senemmmmmmmmm eğer kız çıkarsa varya havamdan geçilmez bu topik söyliyim size :) hatta baş teyze ünvanınıda istiyorum izninle.
ayrıca testler çok güzel çıksın inşallah...
aa doğru tabi sonuçta kız olma ihtimali hala var dimi. bende pamuk gibi kız yakıştırmıştım. kityle beraber bende havamı yaparım seneeeeemm bilesin
senemmmmmmmmm eğer kız çıkarsa varya havamdan geçilmez bu topik söyliyim size :) hatta baş teyze ünvanınıda istiyorum izninle.
öncelikle yargılamak yerine bukadar özelini anlattığın için teşekkür edebiliriz ancak. Dünyada herşey insanlar için. burda hiç çocuğu olmayanlar,ilk gebeliğinde hüsrana uğrayanlar evet bizler bi evladımız olsun çok istiyoruz, ama hayat ne gösterir, kısmet olurmu, hadi kısmet oldu doğurduk diyelim, onu görmeye ömrümüz yetermi,babasıyla birlikte yetiştirebilir miyiz,,bunların hiçbirini bilmiyoruz. işte bütün bunlar kısmet.. ne seni nede eşini biz yargılayamayız nolursa olsun evladın için hayırlsıı olsun Allahım ona güzel yazılar yazsın,eşinle oğlunla bir ömür boyu mutluluklar. ayrıca insanların kendi evlatlarına yapamadıklarını eşin senin çocuğuna yapmış helal olsun.. buarada kürtaj şu bu nolursa olsun şuna çok sevinim ki bizlerden daha şanslısın,,bi evladın var,, inşallah bidaha nasip eder Allahım
kız alin aşkolsun sana :))))))))) ilk resmi gördüm kız bu kimin şunun tipe bak ya maşallah dedimçok tatlı bu ama çok feci yaramaza benziyor egeler efeler pek bi yaramaz oluyor.
allah yavrunu sana bağışlasın, eşinle mutlu mesut yılların olsun, gelecek o kadar güzel olsun ki bize
geçmişi ve şimdi yaşadığımız sıkıntıları unuttursun. evettt sen bizden şanslısın çok tatlı bir oğluşun var.
amannn insanları yargılamak bize düşmez, allah başa vermesinde ben şu korunmadan hamile kala kızları kürtajdı bebek topiğine yazdıklarını görünce hem cahilliklerini eleştiriyorum hemde bencilliklerini azıcık sağduyulu olsunlar diye eleştiriyorum.
egeye kardeş gelsin bizlerede bebek gelsinnnnn sağlıcakla.
annenle babanıda çok tebrik ediyorum. eee boşuna dememişler sen iyilik yap denize at diye.
gizlemek falan değilde :) nerden bilcektin ki bu kadar kalbimizin birbirimizi için atacağını, gece gündüz dualarımızda olacağımızı ben inanmazdım, ben durup durup diyorum ay şu kızlara bakim napmışlar diye.
mevlam hepiimizin gönlüne göre versin...
Alin'cim hayat senin hayatın kimse seni yadırgayamaz,bunlar bizimde başımıza gelmiş olabilrdi ki sende allahın sevilen kuluymuşun,ne güzel karşına eşini çıkarmış hemde evladına öz babasından daha çk emek veren bi insan,boşver bak allah senin arkandan atıp tutanlarıda utandırmış oldu.hem çokda güzel gelin olmuşsun canım.ne kaynana ne millet boşver sen , bu kadar insana rağmen sana sahip çıkan eşine ve pırlanta gibi (bu arada maşallah,allah bağışlasın)yavruna sıkıca sarıllll
Alincim bu ne aydınlık, ne umut dolu bir hikaye. Dünyada iyiinsanların olduğunu bilmek umut veriyor, yaşama sevinci veriyor insana. Sen çok şanslı bir kadınsın. Oğlun da çok şanslı bir genç adam ama bence en şanslınız eşin. Senin gibi akıllı, güzel bir kadına, dünyalar tatlısı bir oğlana aman hamile kalabilecek mi, ikili testi nasıl çıkacak, sağlıklı doğacak mı gibi endişeleri yaşamadan sahip olmuşTatkım şaka bir yana, Allah sizleri nazarlardan saklasın. Paylaşıp yüreğimizi umutla doldurduğun için de teşekkürler.
Nar Tanem Rüzgar değil de Nehir olursa eğlenceli bir sürpriz olacak bize "Başteyze"siiiiBen hala farketmez diyorum ama artık çocuğumu adıyla sevmek istiyorum yahu
hiç merak etmeyin bir tanıdık 11 kürtajdan sonra doğum yaptı. telaş yok. kendisinin doğurganlığıda ayrı bir mesele tabi:)
geçen hafta bu saatlerde oülumu kaybettim sitede benim gibi bebeğini kaybedenleri arıodum bedenim çok ii kanamam geçti ağrım yok ama canım çok yanıyo geçecekmi kızlar
bende kürtaj sonrası hamilalilğin oranının çok daha yüksek olduğunu biliyorum.fakat yine uzman bir doktorunsa kürtaj sonrası hamileliği zorladığını hatta kısırlığa bile sebep olduğunu dinlemiştim ama sanırım yalnış uygulamalar için söylemişti tam emin değilim bilenlerin açıklama yapacağına eminim..bu arada kafama takıldı bu kadar bebek isterken neden kürtaj... bebeğin yahut senin sağlığınla ilgili bir sorun mu var dı ki kürtaja sebep oldu...
15 haftalıktı salı günü doktora gittik ultrasonda baktı erkek olduğunu öğrendik yerinde durmuyodu yavrum çarşamba gece 12 de falan fenalaştım hastaneye gittik suyum geldi kanamam geldi bebek aşağı inmişti normal doğumla düşürdüm eşi içerde kaldı kürtaj oldum kabus gibiydi ilk bebeğim bide çok sevinmiştik şimdi evimde izinliyim yanlızım eşim uyudu ve kötü hissediyorum doktor 3 ay korunmamızı söyledi yeniden olursa aynı şeyleri yaşarmıyım çok korkuyorum acısı geçmicek galiba herkes üstüme titriyo ve ben daha kötü oluyorumne kadarlıktı canım??
benimde anca 40 gün oldu 9 haftalıktı bazı günler krize giriyorum bazı günler iyiyim..ilk günlerdeki şiddeti kalmadı tabi.. ama ben hamile kalsamda giden bebeğime hep üzülcem. her evlat ayrı yere sahip çünkü,görmesemde
15 haftalıktı salı günü doktora gittik ultrasonda baktı erkek olduğunu öğrendik yerinde durmuyodu yavrum çarşamba gece 12 de falan fenalaştım hastaneye gittik suyum geldi kanamam geldi bebek aşağı inmişti normal doğumla düşürdüm eşi içerde kaldı kürtaj oldum kabus gibiydi ilk bebeğim bide çok sevinmiştik şimdi evimde izinliyim yanlızım eşim uyudu ve kötü hissediyorum doktor 3 ay korunmamızı söyledi yeniden olursa aynı şeyleri yaşarmıyım çok korkuyorum acısı geçmicek galiba herkes üstüme titriyo ve ben daha kötü oluyorum
bebeklerimizz karnımızda öldü canımmm, mecburi kürtaj yanii
bazılarımızında düşük oldu ama içte parca kaldı onu kürtajla aldılar
merhabalar kızlar naber napıosunuz.. bayadır giremedim görümcemin düğününü falan yaptk yogundum... sayfalarda fena ilerlemiş okuyamadım hepsinide.. varmı yeni benm bilmediim hamişlerimiz??? aselkuzum naptın öle baya stres yapmışsın rahat ol canımcım herşey güzel olcak....
buay kimler çalışıo bakem kaçta kaç yapcez acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?