Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu ay daha bir hüzünlüyüm bende 2 hafta sonra doğm yapacaktım...nasip değilmiş..umarım en kısa sürede sağlıklı evlatlarımız bulur bizi..

Canım düşünme artık bunları. Annem bana hamile kalmadan üç ay önce bebeğini kaybetmiş, hem de doğurduktan birkaç saat sonra. Şimdi diyor ki, her işte bir hayır varmış. O yaşasaydı sen olmazdın. Senin de öyle güzel bebişin olacak, onu öyle çok seveceksin ki,onun hayatında olmaması ihtimalini düşünemeyeceksin bile.
kıslar progesteronumu çok merak ettim yaffffben yarın bi kan mı versem acepppp
Ver Canım ver. Sonra da topikte acil kan arayalım senin için Bi rahat bırak yeğenimizi ya

nöbetçi değildim bebeğim annemlerdeydimmm yavrum korunma diyoz sana korun korun nereye kadar dimi amakocişini kandırabilcenmi peki ladycimmmm

"kadın isterse" die kısaca yanıtlamak istiyorum bu sorunu
tatlım yavv içimdeki şu ürperti korku gitmio biraz cesaret Allahım sen büyüksün

oyy oyyy 2 gün girmedik ne güzel şeyler olmuş yaaa...

senemim, çok sevindim canım testin temiz çıkmasına bu demektirki nar tanesi annesi ve babasını çok seviyor ve hiç üzmeyecek..

hellocuğum, sal gitsin yaa bırak bebişimiz rahat etsin azıcık ben hamileyken giydiklerimi görsen gülmekten ölürdün ya:)) bak bakiim eşinin kıyafetlerinden olan varmı:))

asel, yina yaptın yapacağını yaa harbiden komedisin hee kızlar söylüyor olmuyor en sonunda bebiş bağırıcak anneeeee rahat bırak benim progesteronumu ne olursun:)))

yamatake, canım iyi olmana sevindim.

pren, korkma canım olur böyle şeyler sen dinlen önlemini al yeter gerisi iyi olucak emin ol..

candas,ceza,taf,pileo,nuray,passiflora ve ismini hatırlayamadığım diğer canım arkadaşlarım, BU AYKİ HAMİLELER TRENİNİ KAÇIRMAMAK DİLEĞİYLE.....

evvett alinciğim, sıra geldi sana :)) ya bir oğlunun olduğu haberi böylemi verilir canım azıcık haykır:)) canımm şaka bir yanada arkadaşlar çok doğru söylemişler bu senin özelin kimsenin bişey demeye hakkı yok ama bizimle paylaşman çok güzel teşekkürler...ve sen demişsinya ben kürtaj olmak istemedim ve çocuğumu doğurdum işte allahın sana bunun için verdiği ödülde eşin ve dünyalar tatlısı oğlun... allah sizi nazarlardan korusun hep mutlu olun inşallah... bu arada topikde ikinci kez anne olmak isteyen bir arkadaşım oldu artık:)) allahım inşallah dualarımı kabul eder bende senin gibi yatarken hep diyorumki allahım ben bu duyguyu tattım önce olmayana isteyene sonrada bana tekrarını nasip et yarabbim AMİİİİNNNN...allah seninde gönline göre versin..oğluna yakın zamanda kardeş gelsin..bu arada oğlunla yaşıt kızım var duyrulur:)))) yaa kıskandım valla bende yapabilrisem koycam kızımın fotosunu:)))

yarın sabah sahile kurscak:)) kahvaltıya gidiyoruz hepinizi beklerim kızlar hocamız arkadaşlarınızda gelebilir dedi ne güzel olurdu dimi böyle birşey ayyy konuşcaklarımız bitmezdi kahvaltıda neymiş öğlen yemeği akşam yemeği hak getiree konuş konuş valla kaç gün sürerdi bilemem:)))

hepinizi öpüyorum iyi geceler kızlar...

iyi geceler sinau ve ladyy kızlar siz başladınızmı çalışmalara yanlış hatırlamıyorsam başlamadınız o yüzden yazmamıştım isimlerinizi hadi bakalım katılın bizim kervanada tren boş kalmasın:)))

başlıcam canımcım galiba, 3ayın dolmasını bekliodum , ama dayanamıcam herhal 2 ay olduda

Senemcim, coook sevindim masallah Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin butun testlerden gecsin insallah
Aselcim, valla kizlara katiliyorum bak progesteron yukselmis diyosun ne guzel bi rahat birak bebisi de rahat rahat buyusun orda kiyamam ben ona
Ohh Candasim ne guzel kocisinle gez bolbol kafani dagit rahatla bugun doktorda kontrolde, fazla dusunme, diyo..kendini rahat birak diyor..insallah bak bu tatil cok iyi gelecek 3 kisi donun insallah,bizim yerimizede gezin..
Ben Istanbul'da Gaziosmanpasada oturuyorum insallah bayrama gelmeyi dusunuyoruz,, eger oralara yakin bir arkadasim varsa mutlaka gorusmek isterim bende ..gerci Istanbul disi cok var ama yakin insallah vardir...opuyorum herkesi

Hadi bakalım iyi tailler iyi eğlenceler olsun.Haftasonu mu çıkacaksınız yola ?
akşam dışarı çıkayım dedim üzerime giycek bir şey bulamadım, kotlarım dar geliyor, elbiselerimin içinde nefes alamıyorum, napcam ben ya gazım var çok birde su içekten şiştim galiba.
ah canım benim ya :)) ohhh iyice şiş iyice şiş :) yoksa şişmeden inanamıcan :) senin seneme ettiğin dua gibi oldu buda :))
bu ay daha bir hüzünlüyüm bende 2 hafta sonra doğm yapacaktım...nasip değilmiş..umarım en kısa sürede sağlıklı evlatlarımız bulur bizi..
( evet bu ay bizim için biraz hüzünlü.Keşke nasip olsaymış ama olsun inş yeniden o tünler gelecek ve kucağımıza alacağız..Allah en yakın zamanda gönderisn inş hepimize ....
aseelll kızlar seni panik diye biliyo ya daha benim hamileliğimi görmediler.vay onların haline
:)) olsunda inş senide göörelim :) dinlemek zevkli oluyo :)
eveeeeeeeeeeeeeeetttttttttt gördüm candaş ım o kadar mı sıktım kıs sizi yaaaaaa
:)) yok canım ya ne sıkması, takılıyorum ben :) eğer ben ilk hamileliğimde sonuna dek gidebilseydim çok tuhafıma giderdi bu tarz davranışlar :) ama allah dedi ki sen misin böyle şaşıran al sana, şimdi ben hamile kalırsam senden farklı olmam inan ki :) ki sen bide sağlıkçısın daha dikkat etmen incelemen normal...

Geçen kk nın dr una otobüs yolculuğunun yumurtlamada ters etkisi olur mu diye sordum :) adam bana dedi ki hayatım boyu unutmıcam bunu, tavuk yumurtası değil :))

Yani bu işler sırayla önce biz sana gaz vercez moral vercez sonra sen ve diğer hamişlerimiz bize :)

Evet bu kez elimden geldiğince rahat olcam, düşünmenin etkisi çokmuş.Düşünmezsen ihtimal artar kesin :) gezerim canım benim, inş bende döndüğümde ardarda hamileyim haberleri alırım bolca :) Ben ankaradayım bu tarafa yolun düşerse bende mutlaka beklerim :)

benim de bu ay adet beklediğim tarih bebeğim yaşasaydı doğum haftama denk geliyor kısmet:97: Allah hayırlısını nasip eder inşallah hayırlı zamanda

ay ben bu fıstığı yerim annesi çook tatlı abla olmak da çok yakışacak cimcimeye inşallah Allah bizlere de hayırlısıyla bu güzel duyguyu yaşamamızı nasip eder hayırlı zamanda Allah bağışlasın yavrunuzu sizlere inşallah

benim de bu ay adet beklediğim tarih bebeğim yaşasaydı doğum haftama denk geliyor kısmet:97: Allah hayırlısını nasip eder inşallah hayırlı zamanda

bu aydan 3 yaralımız var desenize Ama allah büyüktür ya, belkide ilk kaybettiğimiz bebeklerimizi kucağımıza alacağımız vakitlerde kardeşlerini göbişlerimize yollarlar belki .... İnş 2. leri sağlıkla gelir ve bir ömür bizimle olurlar.Tebi bi,rde hayırlı evlat olsınlar hepsi ....

GÜNAYDINNN CANLARRR

destinacımm masallahh kızın çokk tatlı insallhh tez sürede bir kardeşş gelsin onaa

senemcim sanada çok sevindim hep böyle mutlu haberlerini alırız insallah bu arada candasınki yeşilaycıymış ama masallah bizimki rakı balık sigara herşey mevcut birde kalp damar cerrahı neyse sen bu planlarını unutmada biz şu göbiştekileri çıkaralım sağ sağlim ankaraya gelin candaşta ozaman hamile olur yada yeni doğum yapmış olur onlarda bize eşlik ederler , birlikte yapalımm okk

aselcimm bırakk valla kendime diyordum ama sen daha paniksin onlar içerde rahat zaten yırtınsanda 5 aydan önce onları hissetmicez bende dün eşime diyordum şu el dopler cihazları varmış alda bebişin kalbini dinleyelim diyeee bana .... güldü anlayın artık bende insallah şu beşinci ayı görürüzde tez sürede sağlıklıca ondan sonra içimizde hissettikçe duygularımız kabarırr annelik böyleymişşş işteee

Destina : canım kızın çok şeker ya maşşallah :) nazlıda bi kıza benziyor, ooo oğlanlar yandı valla peşine kaç tane takılacak kimbilri, babasına allah sabır versin imdide :) öpüyorum destinayı :) allah hayırlı sağlıklı ömürler versii inş :)

dün demeyi unuttum alin senin oğluında büyünce çok can yakacağa benziyor pek bi yakışıklı maşallah ...

:)) zaten dr lar hep böyle ya :) hastalara tavsiye etmediklerini kendileri yapıyolar :) inş senemle eşi ankaraya gelsin hep beraber yaparız rakı balık :) biz de size colayla eşlik ederiz :))

Son düzenleme:
bak sen tühhhhhhhhhhh çok üzüldüm olmadımı kotların gazın da var ha
hakkaten moralim bozuldu...
canım takılma bunlara lütfen.bu güzel günlerin tadını çıkar..iyi akşamlar[/QUOTE]

kuzum ahha kuzum ahhh benim 40 mevlütüm bitmişti : kuzenlerinle hasret giderdiğine çok sevindim, aydın süper sıcak birde spor yapıyorsun vallahi 1 ayda fit olursun inan umrumda değil kilo almak falan tahmini 95 ile bitiririm diyorum bile hiç derdim değilde kilo verdim diye yeni aldığım şeyler şimdi hiç olmuyorlar eskiside sıkıyor :) 18 haziranda gidip allah korusun şok olmakta var o zmana ne olcak bu eşyalar. havalara girmek istemiorum sonra aşağı bir düşüyorum vah halime.

inşallalh temmuz ayında hamiş olmayan kalmayacak topiğimizde yaralarımız sarılacak inşallah canım

sağol candaş'ım aslında pek istekli sayılmam, tatile denk geliyo adet günüm,ya diyorum bişi olursa falan kendi kendime 100 tane senaryo üretiyorum,sonrada yok ya şartlandırma kendini hamiş falan değilsindir diyorum,yani tatili bile şimdiden zehir etmeye başladım kendimesonrada diyorum acaba gebelik testi falan alsammı yanıma diyorum,yani anlayacağınız tam kafayı sıyırmak üzreyimvalla aallah nasip ederse pazar gecesi çıkcaz canım yola,hayırlısı bakalım.yalnız yukardaki yazına çok güldüm tavuk yumurtası olayıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…