Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoşgeldin canım nasıl gidiyo hamilelik nekadarlık oldunuz???

teşekkür ettim bende canım :) gelecek gelecek o günler gelecek şikayet edeceksiniz oturamıyroum kalkamıyorum diye :) az kaldı :) eğer ilk bebek benle kasaydı benimde en geç çarşamba doğumum vardı :) geen hesapladım da... ama olsun geçmişe değil geleceğe bakıyoruz.Doğumu çarşamba yapamadıysam belki çarşambaya hamişlik durumum başlar :))

Sen nasılsın canım? bulantın filan yok değil mi ?

asel kendini paniğe sokacak belirtiler aramıyodur inş :)

Ceza canım sen naptın misafirleriini? şimdi yazıyorum sabah cevabını alırım artık....

Sinua, tatil planınız netleşti mi ?

bi ara bende öyle hesaplıyodum aklıma geldi baktım bnm de 29 haftalık olcamış bugün(

kısmet değilmiş napalım dediğin gibi önümüze bakcaz, gerçi ben arada hala ağlama krizlerine giriyorum ama eskisi kadar değil

hoşgeldin canım nasıl gidiyo hamilelik nekadarlık oldunuz???

canım bilmiyorum :) yani sata göre 7 haftalık ama usg ye göre 6 haftalık falan galiba, 18 haziran da belli olur, sende yumurtalama takibi yaptırcan dimi

benim bebeğim 40 50 günlük falandı naber nitekim :) canım midem bulanıyor gibi anlamıyorum ben 9 aydır kendimi dinlediğim için artık sapıtmış durumdayım.

hadi bakalım 18 haziranda netleşir.Açıkcası bilmiyorum adetlerim düzenli sadece bu ay 4 gün erken oldum ondanda anitibyotik kullanmıştım ondan düşündüm.dr.a gidicem işte aybaşında tahlillerimi falan yaptırayı bi muayne etsin nasıl uygun görürse artık zaten kışın demişti ilk 3 ay önceden folik asite başlarız diye ben muayne olayım kafam rahat olsunda bebişde hayırlısıyla gelir heralde 2-3 ay içinde

candaş kopardın beni :) aselkuzumla ilgili yorumda,

cezanın kuzeni vardı ondan yoktur aa bende meraklandım.

sen naptın tatil planını anlatsanaaaa

aselkuzum dünde yoktu galiba,

pren naptı ?

evet ister istemez hesaplıyoruz.Arada hüzünde basıyor ama olsun olacak teker teker doğurcaz :) (hiçte sevmem bu kelimeyi ama kullanmam lazımdı :) İnş kardeşlerini sağlıcakla hayırla tezden göndersinlerde o yeter bize değil mi?
benim bebeğim 40 50 günlük falandı naber nitekim :) canım midem bulanıyor gibi anlamıyorum ben 9 aydır kendimi dinlediğim için artık sapıtmış durumdayım.
aklımada gelmişti yazarken kıtty nın bebeği doğmuştu bile diye..Nasılda geçiyor zaman böyle... Ama inş yeni meleğini kucağına almaya 33 haftan filan kaldı :)
inşş merak ettim yaa.girse bari bugünn

inş girer ve de inş önemli birşey yoktur.Aslında ona takılıyorum ama ben hamile kalsam bende öyle olrudum.Ses ver asel :)

amin cnm inşallah:))

candaş kopardın beni :) aselkuzumla ilgili yorumda,

cezanın kuzeni vardı ondan yoktur aa bende meraklandım.

sen naptın tatil planını anlatsanaaaa

aselkuzum dünde yoktu galiba,

pren naptı ?

:)) asel görünce dövcek beni :))

cezanın kuzenin unutmuşum ya yemeğe misafir var diye hatırlamışım...

Bizde 13 akşamı yola çıkacağız, 14 sabah bodrumdayız inş.19 unda döncez, birde teyzemin oğlu var orda 1 gecede orda kalcaz ama hayırsız kuzen ben 5 yıldır ilkkez gitcem :) bi kızı var onu severim artık :) eşime aşık resmen bide çok cilveli :) kızım olsa öyle olsun isterim ama benim gibi kalstan öyle nazlı bi çocuk çıkması zor :)) senemin müsait olduğu bigünde inş onlara gitcez yada hatta ben yormak istemem dışarda da buluşsak olur, hayır bide zaten yoğun çalışıyo yani kıyamıyorum ...

prende çok girmiyo hakikaten sabah bi yazmıştı sanırım....

sen nasılsın şeker ? bu sefer daha güzel bi hamilelik olcak bence senin için, mesela ilk adımı kağıtları eşine vererek araştırma yapmamakla başlamışsın :) tebrikler darısı bize :)

Senem

aaaaaaaaaaaaa çılgın 3 gün sonra yoksun ohhh benim yerimede gezin, senemle görüşürsen nar tanesini ve senemi öp bol bol dinlennnn canım iki kişi gidin 3 kişi dönün inşallah.

evet ama eşimin iş yeri arkadaşları bakmış 6 haftalık falan demiş :)
ay sanki ben dr ne bilirmi ayrıca olacak oldukta sonra araştırma yapsam ne olur, birde dr güveniyorum güvenmek istiyorum

Kızlaaaaar :) Dörtlü testimin sonucu temizmiş Doktorum aradı az önce. Çok çok çok sevindim Darısı bebişinden güzel haber bekleyenlerin başına olsun inşallah. Bilemezsiniz nasıl rahatladım. Candaşım ben akşam 6 gibi çıkıyorum işten. Akşamları hep müsaitiz. Evimizde ağırlamak isteriz çok. Ama Bodrum geceleri için genç çiftlere önerilerimiz de olur, o ayrı Benim durum müsait olsa rakı-balık yapalım dışarıda diycem ama Siz bi gelin de...

yaşaşsın akıllı kuzummm üzmedi ne annesini ne teyzelerini sadece 1 nisan şakası yaptı okadar, akıl küpüm benim çok sevindi senemcim eşinede selamlar, çok ama çok sevindim.

ayyy çok sevindim inşallah Allah sonuna kadar böyle güzel haberler almanı nasip eder hayırlısıyla tamamına erdirir senemciğim.

eşimin iş yeri arkadaşları bakmış 6 haftalık falan demiş :)
ay sanki ben dr ne bilirmi ayrıca olacak oldukta sonra araştırma yapsam ne olur, birde dr güveniyorum güvenmek istiyorum

kittyciğim araştırmadan durabilmeni taktir ediyorum 6 haftalık oldu minnoşumuz ha maşallah ona annesini üzmeden sıkıca tutunsun emi

maşallah negüzel inş.geri kalan günler böyle güzel geçer

hadi gözün aydın tatlım sağlıkla kucağına almakta nasip olur inşallahhhhhhhh

asel nöbetçi falan mı acaba 2gündr yok galiba,, bilgisayar zarar vermesin diede gimio olabilir..
asel kuzum nerdesin yavvvvvfuu??? asel diorum ki ben bu ay korunmayayımne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…