aselkuzum bende heyecanlıyım korkuyorum ama biliyorum ki korkunun ecele faydası yokkk, bakalım ben neler yapıcam yarın,
bu arada yarın ben 3-4 gibi gelmiş olurum herhalde :) offff offf
hakkımızda hepimiz için hayırlısı,
KIZLARRRRR eveeeetttt geldimmmm iyi haberlerle geldim Allah a çok şükür gerçi daha progesteron sonucu çıkmadı amaneyse gebelik kesesi düzelmiş kıslarrr.Dediğiniz gibi fasulyeden üzüm tanesine terfi etmişiz teyzoşları oval gibiydi yani 0.53 cm kesemiz 4+3 tahmin ettiğim gibi yumurtlama günümün sonuna denk gelmiş 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım teyzoşlar inşallahhhhh yine böyle mutlu ve coşkulu yazarım size aminnnnnnnn
hadi gözün aydın2 hafta kadar rahat ol en azından aklına kötü bişe getirme canım.inşallah sonuna kadar seninle devem edecek.
inşaallah pileo cum Allah ın izniyle nolur dua edin ben hepinize dua ediyorum inanın
etmezmiyim güzelim.inanki dra gideceğiniz günlerde bende çok heyecanlanıyorum. ve dr dönüşü yazılarınızı okumadan önce bi geriliyorum allahım nolur güzel haber yazmış olsun diyorum.ve okumaya başlayana kadar kalbim duracak gibi oluyo.. öyle içten öyle derin hissediyorumki hepinizin acısnıda sevincinide..
canım seni takip ediyorum. ben de melek annesiyim.inşaallah pileo cum Allah ın izniyle nolur dua edin ben hepinize dua ediyorum inanın
aselcim bbende ilk bebekten sonra çok tedirgin oldum inan ama yasayacaksa zaten allah can verdiyse yasıyor emin ol buna bak benim birde kanamam oldu üstelik ama insallah bebişim sağlıklı çok deşme olayları senin kafan rahat olursa zaten bebiş rahat olur içerde,ama alabiliyorsan izin al en az bir haftada olsa dinlen bana çok yaradı her ne kadar sıkılsamdaa evde yatmaktannn
neysee sınua cımmm ahhh bende istiyorumm kahvedennn sigarayıda bırakmıştım zaten bebiş olacak diye kahvede sigarasız çekilmezzz neyse insallah sizlerinde göbişleri dolarda sizde kahve içemessinizzz insallahh nasıl beddua ama:)
kittycim relax canım rahat ol tamam mı (diyene bak)ama gerçekten nasip neyse o inşallah üzmezler bizi bebişlerimizzzzzz
:) orasıda doğru mllet sevgili buluyo biz dost bulmuşuz az mı :) tamam canım bende eşime söyleyeyim sizinde mmüsait olduğunuz bigün görüşelim... özelden telimi veririm sana .... O zman gelince enerjini harcamana yardımcı olcam söz :)Yok Tatlım ne zahmeti ya. Millet nette sevgili bulur, biz aile dostu bulmuş olduk fena mıE bu yaşta böylesi oluyor demek ki Hem benim sıkıntılı günlerim geçti. Artık rahatım, sorun yok yani. Acayip enerjiğim, harcayacak yer lazım
Kuzuuuuuuuum çok sevindimGünün en tatlı haberi. Sana progesteron takibini yasaklamak lazım Senden duydum ilk. Üzülecek yer arıyorsun kuşum ya! E hadi bakalım bundan sonrası daha kolay
inş güzel haberlerle gel... Bekliyoruz :) Kalbi atsın bide senin için cinsiyet tahminine başlayalım :)aselkuzum bende heyecanlıyım korkuyorum ama biliyorum ki korkunun ecele faydası yokkk, bakalım ben neler yapıcam yarın,
bu arada yarın ben 3-4 gibi gelmiş olurum herhalde :) offff offf
hakkımızda hepimiz için hayırlısı,
koçişler diyecekki bizim hatunlar topyekun sıyırdı :) bizimde böyle muhabbetlerimiz çok oluyo :)eşime biraz önce ayın kaçı dedim 5i galiba dedi. yok 5i olmaz bugün pztesi hello kitty ayın 7 sine gidecekti dra yani salı günü o zaman bugün 6 sı diye sesli düşünmüşüm :)) helokitty kim diyo bana:))) sen tanımazsın arkadaşım dedimkafayı yemişim gibi baktı bana.))
canım valla bende bişe yok yumurtladım mı yumurtalamadım mı onu bile bilmiyorum.17 mayısta regl olmuştum en son normalde ovulasyon dönemi bitti diye biliyroum ama bende ne kasık ağrısı ne karın ağrısı ne mide bulantısı anlayacağın hiç bi halt yok.aslına bakarsan ben kasık ağrısını normaldede bilmiyorum yani ne regl odluğumda ağrır nede ilk hamileğimde hiç ağrımadı.belkide yumurtlamadım bu ay illa olumsuz bişe düşünecem ya :97: ha bide göğüs kontrolü yapıyorum.ondanda bişe anlamıyorum. bu ay ilk çalışma ayımız. tutmazsa diğer ay ovulasyon testi alcam. bakalım hayırlsı artık.
yarın güzel haberlerini bekliyoruz. ay çok heyecanlandım hadi bakalım bu kez yüzün gülecek inşallah
kıtty bak asel bunu söylüyosa kesin relax ol :) ama aselcim sende relax ol, hani yanlış anlama tabiki biz burada hepimizi motive etmek için varız da bebişini strese sokma annesi :) ilki kötü bir tecrübeydi ama ikincisi güzel olacak ;:) buna inanıyoruz hep beraber değil mi :)kittycim relax canım rahat ol tamam mı (diyene bak)ama gerçekten nasip neyse o inşallah üzmezler bizi bebişlerimizzzzzz
merhaba arkadaşlar..
4 te 4 yaparız inşallah demiştik, 4 te 0 yaptık((
Ateşim ovulasyondan sonraki 15. gün düşmüştü, adet geliyor dedim ve geldi malesef(
benim yeni bat 2 temmuz... Hayırlısı neyse o olsun.
kızlar bide tatile gidicez sanırım haftaya acayip mutlu oldum kocam bugün söledii,acayip keyfe geldim.belki seneyee hamiş falan olursakkk(inşaallahhhhhhhhhhh)gidemeyiz falan,son son yapalım diye düşündük bakalım hayırlısı,belki gitceğimiz yer uğurlu gelir
:)
koçişler diyecekki bizim hatunlar topyekun sıyırdı :) bizimde böyle muhabbetlerimiz çok oluyo :)
Bu arada göğüs kontrolü nedir canım ? ne işe yarar ? inş bu ay kaçırmazsın meleğinide yakalarsın :) diğer aya hiç gerek kalmaz inş .
candasım göğüs kontrolü bildiğimiz elle kontrol:)) niye yapıyorum hani şişmişmi gerginmi büyümüş mü bi yerde okumuştum kızlardan biri yazmıştı sürekli elim göğsümde kontrol ediyorum diye hani yumurtalama zamanıda şişermiş regl öncesi şiştiği gibi ya ondan.yani vücudumda bi değişiklik var mı diye anlamaya çalışıyom hiç bi yerde bellirti alamadım daha
bu konuda tafa bayılıyoum kadın yumurtasını çatlattığını bile biliyo yaaa:))
merhaba arkadaşlar..
Ateşim ovulasyondan sonraki 15. gün düşmüştü, adet geliyor dedim ve geldi malesef(
günaydın kızçeler,
sabah giremem demiştim ama üniversiteden arkadaşım 1 günlüğüne istanbula geldi sabah ezanıyla gittik aldık onu otogardan sonra güzel bir kahvaltı ettik, çok özlemişim nasıl hasret giderdim bana diyor kızım çok kilo almışşsın hamster gibi bişi olmuşsun (ön dişlerim büyük ) :)))
allahtan eşim bu konularda çok anlayışlı bir kucaklaşmamız vardı görseniz gözleriniz dolardı. arkadaşım her zamanki gibi erkekti, evliydi boşandı falan bir sürü kötü olay atlattı ama yinede çok güzel gördüm onu bana enerji oldu sabah sabah. biraz evvelde ayrıldık.
pileo canım valla bende regl zamanımda olmuştu böle sancı gibi, göğüslerimde birşeyim yok hala, belli olmaz o işler dr ısrarla aynı şeyi söylüyorlar gebelikler birbirine benzemez diye, inanırım eşim diyor akşamları ağzın kulaklarında kimle chat yapyon hayırdır diye aselkuzum gebelik kesesi düzeldi diyoru falan bana vahh yazık dermiş gibi bakıyor :))
ooh ne güzel hasret gidermişsiniz kahvaltıda yapılmış. eşin anlayışlı olması çok önemli neyseki bende bu konuda şanslıyımdır.
bu arada ben belirti yaşamıyorum derken gebelik için demiyorum haaa daha yumurtalama belirtisi arıyorum onu görmeden gebelik olmazmış gibibgn regl olalı 20 gün olmuş belkdie geç yumurtluyorumdur diye belirti arıyorum hala :))
kızlar bide tatile gidicez sanırım haftaya acayip mutlu oldum kocam bugün söledii,acayip keyfe geldim.belki seneyee hamiş falan olursakkk(inşaallahhhhhhhhhhh)gidemeyiz falan,son son yapalım diye düşündük bakalım hayırlısı,belki gitceğimiz yer uğurlu gelir
merhaba arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?