- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #2.481
valla bravo hee,soğukkanlı olmak lazımm,ne güzel seninkide iyi gidiyo,maaşallah
olsun :) düğn sonrası göbişinde dolsun inş :) Allah rast getirsinde önemli olan bu :)
tatilide bebekle yaparsınız azcık büyüyünce :)
kıtttyyy :) naptın canım ? güzel haberler var değil mi ?
canım çok sağol allah razı olsun, inşallah hep beraber, eşimde bu sefer erkek diyor, bakalım çoook uzak bir hayal gibi hala benim için.
olsun hem bizim bile son anda karar verildi planda yokdu yani,aslında bende gitmeyelim dedim masraf olmasın dedim ama eşim tutturduda gidelim.olsun bak hem sende gezmiş olcaksınn bakk,inşallah sonrasında dönüşün muhteşem olacakk
canım amin inşallah..
herşey çok güzel olacak..
gelecek günler güzel şeyler getirecek buna inanıyorum..
bebeğim olsunda ben evde onunla vakit geçirmeeyede razıyım ...
selamlar bacılar,
geldim dr'dan
tatil dönüşü hepiniz umarım bebeklerinizle dönersiniz,
pasifflora kim evleniyor
senem haklı.
vee dr geldim şükürler olsun bebeği ve kesesini gördük, dr herşey yolunda ama kese çok az küçük dedi, kalp atışı bence var gibi dedi vajinal bakalım görelim dedi ben istemedim. şimdilik yolunda gibi herşey, dua eden arkadaşlarım için çok teşekkür ederim allah razı olsun daha iyi daha güzelleri sizlere nasip olsun. dr bu cmt gel dedi yok dedim haftaya cmt gel dedi o zaman bakacağızz dedi. 18 haziran yani, ayrıca ne bebeğin boyunu ne keseyi nede kaç haftalık hamile olduğumu sormadım çıktıyıda eşime verdim yoksa haldur huldur araştırmaya girişim diye.
rahat ve olumlu olmak için çok zorluyorum kendimi ve hep kendime şunları söylüyorum.
allah nasip ettiyse ve sağlıklı bir bebekse elbet sonumuz güzel olacaktır. tüm güzellikler bizimle olsun...
dr
hepinize gerçekten çok teşekkür ederim, kahrımı çekiyorsunuz sağolun.
selamlar bacılar,
geldim dr'dan
tatil dönüşü hepiniz umarım bebeklerinizle dönersiniz,
pasifflora kim evleniyor
senem haklı.
vee dr geldim şükürler olsun bebeği ve kesesini gördük, dr herşey yolunda ama kese çok az küçük dedi, kalp atışı bence var gibi dedi vajinal bakalım görelim dedi ben istemedim. şimdilik yolunda gibi herşey, dua eden arkadaşlarım için çok teşekkür ederim allah razı olsun daha iyi daha güzelleri sizlere nasip olsun. dr bu cmt gel dedi yok dedim haftaya cmt gel dedi o zaman bakacağızz dedi. 18 haziran yani, ayrıca ne bebeğin boyunu ne keseyi nede kaç haftalık hamile olduğumu sormadım çıktıyıda eşime verdim yoksa haldur huldur araştırmaya girişim diye.
rahat ve olumlu olmak için çok zorluyorum kendimi ve hep kendime şunları söylüyorum.
allah nasip ettiyse ve sağlıklı bir bebekse elbet sonumuz güzel olacaktır. tüm güzellikler bizimle olsun...
dr
hepinize gerçekten çok teşekkür ederim, kahrımı çekiyorsunuz sağolun.
canımmm çoook sevindim ya darısı başıma inşallah gözümüz aydın...kaç haftalıksın şimdi sen??*
Ohhh Kitycim ya, güzel haberler bunlar. Zaten bu devrede kalp atışı daha ziyade seyirme gibi oluyor. Benim doktorum 6 haftalıkken bile sadece baktı, dinletmeye yeltenmedi bile. 13. haftada duyduk güm güm atıyodu vallaDarısı başına olsun inşallah. Biliyo musun, ben de sana oğlan yakıştırıyorum. İnşallah sağlığıyla gelecek bu kez aramıza Nar Tanesinin pat diye gelen "Mısır Tanesi" arkadaşı
Oluyo kuşum oluyo. Koku ve kaşıntı yoksa sorun yok. Varsa da enfeksiyon falan olabilir, o da tedavisi mümkün bişey. Telaş yapma boşuna.kızlar benim akıntım çok fazla yaböyle sarı gibi hamişler kitty senem oluyo demi böyle bu dönemlerdeee????
Oluyo kuşum oluyo. Koku ve kaşıntı yoksa sorun yok. Varsa da enfeksiyon falan olabilir, o da tedavisi mümkün bişey. Telaş yapma boşuna.
yok senemim kaşıntı koku falan yok ama böyle koyu sarı bayağı arttı bide ya çok korkuyorummmm duyarım demi senemcim bebeğimin kalp atışlarını:18::18::18::18:
canım gözün aydın..
herşey gün geçtikçe daha da güzel olacak...
benim erkek kardeşim evleniyor..
ablamın oğluda sünnet oluyor....
kızlar benim akıntım çok fazla yaböyle sarı gibi hamişler kitty senem oluyo demi böyle bu dönemlerdeee????
hello kıtty gelmişsin çok sevindim haberlere...ben çıkıyorum yemeğe misafirlerim gelecek
öpüldünüz şekerler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?