- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #2.621
bu ay daha bir hüzünlüyüm bende 2 hafta sonra doğm yapacaktım...nasip değilmiş..umarım en kısa sürede sağlıklı evlatlarımız bulur bizi..
Ver Canım ver. Sonra da topikte acil kan arayalım senin içinkıslar progesteronumu çok merak ettim yaffff ben yarın bi kan mı versem acepppp
nöbetçi değildim bebeğim annemlerdeydimmm yavrum korunma diyoz sana korun korun nereye kadar dimi amakocişini kandırabilcenmi peki ladycimmmm
kıslar progesteronumu çok merak ettim yaffff ben yarın bi kan mı versem acepppp
selamlar kızlarrrr
ooo şenlik varmış ay net bozuktu ancak gelebildim.
alin maşallah oğluna bayıldım bayıldım maşallah.
citak nuray cicim ben hamilelikten sonra hap kullandım öncesinde folik plus kullanıyordum hep zaten.
candaş evrene gönderdin mesajı bende destekledim.
senemcim bende heyecanlıyım çok güzel gelecek inşallah tahlil sonuçları
yamatake selammm tatlım iyi olduğuna sevindim, bende de hafif hafif bulantılar var gibi ama halsizim ve esra erolu bende izledim dün müydü neydi ya bizim o günlerimiz gelcek mi abaca :)
aselkuzum nerde[/QUOTE
bugun doktor randevusundan geldim .. doktorla muhabbet ettik geldik yani sadece o kadar...bitane vitamin hap yazdi..bide sordum doktora benim dedim bir suru ayni durumumda olan arkadaslarim var doktor tuhaf tuhaf bakti ben bir suru diyincenasil dermis gibi.. progesteron hapi kullaniyolar banada verirmisiniz dedim ayyy cok komikti sana simdi vermeyelim sonra bakalim dedi.. sen bi calismalara basla falan kesin deli dedi bana icinden kittiycim bende kullaniyorum folic asid ilaci 1.5 aydir ama tabi korunuyorduk bakalim bu ay nasil olacak.. doktor dedi sizin icin bu haftasonu en uygun zaman ..cok guzel bir haftasonu gecirin esinizle dedi esimde guluyo essek yataktan kalkma yarim saat 1 saat birak suyunu falan esin getirsin dedi baya matrak bi doktor yaa neyse kizalr boyle iste bu ay bekliyorum insallah hayirli haberler vericem size..
Hadi bakalım iyi tailler iyi eğlenceler olsun.Haftasonu mu çıkacaksınız yola ?belli oldu canım ya,antalya kemer'e gidiyoruz nasipse, gerçi zar zor bulduk,heryer nerdeyse full çekiyo ya
kocam orda deniz suyu daha sıcak olur diye orayı tercih ettikaseli bende merak ettim bak,inşallah ters bişi olmasında varsın araştırma yapsın,hatta bize sorsun bolbol senem'cim çok sevindim gözünaydın,allahın izni ile yolu yarıladın sayılır,artık allah son olarakda kucağına alıp öpüp koklamak nasip etsin,darısıda başımızaaaaaaaa neyse ben kaçıyom kızlar görümcem geliyoo yemek yapmam lazımm byeeee
ah canım benim ya :)) ohhh iyice şiş iyice şiş :) yoksa şişmeden inanamıcan :) senin seneme ettiğin dua gibi oldu buda :))akşam dışarı çıkayım dedim üzerime giycek bir şey bulamadım, kotlarım dar geliyor, elbiselerimin içinde nefes alamıyorum, napcam ben ya gazım var çok birde su içekten şiştim galiba.
bu ay daha bir hüzünlüyüm bende 2 hafta sonra doğm yapacaktım...nasip değilmiş..umarım en kısa sürede sağlıklı evlatlarımız bulur bizi..
:)) olsunda inş senide göörelim :) dinlemek zevkli oluyo :)aseelll kızlar seni panik diye biliyo ya daha benim hamileliğimi görmediler.vay onların haline
:)) yok canım ya ne sıkması, takılıyorum ben :) eğer ben ilk hamileliğimde sonuna dek gidebilseydim çok tuhafıma giderdi bu tarz davranışlar :) ama allah dedi ki sen misin böyle şaşıran al sana, şimdi ben hamile kalırsam senden farklı olmam inan ki :) ki sen bide sağlıkçısın daha dikkat etmen incelemen normal...eveeeeeeeeeeeeeeetttttttttt gördüm candaş ımo kadar mı sıktım kıs sizi yaaaaaa
Senemcim, coook sevindim masallah Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin butun testlerden gecsin insallah
Aselcim, valla kizlara katiliyorum bak progesteron yukselmis diyosun ne guzel bi rahat birak bebisi de rahat rahat buyusun orda kiyamam ben ona
Ohh Candasim ne guzel kocisinle gez bolbol kafani dagit rahatla bugun doktorda kontrolde, fazla dusunme, diyo..kendini rahat birak diyor..insallah bak bu tatil cok iyi gelecek 3 kisi donun insallah,bizim yerimizede gezin..
Ben Istanbul'da Gaziosmanpasada oturuyorum insallah bayrama gelmeyi dusunuyoruz,, eger oralara yakin bir arkadasim varsa mutlaka gorusmek isterim bende ..gerci Istanbul disi cok var ama yakin insallah vardir...opuyorum herkesi
evettt yaptım yaptım :)) ben ve kızımdı bir önceki bunlarda kzım destina...http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=207451&d=1307657967
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=207450&d=1307657957
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=207453&d=1307657987
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=207449&d=1307657947
benim de bu ay adet beklediğim tarih bebeğim yaşasaydı doğum haftama denk geliyorkısmet:97: Allah hayırlısını nasip eder inşallah hayırlı zamanda
GÜNAYDINNN CANLARRR
destinacımm masallahh kızın çokk tatlı insallhh tez sürede bir kardeşş gelsin onaa
senemcim sanada çok sevindim hep böyle mutlu haberlerini alırız insallah bu arada candasınki yeşilaycıymış ama masallah bizimki rakı balık sigara herşey mevcut birde kalp damar cerrahı neyse sen bu planlarını unutmada biz şu göbiştekileri çıkaralım sağ sağlim ankaraya gelin candaşta ozaman hamile olur yada yeni doğum yapmış olur onlarda bize eşlik ederler , birlikte yapalımm okk
aselcimm bırakk valla kendime diyordum ama sen daha paniksin onlar içerde rahat zaten yırtınsanda 5 aydan önce onları hissetmicez bende dün eşime diyordum şu el dopler cihazları varmış alda bebişin kalbini dinleyelim diyeee bana .... güldü anlayın artık bende insallah şu beşinci ayı görürüzde tez sürede sağlıklıca ondan sonra içimizde hissettikçe duygularımız kabarırr annelik böyleymişşş işteee
bak sen tühhhhhhhhhhh çok üzüldüm olmadımı kotlarınbu ay daha bir hüzünlüyüm bende 2 hafta sonra doğm yapacaktım...nasip değilmiş..umarım en kısa sürede sağlıklı evlatlarımız bulur bizi..
selamlar kızlarrrr
bugun doktor randevusundan geldim .. doktorla muhabbet ettik geldik yani sadece o kadar...bitane vitamin hap yazdi..bide sordum doktora benim dedim bir suru ayni durumumda olan arkadaslarim var doktor tuhaf tuhaf bakti ben bir suru diyincenasil dermis gibi.. progesteron hapi kullaniyolar banada verirmisiniz dedim ayyy cok komikti sana simdi vermeyelim sonra bakalim dedi.. sen bi calismalara basla falan kesin deli dedi bana icinden kittiycim bende kullaniyorum folic asid ilaci 1.5 aydir ama tabi korunuyorduk bakalim bu ay nasil olacak.. doktor dedi sizin icin bu haftasonu en uygun zaman ..cok guzel bir haftasonu gecirin esinizle dedi esimde guluyo essek yataktan kalkma yarim saat 1 saat birak suyunu falan esin getirsin dedi baya matrak bi doktor yaa neyse kizalr boyle iste bu ay bekliyorum insallah hayirli haberler vericem size..
nuraycım hafta sonu çalışmaları için bol bol şanslar inşallah annelerini çok üzmeyecek bebekler bu sefer :) hazır dr gidip baktırmışken yumoşlara tam gaz devam. hiçbirşey olmamasına da çok sevindim. çok şükür.
candaşım tatlı arkadaşım olcak olcak çok güzel olcak allahın izniyle,
yamatake iyi olduğuna sevindim.
aselkuzum iyi hissettiğine sevindim yaptırma cicim tahlil artık boş ver:)
sinua çok ama çok güzel bir tatil olur inşallah, uzun zamandır geçridiğin en güzel vakitlerden olurrr inaşallah.
destinaaaaaaaaa kız bu çok cimcimemaşallah ama o kadar iyi anlatıyorsun ki sen kızını aynende böyle bişi bekliyordum aile resminize bayıldım mevlam 4.nasip eder inşallah tez zamanda
lady canım kendin nasl istiyorsan öyle davrannn
senemmcimmm bu sene benim bodrum yattı gibi galiba,
benim de bu ay adet beklediğim tarih bebeğim yaşasaydı doğum haftama denk geliyorkısmet:97: Allah hayırlısını nasip eder inşallah hayırlı zamanda
Hadi bakalım iyi tailler iyi eğlenceler olsun.Haftasonu mu çıkacaksınız yola ?
ah canım benim ya :)) ohhh iyice şiş iyice şiş :) yoksa şişmeden inanamıcan :) senin seneme ettiğin dua gibi oldu buda :))
( evet bu ay bizim için biraz hüzünlü.Keşke nasip olsaymış ama olsun inş yeniden o tünler gelecek ve kucağımıza alacağız..Allah en yakın zamanda gönderisn inş hepimize ....
:)) olsunda inş senide göörelim :) dinlemek zevkli oluyo :)
:)) yok canım ya ne sıkması, takılıyorum ben :) eğer ben ilk hamileliğimde sonuna dek gidebilseydim çok tuhafıma giderdi bu tarz davranışlar :) ama allah dedi ki sen misin böyle şaşıran al sana, şimdi ben hamile kalırsam senden farklı olmam inan ki :) ki sen bide sağlıkçısın daha dikkat etmen incelemen normal...
Geçen kk nın dr una otobüs yolculuğunun yumurtlamada ters etkisi olur mu diye sordum :) adam bana dedi ki hayatım boyu unutmıcam bunu, tavuk yumurtası değil :))
Yani bu işler sırayla önce biz sana gaz vercez moral vercez sonra sen ve diğer hamişlerimiz bize :)
Evet bu kez elimden geldiğince rahat olcam, düşünmenin etkisi çokmuş.Düşünmezsen ihtimal artar kesin :) gezerim canım benim, inş bende döndüğümde ardarda hamileyim haberleri alırım bolca :) Ben ankaradayım bu tarafa yolun düşerse bende mutlaka beklerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?