canım :9 ne güzel olmuştrlar :) inş bide senin kızın olurda seninde o fotolarını biz görürüz :)pembe bi gelinlik giymişti bebiş çok şekerdi yaa, annesi de pembe bi gecelik giyip pembe kurdele takmıştı canım çok tatlıydı..
KIZLARRRRR eveeeetttt geldimmmm iyi haberlerle geldim Allah a çok şükür gerçi daha progesteron sonucu çıkmadı amaneyse gebelik kesesi düzelmiş kıslarrr.Dediğiniz gibi fasulyeden üzüm tanesine terfi etmişiz teyzoşları oval gibiydi yani 0.53 cm kesemiz 4+3 tahmin ettiğim gibi yumurtlama günümün sonuna denk gelmiş 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım teyzoşlar inşallahhhhh yine böyle mutlu ve coşkulu yazarım size aminnnnnnnn
KIZLARRRRR eveeeetttt geldimmmm iyi haberlerle geldim Allah a çok şükür gerçi daha progesteron sonucu çıkmadı amaneyse gebelik kesesi düzelmiş kıslarrr.Dediğiniz gibi fasulyeden üzüm tanesine terfi etmişiz teyzoşları oval gibiydi yani 0.53 cm kesemiz 4+3 tahmin ettiğim gibi yumurtlama günümün sonuna denk gelmiş 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım teyzoşlar inşallahhhhh yine böyle mutlu ve coşkulu yazarım size aminnnnnnnn
aaa canım ya :) bende sana diyecektim ki aslında işyerine bi 10 dk uğrayım evde hiç rahatsız etmeyeyim, hatta eşime senin teklifini söylesem çok sevinir kesin gidelim der diye dememiştim bile :) ya biz size zahnet vermeyelim ya zaten hamişsin.birde biz yormayalım diyorum
Kuzuuuuuuuum çok sevindimKIZLARRRRR eveeeetttt geldimmmm iyi haberlerle geldim Allah a çok şükür gerçi daha progesteron sonucu çıkmadı amaneyse gebelik kesesi düzelmiş kıslarrr.Dediğiniz gibi fasulyeden üzüm tanesine terfi etmişiz teyzoşları oval gibiydi yani 0.53 cm kesemiz 4+3 tahmin ettiğim gibi yumurtlama günümün sonuna denk gelmiş 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım teyzoşlar inşallahhhhh yine böyle mutlu ve coşkulu yazarım size aminnnnnnnn
KIZLARRRRR eveeeetttt geldimmmm iyi haberlerle geldim Allah a çok şükür gerçi daha progesteron sonucu çıkmadı amaneyse gebelik kesesi düzelmiş kıslarrr.Dediğiniz gibi fasulyeden üzüm tanesine terfi etmişiz teyzoşları oval gibiydi yani 0.53 cm kesemiz 4+3 tahmin ettiğim gibi yumurtlama günümün sonuna denk gelmiş 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım teyzoşlar inşallahhhhh yine böyle mutlu ve coşkulu yazarım size aminnnnnnnn[/QUOTE
ohhh masallah gozun aydin canim yaaa siuzler icin ne kadar dua ediyorum anlatamam... insallah 2 hafta sonra pitpit duyarsin kalbini bebisin coook sevindim ...sende kafani rahat tut canim insallah hersey guzel olacak...
Senemcim benimde bat 28 haziran diyorum insallah gormem kirmizilari... calismalara basladik 3 adetin ardindan bakalim nasip kismet insallah... birde kizlar bisi sorcam ben oruc tutmak istiyorum haftada 2 gun falan yani sonucta susuz va ac kalicam aksama kadar bu beni etkilermi acaba ?????
canım ohhhhhhhhhhh gözümüz aydın, bende bir rahatlıyım, allah adını vercem şu kanına yazık vazgeç şu tahlillerden cidden, 0,53 cm benim kesemden büyükkkkkkkk
demek ki sen benim yerimde olsan sürekli dr olacaksın.
Yok Tatlım ne zahmeti ya. Millet nette sevgili bulur, biz aile dostu bulmuş olduk fena mıE bu yaşta böylesi oluyor demek ki Hem benim sıkıntılı günlerim geçti. Artık rahatım, sorun yok yani. Acayip enerjiğim, harcayacak yer lazım
Kuzuuuuuuuum çok sevindimGünün en tatlı haberi. Sana progesteron takibini yasaklamak lazım Senden duydum ilk. Üzülecek yer arıyorsun kuşum ya! E hadi bakalım bundan sonrası daha kolay
KIZLARRRRR eveeeetttt geldimmmm iyi haberlerle geldim Allah a çok şükür gerçi daha progesteron sonucu çıkmadı amaneyse gebelik kesesi düzelmiş kıslarrr.Dediğiniz gibi fasulyeden üzüm tanesine terfi etmişiz teyzoşları oval gibiydi yani 0.53 cm kesemiz 4+3 tahmin ettiğim gibi yumurtlama günümün sonuna denk gelmiş 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım teyzoşlar inşallahhhhh yine böyle mutlu ve coşkulu yazarım size aminnnnnnnn[/QUOTE
ohhh masallah gozun aydin canim yaaa siuzler icin ne kadar dua ediyorum anlatamam... insallah 2 hafta sonra pitpit duyarsin kalbini bebisin coook sevindim ...sende kafani rahat tut canim insallah hersey guzel olacak...
Senemcim benimde bat 28 haziran diyorum insallah gormem kirmizilari... calismalara basladik 3 adetin ardindan bakalim nasip kismet insallah... birde kizlar bisi sorcam ben oruc tutmak istiyorum haftada 2 gun falan yani sonucta susuz va ac kalicam aksama kadar bu beni etkilermi acaba ?????
canımmm yaaa inanın bende hepinize dua ediyorum en azından bu heber beni 1 hafta eder tabi umarım
süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrr
şimdi tahminn sıram geldiiii bu da bi oğluuuşşş
aselkuzum bende heyecanlıyım korkuyorum ama biliyorum ki korkunun ecele faydası yokkk, bakalım ben neler yapıcam yarın,
bu arada yarın ben 3-4 gibi gelmiş olurum herhalde :) offff offf
hakkımızda hepimiz için hayırlısı,
aselkuzumdaki heyecan sana mı geçti canım..yarın güzel haberler bekliyoruz senden de..
öptm kızlar hepinizi iyi gecelrrr
süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrr
şimdi tahminn sıram geldiiii bu da bi oğluuuşşş
hello kitty sanırım salı gideceksin dra ayın 7si diye hatırlıyorum. az kaldı bize çok güzel haberlerle geleceksin inşallah. bi umudumuzda sen olacaksın
caım evet salı günü inşallah hep birlikte sen neler yapıyorsun ne var ne yok
eşime biraz önce ayın kaçı dedim 5i galiba dedi. yok 5i olmaz bugün pztesi hello kitty ayın 7 sine gidecekti dra yani salı günü o zaman bugün 6 sı diye sesli düşünmüşüm :)) helokitty kim diyo bana:))) sen tanımazsın arkadaşım dedimkafayı yemişim gibi baktı bana.))
canım valla bende bişe yok yumurtladım mı yumurtalamadım mı onu bile bilmiyorum.17 mayısta regl olmuştum en son normalde ovulasyon dönemi bitti diye biliyroum ama bende ne kasık ağrısı ne karın ağrısı ne mide bulantısı anlayacağın hiç bi halt yok.aslına bakarsan ben kasık ağrısını normaldede bilmiyorum yani ne regl odluğumda ağrır nede ilk hamileğimde hiç ağrımadı.belkide yumurtlamadım bu ay illa olumsuz bişe düşünecem ya :97: ha bide göğüs kontrolü yapıyorum.ondanda bişe anlamıyorum. bu ay ilk çalışma ayımız. tutmazsa diğer ay ovulasyon testi alcam. bakalım hayırlsı artık.
yarın güzel haberlerini bekliyoruz. ay çok heyecanlandım hadi bakalım bu kez yüzün gülecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?