- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #2.661
Kitymm kuzum düşünme hiç kötü şeyler. O bebiş senin. Sen izin vermeden nereye gidecekmiş ki
Benim de 6. haftada tam da 1 nisanda yüreğimi hop ettirmişti. Sonra bişeycik olmadı. İçteki eski bir kanama ancak atılıyordur. Benim doktorum da bir fincanı geçmeden telaşa mahal yok demişti.
anladım canım, şimdilik bişi yok birde bugün suyu az içtim ondan da rengi koyu gelmiştir diye kendimi avutuyorum.
inanki hepimiz için 2. bebeklerimiz hayal kırıklığı olmasın diye çok dua ediyorum tek kendim için değil,
öyle heyecanlym ki bazen öyle umutsuzum, bakalım zaman neler gösterecek. bugün eşime diyorum ya niye 18'i dedim keşke bu salı gitseydim neyse, senin şeker yüklemen oldu mu canım.
kızlarrrr nerdesinizzz???bakın ağlarım haaa zaten acayip duygusalım şu bi haftadırrr
Günaydın Kuzuummmm.şimdiden herkese günaydın.......
Canım düşünme artık bunları. Annem bana hamile kalmadan üç ay önce bebeğini kaybetmiş, hem de doğurduktan birkaç saat sonra. Şimdi diyor ki, her işte bir hayır varmış. O yaşasaydı sen olmazdın. Senin de öyle güzel bebişin olacak, onu öyle çok seveceksin ki,onun hayatında olmaması ihtimalini düşünemeyeceksin bile.
Ver Canım ver. Sonra da topikte acil kan arayalım senin içinBi rahat bırak yeğenimizi ya
amin inşallah kaçmaz...şimdeden yer mi ayırtsam necandas,ceza,taf,pileo,nuray,passiflora ve ismini hatırlayamadığım diğer canım arkadaşlarım, BU AYKİ HAMİLELER TRENİNİ KAÇIRMAMAK DİLEĞİYLE....
amin canım hadi bakalım tatil yarasın...iyi bir çekirdek aile olun öyle gelin( evet bu ay bizim için biraz hüzünlü.Keşke nasip olsaymış ama olsun inş yeniden o tünler gelecek ve kucağımıza alacağız..Allah en yakın zamanda gönderisn inş hepimize ....
umarım bu ay ateşin tavan yaparbenim de bu ay adet beklediğim tarih bebeğim yaşasaydı doğum haftama denk geliyorkısmet:97: Allah hayırlısını nasip eder inşallah hayırlı zamanda
hadi bakalım benimde yumurtlama günlerim doğum yapacağım haftaya denk geliyor...bu aydan 3 yaralımız var desenizeAma allah büyüktür ya, belkide ilk kaybettiğimiz bebeklerimizi kucağımıza alacağımız vakitlerde kardeşlerini göbişlerimize yollarlar belki .... İnş 2. leri sağlıkla gelir ve bir ömür bizimle olurlar.Tebi bi,rde hayırlı evlat olsınlar hepsi ....
kuzum ahha kuzum ahhh benim 40 mevlütüm bitmişti: kuzenlerinle hasret giderdiğine çok sevindim, aydın süper sıcak birde spor yapıyorsun vallahi 1 ayda fit olursun inan umrumda değil kilo almak falan tahmini 95 ile bitiririm diyorum bile hiç derdim değilde kilo verdim diye yeni aldığım şeyler şimdi hiç olmuyorlar eskiside sıkıyor :) 18 haziranda gidip allah korusun şok olmakta var o zmana ne olcak bu eşyalar. havalara girmek istemiorum sonra aşağı bir düşüyorum vah halime.
kızlar böyle lekelenmemi ne anlamadım bende hiçbişiden anlamıyor oldum. önce açık çikolata rengi çok çok çok az geldi sanki sonra şimdi böyle koyu sarı var o kötü bişi mi
kızlar napıyosunuuzzz))
hala adet olmadım 5 gün geçti çok kötüyüm midem de bulanıyo ama hamile değilim. bugun test aldım koca bir 0 çıktı..offfffff patlıcammm
kızlarrrr nerdesinizzz???bakın ağlarım haaa zaten acayip duygusalım şu bi haftadırrr
asel yaa sen hamişsin bide çalışıyosun allah yardım etsin ben hamiş değilim bide evde oturuyorum senden daha çok yorgunum :)) kızım olmasa yatıp uyuyacağım ama cimcime aşağıda inmiyor:))azcık dışarı çıkıp yürümem lazım yoksa küt diye yığılıverip uyuklayacağım:)
hello kity, canım naber nasıl oldun?
cezacım teşekkür ederim canım allah sizlerede nasip eder inşallah...
bugün topik pek durgun heralde hekezin oturduğu yerde hava güzel(
duygusal olmanda, uykunun olmasıda çok normal şekerim. çalışman anormal
esra erola bak tımarhane gibi garipgarip insanların arasında 3-4saat canlı yayın yapıo kadın aylardr
sürekli uykulu olmak,duygusal olmak,çabuk yorulmak,çabuk acıkmak hepsi muhtemel sonuçlar ama dikkat et canım çok ayakta kalma,,mecbur çalışıosun artk bebişide kendinide en asgari şekilde yor artk napcan,,kaytar fırsat buldukça otur
Oluyo kuşum oluyo. Koku ve kaşıntı yoksa sorun yok. Varsa da enfeksiyon falan olabilir, o da tedavisi mümkün bişey. Telaş yapma boşuna.
Merhaba arkadaşlar ben 10 Mayısta 2011 de gebelik ilerlemediği için 8 haftalıkken 5 haftalık göründüğü için ve kese bozulup lekelenmem başladığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Genetik inceleme normal çıktı bir kız bebekmiş. Hemen 4 hafta sonra adet oldum bugün 7. günü. Doktor deneyebilirsiniz bir adet geçince demişti bu sefer de kist oluşmuş ilaç vermedi. Bu aya çok istiyorum böyle olup hamile kalan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?