bak sen tühhhhhhhhhhh çok üzüldüm olmadımı kotlarıngazın da var ha
hakkaten moralim bozuldu...
canım takılma bunlara lütfen.bu güzel günlerin tadını çıkar..iyi akşamlar
nuraycım hafta sonu çalışmaları için bol bol şanslar inşallah annelerini çok üzmeyecek bebekler bu sefer :) hazır dr gidip baktırmışken yumoşlara tam gaz devam. hiçbirşey olmamasına da çok sevindim. çok şükür.
candaşım tatlı arkadaşım olcak olcak çok güzel olcak allahın izniyle,
yamatake iyi olduğuna sevindim.
aselkuzum iyi hissettiğine sevindim yaptırma cicim tahlil artık boş ver:)
sinua çok ama çok güzel bir tatil olur inşallah, uzun zamandır geçridiğin en güzel vakitlerden olurrr inaşallah.
destinaaaaaaaaa kız bu çok cimcimemaşallah ama o kadar iyi anlatıyorsun ki sen kızını aynende böyle bişi bekliyordum aile resminize bayıldım mevlam 4.nasip eder inşallah tez zamanda
lady canım kendin nasl istiyorsan öyle davrannn
senemmcimmm bu sene benim bodrum yattı gibi galiba,
iyi geceler sinau ve ladyy kızlar siz başladınızmı çalışmalara yanlış hatırlamıyorsam başlamadınız o yüzden yazmamıştım isimlerinizi hadi bakalım katılın bizim kervanada tren boş kalmasın:)))
selamlar kızlarrrr
ooo şenlik varmış ay net bozuktu ancak gelebildim.
alin maşallah oğluna bayıldım bayıldım maşallah.
citak nuray cicim ben hamilelikten sonra hap kullandım öncesinde folik plus kullanıyordum hep zaten.
candaş evrene gönderdin mesajı bende destekledim.
senemcim bende heyecanlıyım çok güzel gelecek inşallah tahlil sonuçları
yamatake selammm tatlım iyi olduğuna sevindim, bende de hafif hafif bulantılar var gibi ama halsizim ve esra erolu bende izledim dün müydü neydi ya bizim o günlerimiz gelcek mi abaca :)
aselkuzum nerde[/QUOTE
bugun doktor randevusundan geldim .. doktorla muhabbet ettik geldik yani sadece o kadar...bitane vitamin hap yazdi..bide sordum doktora benim dedim bir suru ayni durumumda olan arkadaslarim var doktor tuhaf tuhaf bakti ben bir suru diyincenasil dermis gibi.. progesteron hapi kullaniyolar banada verirmisiniz dedim ayyy cok komikti sana simdi vermeyelim sonra bakalim dedi.. sen bi calismalara basla falan kesin deli dedi bana icinden kittiycim bende kullaniyorum folic asid ilaci 1.5 aydir ama tabi korunuyorduk bakalim bu ay nasil olacak.. doktor dedi sizin icin bu haftasonu en uygun zaman ..cok guzel bir haftasonu gecirin esinizle dedi esimde guluyo essek yataktan kalkma yarim saat 1 saat birak suyunu falan esin getirsin dedi baya matrak bi doktor yaa neyse kizalr boyle iste bu ay bekliyorum insallah hayirli haberler vericem size..
inşallahhhh olur canımm,allah tez zamanda bizede burdan duyurmak nasip etsinn
GÜNAYDINNN CANLARRR
destinacımm masallahh kızın çokk tatlı insallhh tez sürede bir kardeşş gelsin onaa
senemcim sanada çok sevindim hep böyle mutlu haberlerini alırız insallah bu arada candasınki yeşilaycıymış ama masallah bizimki rakı balık sigara herşey mevcut birde kalp damar cerrahı neyse sen bu planlarını unutmada biz şu göbiştekileri çıkaralım sağ sağlim ankaraya gelin candaşta ozaman hamile olur yada yeni doğum yapmış olur onlarda bize eşlik ederler , birlikte yapalımm okk
aselcimm bırakk valla kendime diyordum ama sen daha paniksin onlar içerde rahat zaten yırtınsanda 5 aydan önce onları hissetmicez bende dün eşime diyordum şu el dopler cihazları varmış alda bebişin kalbini dinleyelim diyeee bana .... güldü anlayın artık bende insallah şu beşinci ayı görürüzde tez sürede sağlıklıca ondan sonra içimizde hissettikçe duygularımız kabarırr annelik böyleymişşş işteee
evettt yaptım yaptım :)) ben ve kızımdı bir önceki bunlarda kzım destina...http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=207451&d=1307657967
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=207450&d=1307657957
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=207453&d=1307657987
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=207449&d=1307657947
GÜNAYDINNN CANLARRR
destinacımm masallahh kızın çokk tatlı insallhh tez sürede bir kardeşş gelsin onaa
senemcim sanada çok sevindim hep böyle mutlu haberlerini alırız insallah bu arada candasınki yeşilaycıymış ama masallah bizimki rakı balık sigara herşey mevcut birde kalp damar cerrahı neyse sen bu planlarını unutmada biz şu göbiştekileri çıkaralım sağ sağlim ankaraya gelin candaşta ozaman hamile olur yada yeni doğum yapmış olur onlarda bize eşlik ederler , birlikte yapalımm okk
aselcimm bırakk valla kendime diyordum ama sen daha paniksin onlar içerde rahat zaten yırtınsanda 5 aydan önce onları hissetmicez bende dün eşime diyordum şu el dopler cihazları varmış alda bebişin kalbini dinleyelim diyeee bana .... güldü anlayın artık bende insallah şu beşinci ayı görürüzde tez sürede sağlıklıca ondan sonra içimizde hissettikçe duygularımız kabarırr annelik böyleymişşş işteee
evettt yaptım yaptım :)) ben ve kızımdı bir önceki bunlarda kzım destina...http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=207451&d=1307657967
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=207450&d=1307657957
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=207453&d=1307657987
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=207449&d=1307657947
Tebrik ederim. Ben kararlarımı amcam, yeğenim, bacanağım, baldızıma sorarak değil, kendi kendime alıyorum. Size de aynısı tavsiye ederim. İçinizden nasık geliyorsa öyle davranın. Sağlıklı bir gebelik dilerim. Takipleriniz doktorunuz yapacaksa randevuya gidin. Görümceniz yapacaksa gitmeyin :)
şimdi kızlar candaşcım sende bilirsin,bu bahçecik grupda dr.bora bey varya yemin ederim stand up'çı olcak adammışşimdi kızcağız soruya dr'a,işte kan değerlerim bu ama görümcem diyoki gitme hemen bekle,ultrason zararlı ama doktorumda bugün gel bakalım diyo ne yapacamı bilemiyorum diyo dr. bora 'da diyoki: d
ya adam ukalamı yoksa komikmiii anlamadım gitti yaa
Kittycim hayirdir ne lekelenmesi?benim akintilar cosmus yineayyy bugün biraz lekelenmem var ama çok güldüm ya, candaşın tavuk yumurtası olayıda süper.
adamda bıkmıştır ama soruya bak :))) farklı bir tarzı var belli
çok güldüm allahda sizi güldürsün
Haklısın canım sende, bende hamiş olursam gidemem filan diyodum.Hayatımızı onlara bağladık gelmeden zehir ediyoruz kendimize..Bende iğneli epilsyona gidiyorum son seanslardayım ya hamişsem diye yumurtlama sonrası yatıştayım... Ama boşver akışına gitsin gerçekten üzerine titredikçe kendimizi zora sokuyoruz.Rahat olmak zor ama mecburen rahat davrancazsağol candaş'ım aslında pek istekli sayılmam, tatile denk geliyo adet günüm,ya diyorum bişi olursa falan kendi kendime 100 tane senaryo üretiyorum,sonrada yok ya şartlandırma kendini hamiş falan değilsindir diyorum,yani tatili bile şimdiden zehir etmeye başladım kendimesonrada diyorum acaba gebelik testi falan alsammı yanıma diyorum,yani anlayacağınız tam kafayı sıyırmak üzreyim valla aallah nasip ederse pazar gecesi çıkcaz canım yola,hayırlısı bakalım.yalnız yukardaki yazına çok güldüm tavuk yumurtası olayıı
evet ya bende diyorum valla stand ıp çı gibi diye :) yani bu yetenği yoksa biz kk grubu adamın bu yönünü geliştrdik :)) adamda haksız sayılmaz ya yazık bizim saçma sapan sorularımızla uğraşıyor :) ama bizde bilmiyoruz ki işte soruyoruz.. komik oluyoruz :) ama sanırım biraz ukalalıkta var :)şimdi kızlar candaşcım sende bilirsin,bu bahçecik grupda dr.bora bey varya yemin ederim stand up'çı olcak adammışşimdi kızcağız soruya dr'a,işte kan değerlerim bu ama görümcem diyoki gitme hemen bekle,ultrason zararlı ama doktorumda bugün gel bakalım diyo ne yapacamı bilemiyorum diyo dr. bora 'da diyoki: d
ya adam ukalamı yoksa komikmiii anlamadım gitti yaa
ayyy bugün biraz lekelenmem var ama çok güldüm ya, candaşın tavuk yumurtası olayıda süper.
adamda bıkmıştır ama soruya bak :))) farklı bir tarzı var belli
çok güldüm allahda sizi güldürsün
kızlar böyle lekelenmemi ne anlamadım bende hiçbişiden anlamıyor oldum. önce açık çikolata rengi çok çok çok az geldi sanki sonra şimdi böyle koyu sarı var o kötü bişi mi
bende hiç bilmiyorum ama sanırım korkulacak türde bir kanama değil gibi ....
kızlar böyle lekelenmemi ne anlamadım bende hiçbişiden anlamıyor oldum. önce açık çikolata rengi çok çok çok az geldi sanki sonra şimdi böyle koyu sarı var o kötü bişi mi
:) sabah erkek kardeşim anlatıyor, rüyasında beni görmüş.Üçüz bebeklere hamileymişim ve doğum yapmışım. Rüyamda da sana diyorum ki diyor; abla her seferinde birer tane artıyorsun sakın ikinci çocuğu deneme bile :) o da dördüz olur kesinde 7 tane yeğenle naparım ben diye :))
Kendimi geçtim herkesin rüyasına sokuyorum artık hamişlik durumlarını :) hoş onun yanında bu konuları açmıyorumda ayıp yani :) annemede diyorum amannn bir tane olsun ikinci için uğraşmayacam olursa olur olmazsa napalım yavrum tek büyüsün derim diyorum... bunu ilkkez senem söylemişti :) şimdi seneme en içten duygularımla katıldığımı hissettim :)
Kızlar herkeslere iyi akşamlar, bu gün izne ayrılıyorum ben.Fırsat buldukça yazarım size..Hepinizi öpüyroum hamişler ve adaylar.Hamiş arkadaşlarım meleklerine ektradan dikkat etsinler, bu kez Allahın izniyle herşey çok güzel olacak :))
bi kahve fincanını geçmediği sürece tehlike yok dio doktorlar bide zaten kan kırmızı renginden korkmak lazımmış canım bişi yoktr Allahın izniyle meraklanma ama tedbiride elden bırakma bi doktora gt istersen için rahat eder. herkes bunları yaşıo kuzum yaa ama işte bizim evham bikaç kat olunca sütten agzımız yanmış korkuyorz korkma Allah büyük bişi olmaz
evet canım allah vermesin başa ilkinde kıpkırmızı gelmişti kanamam.
aynen canım böyle pimpirikli olmamak için çok çabalıyorum. ve hep telkinim sağlıklı bebekse allah nasip ettiys gelecek bu sefer bizimkiler inşallah hayırlısıyla.
tabiki hayatım onlar asla hatırlamak istemeyeceğmiz şeyler hamile kalmadanda,kaldıktan sonrada resetlemek gerekio kafaları.. Dua edip,Allaha güvencez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?