Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar ben kürtaj olalı iki ay oldu, iki adet dönemi geçirdim ama öncesine göre kanamam hem fazla hem daha sıvı... sizlerdede kürtaj sonrası böle bişi oldumu. düzenli 28güne bir oldum ama miktarı önceye göre fazlalaştı

Son düzenleme:
gezerim canım benim :)) öperimde doyasıya :) inş 2 gider 3 döneriz bide :)
Dediğinde haklısın olacaksa her şekilde oluıyo ama biz bu sefer iyi olacağına kötü birşey olmayacağına inanıyoruz inanmak istiyoruz yerimseniben
oleeeyyy :) hadi geçmiş olsun nar tanesine annesi:) darısı diğer tüm sınavlarına inş :) sağol canım valla gerçekten içtenlikle istediğinde çok teşekkürler :) eşimle tek uyuşamadığımız nokta bu rakı-balık :) kendisi pek bi yeşilaycıdır dolaysıyla bende :) evde çay keyfi yaparız bizde o zman :) sana cebimi mail atıyorum canım ...

asel nöbetçi falan mı acaba 2gündr yok galiba,, bilgisayar zarar vermesin diede gimio olabilir..
asel kuzum nerdesin yavvvvvfuu??? asel diorum ki ben bu ay korunmayayımne dersin
olabilirde aslında

selammmmm
çok yorgunum az önce okuldan geldim biraz dinlinep spora gideceğim.geçmişi okuyamadım.akşaeg mlince okuyacağım öptm hepinizi...

asel kendini paniğe sokacak belirtiler aramıyodur inş :)

Ceza canım sen naptın misafirleriini? şimdi yazıyorum sabah cevabını alırım artık....

Sinua, tatil planınız netleşti mi ?

belli oldu canım ya,antalya kemer'e gidiyoruz nasipse, gerçi zar zor bulduk,heryer nerdeyse full çekiyo ya
kocam orda deniz suyu daha sıcak olur diye orayı tercih ettikaseli bende merak ettim bak,inşallah ters bişi olmasında varsın araştırma yapsın,hatta bize sorsun bolbolsenem'cim çok sevindim gözünaydın,allahın izni ile yolu yarıladın sayılır,artık allah son olarakda kucağına alıp öpüp koklamak nasip etsin,darısıda başımızaaaaaaaaneyse ben kaçıyom kızlar görümcem geliyoo yemek yapmam lazımm byeeee

benim miktarında hiçbir değişiklik olmadı siklus uzunluğuna gelince düzene girmeye çalışıyor aralık 2010 da kürtaj olmuştum. 3. adetimde düzene girmeye başladı şimdi 6. adetimi oldum mesela :97:kürtaj sonrası ilk adeti görene kadar korunduk sonra hiç korunmadık:92:

canlarimmmmm geldim benim kocis bingöle gitmisti 2 günlügüne annemlerdeyim bende cok özledim sizleri simdi de telden yaziyorum eve gidince yazicam tekrar özellikle candasa)bu arada progesteronum 49 olmus yuppiii

Son düzenleme:
akşam dışarı çıkayım dedim üzerime giycek bir şey bulamadım, kotlarım dar geliyor, elbiselerimin içinde nefes alamıyorum, napcam ben ya gazım var çok birde su içekten şiştim galiba.

geçmiş olsun canım...dilerim ki bir daha böyle bir olay yaşamazsın..zmanla acın hafifleyecek ama kalbinin bir köşesi hep acıyacak..

bu ay daha bir hüzünlüyüm bende 2 hafta sonra doğm yapacaktım...nasip değilmiş..umarım en kısa sürede sağlıklı evlatlarımız bulur bizi..

İnş yamateke :) evren inş mesajımızı karşılıksız bırakmasın temmuzda boş göbiş kalmasın :)
aminnnnnnnnnnn inşallah

asel kendini paniğe sokacak belirtiler aramıyodur inş :)

Ceza canım sen naptın misafirleriini? şimdi yazıyorum sabah cevabını alırım artık....

Sinua, tatil planınız netleşti mi ?
misafirlerim gittiler.onları gördüğüme çok sevindim.

candaş kopardın beni :) aselkuzumla ilgili yorumda,

cezanın kuzeni vardı ondan yoktur aa bende meraklandım.

sen naptın tatil planını anlatsanaaaa

aselkuzum dünde yoktu galiba,

pren naptı ?

spora falan gidince çok yoruluyorum..okul yorucu malum aydın sıcak..bazen okuyup çıkıyorum.bazen okuyamıyorum bile.ama sizlerden de vazgeçemiyorum.

ohhhhhhhhhhhh gez bakalım bizde temmuzda gideceğiz ama nereye gideceğiz bilemiyorum..var mı kızlar tavsiyeniz..bodrum,kuşadası ,marmari hariç:)
çokkkkk sevindim senemcim senin adına..darısı bizzim başımıza..
akşam dışarı çıkayım dedim üzerime giycek bir şey bulamadım, kotlarım dar geliyor, elbiselerimin içinde nefes alamıyorum, napcam ben ya gazım var çok birde su içekten şiştim galiba.

bak sen tühhhhhhhhhhh çok üzüldüm olmadımı kotların gazın da var ha
hakkaten moralim bozuldu...
canım takılma bunlara lütfen.bu güzel günlerin tadını çıkar..iyi akşamlar

hadi gözün aydın senemcim çok sevindim sonuna kadar tüm testlerini geçer inşallah.

canlarimmmmm geldim benim kocis bingöle gitmisti 2 günlügüne annemlerdeyim bende cok özledim sizleri simdi de telden yaziyorum eve gidince yazicam tekrar özellikle candasa)bu arada progesteronum 49 olmus yuppiii

aseelll kızlar seni panik diye biliyo ya daha benim hamileliğimi görmediler.vay onların haline

kittyciğim araştırmadan durabilmeni taktir ediyorum 6 haftalık oldu minnoşumuz ha maşallah ona annesini üzmeden sıkıca tutunsun emi

bende takdir ediyorum. inanki ben hepsinden heyecanlıyım aselden bile hele kittynin bu duruşunu hayranlıkla izliyorum. ben yumurtlama tarihlerimde bile heyecanlı ve gergindim :97: :97:

bizde temmuzda düşünüyoruz tatili aklımızdan kemer ya da bodrum geçiyo ama daha belli değil candasla sen bi gidin gelin tavsiyelerinizi alayım

aynen kittycim ya zaten fermuar kapanmıyo bende ölece dışarı çıkıyorumm

aliiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oğluşun çoook tatlıııııı....maşallah canım benim yaeşin içinde kızlara katılıyorum çok şanslısın Allah bozmasın canım en yakın zamanda kardeşi gelir oğluşunun inşallahhhhhhhhh

Son düzenleme:

canımmmm gözün aydın darısı başımıza artık inşallahhhhh

asel nöbetçi falan mı acaba 2gündr yok galiba,, bilgisayar zarar vermesin diede gimio olabilir..
asel kuzum nerdesin yavvvvvfuu??? asel diorum ki ben bu ay korunmayayımne dersin

nöbetçi değildim bebeğim annemlerdeydimmm yavrum korunma diyoz sana korun korun nereye kadar dimi amakocişini kandırabilcenmi peki ladycimmmm

eveeeeeeeeeeeeeeetttttttttt gördüm candaş ım o kadar mı sıktım kıs sizi yaaaaaa

kıslar progesteronumu çok merak ettim yaffffben yarın bi kan mı versem acepppp

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…