Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senemmmmmmmmm eğer kız çıkarsa varya havamdan geçilmez bu topik söyliyim size :) hatta baş teyze ünvanınıda istiyorum izninle.

ayrıca testler çok güzel çıksın inşallah...

aa doğru tabi sonuçta kız olma ihtimali hala var dimi. bende pamuk gibi kız yakıştırmıştım. kityle beraber bende havamı yaparım seneeeeemm bilesin

aa doğru tabi sonuçta kız olma ihtimali hala var dimi. bende pamuk gibi kız yakıştırmıştım. kityle beraber bende havamı yaparım seneeeeemm bilesin

gel canım gel, ayy sağlıklı olsunlarda işin şakası ama bir borsa döndürelim yani burada :)))

Alin'cim hayat senin hayatın kimse seni yadırgayamaz,bunlar bizimde başımıza gelmiş olabilrdi ki sende allahın sevilen kuluymuşun,ne güzel karşına eşini çıkarmış hemde evladına öz babasından daha çk emek veren bi insan,boşver bak allah senin arkandan atıp tutanlarıda utandırmış oldu.hem çokda güzel gelin olmuşsun canım.ne kaynana ne millet boşver sen , bu kadar insana rağmen sana sahip çıkan eşine ve pırlanta gibi (bu arada maşallah,allah bağışlasın)yavruna sıkıca sarıllll

Alincim bu ne aydınlık, ne umut dolu bir hikaye. Dünyada iyiinsanların olduğunu bilmek umut veriyor, yaşama sevinci veriyor insana. Sen çok şanslı bir kadınsın. Oğlun da çok şanslı bir genç adam ama bence en şanslınız eşin. Senin gibi akıllı, güzel bir kadına, dünyalar tatlısı bir oğlana aman hamile kalabilecek mi, ikili testi nasıl çıkacak, sağlıklı doğacak mı gibi endişeleri yaşamadan sahip olmuş Tatkım şaka bir yana, Allah sizleri nazarlardan saklasın. Paylaşıp yüreğimizi umutla doldurduğun için de teşekkürler.

senemmmmmmmmm eğer kız çıkarsa varya havamdan geçilmez bu topik söyliyim size :) hatta baş teyze ünvanınıda istiyorum izninle.

Nar Tanem Rüzgar değil de Nehir olursa eğlenceli bir sürpriz olacak bize "Başteyze"siiii Ben hala farketmez diyorum ama artık çocuğumu adıyla sevmek istiyorum yahu

hiç merak etmeyin bir tanıdık 11 kürtajdan sonra doğum yaptı. telaş yok. kendisinin doğurganlığıda ayrı bir mesele tabi:)

evet şükür var,o yüzden her gece dua ediyorum ÖNCE size sonra kısmetse bana

tam tersi canım çok uslu koltuga oturt bırak :))))))
ama IQ biraz yüksek. dr a bile gittik bu yüzden öyle tehlikeli boytta değil çktı. korkmuştum o da bi hastalık diye. 1,5 yasında tüm renkleri biliyodu,ayrıca saymayı, biraz büyüdü gazetedeki yedi farkı bulunuz sorularını yapıyodu ama.. sanırım zeka değilde dikkat fazla sonra dr bişey öğretmeyin dedi.bu aralar duruldu biraz bakalımm... sırf kaf calıştırıyo ama fiziksel aktivite 0. kaydıraktan bile korkuyo

bi değişik çocuk

bence oğluş görürsünüz tabi en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması. bunlar işin süsü

geçen hafta bu saatlerde oülumu kaybettim sitede benim gibi bebeğini kaybedenleri arıodum bedenim çok ii kanamam geçti ağrım yok ama canım çok yanıyo geçecekmi kızlar

bende kürtaj sonrası hamilalilğin oranının çok daha yüksek olduğunu biliyorum.fakat yine uzman bir doktorunsa kürtaj sonrası hamileliği zorladığını hatta kısırlığa bile sebep olduğunu dinlemiştim ama sanırım yalnış uygulamalar için söylemişti tam emin değilim bilenlerin açıklama yapacağına eminim..bu arada kafama takıldı bu kadar bebek isterken neden kürtaj... bebeğin yahut senin sağlığınla ilgili bir sorun mu var dı ki kürtaja sebep oldu...

teşekkür ederim canımcım.. evet öz babasından daha çok emek verdi çünkü diğerinin yaptıgı bişey olmadı hiç..

benim eşim der ki. giydiği ayakkabıdan,dona :) herşey benim alınterim .. boyunun uzunlugu bile gece arkasından kosup içirdiğim sütler sayesinde onu benim elimden sen bile alamazsın der..

seninkide çok güzel bakış açısı canım

geçen hafta bu saatlerde oülumu kaybettim sitede benim gibi bebeğini kaybedenleri arıodum bedenim çok ii kanamam geçti ağrım yok ama canım çok yanıyo geçecekmi kızlar

ne kadarlıktı canım??

benimde anca 40 gün oldu 9 haftalıktı bazı günler krize giriyorum bazı günler iyiyim..ilk günlerdeki şiddeti kalmadı tabi.. ama ben hamile kalsamda giden bebeğime hep üzülcem. her evlat ayrı yere sahip çünkü,görmesemde

bebeklerimizz karnımızda öldü canımmm, mecburi kürtaj yanii

bazılarımızında düşük oldu ama içte parca kaldı onu kürtajla aldılar

15 haftalıktı salı günü doktora gittik ultrasonda baktı erkek olduğunu öğrendik yerinde durmuyodu yavrum çarşamba gece 12 de falan fenalaştım hastaneye gittik suyum geldi kanamam geldi bebek aşağı inmişti normal doğumla düşürdüm eşi içerde kaldı kürtaj oldum kabus gibiydi ilk bebeğim bide çok sevinmiştik şimdi evimde izinliyim yanlızım eşim uyudu ve kötü hissediyorum doktor 3 ay korunmamızı söyledi yeniden olursa aynı şeyleri yaşarmıyım çok korkuyorum acısı geçmicek galiba herkes üstüme titriyo ve ben daha kötü oluyorum

sanmam % 95 i bi daha yaşamıyomuşş. önemli olan neden yasadıgın? bi sorunun olup olmadığı.testlerin yapıldı mı?

bebeklerimizz karnımızda öldü canımmm, mecburi kürtaj yanii

bazılarımızında düşük oldu ama içte parca kaldı onu kürtajla aldılar

anladım hayırlısı olsun tatlım ne diyelim Rabbim ne eylerse güzel eyler.. doktora gittiniz mi hiç peki bence bir doktora görün derim herşeyin yolunda olduğundan emin olursun hem...

bu ay ben basladim calismalara insallah Rabbim yuzumuzu guldurur hepimiz icin dua ediyorum ..yarin doktor kontrolum bakalim ne dicek 3 ayin sonunda aslinda belli tabii ne diyecegi ama yinede doktora gitmek bile heyecanlandiriyo beni

Alincim gercekten anlattigin icin tesekkur ederiz cok ozel bi hikaye seninki.. daha kimbilir kimlerin nasil hikayeleri var..masallah cok guzel bi gelin olmussun oglunda cok tatli Insallah rabbim oglunun karnini sevmesi hatirina verir bi kardes. esini de ayrica kutluyorum oyle bir baba kimseye nasip olmaz masallah helal olsun babaya..gercekten cok sanslisin boyle bir es ve cocuga sahip oldugun icin insallah 2.de alirsin kucagina tez zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…