Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak sen tühhhhhhhhhhh çok üzüldüm olmadımı kotların gazın da var ha
hakkaten moralim bozuldu...
canım takılma bunlara lütfen.bu güzel günlerin tadını çıkar..iyi akşamlar

kuzum ahha kuzum ahhh benim 40 mevlütüm bitmişti : kuzenlerinle hasret giderdiğine çok sevindim, aydın süper sıcak birde spor yapıyorsun vallahi 1 ayda fit olursun inan umrumda değil kilo almak falan tahmini 95 ile bitiririm diyorum bile hiç derdim değilde kilo verdim diye yeni aldığım şeyler şimdi hiç olmuyorlar eskiside sıkıyor :) 18 haziranda gidip allah korusun şok olmakta var o zmana ne olcak bu eşyalar. havalara girmek istemiorum sonra aşağı bir düşüyorum vah halime.

sağol kity'cim inşalllahhhhhhhhh,bende valla hamiş olimda varsın 80 kilo olimmmgerine gerine göbeğimle gezerim,off off

bende 2 ay bekledim ama dayanamadım başladım çalışmalara,kürtajdan sonra 1 kere adet gördüm,gerçi hemen tutmaz gibime geliyo ama bakalım.ayın 19unda belli olcak

Oyyyyy nasıl özledim şöyle demlene demlene yavaş yavaş içip sohbet etmeyi Bu arada Ankara'ya hayatımda bir kez gittim ama eşimden dolayı nüfusumda Ankara yazıyor Bahane olur Bodrum'a da bekleriz amaaaaaa!

senemmcimmm bu sene benim bodrum yattı gibi galiba,

Yapma yaaa Biz Candaşımla fotoları çekiliriz, hava atarız, nispet yaparız, sen de bütün planları değiştirmek zorunda kalırsın Burada denizi çok temiz plajlar var. Bebişlere iyi gelir hem bak, bi kere daha düşün istersen

Kuzum benniiiimmmmm yaaaa, kızlar da pek tatlı oluyo amaaaaaa Allah bağışlasın Tatlım. Çok güzel bir genç kız olacak.

Oyyyyy nasıl özledim şöyle demlene demlene yavaş yavaş içip sohbet etmeyi Bu arada Ankara'ya hayatımda bir kez gittim ama eşimden dolayı nüfusumda Ankara yazıyor Bahane olur Bodrum'a da bekleriz amaaaaaa!

senemmcimmm bu sene benim bodrum yattı gibi galiba,

Yapma yaaa Biz Candaşımla fotoları çekiliriz, hava atarız, nispet yaparız, sen de bütün planları değiştirmek zorunda kalırsın Burada denizi çok temiz plajlar var. Bebişlere iyi gelir hem bak, bi kere daha düşün istersen

Kuzum benniiiimmmmm yaaaa, kızlar da pek tatlı oluyo amaaaaaa Allah bağışlasın Tatlım. Çok güzel bir genç kız olacak.

şimdi kızlar candaşcım sende bilirsin,bu bahçecik grupda dr.bora bey varya yemin ederim stand up'çı olcak adammışşimdi kızcağız soruya dr'a,işte kan değerlerim bu ama görümcem diyoki gitme hemen bekle,ultrason zararlı ama doktorumda bugün gel bakalım diyo ne yapacamı bilemiyorum diyo dr. bora 'da diyoki: d
ya adam ukalamı yoksa komikmiii anlamadım gitti yaa

ayyy bugün biraz lekelenmem var ama çok güldüm ya, candaşın tavuk yumurtası olayıda süper.

adamda bıkmıştır ama soruya bak :))) farklı bir tarzı var belli

çok güldüm allahda sizi güldürsün

Kittycim hayirdir ne lekelenmesi?benim akintilar cosmus yine

Haklısın canım sende, bende hamiş olursam gidemem filan diyodum.Hayatımızı onlara bağladık gelmeden zehir ediyoruz kendimize..Bende iğneli epilsyona gidiyorum son seanslardayım ya hamişsem diye yumurtlama sonrası yatıştayım... Ama boşver akışına gitsin gerçekten üzerine titredikçe kendimizi zora sokuyoruz.Rahat olmak zor ama mecburen rahat davrancaz
evet ya bende diyorum valla stand ıp çı gibi diye :) yani bu yetenği yoksa biz kk grubu adamın bu yönünü geliştrdik :)) adamda haksız sayılmaz ya yazık bizim saçma sapan sorularımızla uğraşıyor :) ama bizde bilmiyoruz ki işte soruyoruz.. komik oluyoruz :) ama sanırım biraz ukalalıkta var :)

sorma bende koptum onda zaten :)

lekelenme gelcek geçecek inş, zaten yoğun olursa dr a mutlaka bildirirsin.Hayra yoruyoruz hayır olacak inş :)

aynen kity'cim bolbol yat yalnız çok fazla ayak altında dolanmadikkat et kendine candaşın dediği gibi miktarı çok olmadığı sürece problem etme genede için rahatlasın isterse dr'unuda ara onunlada konuş ama stres yok,yormak yokk,yatmak çokkkk

kızlar böyle lekelenmemi ne anlamadım bende hiçbişiden anlamıyor oldum. önce açık çikolata rengi çok çok çok az geldi sanki sonra şimdi böyle koyu sarı var o kötü bişi mi

kızlar böyle lekelenmemi ne anlamadım bende hiçbişiden anlamıyor oldum. önce açık çikolata rengi çok çok çok az geldi sanki sonra şimdi böyle koyu sarı var o kötü bişi mi

bende hiç bilmiyorum ama sanırım korkulacak türde bir kanama değil gibi ....

:) sabah erkek kardeşim anlatıyor, rüyasında beni görmüş.Üçüz bebeklere hamileymişim ve doğum yapmışım. Rüyamda da sana diyorum ki diyor; abla her seferinde birer tane artıyorsun sakın ikinci çocuğu deneme bile :) o da dördüz olur kesinde 7 tane yeğenle naparım ben diye :))

Kendimi geçtim herkesin rüyasına sokuyorum artık hamişlik durumlarını :) hoş onun yanında bu konuları açmıyorumda ayıp yani :) annemede diyorum amannn bir tane olsun ikinci için uğraşmayacam olursa olur olmazsa napalım yavrum tek büyüsün derim diyorum... bunu ilkkez senem söylemişti :) şimdi seneme en içten duygularımla katıldığımı hissettim :)

Kızlar herkeslere iyi akşamlar, bu gün izne ayrılıyorum ben.Fırsat buldukça yazarım size..Hepinizi öpüyroum hamişler ve adaylar.Hamiş arkadaşlarım meleklerine ektradan dikkat etsinler, bu kez Allahın izniyle herşey çok güzel olacak :))

bi kahve fincanını geçmediği sürece tehlike yok dio doktorlar bide zaten kan kırmızı renginden korkmak lazımmış canım bişi yoktr Allahın izniyle meraklanma ama tedbiride elden bırakma bi doktora gt istersen için rahat eder. herkes bunları yaşıo kuzum yaa ama işte bizim evham bikaç kat olunca sütten agzımız yanmış korkuyorz korkma Allah büyük bişi olmaz

kuzummmmm güzel çok güzel keyfili huzurlu aşk dolu bebek dolu tatiller diliyorum. senemi benim içinde öp görüşebilirseniz nar tanesinide sevv :) 1 hafta sensiz napcazzz. kendine çok iyi bak.
inşşallah canım. mucukkk

evet canım allah vermesin başa ilkinde kıpkırmızı gelmişti kanamam.

aynen canım böyle pimpirikli olmamak için çok çabalıyorum. ve hep telkinim sağlıklı bebekse allah nasip ettiys gelecek bu sefer bizimkiler inşallah hayırlısıyla.

tabiki hayatım onlar asla hatırlamak istemeyeceğmiz şeyler hamile kalmadanda,kaldıktan sonrada resetlemek gerekio kafaları.. Dua edip,Allaha güvencez

tabiki hayatım onlar asla hatırlamak istemeyeceğmiz şeyler hamile kalmadanda,kaldıktan sonrada resetlemek gerekio kafaları.. Dua edip,Allaha güvencez

teşekkür ederim canım beni çok rahatlattın allah rzı olsun evet dualarımız hepimiz için.

Kitymm kuzum düşünme hiç kötü şeyler. O bebiş senin. Sen izin vermeden nereye gidecekmiş ki
Benim de 6. haftada tam da 1 nisanda yüreğimi hop ettirmişti. Sonra bişeycik olmadı. İçteki eski bir kanama ancak atılıyordur. Benim doktorum da bir fincanı geçmeden telaşa mahal yok demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…