Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cok gecmis olsun canim yaa insallah herseyi zamana birak bizde iilk zamanlar boyleydik hergun dusunup dusunup agliyordum o ilk gunler buldum bu siteyi zaten burdaki sicakligi goruncede birakamadim..her an aklimda hamisler nasil , calismalar nasil gidiyo diye..
insallah seninlede bu konulari konusuruz ama 3 ayi bekle benimde 3 ay yeni doldu..moralininyuksek tut. tut ki hersey yolunda gitsin bir daha boyle bir sey yasatmasin Rabbim...

Senemcim nasilsin?bebis nasil? tarama testine ne zaman giriyodun yaklastimi tarih? birde ya aklima gelmisken bu cok akinti geldigi zaman yumurtlama donemimize mi denk geliyodu yaaa okadar okuyorum yazdiklarinizi yinede unutuyorumbenim daha cok calismam lazim artik sizler prof. oldunuz valla bide yarina randevum var kitty galiba hamile kalmadan progestoron hapi kullanmisti bende soylesem mi verse yoksa yanlis hatirlamiyorum insallah .. neyse kafam cok karisik bu ay insallah gunu kacirmamam lazim :18::18:

Evet canım, akıntı ve kasık sızısı yumurtlama belirtisi olabiliyor. Hamile kalmadan önce ben de kullandım progesteron ama doktor vermedi. Ben hamile kalmadan önceki ay tüm hamilelik belirtilerini yaşadığım halde erken adet olmuştum. Netten araştırdım, "luteal faz yetmezliği" diye bir durum çıktı karşıma. Bu luteal faz, adet siklusunun ikinci dönemi oluyor ve 12-14 gün sürüyor. Benim yumurtlamamdan bir hafta sonra kırmızılar gelince anladım böyle bir durum olduğunu. Nette bunun tedavisi için progesteron takviyesi yazıyordu. Ben de zararı olmaz, zaten vücudumun doğal olarak ürettiği bir hormon diyerek prospektüsündeki talimata uygun olarak kullandım. Etkisi oldu mu bilmem ama o ay hamile kaldım.Ama dediğim gibi; benim luteal fazım kısa sürdüğü için kullandım. Sende öyle bir durum yoksa gerek var mı kullanmaya bilmiyorum.

Bu arada teyzesi, dörtlü testimizin sonucu bugün yarın çıkar, çok heyecenalıyız:18: Dualarını esirgeme bizden olur mu

ayyy alin; canım nasıl tuhaf oldum anlatamam ya Allah evladınızı size bağışlasın inş, kardeşinide en yakın zamanda getirsin leyleker.Bir ömür hep böyle mutlu ve huzurlu olun.Ayrıca gerçekten eşin takdir edilecek bir adammış, k.validenide takdir ettim.Ne güzel güzel örnekleri duymak... Ege'yi de öpüyorum :)

Böylesine özel ve güzel bir sırrını bizle paylaştığın için teşekkürler canım ...

Son düzenleme:
Evrene enerjimi yayıyorum :)) Bu ay hamiş olcam allahımın yardımıyla :) incir kürünede başladım ooohhh :)) bu ay iddialıyımda inş yumurtlama en geç 15. gün sabahı filan olurda 1,5 gün boşa gitmez.yolda filan...

Bu arada ben sanırım çok nadiren yumurtluyo olabilrim.(yumurtlamada neyse :) sanki tavuğuz biz :) dün onu farketttim.32 aylık evliyim ama o dönemlerde akıntım en fazla 5 bilemedin 6 kere olmuştur bu olay.Sanırım onlardan birinde de hamile kaldım.İncirde yumurtlamayı kolaylaştırıyomuş preseedden çok ümitli değildimde incirden nedense ümitliyim.İnş temmuzun ilk haberi benden gelir ....

Yamateke; canımcım nasılsın ?

KIZLARR günaydıın,
alincim bizlerle özelini paylaştığın için çok teşekkür ederiz,eşine sana ve oğlusuna insallah bide kardeşine:) allah uzun ömürler versin hepiniz çok sanslıymıssınız ama şunu unutma erkekler severse her seyi yapar eşin seni o kadar çokkk seviyorki allah ayırmasın insallahh
valla bayagı uzun yazılar okuyrak cevap vereyim dedim ama ahh bu hamilelik biraz unutkanlğa sebep oluyor sanırsam bir arkadaşım sormuştu yaş kaç diye yaşş 31 (29-01-1980) doğum tarihim,6 nisan son adet tarihimm eşimin doğum tarihi (25-03-1976) bak bakalım ne çıkacak:)
candaşşş yolla valla evreneee bendee yollayımmm herkess temmuzda hamileeeeee
senecim hadi hayırlısı butun testlerden geçersin insallahhh
kittycim,prencim,aselcim, sizler napıyonuz nasıllar bebişler bulantılar bende var ama ben hep diyorum şu progestan hapıda bulantı yapıyor ben günde 3 adet içiyorum şu dönemi bir atlatsak artık minikler kendileri üretseler hormonlarınıda bizler artık ilaç içmesekkk:)

prencim aynen dediğin gb annene bırak asla yorma kendini ve asla haraket etme geçicek emin ol bol bol dua et,benim kuzenim 4 aylıkken normal pet kulanarak kanamaları başlamıştı 6 ay olana kadar devam etti kanması öyle böyle değildi yani doktor bile bu kanamaların içinde nasıl yasadı bu bebiş dedi yani allahhhh istedikten sonra her şekilde yaşıyprlar ama sen içini ferah tut gerisini allaha bırakk

İnş yamateke :) evren inş mesajımızı karşılıksız bırakmasın temmuzda boş göbiş kalmasın :)

Yamateke; canımcım nasılsın ?

canımm benim napimmm iyiyim kanama allaha şükürler olsun yokkk bilmem şimdilik bulantılarım oluyor ama ben diyorum bu progestan yapıyorr bencee bebiş çokk küçük diye şimdilik bazen içimdemi diye panik oluyorum ama pazartesi ayın 13de doktor randevumuz var hayırlısı sen neler yaptınn canım başladınmı valiz hazırlamaya bak bu ay kafana takma tatilin tadını çıkarr bırak bebiş innan kendiliğinden gelicek kendini kasma birde havuza girerken dikkat et aman bizler bayanız nolur nolmaz tedbir olsunn

yamatake'cim canım yaşını ve hamile kaldığın ayı söle hemen bi tahmin yapim
nedir bu çin takvimi mevzusu kıslar kime sorsam tuttu dio

CANIIMM sana yazdım diğer mesajımda ama tekrarlyayımm 31 yaş 6 nisan son adet tarihimm

tahmin ediyorum..çok yakışıklı bir deluanlı bu

yaa benim tahminlerin hep tam tersi çıkıo,tahmin yeteneğim sıfır herkes tahmin yapıo,, oyüzden çin takvimine bakim dedimde sallamış olmamak için eğer nisanda hamile kaldıysan yani mayısın başına sarkmadıysa erkek dio yaa ben inandığımdan deilde işte tahmin yapmış olmak için Allahın işine karışılmaz sonuçta takvimde yüzde 50 ihtimal ya tutar ya tutmaz..çokta önemli deil aslında bizimkisi geyik olsun,,,hayırlı sağlıklı sıhhatli olsunda ya çok bıcır bi kız yada afacan bi oğlan işte napalım Allah bereket versin

canım aslında çin takvimi öyle diyor ama bana kız doğuyorrr nedense :) gerçi dediğin gb ilkler allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinde kız erkek farketmezzz evde yattığım dönemlerde esra erolun programını izledim:) valla hatun hamile ne güzel cıvıl cıvıl insallah bizlerde öyle oluruz ben şuanda resmen yavaş çekimdeymişim gb haraketleim görsenizz:)

çok şükür iyi olmana sevindim :) olsun bulantılar bebişin orda olduğunu gösteriyor :) inş güzel haberlerle dönersin dr. dan. bende hiç hazırlığa bile başlamadım eşim gelsinde hallederim hemn dedim bide alışverişe çıkmam lazım bende havuza pek girmek istemiyorum aslında, çok girmem sanırım.Bencede dediğin gibi tedbirli olmakta fayda var :) Bebeği düşünmeden çalışcam bu ay :) ya aslında bakma her ay teselim kesin, diyorum ki belki eşim yokken zor olur babasını bekliyo herhalde diye :) Allah en iyi vakitte göndersin önemli olna bu ve sağlıklı olması ... Diğer tesellimde 1 kere hamile kaldım gerisi tedaviyle yada doğal yollarla bi şekilde gelir...

Son düzenleme:

psikolojik ya o, hamile oturuşu kalkışı vardr ya bizde bel tutulup popo yavaşyavaş koltuga bırakılır olsun ama dikkat et sen,tedbiri elden bırakmayalım biz kesin bende öle olurum canım kürtajdan nekadar sona hamile kaldın

anladım hayırlısı olsun tatlım ne diyelim Rabbim ne eylerse güzel eyler.. doktora gittiniz mi hiç peki bence bir doktora görün derim herşeyin yolunda olduğundan emin olursun hem...

gittik çogumuz abii ama dr lar ilk olayda genelde test taraftarı değiller. hele benim ikinci hamileliğimdi birincisi sağ salim doğduğu için dr yapmadı testleri

eltimin büyük olanı oğlumun yasında en yakın arkadaşı anlayacagın,onun kardeşi de olunca hiç durmamaya başladı.. ne zaman olcak diyip duruyoo.. inş Allah onun bu istegine en tez zamanda hayrlısıyla yanıt verir canmm.. ama önce size )

2 adet gördüm kürtajdan sonra canım ama benim bu iki adette çookk uzun sürede oldu yani ilki 40 gün sonra ikincisi 38 gün sonra aslına bakarsan 3 ay geçmiş üstüne hesapla bak 21 ocakta bebiş alındı 6 nisanda son adet:)

merhaba annecikler ve anne adayları, topiçde hamile sayısı artıyo sanırım, çok güzel dahada artsın inşallah:)) bnm de az kaldı temmuzda muayneye gidip başlicam Allah ın izniyle çalışmalara:))

Alin84, yazdığını okudum çok hoşuma gitti açıkcası sen ve oğlun çok şanslısınız oğlunda,sende,eşinde hepiniz çok güzelsiniz:))Allah mutluluğunuzu bozmasın ve gelecek bebeklerinizle dahada artsın:)) eşin gibi dünyada iyi insanlar 10 pamağın 10 unu geçmez belkide.

selamlar kızlarrrr

ooo şenlik varmış ay net bozuktu ancak gelebildim.

alin maşallah oğluna bayıldım bayıldım maşallah.

citak nuray cicim ben hamilelikten sonra hap kullandım öncesinde folik plus kullanıyordum hep zaten.

candaş evrene gönderdin mesajı bende destekledim.

senemcim bende heyecanlıyım çok güzel gelecek inşallah tahlil sonuçları

yamatake selammm tatlım iyi olduğuna sevindim, bende de hafif hafif bulantılar var gibi ama halsizim ve esra erolu bende izledim dün müydü neydi ya bizim o günlerimiz gelcek mi abaca :)

aselkuzum nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…