ohhhhh dönüşte hamiş haberlerini alırız artıkay bende istiyorum tatile gitmeyi hemde çok hazır işten ayrılmışım yılın yorgunluğunu atayım bari dimi ama. bakalım temmuzda düşünüyoz bizde
günaydın kızçeler,
sabah giremem demiştim ama üniversiteden arkadaşım 1 günlüğüne istanbula geldi sabah ezanıyla gittik aldık onu otogardan sonra güzel bir kahvaltı ettik, çok özlemişim nasıl hasret giderdim bana diyor kızım çok kilo almışşsın hamster gibi bişi olmuşsun (ön dişlerim büyük ) :)))
allahtan eşim bu konularda çok anlayışlı bir kucaklaşmamız vardı görseniz gözleriniz dolardı. arkadaşım her zamanki gibi erkekti, evliydi boşandı falan bir sürü kötü olay atlattı ama yinede çok güzel gördüm onu bana enerji oldu sabah sabah. biraz evvelde ayrıldık.
pileo canım valla bende regl zamanımda olmuştu böle sancı gibi, göğüslerimde birşeyim yok hala, belli olmaz o işler dr ısrarla aynı şeyi söylüyorlar gebelikler birbirine benzemez diye, inanırım eşim diyor akşamları ağzın kulaklarında kimle chat yapyon hayırdır diye aselkuzum gebelik kesesi düzeldi diyoru falan bana vahh yazık dermiş gibi bakıyor :)))
sinua bir bakmışsın tatilde nınınımmm süprizzzzzzzzzzz
candaş sen ne zaman gitcen tatile,
ceza kuzenin geldi mi
alin naber
destina spor nasıl gidiyor bacımm
polyanna hayırlısı olsun kuzum ya ne diyim sende taf gibi anladın demek.
sinua; sen ne zaman tatile çıkıyosun?
kıtty; canım bende 13-26 haziran arası izinliyim...
pileo; anladım şekercim :) elle kontrol hee .) bende bel ağrısıyla anlarım sanıyodum ama yanılıyomuşum.ama dediğin gibi bu konuda taf 1 numara :)
candaş'cım allah nasip ederse 13-20 arası tatildeyiz bakalım,ayın 17 doğum günüm,19'da adet günüm yani çok renkli bi tatil bekliyo beni anlayacağın
temizlik temizlik temizlik...
başladı bizim temizlik offff bana kolay gelsin kızımla temizlik yapmak biraz zor oluyor ama napalım kocamı gönderince yatmıyorum akşamda gözümden uyku akıyor ama çalışmalarımız var uyumuyorum
senemciğim , bulguların çok doğru hoşuma gitti bende bçyle düşünüyorum.kürtaj hamileliğimde belki ilginç gelicek ama hamile olduğumu duyunca kalp atışlarını duyacakmıyım aceba diye bişey geçmişti aklımdan normalde hiç böyle bişey düşünmezdim ama nitekimde kalp atışı olmadığı için sonlandırıldı( şimdide hep diyorumki allah nasip ederse ikinci bebğimi hiç bişey olmayacak inşallah hepimiz için öyle olsun olumsuzu çaiırmayın arkadaşlar yanınıza....
aselciğim, çok sevindim iyi olmana bu tempoda devam et moralinide yüksek tut artık allaha şükür herşey yolunda...
hellocuğum, yürüyüşe devam.. bu günlerde yürüyüş,temizlik,çalıima derken yakında pestilim çıkar heralde:))
yamatake, canım ne güzel işe başlaman kafan dağılır azcıkda olsa ama yinede dikkat et kendine..
bu arada pren nerelerdesin?
sinau ve candaş tatil bebekleri yapında seneye tatile gidemeyin emii:)) şimdiden iyi tatiller ve iyi çalışmalar:))
ceza,taf,passiflora,polyanna,bende çalışmalara devam:)) bakalım bu ay güzel haberler kimlerden gelecek umarım hepimizden gelsinde bebklerden konuşmaya devam edelim...
woooouuuww :) süper :) inş süper haberlerlede dönersin doğumgünü hediyen gelirde inş 9 ayda terketmmez seni :) ne tarafa gidiyosunuz ? bodruma gidiyo olsanız keşke senlede tanışırdık :)
oohhhh tatil planları...
düşüncesi bile insanın içini kıpır kıpır yapıyor...
inşallah tatil dönüşü 3 kişi olarak dönersiniz
canım ne güzel bi dua bu böyle inş ve de amin :)temizlik temizlik temizlik...
sinau ve candaş tatil bebekleri yapında seneye tatile gidemeyin emii:)) şimdiden iyi tatiller ve iyi çalışmalar:))
hımmm, bodrum olursa görüşmek isterim bende... Bizde 14-19 arası bodrumdayız.1 haftada evimizde kalcaz...inşallahhh canım ya,valla güzelim bizimde bodrum olcak heralde bugün belli olcak,akaşamüstü ets'ye gidip konuşcaz sanırsam ,güzel olurdu valla sen nezaman gidiyon pekii?
oohhhh tatil planları...
düşüncesi bile insanın içini kıpır kıpır yapıyor...
inşallah tatil dönüşü 3 kişi olarak dönersiniz
canım ne güzel bi dua bu böyle inş ve de amin :)
Bitirdiniz mi temizliği ? bittiyse bi keyif yapın kızınla :)
hımmm, bodrum olursa görüşmek isterim bende... Bizde 14-19 arası bodrumdayız.1 haftada evimizde kalcaz...
amiiinnn :) darısı en yakında başınıza... Gidemezsenizde tek sebebi hamişlik olsun :)
benim bu yıl tatil planı düğünler sebebiyle yok..
temmuz ayında önce kayseri sonra çanakkale....
ve temmuz sonunda ver elini transfer yolları
benim bu yıl tatil planı düğünler sebebiyle yok..
temmuz ayında önce kayseri sonra çanakkale....
ve temmuz sonunda ver elini transfer yolları
inşallah candaş'cım neden olmasın tabi gidersek görüşmek isterim bende.kocamı aradım hayatım napıyoruz tatil meselesini dedim,işim başımdan aşkın şimdi tatili düşünemicem,sonra konuşuruz dediiküstüm yaaa,uyuz etti beniiii konuyu başıma saran o soruncada ben suçlu oldum,vay arkadaş bende çalıştım ama hem eve yetişiyodum hem işe yetişiyodum hem kocama yetişiyodum hiçdee bölee davranmıyodummmm,bizimki can değilmiydi o zaman ya
selamlar bacılar,
geldim dr'dan
tatil dönüşü hepiniz umarım bebeklerinizle dönersiniz,
pasifflora kim evleniyor
senem haklı.
vee dr geldim şükürler olsun bebeği ve kesesini gördük, dr herşey yolunda ama kese çok az küçük dedi, kalp atışı bence var gibi dedi vajinal bakalım görelim dedi ben istemedim. şimdilik yolunda gibi herşey, dua eden arkadaşlarım için çok teşekkür ederim allah razı olsun daha iyi daha güzelleri sizlere nasip olsun. dr bu cmt gel dedi yok dedim haftaya cmt gel dedi o zaman bakacağızz dedi. 18 haziran yani, ayrıca ne bebeğin boyunu ne keseyi nede kaç haftalık hamile olduğumu sormadım çıktıyıda eşime verdim yoksa haldur huldur araştırmaya girişim diye.
rahat ve olumlu olmak için çok zorluyorum kendimi ve hep kendime şunları söylüyorum.
allah nasip ettiyse ve sağlıklı bir bebekse elbet sonumuz güzel olacaktır. tüm güzellikler bizimle olsun...
dr
hepinize gerçekten çok teşekkür ederim, kahrımı çekiyorsunuz sağolun.
kıttyy :) işte bu :) hadi geçmiş olsun vede gözün aydın :) 18 haziranda kocaman olacak seninde oğluşun :) (bence)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?