Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla iyi geliyo kafan dağılıyo uzaklaşıyosun herşeyden,harbiden tatilin sonlarına denk geliyo benim istenmeyenler,açıkcası umudum yok bu ay ama kürtajdan sonraki 2. adetim olcak teşrif ederlerse bakalımm

zaten döner dönmez haber vericem kızlar hepinizeee

sinua; sen ne zaman tatile çıkıyosun?

kıtty; canım bende 13-26 haziran arası izinliyim...

pileo; anladım şekercim :) elle kontrol hee .) bende bel ağrısıyla anlarım sanıyodum ama yanılıyomuşum.ama dediğin gibi bu konuda taf 1 numara :)

candaş'cım allah nasip ederse 13-20 arası tatildeyiz bakalım,ayın 17 doğum günüm,19'da adet günüm yani çok renkli bi tatil bekliyo beni anlayacağın

candaş'cım allah nasip ederse 13-20 arası tatildeyiz bakalım,ayın 17 doğum günüm,19'da adet günüm yani çok renkli bi tatil bekliyo beni anlayacağın

woooouuuww :) süper :) inş süper haberlerlede dönersin doğumgünü hediyen gelirde inş 9 ayda terketmmez seni :) ne tarafa gidiyosunuz ? bodruma gidiyo olsanız keşke senlede tanışırdık :)

temizlik temizlik temizlik...

başladı bizim temizlik offff bana kolay gelsin kızımla temizlik yapmak biraz zor oluyor ama napalım kocamı gönderince yatmıyorum akşamda gözümden uyku akıyor ama çalışmalarımız var uyumuyorum

senemciğim , bulguların çok doğru hoşuma gitti bende bçyle düşünüyorum.kürtaj hamileliğimde belki ilginç gelicek ama hamile olduğumu duyunca kalp atışlarını duyacakmıyım aceba diye bişey geçmişti aklımdan normalde hiç böyle bişey düşünmezdim ama nitekimde kalp atışı olmadığı için sonlandırıldı( şimdide hep diyorumki allah nasip ederse ikinci bebğimi hiç bişey olmayacak inşallah hepimiz için öyle olsun olumsuzu çaiırmayın arkadaşlar yanınıza....

aselciğim, çok sevindim iyi olmana bu tempoda devam et moralinide yüksek tut artık allaha şükür herşey yolunda...

hellocuğum, yürüyüşe devam.. bu günlerde yürüyüş,temizlik,çalıima derken yakında pestilim çıkar heralde:))

yamatake, canım ne güzel işe başlaman kafan dağılır azcıkda olsa ama yinede dikkat et kendine..

bu arada pren nerelerdesin?

sinau ve candaş tatil bebekleri yapında seneye tatile gidemeyin emii:)) şimdiden iyi tatiller ve iyi çalışmalar:))

ceza,taf,passiflora,polyanna,bende çalışmalara devam:)) bakalım bu ay güzel haberler kimlerden gelecek umarım hepimizden gelsinde bebklerden konuşmaya devam edelim...

sağol canım ahhhh inşallahhh,bu ay pek umutlu değilim ama bakalımm

woooouuuww :) süper :) inş süper haberlerlede dönersin doğumgünü hediyen gelirde inş 9 ayda terketmmez seni :) ne tarafa gidiyosunuz ? bodruma gidiyo olsanız keşke senlede tanışırdık :)

inşallahhh canım ya,valla güzelim bizimde bodrum olcak heralde bugün belli olcak,akaşamüstü ets'ye gidip konuşcaz sanırsam ,güzel olurdu valla sen nezaman gidiyon pekii?

oohhhh tatil planları...
düşüncesi bile insanın içini kıpır kıpır yapıyor...
inşallah tatil dönüşü 3 kişi olarak dönersiniz

temizlik temizlik temizlik...

sinau ve candaş tatil bebekleri yapında seneye tatile gidemeyin emii:)) şimdiden iyi tatiller ve iyi çalışmalar:))
canım ne güzel bi dua bu böyle inş ve de amin :)
Bitirdiniz mi temizliği ? bittiyse bi keyif yapın kızınla :)
inşallahhh canım ya,valla güzelim bizimde bodrum olcak heralde bugün belli olcak,akaşamüstü ets'ye gidip konuşcaz sanırsam ,güzel olurdu valla sen nezaman gidiyon pekii?
hımmm, bodrum olursa görüşmek isterim bende... Bizde 14-19 arası bodrumdayız.1 haftada evimizde kalcaz...
oohhhh tatil planları...
düşüncesi bile insanın içini kıpır kıpır yapıyor...
inşallah tatil dönüşü 3 kişi olarak dönersiniz

amiiinnn :) darısı en yakında başınıza... Gidemezsenizde tek sebebi hamişlik olsun :)

benim bu yıl tatil planı düğünler sebebiyle yok..
temmuz ayında önce kayseri sonra çanakkale....
ve temmuz sonunda ver elini transfer yolları

olsun :) düğn sonrası göbişinde dolsun inş :) Allah rast getirsinde önemli olan bu :)
tatilide bebekle yaparsınız azcık büyüyünce :)

kıtttyyy :) naptın canım ? güzel haberler var değil mi ?

Son düzenleme:
inşallah candaş'cım neden olmasın tabi gidersek görüşmek isterim bende.kocamı aradım hayatım napıyoruz tatil meselesini dedim,işim başımdan aşkın şimdi tatili düşünemicem,sonra konuşuruz dedii küstüm yaaa,uyuz etti beniiiikonuyu başıma saran o soruncada ben suçlu oldum,vay arkadaş bende çalıştım ama hem eve yetişiyodum hem işe yetişiyodum hem kocama yetişiyodum hiçdee bölee davranmıyodummmm,bizimki can değilmiydi o zaman ya

olsun hem bizim bile son anda karar verildi planda yokdu yani,aslında bende gitmeyelim dedim masraf olmasın dedim ama eşim tutturduda gidelim.olsun bak hem sende gezmiş olcaksınn bakk,inşallah sonrasında dönüşün muhteşem olacakk

:) canım benim boşver kızma :) erkekler bize ayak uyduramazlar buda kadınlığımızın en güzel özelliklerinden biri.Her bişeye yetişriz çok şükür :) işni bitirince tatille ilgilenir sen hiç meraklanma :)

selamlar bacılar,

geldim dr'dan

tatil dönüşü hepiniz umarım bebeklerinizle dönersiniz,

pasifflora kim evleniyor

senem haklı.

vee dr geldim şükürler olsun bebeği ve kesesini gördük, dr herşey yolunda ama kese çok az küçük dedi, kalp atışı bence var gibi dedi vajinal bakalım görelim dedi ben istemedim. şimdilik yolunda gibi herşey, dua eden arkadaşlarım için çok teşekkür ederim allah razı olsun daha iyi daha güzelleri sizlere nasip olsun. dr bu cmt gel dedi yok dedim haftaya cmt gel dedi o zaman bakacağızz dedi. 18 haziran yani, ayrıca ne bebeğin boyunu ne keseyi nede kaç haftalık hamile olduğumu sormadım çıktıyıda eşime verdim yoksa haldur huldur araştırmaya girişim diye.
rahat ve olumlu olmak için çok zorluyorum kendimi ve hep kendime şunları söylüyorum.
allah nasip ettiyse ve sağlıklı bir bebekse elbet sonumuz güzel olacaktır. tüm güzellikler bizimle olsun...
dr

hepinize gerçekten çok teşekkür ederim, kahrımı çekiyorsunuz sağolun.

kıttyy :) işte bu :) hadi geçmiş olsun vede gözün aydın :) 18 haziranda kocaman olacak seninde oğluşun :) (bence)

valla bravo hee,soğukkanlı olmak lazımm,ne güzel seninkide iyi gidiyo,maaşallah

kıttyy :) işte bu :) hadi geçmiş olsun vede gözün aydın :) 18 haziranda kocaman olacak seninde oğluşun :) (bence)

canım çok sağol allah razı olsun, inşallah hep beraber, eşimde bu sefer erkek diyor, bakalım çoook uzak bir hayal gibi hala benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…