Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asel nedir son durum canımcım,, stresli kuzumm :) bence git ii bir dr a sor sor sor ve rahatla...

cansaşçım; iyiyim işte dün eltimin bebek mevlüdü vardı patavatsızlardan yedim yedim lafları,zor bir gündü ama bitti sükür.herkes gidince sevdim sevdim bebişi sinirimi bastırdım onunla :))

alincim nasılsın canım nasıl gidiyooo?????

sağol tatlısım seni sormalı asıl, gitcen mi dr a evhamlı anne

canımcım gideyim diyorum ya ne olcaksa olsun artık gariibugün 5.haftaya grdim sat a göre bebişi göremez ama en azından kese hakkında doğru dürüst yorum yapar demi stres stres stres stres yeterrrrrrrrrr

aynen canım git hem keseyi gör hem değerlerini göster. nette cok aradım 5 haftalık hamilelikteki değerleri bulamadım

yok canım progesteron değerlerini aradım sen düşük mü fala dedin yaa, ama malesef bulamadım..

yok canım progesteron değerlerini aradım sen düşük mü fala dedin yaa, ama malesef bulamadım..

sağol canımm ya sanırım bi tek progesteronla kafayı yiyen benim baksana nette bile doğru dürüst bilgi yok

aselcim anladığım kadarıyla progestan elbette önemli ama onu dısarıdan hem iğneyle hemde hapla takviye ederek yükseltebiliyorsun bu sebeple belki bebiş ilk görünene kadar öenmli ama sonrası beta hvgnin düzenli yükselmesi diye biliyorum çookk takma yani progestanı okkk

canım bhcg çok şükür düzenli yükseldi ama işte ilkinde ki kötü tecrübelerim bana progesteron önemli dedirtiyorrr maalesef nolurrrrrrrrrrrrrrrr bana dua edin kızlar gitmeye karar verdim duramıyorum çünkü ikide bir wc ye gidip akıntı var mı yokmu diye bakmaktan çok yoruldum yaaaaaa

ah candasım ah alçı vs yokta acaip kötü bi ağrı var çok canım yanoyor dr agrı kesici iğne ve hap verdi korunun dedi ama ben acı çeksemde bu ilaçları kullanmasam diyorum 1 ay daha kaybetmek istemiyotum çünkü ne dersin sadece jel sürerim ondanda bişey olmaz

bedduana en içten aminlerimi diliyorum şekerim :))
ayy anım ya :) aynı dertten muzdaribiz desene :) annenin tepkisi süpermiş ama yok onların hemen olur :)) ilahi ya :)) zaten bizde bilseydik ilk geceden korunmazdık ama değil mi :)) yaa bide öylelerinin tepkilerine sinir oluyorum.Bilmiş bilmiş yaaa olmuyo mu? hee olmuyo ! çatlaklar ya ...
canım geçmiş olsun inş o mevlütlerin sırası bizede gelecek o zman seni üzenlerde cevabını alıp oturacak..Bebiş nasıld ıbari :) o pamuk elleri öpüp koklamak bizede nasip olacak az kaldı :)

Sevser;
canım bence dr sözü dinlemekte fayda var, şakaya gelmez az sık dişini derim ben canım .....

Son düzenleme:
candas bu arada üzülmem canım ameliyata kadar mücadele etcez eşimle keçi boynuzu vs uyguluyoruz offfffffffff offffffffffff nasıl günler bekliyor bizi acaba

candas bu arada üzülmem canım ameliyata kadar mücadele etcez eşimle keçi boynuzu vs uyguluyoruz offfffffffff offffffffffff nasıl günler bekliyor bizi acaba

hadi hayırlısı inş ....

pembe bi gelinlik giymişti bebiş çok şekerdi yaa, annesi de pembe bi gecelik giyip pembe kurdele takmıştı canım çok tatlıydı..

kızlarrrrrrrrrrrrr nolur dua edin saat 4 gibi gelirim inşallah gidiyorummmmmmm

aselciğim b-hcg değerin çok güzel artmış keseyi ve bebeği görürsün bu değerle muhtemelen
hadi bize güzel haberlerle dön

bu arada ben de cumartesi günü adet oldum kısmet :97:

aselciğim b-hcg değerin çok güzel artmış keseyi ve bebeği görürsün bu değerle muhtemelen
hadi bize güzel haberlerle dön

bu arada ben de cumartesi günü adet oldum kısmet :97:

taf canımm öyle valla kısmet canım temuz olsun güç olmasın hayırlısı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…