gezerim canım benim :)) öperimde doyasıya :) inş 2 gider 3 döneriz bide :)aaaaaaaaaaaaa çılgın 3 gün sonra yoksun ohhh benim yerimede gezin, senemle görüşürsen nar tanesini ve senemi öp bol bol dinlennnn canım iki kişi gidin 3 kişi dönün inşallah.
evet ama eşimin iş yeri arkadaşları bakmış 6 haftalık falan demiş :)
ay sanki ben dr ne bilirmi ayrıca olacak oldukta sonra araştırma yapsam ne olur, birde dr güveniyorum güvenmek istiyorum
oleeeyyy :) hadi geçmiş olsun nar tanesine annesi:) darısı diğer tüm sınavlarına inş :) sağol canım valla gerçekten içtenlikle istediğinde çok teşekkürler :) eşimle tek uyuşamadığımız nokta bu rakı-balık :) kendisi pek bi yeşilaycıdır dolaysıyla bende :) evde çay keyfi yaparız bizde o zman :) sana cebimi mail atıyorum canım ...Kızlaaaaar :) Dörtlü testimin sonucu temizmişDoktorum aradı az önce. Çok çok çok sevindim Darısı bebişinden güzel haber bekleyenlerin başına olsun inşallah. Bilemezsiniz nasıl rahatladım. Candaşım ben akşam 6 gibi çıkıyorum işten. Akşamları hep müsaitiz. Evimizde ağırlamak isteriz çok. Ama Bodrum geceleri için genç çiftlere önerilerimiz de olur, o ayrı Benim durum müsait olsa rakı-balık yapalım dışarıda diycem ama Siz bi gelin de...
olabilirde aslındaasel nöbetçi falan mı acaba 2gündr yok galiba,, bilgisayar zarar vermesin diede gimio olabilir..
asel kuzum nerdesin yavvvvvfuu??? asel diorum ki ben bu ay korunmayayımne dersin
asel kendini paniğe sokacak belirtiler aramıyodur inş :)
Ceza canım sen naptın misafirleriini? şimdi yazıyorum sabah cevabını alırım artık....
Sinua, tatil planınız netleşti mi ?
kıslar ben kürtaj olalı iki ay oldu, iki adet dönemi geçirdim ama öncesine göre kanamam hem fazla hem daha sıvı... sizlerdede kürtaj sonrası böle bişi oldumu. düzenli 28güne bir oldum ama miktarı önceye göre fazlalaştı
15 haftalıktı salı günü doktora gittik ultrasonda baktı erkek olduğunu öğrendik yerinde durmuyodu yavrum çarşamba gece 12 de falan fenalaştım hastaneye gittik suyum geldi kanamam geldi bebek aşağı inmişti normal doğumla düşürdüm eşi içerde kaldı kürtaj oldum kabus gibiydi ilk bebeğim bide çok sevinmiştik şimdi evimde izinliyim yanlızım eşim uyudu ve kötü hissediyorum doktor 3 ay korunmamızı söyledi yeniden olursa aynı şeyleri yaşarmıyım çok korkuyorum acısı geçmicek galiba herkes üstüme titriyo ve ben daha kötü oluyorum
teşekkür ettim bende canım :) gelecek gelecek o günler gelecek şikayet edeceksiniz oturamıyroum kalkamıyorum diye :) az kaldı :) eğer ilk bebek benle kasaydı benimde en geç çarşamba doğumum vardı :) geen hesapladım da... ama olsun geçmişe değil geleceğe bakıyoruz.Doğumu çarşamba yapamadıysam belki çarşambaya hamişlik durumum başlar :))
Sen nasılsın canım? bulantın filan yok değil mi ?
aminnnnnnnnnnn inşallahİnş yamateke :) evren inş mesajımızı karşılıksız bırakmasın temmuzda boş göbiş kalmasın :)
misafirlerim gittiler.onları gördüğüme çok sevindim.asel kendini paniğe sokacak belirtiler aramıyodur inş :)
Ceza canım sen naptın misafirleriini? şimdi yazıyorum sabah cevabını alırım artık....
Sinua, tatil planınız netleşti mi ?
candaş kopardın beni :) aselkuzumla ilgili yorumda,
cezanın kuzeni vardı ondan yoktur aa bende meraklandım.
sen naptın tatil planını anlatsanaaaa
aselkuzum dünde yoktu galiba,
pren naptı ?
ohhhhhhhhhhhh gez bakalım bizde temmuzda gideceğiz ama nereye gideceğiz bilemiyorum..var mı kızlar tavsiyeniz..bodrum,kuşadası ,marmari hariç:):)) asel görünce dövcek beni :))
cezanın kuzenin unutmuşum yayemeğe misafir var diye hatırlamışım...
Bizde 13 akşamı yola çıkacağız, 14 sabah bodrumdayız inş.19 unda döncez, birde teyzemin oğlu var orda 1 gecede orda kalcaz ama hayırsız kuzen ben 5 yıldır ilkkez gitcem :) bi kızı var onu severim artık :) eşime aşık resmen bide çok cilveli :) kızım olsa öyle olsun isterim ama benim gibi kalstan öyle nazlı bi çocuk çıkması zor :)) senemin müsait olduğu bigünde inş onlara gitcez yada hatta ben yormak istemem dışarda da buluşsak olur, hayır bide zaten yoğun çalışıyo yani kıyamıyorum ...
prende çok girmiyo hakikaten sabah bi yazmıştı sanırım....
sen nasılsın şeker ? bu sefer daha güzel bi hamilelik olcak bence senin için, mesela ilk adımı kağıtları eşine vererek araştırma yapmamakla başlamışsın :) tebriklerdarısı bize :)
Senem
çokkkkk sevindim senemcim senin adına..darısı bizzim başımıza..Kızlaaaaar :) Dörtlü testimin sonucu temizmişDoktorum aradı az önce. Çok çok çok sevindim Darısı bebişinden güzel haber bekleyenlerin başına olsun inşallah. Bilemezsiniz nasıl rahatladım. Candaşım ben akşam 6 gibi çıkıyorum işten. Akşamları hep müsaitiz. Evimizde ağırlamak isteriz çok. Ama Bodrum geceleri için genç çiftlere önerilerimiz de olur, o ayrı Benim durum müsait olsa rakı-balık yapalım dışarıda diycem ama Siz bi gelin de...
akşam dışarı çıkayım dedim üzerime giycek bir şey bulamadım, kotlarım dar geliyor, elbiselerimin içinde nefes alamıyorum, napcam ben ya gazım var çok birde su içekten şiştim galiba.
Kızlaaaaar :) Dörtlü testimin sonucu temizmişDoktorum aradı az önce. Çok çok çok sevindim Darısı bebişinden güzel haber bekleyenlerin başına olsun inşallah. Bilemezsiniz nasıl rahatladım. Candaşım ben akşam 6 gibi çıkıyorum işten. Akşamları hep müsaitiz. Evimizde ağırlamak isteriz çok. Ama Bodrum geceleri için genç çiftlere önerilerimiz de olur, o ayrı Benim durum müsait olsa rakı-balık yapalım dışarıda diycem ama Siz bi gelin de...
canlarimmmmm geldim benim kocis bingöle gitmisti 2 günlügüne annemlerdeyim bende cok özledim sizleri simdi de telden yaziyorum eve gidince yazicam tekrar özellikle candasa)bu arada progesteronum 49 olmus yuppiii
kittyciğim araştırmadan durabilmeni taktir ediyorum 6 haftalık oldu minnoşumuz ha maşallah ona annesini üzmeden sıkıca tutunsun emi
belli oldu canım ya,antalya kemer'e gidiyoruz nasipse, gerçi zar zor bulduk,heryer nerdeyse full çekiyo ya
kocam orda deniz suyu daha sıcak olur diye orayı tercih ettikaseli bende merak ettim bak,inşallah ters bişi olmasında varsın araştırma yapsın,hatta bize sorsun bolbol senem'cim çok sevindim gözünaydın,allahın izni ile yolu yarıladın sayılır,artık allah son olarakda kucağına alıp öpüp koklamak nasip etsin,darısıda başımızaaaaaaaa neyse ben kaçıyom kızlar görümcem geliyoo yemek yapmam lazımm byeeee
akşam dışarı çıkayım dedim üzerime giycek bir şey bulamadım, kotlarım dar geliyor, elbiselerimin içinde nefes alamıyorum, napcam ben ya gazım var çok birde su içekten şiştim galiba.
Kızlaaaaar :) Dörtlü testimin sonucu temizmişDoktorum aradı az önce. Çok çok çok sevindim Darısı bebişinden güzel haber bekleyenlerin başına olsun inşallah. Bilemezsiniz nasıl rahatladım. Candaşım ben akşam 6 gibi çıkıyorum işten. Akşamları hep müsaitiz. Evimizde ağırlamak isteriz çok. Ama Bodrum geceleri için genç çiftlere önerilerimiz de olur, o ayrı Benim durum müsait olsa rakı-balık yapalım dışarıda diycem ama Siz bi gelin de...
asel nöbetçi falan mı acaba 2gündr yok galiba,, bilgisayar zarar vermesin diede gimio olabilir..
asel kuzum nerdesin yavvvvvfuu??? asel diorum ki ben bu ay korunmayayımne dersin
:)) asel görünce dövcek beni :))
cezanın kuzenin unutmuşum yayemeğe misafir var diye hatırlamışım...
Bizde 13 akşamı yola çıkacağız, 14 sabah bodrumdayız inş.19 unda döncez, birde teyzemin oğlu var orda 1 gecede orda kalcaz ama hayırsız kuzen ben 5 yıldır ilkkez gitcem :) bi kızı var onu severim artık :) eşime aşık resmen bide çok cilveli :) kızım olsa öyle olsun isterim ama benim gibi kalstan öyle nazlı bi çocuk çıkması zor :)) senemin müsait olduğu bigünde inş onlara gitcez yada hatta ben yormak istemem dışarda da buluşsak olur, hayır bide zaten yoğun çalışıyo yani kıyamıyorum ...
prende çok girmiyo hakikaten sabah bi yazmıştı sanırım....
sen nasılsın şeker ? bu sefer daha güzel bi hamilelik olcak bence senin için, mesela ilk adımı kağıtları eşine vererek araştırma yapmamakla başlamışsın :) tebriklerdarısı bize :)
Senem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?