Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olsun :) düğn sonrası göbişinde dolsun inş :) Allah rast getirsinde önemli olan bu :)
tatilide bebekle yaparsınız azcık büyüyünce :)

kıtttyyy :) naptın canım ? güzel haberler var değil mi ?

canım amin inşallah..
herşey çok güzel olacak..
gelecek günler güzel şeyler getirecek buna inanıyorum..
bebeğim olsunda ben evde onunla vakit geçirmeeyede razıyım ...

canım çok sağol allah razı olsun, inşallah hep beraber, eşimde bu sefer erkek diyor, bakalım çoook uzak bir hayal gibi hala benim için.

inş güzel olcacak canım öyle deme, çok uzak geliyo bizlere biliyorum ama hepsi olacak.9 aydan sonra sağlıcakla kucağında olacak inş ve seneye bu zmanlarda şikayet edeceksin :)

evet suskun gidiyorıum..dönüşüm muhteşem olacak....

canım amin inşallah..
herşey çok güzel olacak..
gelecek günler güzel şeyler getirecek buna inanıyorum..
bebeğim olsunda ben evde onunla vakit geçirmeeyede razıyım ...

inş canım olsunlarda bi herşeyi yaparız allahın izniyle...
hayat onlara endeksli ama onlarda pek bi nazlılar :)

canım gözün aydın..
herşey gün geçtikçe daha da güzel olacak...
benim erkek kardeşim evleniyor..
ablamın oğluda sünnet oluyor....

canımmm çoook sevindim ya darısı başıma inşallah gözümüz aydın...kaç haftalıksın şimdi sen??*

Ohhh Kitycim ya, güzel haberler bunlar. Zaten bu devrede kalp atışı daha ziyade seyirme gibi oluyor. Benim doktorum 6 haftalıkken bile sadece baktı, dinletmeye yeltenmedi bile. 13. haftada duyduk güm güm atıyodu valla Darısı başına olsun inşallah. Biliyo musun, ben de sana oğlan yakıştırıyorum. İnşallah sağlığıyla gelecek bu kez aramıza Nar Tanesinin pat diye gelen "Mısır Tanesi" arkadaşı

inşallah canım çok sağolasın,,, hadi bakalım hiçç farketmez sağlıklı gelsinlerde, yerim ama ben nar tanesini

kızlar benim akıntım çok fazla yaböyle sarı gibi hamişler kitty senem oluyo demi böyle bu dönemlerdeee????

kızlar benim akıntım çok fazla yaböyle sarı gibi hamişler kitty senem oluyo demi böyle bu dönemlerdeee????
Oluyo kuşum oluyo. Koku ve kaşıntı yoksa sorun yok. Varsa da enfeksiyon falan olabilir, o da tedavisi mümkün bişey. Telaş yapma boşuna.

Oluyo kuşum oluyo. Koku ve kaşıntı yoksa sorun yok. Varsa da enfeksiyon falan olabilir, o da tedavisi mümkün bişey. Telaş yapma boşuna.

yok senemim kaşıntı koku falan yok ama böyle koyu sarı bayağı arttı bide ya çok korkuyorummmm duyarım demi senemcim bebeğimin kalp atışlarını:18::18::18::18:

hello kıtty gelmişsin çok sevindim haberlere...ben çıkıyorum yemeğe misafirlerim gelecek
öpüldünüz şekerler...

yok senemim kaşıntı koku falan yok ama böyle koyu sarı bayağı arttı bide ya çok korkuyorummmm duyarım demi senemcim bebeğimin kalp atışlarını:18::18::18::18:

Duyucaz Tatlım duyucaz. Teyzeleri taaaaa buradan duyacaklar gümbür gümbür! Dualarımız seninle ve miniğinle.

inşl hepimiz mutlu haberleri veririz bir gün.bende 1 yıllık evliyim vehamile kalamıyorum boş gebeliğim ooldu okadar.nasip artık.

canım gözün aydın..
herşey gün geçtikçe daha da güzel olacak...
benim erkek kardeşim evleniyor..
ablamın oğluda sünnet oluyor....

canım allah mesut etsin, sünnet içinde ne denir bilemedim, geçmiş olsun hayırlı olsun denilir galiba dimi :)) amin inşallah saol canım

cici olur diye düşünüyorum bende de oluyor enfeksiyon olayına dikkat etmek gerekiyormuş haberin ola tatlım, birde bize ilişki yasak

hello kıtty gelmişsin çok sevindim haberlere...ben çıkıyorum yemeğe misafirlerim gelecek
öpüldünüz şekerler...

sağol canımm, afiyet şeker olsun.

hello kityyy canım hadi gözün aydın. hep böyle güzel haberler alalım öpüyorum ikinizide

hello kity, mutluyum huzurluyum ne güzel ne güzel çok sevindim canım yaa hadi devamıda gelicek hayırlısıyla seninde olucak benim kızım gibi bir yaramazın:))

asel, hello kityninde dediği gibi enfeksiyona dikkat canım benim hamileliğimdede vardı aynı seninki gibi akıntı doktor enfeksiyo demişti bol su içersen sıkıntı yok dedi. suya başla bence...

candaşım, temizlik bitermi:))) biz kışın odaları değiştiriyoruz yazın tekrar salona geçiyoruz eşim geldi bu değişikliği yaptık ben bittim bu arada bide cam sildim yürüyüşe gittim destinamı parka götürdüm... şimdi çay aldım nasılda güzel geldi biliyormusun offf...oturdum pc başına... buyrun dicem çay içelim ama arkadaşların hepsi kimbilir kaçıncı uykusundalar:))

neyse temizlikle uğraşmak iyi gelicek regl günüm çabuk gelir hesaplamaktan gına geliyor her seferinde şimdi her güne bir iş koydummu tamamdır:))

gidip yatıyım yarın arkadaş kahvaltıya davet etti erken kalkmam lazım..iyi geceler öptüm hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…