Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kittycim helal sana valla yaaa masallah insallah bu yaptigini bende becerebilirim... cok sevindim gercekten Rabbim gumgum duyurur insallah kalp atislarini ...burda bizim bi bayan var hamile 5 aylik simdi soruyorum bende nasilsin ne yapiyosun doktor hap verdimi vitaminlarine dikkat ediyomusun diye... demezmi ben vitamin icmiyorum hicbisi yapmiyorum niye dedim Allah zaten verecekse verir okadar cok dusunmuyorum dedi bende bi sasirdim ..okadarda olunmaz yaa dedim bende..tabiki Rabbim verecekse verir alacaksa alir bunun en yakin ornegi benim dedim..ama bisi olacak diyede kendin ve cocugunu vitaminden eksik birakaamazsin dedim... sonucta hamilelikte bircok vitamin eksikligi oluyor ve bunu doktorla vitaminle destekliyorlar..sonrada lafi cevirdi ben zaten hap icince midem bulaniyo diye..yani bide 5 aylik olmus.. neyse bu konu cok kafama takilmisti anlatayim dedim..
butun hamilerimize cok guzel sorunsuz bi hamilelik diliyorum..dua edin bize bu ay patlama yapalim bizde haberleri verelim insallah sizlere bende yemek yapiyorum yanacak yemek cok opuyorum bayy

inşl hepimiz mutlu haberleri veririz bir gün.bende 1 yıllık evliyim ve hamile kalamıyorum boş gebeliğim ooldu o kadar.nasip artık.

Geçmiş olsun Canım. Arada bir de gebelik varsa bu bir yıl çok da uzun zaman değil. Konroşe falan gittin mi doktora yakın zamanda?

kızlar günaydınn ,

hellocum insallah canım kalp atışlarınıda duyarsın tabi aselcim sende insallah sabredin biraz gelicek o günlerr

candaşım hadi az kaldıı tatile valla senemle buluşursanız benim yerimede öp minik kusu tamammı?
bu arada benim ki için bir yorum yapan yok içinize doğmuyormu kızmı erkekmi??
senemcim sana bir sorum olcak daha bebişler çok küçük sanada olurmuydu acaba içerdemi yaşıyormu nasıl diye ben şimdi midem bulanıyor ama ilaçlardan diyorum bir tedirgin oluyorum hani daha çookk küçük bişey hissetmiyorsun ya ondannn???

temizlikk hiç bitmez ama ben hiççç bişeyy yapamıyorum , sağolsun annemler geliyor pazar günü seçimleri bekliyorlardı artık 3 ay yanımda olurr ohhh bennn bir rahatlarımki sormayınn yatamı bile toplamammm:)

kittyciğim çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna inşallah da allah hayırlısıyla tamamına erdirecek bu sefer

günaydın arkadaşlar nasılsınız dün dr gittim kese göründü ama bebek daha görünmedi erken dedi dr akşam pempemsi bir kanamam oldu az önce dr aradım progestan 100 lük verdi muayeneden kaynaklı olabilir dedi kanamanın dün bide coraspirin verdi kanı sulandırmak için benim sizlere sorum olucak sizler tecrübelisiniz progestonu neden verdi sizce?

Tünaydınlar a.s.

Destinacım geçmiş olsun :) valla temizlikten kurtulunca saat kaç olursa olsun çayda nasıl güzel gider :)

Nuray; canım bende şaşırdım arkadaşına, tamam verecekse verir allah ama bencede bu umursuzluğa girer :)

Yamateke; canım tabi ki öperim minik kuşu :) inş gelincede senle görüşürüz... Hakikaten sana tahmin yapmadık dur yapıyorum :) bence senle aselin birde prenin kızı olacak inş :) gerçi ben senem içinde başlarda kız demiştim sonra döndüm :) şimdi kaç haftalık oldunuz? cinsiyetede az kaldı inş :)

kıtty, taf, senem, polyana, lady, sinua, pileo ve tüm arkadaşlarım nasılsınız ?

Göknur85 ; canım geçmiş olsun inş yeni meleğine en yakın zamanda kavuşursun.Önemli olan hamile kalabilmendi sonrası kişeye göre değişiyo yani yeni hamilelik.kimisi yılını buluyomuş kimisi ilk aydan.ben yarımyılı doldrdum bakalım ne zmana kısmet ....

Son düzenleme:
kızlar benim vücudum 2 gündür yanıyo acep sıcaklardan mı yoksa regl mi olacam yoksa daha yeni mi yumurtluyorum ya daaaaaaa hamişmiyim :97:tek belirti bu vücudumla ilgili. bide bağırsaklarım garılgurul ilkinde bu da vardı. dr bağırsaklar hareketleniyo ondan demişti. şimdide lıkır lıkır sesler geliyo. :97: hamilelik belirtilerinde böyle bişe yok biliyorum ama napim bendeki tek belirtide bu

Yok Canım ilaçlardan değil. Başlar bulantılar artık. Benim 5. haftada sinyalleri başlamıştı. 7.-8. haftalarda zirve yaptı. Bence senin cimcime bir kızın olacak. Topiğe kız lazım di mi
Canım en ufak bir kanama veya lekelenmede veriyorlar progestanı. Her ihtimale karşı. Ondan vermiştir. Çok sevindim kesenin göründüğüne. İnşallah bebişimizi de görürüz en yakın zamanda.

Kendi adıma iyiyim ben Canım. Güzel haberler var topikte, bir de çok merak edip görmek istediğim bir arkadaşım geliyor takında Bodrum'a, daha ne olsun Sen nasılsın?

sagol güzelim inşallah bebişi ve kalp atışınıda görürüz canım ama vajınal ultrasonu istemıyorum artık onun için geç gıdıcem

candaşım cinsiyet için daha erken sanırsam temmuz sonu hesaplarıma göree insallah biz 9+1 olduk bakalım gerçi 2-3 gün geriden gidiyorum doktorum öyle demişti insallah şu 12 haftayı bir doldurabilsem insallah sonra rahatlıcam 13 haziranda kontrolum varr bakalım teyzesi insallah hayırlı haberlerle yazarım buraya bebişimi görmüştüm zaten ama ben artık çokkk büyümesini istiyorumm

kızlar hamişlerimiz umarım iyidir...
çalışanlarada Allah kolaylık versinn..

benim ovulasyon testleri geldi yeni bir ay yeni ümitler, ama kaç gündür adet olamıyorum çatlıcam neden böyle oldu bilmiyorum...

günün geçti mi güzelim, güle güle kullanmak nasip olsun, bebek getirsin ovulasyon testleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…