer fallara bakarız :) pekte anlarım ya :))

Aselcim; dr a ne zaman gitcen.. Kız sen böyle 9 ayı nasıl geçircen az bi sakin ol :) herşey güzel olcak inanıyorum ben :)

aselcim bbende ilk bebekten sonra çok tedirgin oldum inan ama yasayacaksa zaten allah can verdiyse yasıyor emin ol buna bak benim birde kanamam oldu üstelik ama insallah bebişim sağlıklı çok deşme olayları senin kafan rahat olursa zaten bebiş rahat olur içerde,ama alabiliyorsan izin al en az bir haftada olsa dinlen bana çok yaradı her ne kadar sıkılsamdaa evde yatmaktannn

neysee sınua cımmm ahhh bende istiyorumm kahvedennn sigarayıda bırakmıştım zaten bebiş olacak diye kahvede sigarasız çekilmezzz neyse insallah sizlerinde göbişleri dolarda sizde kahve içemessinizzz insallahh nasıl beddua ama:)

canım benim bende inanın hepimize dua ediyorummmmm.İlk gebeliğim hüsran olunca ister istemez tedirgin oluyorum ama zarar veriyorum işte kendime de bebişimedeİnşallah hepimiz tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz

canım benim gerçekten çok iyi anlıyorum senii,sen en azından tekrar yol almaya başladın,inan sanki daha önce hamile kalan ben değilmişim gibi hissediyorum belirtilere falan bakıyorum acaba gene olurmu sorularıyla kafayı yiyorum.en azından sen yolun başındasın bak bizler daha yolu bulamadık bile valla bu konuda senemi çok takdir ediyorum,hem metanetli hem soğukkanlı valla ben 6 haftalığa kadar beklermiydim ama denicem eskisi kadar evhamlı olmicam ilk hamişşimde acayip evhamlıydım,çok zor biliyorum ama sende öyle ol,herşeyin hayırlısı allahtan inşallahda mutlu sona nail olacaksınmutlu ol kızzzz çünkü çok şanslısınn

:)) aklıma birşey geldi :)) kendimle dalga geçtim :)) diyordum ki madi manevi sosyal imkanım olsa kesinlikle 4 çocuğum olsun isterdim.4 ü yapamam ama 3 tane yapmak istiyroum diyorudm :) şimdide gülüyorum.. Kızım 1 taneyi halledemiyosun 3 taneyi 4 taneyi nasıl yapacaksın :) yani illa 4 dersem menopoz dönemlerime girmeden 2. belki kucaklarım :))

Geçende annem diyorki; istemesen imkanın olmasa allah verirde durur, bıkarsın.Paran olmaz işin olmaz yada çocuk sevmezsin ama o zman habire doğurursun.Şimdi imkan var para var istek var ama çocuk yok...Bu da bi imtihan işte ....

aaa bu arada ilkkez babamın ağzından çocukla ilgili birşey duydum.ki babam asla çocuk yapın filan demez... Erkek kardeşim 21 yaşında ve astsubaylığı kazandı kısmet olurda okula başlarsa bitirdim filan derken 23 olacak.Hemen evlencem diyo sevgilisi var sanki aceleside var yani :) annemde diyorki hemen evlensin çocukta yapsınlar dertleri kalksın ( ki annemde böyle bi kadın değildi benden sonra bakıış açısı değişti ) benden önce olmaz dedim, babamda diyor yok ya seni ne bekleyecekler, 3 yıldır evlisin nerdeyse yapsaydın çocuklara ne engel oluyosun diyo :) gülsemmi bozulsammı bilemedim ya :)) korktmuşum onları galiba :))

bak yemin ederim aynı şey bizdede var,şimdi bende yaklaşık 1,5 senelik evliyim ama6- 7 sonra bıraktım korunmayı ve 6 sonra hamile kaldım , ama çevremde öle bi hava oluştuki annemde dahil buna sanki ben bi senedir uğraşıyomda benim olmuyo bide buna ablamın allah ömür versin bi kzı var 9 yaşında ama 2.için 2 senedir uğraşıyo ama olmuyo heralde banada seninde zor olur demeye getiriyobuda yetmezmiş gibi benim kardeşimin eşi yanii gelinimiz bana kısır muamelesi yaptı bisürehani ablamınkide eklenince kız korktu bunların çocuğu olmuyo bizimde zor diye,ve gelinimizin ablası 2.ciyi daha yeni doğurdu bendende 2 yaş büyük,hemde istemiyomuşşş,neyse ben hamile kalmadan önce annemle konuşuyoruz ,gelin'de diyoki bendemi yapsam çocuk falan bende yap tabi hemen öle şak diye olmuyo zaten biz 6 aydır uğraşıyoz bk diyorum,annem ordan demezmi yok onların çocuğu olur hemen dedi bak ablası daha yeni doğurdu demezmi,annem bana orda resmen kısır muamelesi yaptıı ama gülmekten ölmüştük vallaa,vay be dedim anneme bak,sen böle düşünüyosan millet neler düşünür dedim yaa

çok doğru söylüyosun canım Allah ın takdiri sonuçta o ne derse o olur şüphesiz bebişinede maşşallahhhhh diyelim bu arada Allah tamamına erdirsin canım

canımmmmm mutlu oliyim demiDoğru aslında bunu nasip eden Allah ilerisinide nasip eder inşallahvalla senem i tebrik etmek lazım ben o kadar bekleyemem heralde:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…