- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #2.581
selamlar kızlarrrr
ooo şenlik varmış ay net bozuktu ancak gelebildim.
alin maşallah oğluna bayıldım bayıldım maşallah.
citak nuray cicim ben hamilelikten sonra hap kullandım öncesinde folik plus kullanıyordum hep zaten.
candaş evrene gönderdin mesajı bende destekledim.
senemcim bende heyecanlıyım çok güzel gelecek inşallah tahlil sonuçları
yamatake selammm tatlım iyi olduğuna sevindim, bende de hafif hafif bulantılar var gibi ama halsizim ve esra erolu bende izledim dün müydü neydi ya bizim o günlerimiz gelcek mi abaca :)
aselkuzum nerde
candaş evrene gönderdin mesajı bende destekledim.
yamatake selammm tatlım iyi olduğuna sevindim, bende de hafif hafif bulantılar var gibi ama halsizim ve esra erolu bende izledim dün müydü neydi ya bizim o günlerimiz gelcek mi abaca :)
aselkuzum nerde
selamlar kızlarrrr
alin maşallah oğluna bayıldım bayıldım maşallah.
aselkuzum nerde
teşekkür ettim bende canım :) gelecek gelecek o günler gelecek şikayet edeceksiniz oturamıyroum kalkamıyorum diye :) az kaldı :) eğer ilk bebek benle kasaydı benimde en geç çarşamba doğumum vardı :) geen hesapladım da... ama olsun geçmişe değil geleceğe bakıyoruz.Doğumu çarşamba yapamadıysam belki çarşambaya hamişlik durumum başlar :))
Sen nasılsın canım? bulantın filan yok değil mi ?
hoşgeldin canım nasıl gidiyo hamilelik nekadarlık oldunuz???
teşekkür ettim bende canım :) gelecek gelecek o günler gelecek şikayet edeceksiniz oturamıyroum kalkamıyorum diye :) az kaldı :) eğer ilk bebek benle kasaydı benimde en geç çarşamba doğumum vardı :) geen hesapladım da... ama olsun geçmişe değil geleceğe bakıyoruz.Doğumu çarşamba yapamadıysam belki çarşambaya hamişlik durumum başlar :))
Sen nasılsın canım? bulantın filan yok değil mi ?
canım bilmiyorum :) yani sata göre 7 haftalık ama usg ye göre 6 haftalık falan galiba, 18 haziran da belli olur, sende yumurtalama takibi yaptırcan dimi
benim bebeğim 40 50 günlük falandı naber nitekim :) canım midem bulanıyor gibi anlamıyorum ben 9 aydır kendimi dinlediğim için artık sapıtmış durumdayım.
asel kendini paniğe sokacak belirtiler aramıyodur inş :)
?
evet ister istemez hesaplıyoruz.Arada hüzünde basıyor ama olsun olacak teker teker doğurcaz :) (hiçte sevmem bu kelimeyi ama kullanmam lazımdı :) İnş kardeşlerini sağlıcakla hayırla tezden göndersinlerde o yeter bize değil mi?bi ara bende öyle hesaplıyodum aklıma geldi baktım bnm de 29 haftalık olcamış bugün(
kısmet değilmiş napalım dediğin gibi önümüze bakcaz, gerçi ben arada hala ağlama krizlerine giriyorum ama eskisi kadar değil
aklımada gelmişti yazarken kıtty nın bebeği doğmuştu bile diye..Nasılda geçiyor zaman böyle... Ama inş yeni meleğini kucağına almaya 33 haftan filan kaldı :)benim bebeğim 40 50 günlük falandı naber nitekim :) canım midem bulanıyor gibi anlamıyorum ben 9 aydır kendimi dinlediğim için artık sapıtmış durumdayım.
inşş merak ettim yaa.girse bari bugünn
evet ister istemez hesaplıyoruz.Arada hüzünde basıyor ama olsun olacak teker teker doğurcaz :) (hiçte sevmem bu kelimeyi ama kullanmam lazımdı :) İnş kardeşlerini sağlıcakla hayırla tezden göndersinlerde o yeter bize değil mi?
aklımada gelmişti yazarken kıtty nın bebeği doğmuştu bile diye..Nasılda geçiyor zaman böyle... Ama inş yeni meleğini kucağına almaya 33 haftan filan kaldı :)
inş girer ve de inş önemli birşey yoktur.Aslında ona takılıyorum ama ben hamile kalsam bende öyle olrudum.Ses ver asel :)
candaş kopardın beni :) aselkuzumla ilgili yorumda,
cezanın kuzeni vardı ondan yoktur aa bende meraklandım.
sen naptın tatil planını anlatsanaaaa
aselkuzum dünde yoktu galiba,
pren naptı ?
:)) asel görünce dövcek beni :))
cezanın kuzenin unutmuşum yayemeğe misafir var diye hatırlamışım...
Bizde 13 akşamı yola çıkacağız, 14 sabah bodrumdayız inş.19 unda döncez, birde teyzemin oğlu var orda 1 gecede orda kalcaz ama hayırsız kuzen ben 5 yıldır ilkkez gitcem :) bi kızı var onu severim artık :) eşime aşık resmen bide çok cilveli :) kızım olsa öyle olsun isterim ama benim gibi kalstan öyle nazlı bi çocuk çıkması zor :)) senemin müsait olduğu bigünde inş onlara gitcez yada hatta ben yormak istemem dışarda da buluşsak olur, hayır bide zaten yoğun çalışıyo yani kıyamıyorum ...
prende çok girmiyo hakikaten sabah bi yazmıştı sanırım....
sen nasılsın şeker ? bu sefer daha güzel bi hamilelik olcak bence senin için, mesela ilk adımı kağıtları eşine vererek araştırma yapmamakla başlamışsın :) tebriklerdarısı bize :)
Senem
Kızlaaaaar :) Dörtlü testimin sonucu temizmişDoktorum aradı az önce. Çok çok çok sevindim Darısı bebişinden güzel haber bekleyenlerin başına olsun inşallah. Bilemezsiniz nasıl rahatladım. Candaşım ben akşam 6 gibi çıkıyorum işten. Akşamları hep müsaitiz. Evimizde ağırlamak isteriz çok. Ama Bodrum geceleri için genç çiftlere önerilerimiz de olur, o ayrı Benim durum müsait olsa rakı-balık yapalım dışarıda diycem ama Siz bi gelin de...
Kızlaaaaar :) Dörtlü testimin sonucu temizmişDoktorum aradı az önce. Çok çok çok sevindim Darısı bebişinden güzel haber bekleyenlerin başına olsun inşallah. Bilemezsiniz nasıl rahatladım. Candaşım ben akşam 6 gibi çıkıyorum işten. Akşamları hep müsaitiz. Evimizde ağırlamak isteriz çok. Ama Bodrum geceleri için genç çiftlere önerilerimiz de olur, o ayrı Benim durum müsait olsa rakı-balık yapalım dışarıda diycem ama Siz bi gelin de...
eşimin iş yeri arkadaşları bakmış 6 haftalık falan demiş :)
ay sanki ben dr ne bilirmi ayrıca olacak oldukta sonra araştırma yapsam ne olur, birde dr güveniyorum güvenmek istiyorum
:)) asel görünce dövcek beni :))
cezanın kuzenin unutmuşum yayemeğe misafir var diye hatırlamışım...
Bizde 13 akşamı yola çıkacağız, 14 sabah bodrumdayız inş.19 unda döncez, birde teyzemin oğlu var orda 1 gecede orda kalcaz ama hayırsız kuzen ben 5 yıldır ilkkez gitcem :) bi kızı var onu severim artık :) eşime aşık resmen bide çok cilveli :) kızım olsa öyle olsun isterim ama benim gibi kalstan öyle nazlı bi çocuk çıkması zor :)) senemin müsait olduğu bigünde inş onlara gitcez yada hatta ben yormak istemem dışarda da buluşsak olur, hayır bide zaten yoğun çalışıyo yani kıyamıyorum ...
prende çok girmiyo hakikaten sabah bi yazmıştı sanırım....
sen nasılsın şeker ? bu sefer daha güzel bi hamilelik olcak bence senin için, mesela ilk adımı kağıtları eşine vererek araştırma yapmamakla başlamışsın :) tebriklerdarısı bize :)
üzerime alınmalımıyım:)) bilemedim heraldebana dedin sağol cnm inş.herkes için güzel geçsin
Senem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?