Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kendi adıma iyiyim ben Canım. Güzel haberler var topikte, bir de çok merak edip görmek istediğim bir arkadaşım geliyor takında Bodrum'a, daha ne olsun Sen nasılsın?
evet bu ara topiğimiz bomba haberlerle dolu :) bende iyiyim canım havalar güneşli olunca moralde süper gidiyo :) Yakışıklı oğlunuda öpüyroum :)
anladım canım :) benim kuzenim sanırım 13. haftada öğrenmişti ... inş hayırlısıyla 12. haftayı atlatta bi güzel nefes al... Teyzesi öpüyomuş meleğini :)
benim ovulasyon testleri geldi yeni bir ay yeni ümitler, ama kaç gündür adet olamıyorum çatlıcam neden böyle oldu bilmiyorum...
keşke testlerde yanlışlık olsada hamiş olsan dmek geldi içimden ama olmadı temmuzda olsun be :)

Bu arada bende bu ay incir kürü yapmaya karar verdim.Belki rast getirmesine yardımcı olur.Eşimede söyleye söyleye keçiboynuzu aldırdım :) allahtan bebekle ilgili konuşmayacam :) sadece aktif çalışıyorum konuşmayacam yine :)

hmmm bu arada yumurtlama günlerinde 5-6 incirle 1 havucu kaynatıp 4 gün içildiğinde yumurta çatlamasını kolaylaştırıyomuş...ilgilenenlere duyurulur :)

senem oğlan napıyo iyi mi??
İyidir teyzesi. "Dörtlü test" sınavına girdi, sonuçları bekliyoruz heyecan ve merakla. Kuzum ikili testi geçti sağ salim ama bu daha zorlu gibi. Bakalım. Kardeş istiyormuş topikten bol bol , öyle dedi

merhabalar kızlar naber napıosunuz.. bayadır giremedim görümcemin düğününü falan yaptk yogundum... sayfalarda fena ilerlemiş okuyamadım hepsinide.. varmı yeni benm bilmediim hamişlerimiz??? aselkuzum naptın öle baya stres yapmışsın rahat ol canımcım herşey güzel olcak....
buay kimler çalışıo bakem kaçta kaç yapcez acep

Taze hamisler mideniz bulaniyo mu kitty pren?benim basladı galiba

senemcim sen çin takvmine bakmışmıydın tuttumu??? merak ettm
Valla benim tuttu. Doldurduğum değil, girdiğim yaşla tuttu ama. Ya bi de doktor %70 erkek dedi ya, bi ihtimal kız var yine de. Çok duydum öyle sonradan değişenleri Artık önümüzdeki ay kesin olarak öğreniriz.

:)) bizim bi akrabanın öyle olmuştu 9 ay boyunca hepsi erkek dedi, küçük bir ihtimal vermemşlerdi kız olduğuna dair.9 ay sonunda bi doğdu ki :) Kız :)) Tabi öncelikle hayırlısı sağlıklısı olsunda yani cinsiyeti değişmesin yoksa tüm hazırlıklar iptal olur :) bu arada nar tanesine 4 lü sınavda başarılar diliyorum teyzesi olraktan :))

yamatake bende kittye katiliyorum seninki kiz olacak gibi bi naz bi naz masallah annesine simdiden yapiyo nazlari

yamatake'cim canım yaşını ve hamile kaldığın ayı söle hemen bi tahmin yapim
nedir bu çin takvimi mevzusu kıslar kime sorsam tuttu dio

bu siteye ilk sperm sayısını,kalitesini arttırma vs bakmak için gelmiştim, amacım sadece bunlara bakıp kişilerden taktik alıp sonra yoluma gitmekti o yüzden kendimi çok açık etmedim,pek anlatmadım..hep dualarımda farkındaysanız sizin hamiş olmanızı,anne olmanızı istiyorum çünkü benim var!!

hiç oğlumdan bahsetmedim bu sitede çünkü mjlastıgım kızlar sen nasıl eşinden genetik ya da spermlerinden endişe ediyosun diyeceklerdi + başka sitede hamişlikle ilgili konuştugumuz kızlar bi çocugu babasından ayırmak suçuyla beni GEREKSİZ yere suçladılar.

şimdi en başa döneyim benim eltim aynı zamanda teyzemin kızı beni kocasının abisiyle tanıştırdı (şimdiki eşim) o dokuz eylül hukuk fakültesinde okuyordu o zamanlar benimle çok ilgilendi aramızda duygusallık başladı.bana hukuk u sevdirdi. bende o sene marmara hukuk fakültesini kazandım ve istanbula gittim. gidince şımardım mı aklım havaya mı uctu bilmiyorum eşimle bi daha görüşmedim. okulumun son senesinde istda olaylar olmaya başladı orda bulunan akrabamızda tasındı babam huysuzlanmaya başladı bi arkadaşım oldu ve onunla evlendim. başlarda herşey güzeldi ama kazara hamile kaldım ve asla kürtaj olmak istemedim.bebeğin doğmasıyla çok kötü olaylar yasadık.Çünkü inanamıyacaksınız bebeği sevmemişti. belkide hamilelik,sonra bebek,eve kapanmak onu sıktı bilmiyorum sevmedi bebeği bunuda açık açık söyledi.annem bebeği çok seviyodu izmire gönder biraz ananesi baksın bence dedi.sonra aldatıldıgımı öğrendim. bebek izmire geldi ama benimle hemen boşanma davası açtım,yanımda bir bebek ve bitmemiş alttan dersleri olan bi okulla hayata atıldım.Allahtan ki babamlardan deneyimliydim özel dersle hayatımı kazandım. avukatımda şimdi ki eşimdi. benden hiç bir şey beklemeden oğlumla çok ilgileniyodu.sonra tekrar yakınlaşmaya başladık. benim eşim çok iyi niyelti biridir. hatta mahallede kahvede bile polyanna falan diyolar. neyse gel zaman git zaman eşim bana evlenme teklif etti hayır dedim olmaz oğlum var dedim hem herkes çok karşı çıkar dedim, ama o dinlemedi annemlere de annesine de açtı durumu.. ve şok bi olayla geri kafalı dediğim kaynanam bile sevindi..biz düğün dernek evlendik.eşim bana dedi ki: seni çok severim güvenirim o ayrı ama şeytana falan uyarsan küsersek ayrılırsak oğlumsuz yapamam ne yapcaz ne etcez çocuk benim üstüme geçecek. babası da kabul edince çocugu üstüne aldı. zaten bebeklikten beri bakıyodu nüfusla herşey tam rayına oturdu öyle bi aldı ki kütük mütük herşey tam. oğluma (ki bu lafımı duysa dünya kıyamet kopar) yürümeyi öğreten o,hastanede dr iğne yaparken bacagını kanattı diye ortalığı birbirine katan o..oğlum en iyi kıyafetleri giydi,benim hiç sütüm yoktu en iyi mamalrı yedi..şimdi ise 4 yasına gidiyor. bizim evde bu anlattıgım hikaye unutuldu gitti,herşey tam takırında.kimse oğlumuza gık bile diyemez bu apt nı başımıza yıkar eşim ve inanın bunun bana sevgisiyle alakası yok.gece bazen uyanır gibi olur ya kalkar onu alır ortamıza getirir ya da gider onunla uyur.bir kere baroya gitmiştim avukat arkadaşları bile diyo bıktık oğlunuzdan görmemişin bi oğlu olmuş falan diyo.. edindiğimiz her mal,ki zeytinlik arsa işlerini sever eşim 18 yasına kadar bizim taktirimizde olsa bile resmen egenin..

ben eşime bazı seyleri yasatamadığım için kahroluyorum..hııı gerçi sorun bakalım eşim kahroluyor mu HAYIR. ben hamile kaldıgımda çocugu zorla yaptırmıştım,hamile oldugumda eşim üzülmedi tabiki sevindi ama çok değil. bana hep ikinciyi getirirsen oğluma istediklerimi yapamam zamanım,param herşeyim ikiye bölünür gerek yok diyor..

gecen balkona sofra kurdum gece oturduk diye. işte o zaman ona dedim annem babam yaslı. onun dışında bu çocugun ne dedesi dede ne babanesi babane ne amcası gerçek amca.belki de oğlum gençlik gururundan başına bişey geldimi onların kapısını çalamıcak.sen bişey oldumu kardeşine koşuyosun her gün berabersin ama oğlumuz yalnız kalcak dedim o zaman okuttugun kolej ona yoldaşmı olabilcek dedim, bırak devlet okuluna gitsin ama insan gibi yanında canı olsun dedim. .ölmekten korkuyorum dedim.bir an önce bir kardeşi olsun belki de 2, onları ömrümün yettiği kadar birbirlerine bağlı yetiştireyim,gözlerimi yumarken EGE mi emanet edebileceğim biri olsun istedim..

-kaynanamlar zengin oldugu için bilerek çocuk yapmadıgım düşünülüyor, egeyi çok seviyolar o ayrı ama benim planlarım oldugunu egeyi tek bırakmak için yaptıgımı düşünüyolar

-böbrek tası düşürürken sancılarla hastaneye kaldırıldım işte orda tesadüfen öğrendik bebeği.tomografiye sokcaklardı kan istedim belki hamile kalmışımdır diye ama o olay söyle yorumlandı:kazara hamile kaldı söylemedi biz tesadüfen hastanede öğrenince öldü dedi kürtaj oldu

-oğlum kardeş çok istiyodu kürtajı söyleyemedik hala hergün karnımı öpüyo ne yese bana da getiriyokardeşime de yedir diye

işte benim bebek isteme sebeplerim bunlar

ben anlamadım şanslımıyım şanssız mı? oğlumun hayatı güzelmi kötümü

kızlar bugüne kadar anlatmadım diye yanlış anlamayın sakın,sadece çok çetrefilli ve öyle herkese anlatılmayacak kadar özeldi..

benim hikayem de böylee

hııı bu arada mahalleden ufak dedikodular vardı. eşimin ilk evliliği oldugu için napcak dul kadını gönül eglendiriyodur diye o zaman bazen göz yaşı döktüğüm olmuştu o göz yaşlarına inat davullu zurnalı evlendim

resimde gördüğünüz gibi biz üç kız kardeşiz. ablam ve ben danamsı kıvama gelince babamla annem de öğretmen benim, yurttan çocuk evlat edinip büyütmeye karar verdiler. oda aramızda kaynadı gitti asla bizden ne eksik ne fazla hiç bir farkı yok. o çocugun hayrınamı Allah oğluma kötü kaderinin içinde bu güneşi nasip etti bilmiyorum..

ee işte dostlar o yüzden Allah önce size sonra bana bir bebiş nasip etsin. hepiniz evlat sahibi olun bu eşsiz sevgiyi tadın inşallah...

bu arada çocukların duası kabul olur diye isimlerinizi tek tek saydırarak dua ettiriyorum bazı geceler ona, özellikle kadir gecesi kaç tane isim saydı

derler ya analar tahtını yapıyor ama bahtını yapamıyor,çok doğru. Allah sizin evlatlarınıza güzel yazılar nasip etsin inşallah

öncelikle yargılamak yerine bukadar özelini anlattığın için teşekkür edebiliriz ancak. Dünyada herşey insanlar için. burda hiç çocuğu olmayanlar,ilk gebeliğinde hüsrana uğrayanlar evet bizler bi evladımız olsun çok istiyoruz, ama hayat ne gösterir, kısmet olurmu, hadi kısmet oldu doğurduk diyelim, onu görmeye ömrümüz yetermi,babasıyla birlikte yetiştirebilir miyiz,,bunların hiçbirini bilmiyoruz. işte bütün bunlar kısmet.. ne seni nede eşini biz yargılayamayız nolursa olsun evladın için hayırlsıı olsun Allahım ona güzel yazılar yazsın,eşinle oğlunla bir ömür boyu mutluluklar. ayrıca insanların kendi evlatlarına yapamadıklarını eşin senin çocuğuna yapmış helal olsun.. buarada kürtaj şu bu nolursa olsun şuna çok sevinim ki bizlerden daha şanslısın,,bi evladın var,, inşallah bidaha nasip eder Allahım

buarada kimseler yok topikte. ilk ben okudum heralde kızlar bi gelsin okusun şokşokşokkkkkkk olcklar vallaa

ayliiin ben bu hikayeyi biliyorum ama dimi :))) ama ablanla olan resmi yeni görüyorum çok benziyosunuz bence.yine söylüyorum çok güzel bi gelin olmuşsun.egede çok şanslı bi çocuk.eşin gerçektende melek gibi biriymiş.herkes yapmaz bu güzelliği. egenin kardeşide olunca senin gönlün daha hoş olacaktır.

bu arada ben kendimi hamileymişim gibi hisseidyorum ya da hissetmek istiyorum ve o moddayım evrene gönderme yapıyorum:)) bi yandanda umutlanma du bakalım daha ilk denemen belkide fıs çıkacak test. sonra üzülme diye kendime telkinlerde bulunuyorum.belirti sadece karın gurultularım bugün dayanamayıp kan testi yapacaktım zor frenledim kendimi. hadi hayırlısı bakalım.

hello kitty sende buralardasın nasılsın bakalım bebişimiz nasıl. anneciği iş yapmıyor değil mi yapıpta kendini yormuyordur umarım.

kız alin aşkolsun sana :))))))))) ilk resmi gördüm kız bu kimin şunun tipe bak ya maşallah dedim çok tatlı bu ama çok feci yaramaza benziyor egeler efeler pek bi yaramaz oluyor.
allah yavrunu sana bağışlasın, eşinle mutlu mesut yılların olsun, gelecek o kadar güzel olsun ki bize
geçmişi ve şimdi yaşadığımız sıkıntıları unuttursun. evettt sen bizden şanslısın çok tatlı bir oğluşun var.
amannn insanları yargılamak bize düşmez, allah başa vermesinde ben şu korunmadan hamile kala kızları kürtajdı bebek topiğine yazdıklarını görünce hem cahilliklerini eleştiriyorum hemde bencilliklerini azıcık sağduyulu olsunlar diye eleştiriyorum.
egeye kardeş gelsin bizlerede bebek gelsinnnnn sağlıcakla.
annenle babanıda çok tebrik ediyorum. eee boşuna dememişler sen iyilik yap denize at diye.
gizlemek falan değilde :) nerden bilcektin ki bu kadar kalbimizin birbirimizi için atacağını, gece gündüz dualarımızda olacağımızı ben inanmazdım, ben durup durup diyorum ay şu kızlara bakim napmışlar diye.

mevlam hepiimizin gönlüne göre versin...

hello kitty sende buralardasın nasılsın bakalım bebişimiz nasıl. anneciği iş yapmıyor değil mi yapıpta kendini yormuyordur umarım.

ne işi korkumdan hiçbir şey yapamıyorum yapmıyorum, eee annem yok, kayınvalidem şehir dışında, kardeşim erkek :) ev evlikten çıktı. Halimde yok açıkçası.

çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yokkkk.

gönder gönder evrene mesajjj herşey güzel olsunn.

senemmmmmmmmm eğer kız çıkarsa varya havamdan geçilmez bu topik söyliyim size :) hatta baş teyze ünvanınıda istiyorum izninle.

ayrıca testler çok güzel çıksın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…