- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #2.561
15 haftalıktı salı günü doktora gittik ultrasonda baktı erkek olduğunu öğrendik yerinde durmuyodu yavrum çarşamba gece 12 de falan fenalaştım hastaneye gittik suyum geldi kanamam geldi bebek aşağı inmişti normal doğumla düşürdüm eşi içerde kaldı kürtaj oldum kabus gibiydi ilk bebeğim bide çok sevinmiştik şimdi evimde izinliyim yanlızım eşim uyudu ve kötü hissediyorum doktor 3 ay korunmamızı söyledi yeniden olursa aynı şeyleri yaşarmıyım çok korkuyorum acısı geçmicek galiba herkes üstüme titriyo ve ben daha kötü oluyorum
cok gecmis olsun canim yaa insallah herseyi zamana birak bizde iilk zamanlar boyleydik hergun dusunup dusunup agliyordum o ilk gunler buldum bu siteyi zaten burdaki sicakligi goruncede birakamadim..her an aklimda hamisler nasil , calismalar nasil gidiyo diye..
insallah seninlede bu konulari konusuruz ama 3 ayi bekle benimde 3 ay yeni doldu..moralininyuksek tut. tut ki hersey yolunda gitsin bir daha boyle bir sey yasatmasin Rabbim...
Senemcim nasilsin?bebis nasil? tarama testine ne zaman giriyodun yaklastimi tarih? birde ya aklima gelmisken bu cok akinti geldigi zaman yumurtlama donemimize mi denk geliyodu yaaa okadar okuyorum yazdiklarinizi yinede unutuyorumbenim daha cok calismam lazim artik sizler prof. oldunuz valla bide yarina randevum var kitty galiba hamile kalmadan progestoron hapi kullanmisti bende soylesem mi verse yoksa yanlis hatirlamiyorum insallah .. neyse kafam cok karisik bu ay insallah gunu kacirmamam lazim :18::18:
Yamateke; canımcım nasılsın ?
yamatake'cim canım yaşını ve hamile kaldığın ayı söle hemen bi tahmin yapim
nedir bu çin takvimi mevzusu kıslar kime sorsam tuttu dio
KIZLARR günaydıın,
alincim bizlerle özelini paylaştığın için çok teşekkür ederiz,eşine sana ve oğlusuna insallah bide kardeşine:) allah uzun ömürler versin hepiniz çok sanslıymıssınız ama şunu unutma erkekler severse her seyi yapar eşin seni o kadar çokkk seviyorki allah ayırmasın insallahh
valla bayagı uzun yazılar okuyrak cevap vereyim dedim ama ahh bu hamilelik biraz unutkanlğa sebep oluyor sanırsam bir arkadaşım sormuştu yaş kaç diye yaşş 31 (29-01-1980) doğum tarihim,6 nisan son adet tarihimm eşimin doğum tarihi (25-03-1976) bak bakalım ne çıkacak:)
candaşşş yolla valla evreneee bendee yollayımmm herkess temmuzda hamileeeeee
senecim hadi hayırlısı butun testlerden geçersin insallahhh
kittycim,prencim,aselcim, sizler napıyonuz nasıllar bebişler bulantılar bende var ama ben hep diyorum şu progestan hapıda bulantı yapıyor ben günde 3 adet içiyorum şu dönemi bir atlatsak artık minikler kendileri üretseler hormonlarınıda bizler artık ilaç içmesekkk:)
prencim aynen dediğin gb annene bırak asla yorma kendini ve asla haraket etme geçicek emin ol bol bol dua et,benim kuzenim 4 aylıkken normal pet kulanarak kanamaları başlamıştı 6 ay olana kadar devam etti kanması öyle böyle değildi yani doktor bile bu kanamaların içinde nasıl yasadı bu bebiş dedi yani allahhhh istedikten sonra her şekilde yaşıyprlar ama sen içini ferah tut gerisini allaha bırakk
canımm benim napimmm iyiyim kanama allaha şükürler olsun yokkk bilmem şimdilik bulantılarım oluyor ama ben diyorum bu progestan yapıyorr bencee bebiş çokk küçük diye şimdilik bazen içimdemi diye panik oluyorum ama pazartesi ayın 13de doktor randevumuz var hayırlısı sen neler yaptınn canım başladınmı valiz hazırlamaya bak bu ay kafana takma tatilin tadını çıkarr bırak bebiş innan kendiliğinden gelicek kendini kasma birde havuza girerken dikkat et aman bizler bayanız nolur nolmaz tedbir olsunn
canım aslında çin takvimi öyle diyor ama bana kız doğuyorrr nedense :) gerçi dediğin gb ilkler allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinde kız erkek farketmezzz evde yattığım dönemlerde esra erolun programını izledim:) valla hatun hamile ne güzel cıvıl cıvıl insallah bizlerde öyle oluruz ben şuanda resmen yavaş çekimdeymişim gb haraketleim görsenizz:)
anladım hayırlısı olsun tatlım ne diyelim Rabbim ne eylerse güzel eyler.. doktora gittiniz mi hiç peki bence bir doktora görün derim herşeyin yolunda olduğundan emin olursun hem...
Alincim gercekten anlattigin icin tesekkur ederiz cok ozel bi hikaye seninki.. daha kimbilir kimlerin nasil hikayeleri var..masallah cok guzel bi gelin olmussun oglunda cok tatli Insallah rabbim oglunun karnini sevmesi hatirina verir bi kardes. esini de ayrica kutluyorum oyle bir baba kimseye nasip olmaz masallah helal olsun babaya..gercekten cok sanslisin boyle bir es ve cocuga sahip oldugun icin insallah 2.de alirsin kucagina tez zamanda..
psikolojik ya o, hamile oturuşu kalkışı vardr ya bizde bel tutulup popo yavaşyavaş koltuga bırakılırolsun ama dikkat et sen,tedbiri elden bırakmayalım biz kesin bende öle olurum canım kürtajdan nekadar sona hamile kaldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?