Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kittycim relax canım rahat ol tamam mı (diyene bak)ama gerçekten nasip neyse o inşallah üzmezler bizi bebişlerimizzzzzz

hadi gözün aydın 2 hafta kadar rahat ol en azından aklına kötü bişe getirme canım.inşallah sonuna kadar seninle devem edecek.

hadi gözün aydın 2 hafta kadar rahat ol en azından aklına kötü bişe getirme canım.inşallah sonuna kadar seninle devem edecek.

inşaallah pileo cum Allah ın izniyle nolur dua edin ben hepinize dua ediyorum inanın

inşaallah pileo cum Allah ın izniyle nolur dua edin ben hepinize dua ediyorum inanın

etmezmiyim güzelim.inanki dra gideceğiniz günlerde bende çok heyecanlanıyorum. ve dr dönüşü yazılarınızı okumadan önce bi geriliyorum allahım nolur güzel haber yazmış olsun diyorum.ve okumaya başlayana kadar kalbim duracak gibi oluyo.. öyle içten öyle derin hissediyorumki hepinizin acısnıda sevincinide..

aynen canım yaaa neyse kendini hazırlada ayın 20 sinde ennnn booooooooolundan dualarını bekliyorummmm haberin olsun

valla canım sorma ne güzel bırakmıştım sigarayı 9 ay önce kürtajdan sonra gene başladım,az içiyorum günde 3-4 tane aama yinede hiç içmesem daha iyi olurdu valla,inşallah en son ettiğin dua tutar canım ya tez zamanda,böyle bedduaya can kurbannben şimdilik sizin yerinize bolbol içimmde inşallah hasret kalırım böyle sebeblerden

kittycim relax canım rahat ol tamam mı (diyene bak)ama gerçekten nasip neyse o inşallah üzmezler bizi bebişlerimizzzzzz

ayy ayyy bak morali düzelmişde moral veriyoo,bak ne güzel iyi gördüm senii,inşallah bi solukdada sağlıkla tamamlicanbide 2 hafta rahatsınız demiştin dimi,iyi bari şaka bi yana keyiflendiğine sevindim canım,devamı gelsin güzel haberlerinnn

kızlar bide tatile gidicez sanırım haftaya acayip mutlu oldum kocam bugün söledii,acayip keyfe geldim.belki seneyee hamiş falan olursakkk(inşaallahhhhhhhhhhh)gidemeyiz falan,son son yapalım diye düşündük bakalım hayırlısı,belki gitceğimiz yer uğurlu gelir

merhaba arkadaşlar..

4 te 4 yaparız inşallah demiştik, 4 te 0 yaptık((

Ateşim ovulasyondan sonraki 15. gün düşmüştü, adet geliyor dedim ve geldi malesef(
benim yeni bat 2 temmuz... Hayırlısı neyse o olsun.

:) orasıda doğru mllet sevgili buluyo biz dost bulmuşuz az mı :) tamam canım bende eşime söyleyeyim sizinde mmüsait olduğunuz bigün görüşelim... özelden telimi veririm sana .... O zman gelince enerjini harcamana yardımcı olcam söz :)

inş güzel haberlerle gel... Bekliyoruz :) Kalbi atsın bide senin için cinsiyet tahminine başlayalım :)
koçişler diyecekki bizim hatunlar topyekun sıyırdı :) bizimde böyle muhabbetlerimiz çok oluyo :)
Bu arada göğüs kontrolü nedir canım ? ne işe yarar ? inş bu ay kaçırmazsın meleğinide yakalarsın :) diğer aya hiç gerek kalmaz inş ....
kıtty bak asel bunu söylüyosa kesin relax ol :) ama aselcim sende relax ol, hani yanlış anlama tabiki biz burada hepimizi motive etmek için varız da bebişini strese sokma annesi :) ilki kötü bir tecrübeydi ama ikincisi güzel olacak ;:) buna inanıyoruz hep beraber değil mi :)
ayy canım pardon bu arada gözün/gözümüz aydın :) meleğinin kesesi düzelmiş, inş darısı kalp atışlarına 2 li 3 lü test sonuçlarına olsun :)

hadi bee ( sende de mi pas inş ay sonuna dek en azından 1 tane güzel haber yakalrız ... hatta inş adet olmayı bekleyen kızların hiç biri adet olmazda bebekleriyle devam ederler yeni hayatlarına :) temmuzada kalan bizler :)

günaydın kızçeler,

sabah giremem demiştim ama üniversiteden arkadaşım 1 günlüğüne istanbula geldi sabah ezanıyla gittik aldık onu otogardan sonra güzel bir kahvaltı ettik, çok özlemişim nasıl hasret giderdim bana diyor kızım çok kilo almışşsın hamster gibi bişi olmuşsun (ön dişlerim büyük ) :)))
allahtan eşim bu konularda çok anlayışlı bir kucaklaşmamız vardı görseniz gözleriniz dolardı. arkadaşım her zamanki gibi erkekti, evliydi boşandı falan bir sürü kötü olay atlattı ama yinede çok güzel gördüm onu bana enerji oldu sabah sabah. biraz evvelde ayrıldık.

pileo canım valla bende regl zamanımda olmuştu böle sancı gibi, göğüslerimde birşeyim yok hala, belli olmaz o işler dr ısrarla aynı şeyi söylüyorlar gebelikler birbirine benzemez diye, inanırım eşim diyor akşamları ağzın kulaklarında kimle chat yapyon hayırdır diye aselkuzum gebelik kesesi düzeldi diyoru falan bana vahh yazık dermiş gibi bakıyor :)))

sinua bir bakmışsın tatilde nınınımmm süprizzzzzzzzzzz

candaş sen ne zaman gitcen tatile,

ceza kuzenin geldi mi

alin naber

destina spor nasıl gidiyor bacımm

polyanna hayırlısı olsun kuzum ya ne diyim sende taf gibi anladın demek.

canlarım bugünde işe geldim önce bir geçmişi okuyom sonra cevap yazıyom aselll hadi darısı kalp atışlarına benimkinin ilk kalp atışlarını kanamam gelmişti daha duymamıştık kalp atışlarını korku ile gittik doktora ozaman dinletti çokk kısa bir süre bebişe zararlıymış diye benim içimi rahatlatmak için dinletmiş adamcağız korkma demişti doktor,anlıcan dinletmiyorlar ama görürsün insallah pıt pıt diyee ekranda:)
az kaldıı tatile kızların çoğu çıkıyor dimi bildiğim kadarıyla aman insallah bu tatilde kafa sakinken mutlu haberlerle gelin sınua,candaşş.....bekliyozzz vallaa temmuzzz:)
hellocum ne güzel ya keske benimde arkadaşlarım gelsee bende ankarada yalnızım gurbetteyim ohh kahvaltı sohbet ne güzel eski dostlarla dimi,kilolara gelince olsun bebiş içerde ya sonra verirsin bak bende 61 oldum haraketsizlikten 16 gün boyunca yataktan sadece tuvalete kalktım bundan sonra insallah risk bitsinde düzenli yürüyüşler yapcam havalarda düzeldii baharrr valla ankara hattaa öğle arası yazzz

bu arada herkese selam ismini yazamadıklarımm kib...

GÜÜÜNNAAAAYYYYDIIIIN! Taze hamişler düşük stresini bi yana bırakıp bebişlerine odaklansınlar, hamiş adayları da eşlerine odaklansın Hadi bakalım temmuz bize kaç bebiş getirecek. Aaaa ama haziran sonu umutlarımız da var. Bu ay bereketliydi, darısı diğer aylara.
Bu arada hepimiz korktuk ya düşük falan yine olursa diye, bir gebelikte düşük olma ihtimali %25 ya, iki gebelikte ardarda olma ihtimali %5' kadar düşüyormuş. Biz tabi %95'e odaklanıcaz Forumlardan birinde bir arkadaş yazmıştı, doktorlar kalp atışı yok, kanama var, lekelenme var vs. deyince vücudumuz bebişi atmaya şartlanıyormuş. 4-5 düşükten sonra gittiği doktor kalp atışını alamayınca, "sen bu bebeği istiyorum, o sağlıklı bir bebek ve beninle kalacak de, kendini buna şartlandır" demiş de bebişine bişey olmamış. Kızlar psikolojide en temel gerçek ne biliyor musunuz? BEYİN HAYALLE GERÇEĞİ AYIRDEDEMEZ! Biz beynimizi inandırırsak her şeyin yolunda gideceğine, dualarımızı da eksik etmezsek -ki dua bence en etkili rahatlama yöntemlerinden biri- beynimiz de bütün vucudumuza olumlu sinyaller gönderecek,her şey bu kez yolunda olacak. Bana güvenin

Kıtty, canım arkadaşınla ne güzel hasret gidermişsin :) darısı diğer buluşmalarınıza.eşler anlayışlı olunca hayat ne kada klay değil mi :) kilolarıda bebeiş doğunca gönderir gerisin geri :) hiç merkalanma :)

Yamateke
, kısa bi aradan sonra hoşgeldin iş hayatına :) aman dikkat et sende kendine :)

senem;
sabah arkadaşımla kulağını çınlattım, dua ve istek konusunu konuşuyorduk çok isteyince ve dua edince mutlaka herşey iyiye gidiyor diyordu arkadaşım.Bende de örnekleri var ama ben genelde negatif enerjiliyimdir ve olmaz olmaz derim.sabah ki konuşmada bebek konusundada çok bi inançlı olmadığımı bununda sanki etkilediğini düşündüm.Sen geldin aklıma, senem evrene mesajını yaydı Allahın izniyle olacak dedi dediği ay hamile kaldı dedim... Aslında bunu derkende bende dua ediyorum çoğumuzda ediyoruz ve istiyoruz ama olmuyor dedim.Sonra kendimle yüzleşince gerçekten istemediğimi gerçekten dua etmediğimi farkettim.Yani ettim ama başıma getirdiğim istediğim güzel olaylar kadar içten değildi.Yani dediğin gibi benim hayal aşamasındaydı sanki gerçek olmayacak gibi.Gerçekten çok önemli dua ve içten dileme.Aklıma sadece bir kitap ismi geldi İstemenin esrarı.... Neyse kendimi odaklayabilirsem bu ay çok isteyeyimde olmasına yardımcı olsun Allahım :)))

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canım demek daha zamanı değil bekleyecez napalım. bi dahaki kırmızıyı 9 ay görmemen dileğiyle:))

ohhhhh dönüşte hamiş haberlerini alırız artık ay bende istiyorum tatile gitmeyi hemde çok hazır işten ayrılmışım yılın yorgunluğunu atayım bari dimi ama. bakalım temmuzda düşünüyoz bizde

doğru dedin canım herşeyde bi hayır vardır,aylar bitmedi çalışmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…