alincim nasılsın canım nasıl gidiyooo?????
sağol tatlısım seni sormalı asıl, gitcen mi dr a evhamlı anne
aynen canım git hem keseyi gör hem değerlerini göster. nette cok aradım 5 haftalık hamilelikteki değerleri bulamadım
yok canım progesteron değerlerini aradım sen düşük mü fala dedin yaa, ama malesef bulamadım..
aselcim anladığım kadarıyla progestan elbette önemli ama onu dısarıdan hem iğneyle hemde hapla takviye ederek yükseltebiliyorsun bu sebeple belki bebiş ilk görünene kadar öenmli ama sonrası beta hvgnin düzenli yükselmesi diye biliyorum çookk takma yani progestanı okkk
bedduana en içten aminlerimi diliyorum şekerim :))aselcim bbende ilk bebekten sonra çok tedirgin oldum inan ama yasayacaksa zaten allah can verdiyse yasıyor emin ol buna bak benim birde kanamam oldu üstelik ama insallah bebişim sağlıklı çok deşme olayları senin kafan rahat olursa zaten bebiş rahat olur içerde,ama alabiliyorsan izin al en az bir haftada olsa dinlen bana çok yaradı her ne kadar sıkılsamdaa evde yatmaktannn
neysee sınua cımmm ahhh bende istiyorumm kahvedennn sigarayıda bırakmıştım zaten bebiş olacak diye kahvede sigarasız çekilmezzz neyse insallah sizlerinde göbişleri dolarda sizde kahve içemessinizzz insallahh nasıl beddua ama:)
ayy anım ya :) aynı dertten muzdaribiz desene :) annenin tepkisi süpermiş ama yok onların hemen olur :)) ilahi ya :)) zaten bizde bilseydik ilk geceden korunmazdık ama değil mi :)) yaa bide öylelerinin tepkilerine sinir oluyorum.Bilmiş bilmiş yaaa olmuyo mu? hee olmuyo ! çatlaklar ya ...bak yemin ederim aynı şey bizdede var,şimdi bende yaklaşık 1,5 senelik evliyim ama6- 7 sonra bıraktım korunmayı ve 6 sonra hamile kaldım , ama çevremde öle bi hava oluştuki annemde dahil buna sanki ben bi senedir uğraşıyomda benim olmuyo bide buna ablamın allah ömür versin bi kzı var 9 yaşında ama 2.için 2 senedir uğraşıyo ama olmuyo heralde banada seninde zor olur demeye getiriyobuda yetmezmiş gibi benim kardeşimin eşi yanii gelinimiz bana kısır muamelesi yaptı bisüre hani ablamınkide eklenince kız korktu bunların çocuğu olmuyo bizimde zor diye,ve gelinimizin ablası 2.ciyi daha yeni doğurdu bendende 2 yaş büyük,hemde istemiyomuşşş ,neyse ben hamile kalmadan önce annemle konuşuyoruz ,gelin'de diyoki bendemi yapsam çocuk falan bende yap tabi hemen öle şak diye olmuyo zaten biz 6 aydır uğraşıyoz bk diyorum,annem ordan demezmi yok onların çocuğu olur hemen dedi bak ablası daha yeni doğurdu demezmi,annem bana orda resmen kısır muamelesi yaptıı ama gülmekten ölmüştük vallaa,vay be dedim anneme bak,sen böle düşünüyosan millet neler düşünür dedim yaa
canım geçmiş olsun inş o mevlütlerin sırası bizede gelecek o zman seni üzenlerde cevabını alıp oturacak..Bebiş nasıld ıbari :) o pamuk elleri öpüp koklamak bizede nasip olacak az kaldı :)asel nedir son durum canımcım,, stresli kuzumm :) bence git ii bir dr a sor sor sor ve rahatla...
cansaşçım; iyiyim işte dün eltimin bebek mevlüdü vardı patavatsızlardan yedim yedim lafları,zor bir gündü ama bitti sükür.herkes gidince sevdim sevdim bebişi sinirimi bastırdım onunla :))
sağol canımm ya sanırım bi tek progesteronla kafayı yiyen benim baksana nette bile doğru dürüst bilgi yok
candas bu arada üzülmem canım ameliyata kadar mücadele etcez eşimle keçi boynuzu vs uyguluyoruz offfffffffff offffffffffff nasıl günler bekliyor bizi acaba
hello kitty sanırım salı gideceksin dra ayın 7si diye hatırlıyorum. az kaldı bize çok güzel haberlerle geleceksin inşallah. bi umudumuzda sen olacaksın
caım evet salı günü inşallah hep birlikte sen neler yapıyorsun ne var ne yok
günaydın kızlar.....
nasılsınız...
ben bu ay çok isteksizim....
canım ol isteksiz ol bir sakınca yok bence :) transfer ne zaman
moral bozmak yokkyalnız hamişler okumasın canınız çekebilir , ben şimdi her sabah yaptığım gibi güzel köpüklü bir türk kahvesi yapıyorumm ve afiyetle içiyorummm varmı içennnnn??
sinua afiyet olmuş olsunda inşallah türk kahvesine hasret kalsın valla bu topik.
doktora gitmek yada gidememek işte bütün mesele bunapsam ki acep
bacım sen çılgın mısın, aaaaa anam git dr benide psikopata bağlattın, yavrum bak yamatake ne demiş fasulyeydi düzeldi demiş azıcık sabır. :)
bak yemin ederim aynı şey bizdede var,şimdi bende yaklaşık 1,5 senelik evliyim ama6- 7 sonra bıraktım korunmayı ve 6 sonra hamile kaldım , ama çevremde öle bi hava oluştuki annemde dahil buna sanki ben bi senedir uğraşıyomda benim olmuyo bide buna ablamın allah ömür versin bi kzı var 9 yaşında ama 2.için 2 senedir uğraşıyo ama olmuyo heralde banada seninde zor olur demeye getiriyobuda yetmezmiş gibi benim kardeşimin eşi yanii gelinimiz bana kısır muamelesi yaptı bisüre hani ablamınkide eklenince kız korktu bunların çocuğu olmuyo bizimde zor diye,ve gelinimizin ablası 2.ciyi daha yeni doğurdu bendende 2 yaş büyük,hemde istemiyomuşşş ,neyse ben hamile kalmadan önce annemle konuşuyoruz ,gelin'de diyoki bendemi yapsam çocuk falan bende yap tabi hemen öle şak diye olmuyo zaten biz 6 aydır uğraşıyoz bk diyorum,annem ordan demezmi yok onların çocuğu olur hemen dedi bak ablası daha yeni doğurdu demezmi,annem bana orda resmen kısır muamelesi yaptıı ama gülmekten ölmüştük vallaa,vay be dedim anneme bak,sen böle düşünüyosan millet neler düşünür dedim yaa
bende de var ben kısırım evleneli 5s sene olmuş gezip tozacağımıza çocuk yapmalıymışız bak ölee herkesin bebek haberlerini alır mışız, hem bakalım 2. denememiz olcak mıymış birde olmazsa o zaman göreceklermiş beni, ooffff gereksiz insanların lafı salla git
pembe bi gelinlik giymişti bebiş çok şekerdi yaa, annesi de pembe bi gecelik giyip pembe kurdele takmıştı canım çok tatlıydı..
kuzum daha iyisi daha güzeli sana nasip olur inşallah, bebeğede allah uzun ömürler versin, alin84 inşallah senin bebek mevlüdünü de buradan duyururuz tatlım.
kızlarrrrrrrrrrrrr nolur dua edin saat 4 gibi gelirim inşallah gidiyorummmmmmm
allah yardımcımız olsun bebeklerimiz sağlıcakla gelsin, çok bekletmesinler annelerini, aselkuzumada 9 ay boyunca allah sabır nasip etsinnnnnn. güzel haberlerle gel.
aselciğim b-hcg değerin çok güzel artmış keseyi ve bebeği görürsün bu değerle muhtemelen
hadi bize güzel haberlerle dön
bu arada ben de cumartesi günü adet oldum kısmet :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?