- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #2.501
inşl hepimiz mutlu haberleri veririz bir gün.bende 1 yıllık evliyim ve hamile kalamıyorum boş gebeliğim ooldu o kadar.nasip artık.
canım çk sağolasın inşallah güzelim sizlerinde ben hamileliğine sevinip bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda ohhhhhhhhhhhh şükür diyeceğiz gelecek o güzel günler inşallah canım.
o arkadaş kadar rahat olmamam çünkü ne olursa olsun bir sorumluluk var, o kadarı da pes oo daha neler neler duyacağız.
hello kity, mutluyum huzurluyum ne güzel ne güzel çok sevindim canım yaa hadi devamıda gelicek hayırlısıyla seninde olucak benim kızım gibi bir yaramazın:))
canım inşallah sağlıkla hayırla gelsin. ayyy temizlik benimde yapmam lazımmmmmmm ama hiç halim yok.
ben çok su içiyorum gazım var öyle olunca hiçbir giysime sığamıyorum.
selamlar bacılar,
vee dr geldim şükürler olsun bebeği ve kesesini gördük, dr herşey yolunda ama kese çok az küçük dedi, kalp atışı bence var gibi dedi vajinal bakalım görelim dedi ben istemedim. şimdilik yolunda gibi herşey, dua eden arkadaşlarım için çok teşekkür ederim allah razı olsun daha iyi daha güzelleri sizlere nasip olsun. dr bu cmt gel dedi yok dedim haftaya cmt gel dedi o zaman bakacağızz dedi. 18 haziran yani, ayrıca ne bebeğin boyunu ne keseyi nede kaç haftalık hamile olduğumu sormadım çıktıyıda eşime verdim yoksa haldur huldur araştırmaya girişim diye.
rahat ve olumlu olmak için çok zorluyorum kendimi ve hep kendime şunları söylüyorum.
allah nasip ettiyse ve sağlıklı bir bebekse elbet sonumuz güzel olacaktır. tüm güzellikler bizimle olsun...
dr
hepinize gerçekten çok teşekkür ederim, kahrımı çekiyorsunuz sağolun.
kızlar günaydınn ,
hellocum insallah canım kalp atışlarınıda duyarsın tabi aselcim sende insallah sabredin biraz gelicek o günlerr
sağol canımmmm,,
nazlı olduğuna göre kız diyormmm.
günaydın arkadaşlar nasılsınız dün dr gittim kese göründü ama bebek daha görünmedi erken dedi dr akşam pempemsi bir kanamam oldu az önce dr aradım progestan 100 lük verdi muayeneden kaynaklı olabilir dedi kanamanın dün bide coraspirin verdi kanı sulandırmak için benim sizlere sorum olucak sizler tecrübelisiniz progestonu neden verdi sizce?[/QUOTE
canım progestronu benim bildiğim kadarıyla düşük riskine karşı veriyo ama şöle bende hiçkanama olmamıştı ilkinde lekelenme dahil yoktu yinede verdi tedbir olsun gibisnden. peki ben şimdi sorcam sana kanını neden sulandırma gereği hişssetti sende pıhtılaşma varmıydı ki ya da neye göre verdi
selamlar pren, bende kullanıyorum progestan sabah akşam bebeğin rahime yerleşmesini ve tutunmasını sağlar diye düşündüm ben sormadım dr. a coraspin de kanı sulandırmak için onu kullanmıyorum ben, bol bol yat dinlen eğer imkan varsa.
Yok Canım ilaçlardan değil. Başlar bulantılar artık. Benim 5. haftada sinyalleri başlamıştı. 7.-8. haftalarda zirve yaptı. Bence senin cimcime bir kızın olacak. Topiğe kız lazım di mikızlar günaydınn ,
hellocum insallah canım kalp atışlarınıda duyarsın tabi aselcim sende insallah sabredin biraz gelicek o günlerr
candaşım hadi az kaldıı tatile valla senemle buluşursanız benim yerimede öp minik kusu tamammı?
bu arada benim ki için bir yorum yapan yok içinize doğmuyormu kızmı erkekmi??
senemcim sana bir sorum olcak daha bebişler çok küçük sanada olurmuydu acaba içerdemi yaşıyormu nasıl diye ben şimdi midem bulanıyor ama ilaçlardan diyorum bir tedirgin oluyorum hani daha çookk küçük bişey hissetmiyorsun ya ondannn???
temizlikk hiç bitmez ama ben hiççç bişeyy yapamıyorum , sağolsun annemler geliyor pazar günü seçimleri bekliyorlardı artık 3 ay yanımda olurr ohhh bennn bir rahatlarımki sormayınn yatamı bile toplamammm:)
Canım en ufak bir kanama veya lekelenmede veriyorlar progestanı. Her ihtimale karşı. Ondan vermiştir. Çok sevindim kesenin göründüğüne. İnşallah bebişimizi de görürüz en yakın zamanda.günaydın arkadaşlar nasılsınız dün dr gittim kese göründü ama bebek daha görünmedi erken dedi dr akşam pempemsi bir kanamam oldu az önce dr aradım progestan 100 lük verdi muayeneden kaynaklı olabilir dedi kanamanın dün bide coraspirin verdi kanı sulandırmak için benim sizlere sorum olucak sizler tecrübelisiniz progestonu neden verdi sizce?
Kendi adıma iyiyim ben Canım. Güzel haberler var topikte, bir de çok merak edip görmek istediğim bir arkadaşım geliyor takında Bodrum'a, daha ne olsunTünaydınlar a.s.
Destinacım geçmiş olsun :) valla temizlikten kurtulunca saat kaç olursa olsun çayda nasıl güzel gider :)
Nuray; canım bende şaşırdım arkadaşına, tamam verecekse verir allah ama bencede bu umursuzluğa girer :)
Yamateke; canım tabi ki öperim minik kuşu :) inş gelincede senle görüşürüz... Hakikaten sana tahmin yapmadık dur yapıyorum :) bence senle aselin birde prenin kızı olacak inş :) gerçi ben senem içinde başlarda kız demiştim sonra döndüm :) şimdi kaç haftalık oldunuz? cinsiyetede az kaldı inş :)
kıtty, taf, senem, polyana, lady, sinua, pileo ve tüm arkadaşlarım nasılsınız ?
Göknur85 ; canım geçmiş olsun inş yeni meleğine en yakın zamanda kavuşursun.Önemli olan hamile kalabilmendi sonrası kişeye göre değişiyo yani yeni hamilelik.kimisi yılını buluyomuş kimisi ilk aydan.ben yarımyılı doldrdum bakalım ne zmana kısmet ....
günaydın arkadaşlar nasılsınız dün dr gittim kese göründü ama bebek daha görünmedi erken dedi dr akşam pempemsi bir kanamam oldu az önce dr aradım progestan 100 lük verdi muayeneden kaynaklı olabilir dedi kanamanın dün bide coraspirin verdi kanı sulandırmak için benim sizlere sorum olucak sizler tecrübelisiniz progestonu neden verdi sizce?[/QUOTE
canım progestronu benim bildiğim kadarıyla düşük riskine karşı veriyo ama şöle bende hiçkanama olmamıştı ilkinde lekelenme dahil yoktu yinede verdi tedbir olsun gibisnden. peki ben şimdi sorcam sana kanını neden sulandırma gereği hişssetti sende pıhtılaşma varmıydı ki ya da neye göre verdi
önceki gebeliğimde bebegin kalbi durdugu için verdi heralde ben öyle biliyorum canım
selamlar pren, bende kullanıyorum progestan sabah akşam bebeğin rahime yerleşmesini ve tutunmasını sağlar diye düşündüm ben sormadım dr. a coraspin de kanı sulandırmak için onu kullanmıyorum ben, bol bol yat dinlen eğer imkan varsa.
coraspirini sulandırmak için vericegini kürtajdan sonra söylemişti zaten progestanıda yeni verdi senın söyledigin dogru bence yoksa başka ne olabilirki kitycim 10 gun rapor verdi dr zaten evde yatıyorum ınanki hepimizinde güzl bir şekilde gider inşallah
Yok Canım ilaçlardan değil. Başlar bulantılar artık. Benim 5. haftada sinyalleri başlamıştı. 7.-8. haftalarda zirve yaptı. Bence senin cimcime bir kızın olacak. Topiğe kız lazım di mi
Canım en ufak bir kanama veya lekelenmede veriyorlar progestanı. Her ihtimale karşı. Ondan vermiştir. Çok sevindim kesenin göründüğüne. İnşallah bebişimizi de görürüz en yakın zamanda.
Kendi adıma iyiyim ben Canım. Güzel haberler var topikte, bir de çok merak edip görmek istediğim bir arkadaşım geliyor takında Bodrum'a, daha ne olsunSen nasılsın?
coraspirini sulandırmak için vericegini kürtajdan sonra söylemişti zaten progestanıda yeni verdi senın söyledigin dogru bence yoksa başka ne olabilirki kitycim 10 gun rapor verdi dr zaten evde yatıyorum ınanki hepimizinde güzl bir şekilde gider inşallah
prencim geçmiş olsuun bende senle aynı durumdaydım 17 gün yattım inanki yatmak tek çare ama hiç bişey yapma evde annenler yanındaysa sana bakmaya gelsin birileri sadece tuvalete kalk bende progestan 200lük günde 3 tane corasprin vede kan sulandırıcı iğne oluyorum her günbenimde kan pıhtılaşması sorunum varmı yokmu bilmiyorum ama tedbir diye verdi doktor kanamalarım çok şükür 1 haftadır gelmedi allahım insallahhh br dahada gelmezzz sanadaa çokk geçmiş olsunn dert etmee çokta düşünme dinlenmene bakk bizimkiler sanırsam bu kadar nazlı yaaa candaşın dediği gb kız olcaklar heraldeeee
kızlar hamişlerimiz umarım iyidir...
çalışanlarada Allah kolaylık versinn..
benim ovulasyon testleri geldi yeni bir ay yeni ümitler, ama kaç gündür adet olamıyorum çatlıcam neden böyle oldu bilmiyorum...
günün geçti mi güzelim, güle güle kullanmak nasip olsun, bebek getirsin ovulasyon testleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?