prencim geçmiş olsuun bende senle aynı durumdaydım 17 gün yattım inanki yatmak tek çare ama hiç bişey yapma evde annenler yanındaysa sana bakmaya gelsin birileri sadece tuvalete kalk bende progestan 200lük günde 3 tane corasprin vede kan sulandırıcı iğne oluyorum her günbenimde kan pıhtılaşması sorunum varmı yokmu bilmiyorum ama tedbir diye verdi doktor kanamalarım çok şükür 1 haftadır gelmedi allahım insallahhh br dahada gelmezzz sanadaa çokk geçmiş olsunn dert etmee çokta düşünme dinlenmene bakk bizimkiler sanırsam bu kadar nazlı yaaa candaşın dediği gb kız olcaklar heraldeeee
teşekkür ederim canım banada yatıcaksın dedi dr annem geldi yanıma o kalıyor işte dun akşam çok korktum ama azıcık geldi sonrada bitti çok şükür açık pempemsiydi güzelim aynıyız senınle ya dr ıkısınıde verdi bana inşallah bu sefer kucagımıza alırız canım ya dr dun 5+2 günlük dedi keseyı gördü amagörünmez dedi 10 gun sonra gel dedi bakarız dedi dua edelim canım dediğin dogru benceçok nazlılar kız olabilirler sağ sağlim dogsunda kız erkek farketmez ama busıkıntıların acısını çıkarıcam sıpadan
evet bu ara topiğimiz bomba haberlerle dolu :)Kendi adıma iyiyim ben Canım. Güzel haberler var topikte, bir de çok merak edip görmek istediğim bir arkadaşım geliyor takında Bodrum'a, daha ne olsunSen nasılsın?
anladım canım :) benim kuzenim sanırım 13. haftada öğrenmişti ... inş hayırlısıyla 12. haftayı atlatta bi güzel nefes al... Teyzesi öpüyomuş meleğini :)candaşım cinsiyet için daha erken sanırsam temmuz sonu hesaplarıma göree insallah biz 9+1 olduk bakalım gerçi 2-3 gün geriden gidiyorum doktorum öyle demişti insallah şu 12 haftayı bir doldurabilsem insallah sonra rahatlıcam 13 haziranda kontrolum varr bakalım teyzesi insallah hayırlı haberlerle yazarım buraya bebişimi görmüştüm zaten ama ben artık çokkk büyümesini istiyorumm
keşke testlerde yanlışlık olsada hamiş olsan dmek geldi içimden ama olmadı temmuzda olsun be :)benim ovulasyon testleri geldi yeni bir ay yeni ümitler, ama kaç gündür adet olamıyorum çatlıcam neden böyle oldu bilmiyorum...
İyidir teyzesi. "Dörtlü test" sınavına girdi, sonuçları bekliyoruz heyecan ve merakla. Kuzum ikili testi geçti sağ salim ama bu daha zorlu gibi. Bakalım. Kardeş istiyormuş topikten bol bol , öyle dedisenem oğlan napıyo iyi mi??
Valla benim tuttu. Doldurduğum değil, girdiğim yaşla tuttu ama. Ya bi de doktor %70 erkek dedi ya, bi ihtimal kız var yine de. Çok duydum öyle sonradan değişenlerisenemcim sen çin takvmine bakmışmıydın tuttumu??? merak ettm
Valla benim tuttu. Doldurduğum değil, girdiğim yaşla tuttu ama. Ya bi de doktor %70 erkek dedi ya, bi ihtimal kız var yine de. Çok duydum öyle sonradan değişenleriArtık önümüzdeki ay kesin olarak öğreniriz.
kızlar günaydınn ,
hellocum insallah canım kalp atışlarınıda duyarsın tabi aselcim sende insallah sabredin biraz gelicek o günlerr
candaşım hadi az kaldıı tatile valla senemle buluşursanız benim yerimede öp minik kusu tamammı?
bu arada benim ki için bir yorum yapan yok içinize doğmuyormu kızmı erkekmi??
senemcim sana bir sorum olcak daha bebişler çok küçük sanada olurmuydu acaba içerdemi yaşıyormu nasıl diye ben şimdi midem bulanıyor ama ilaçlardan diyorum bir tedirgin oluyorum hani daha çookk küçük bişey hissetmiyorsun ya ondannn???
temizlikk hiç bitmez ama ben hiççç bişeyy yapamıyorum , sağolsun annemler geliyor pazar günü seçimleri bekliyorlardı artık 3 ay yanımda olurr ohhh bennn bir rahatlarımki sormayınn yatamı bile toplamammm:)
hello kitty sende buralardasın nasılsın bakalım bebişimiz nasıl. anneciği iş yapmıyor değil mi yapıpta kendini yormuyordur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?