Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pembe bi gelinlik giymişti bebiş çok şekerdi yaa, annesi de pembe bi gecelik giyip pembe kurdele takmıştı canım çok tatlıydı..
canım :9 ne güzel olmuştrlar :) inş bide senin kızın olurda seninde o fotolarını biz görürüz :)

tafcım geçmiş olsun canım 4 -3 =1 umudumuz sensin polyanna ama sanırm sende de bişey yok olsaydı yazardın ..

herseke merhaba...çok yazmışsınız hepsini okuyamadım...aselkuzum ii haberlerini bekliyorum..öptm hepinizi

KIZLARRRRR eveeeetttt geldimmmm iyi haberlerle geldim Allah a çok şükür gerçi daha progesteron sonucu çıkmadı amaneyse gebelik kesesi düzelmiş kıslarrr.Dediğiniz gibi fasulyeden üzüm tanesine terfi etmişiz teyzoşlarıoval gibiydi yani 0.53 cm kesemiz 4+3 tahmin ettiğim gibi yumurtlama günümün sonuna denk gelmiş 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım teyzoşlar inşallahhhhh yine böyle mutlu ve coşkulu yazarım size aminnnnnnnn

ohhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeee topikcek rahat bir uyku uyuyabiliriz bu gece
sevindim canım senin adına..hadi gözün aydın..

o kadar mı kastım bebeğim sizi ya kusura bakmayın artık başa gelen çekilirinşallah bende sizlerin bu tatli tedirginliğinizi çekerim hamiş oluncaneyseki önümüzdeki 2 hafta boyunca rahatsınız canlarımmmmm

canım ohhhhhhhhhhh gözümüz aydın, bende bir rahatlıyım, allah adını vercem şu kanına yazık vazgeç şu tahlillerden cidden, 0,53 cm benim kesemden büyükkkkkkkk
demek ki sen benim yerimde olsan sürekli dr olacaksın.

Yok Tatlım ne zahmeti ya. Millet nette sevgili bulur, biz aile dostu bulmuş olduk fena mı E bu yaşta böylesi oluyor demek ki Hem benim sıkıntılı günlerim geçti. Artık rahatım, sorun yok yani. Acayip enerjiğim, harcayacak yer lazım

Kuzuuuuuuuum çok sevindim Günün en tatlı haberi. Sana progesteron takibini yasaklamak lazım Senden duydum ilk. Üzülecek yer arıyorsun kuşum ya! E hadi bakalım bundan sonrası daha kolay

kittyycim canımmmmmm senden rahatla artık iyikide gitmiştim görücen poliklinik önünde kalp krizi geçiriyodum nerdeyse heyecandan

aynen sinemcim yahu ilk gebeliğimde o kadar dr gezdim prof. da var kurban olayım biri demedi progestoron tahlili diye, boşu boşuna kan veriyor çılgın

Kuzuuuuuuuum çok sevindim Günün en tatlı haberi. Sana progesteron takibini yasaklamak lazım Senden duydum ilk. Üzülecek yer arıyorsun kuşum ya! E hadi bakalım bundan sonrası daha kolay [/QUOTE]

kolay demi senemim ya inşallahhh şu pıt pıtları duyarımda komple rahatlarız artık

Son düzenleme:

süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrr

şimdi tahminn sıram geldiiii bu da bi oğluuuşşş

MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
mavusbebek........................................................................3 HAZİRAN

Pollyannaa..........................................................................4 HAZİRAN

taf...................................................................................... Ateş ölçme uzmanımızın bebiş gelecek de, kesin en uygun zamanı hesaplıyor içerde, annesinin kuzusu
Pileo...................................................................................17 HAZİRAN

Sinua...................................................................................19 HAZİRAN

destina0409........................................................................20 HAZİRAN

passifloraa.......................................................................... 26 HAZİRAN

Ketenhelva..........................................................................27 HAZİRAN

citaknuray...........................................................................28 HAZİRAN

_CandaS_............................................................................3 TEMMUZ
ceza83................................................................................6 TEMMUZ:

Alin84................................................................................. Kandırdı küçük yaramaz, Az kaldı ama, gelecek.

Ladybugg............................................................................27 TEMMUZ

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

pren...

aselkuzum bende heyecanlıyım korkuyorum ama biliyorum ki korkunun ecele faydası yokkk, bakalım ben neler yapıcam yarın,

bu arada yarın ben 3-4 gibi gelmiş olurum herhalde :) offff offf

hakkımızda hepimiz için hayırlısı,

aselkuzumdaki heyecan sana mı geçti canım..yarın güzel haberler bekliyoruz senden de..

öptm kızlar hepinizi iyi gecelrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…