Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anladım canım, şimdilik bişi yok birde bugün suyu az içtim ondan da rengi koyu gelmiştir diye kendimi avutuyorum.
inanki hepimiz için 2. bebeklerimiz hayal kırıklığı olmasın diye çok dua ediyorum tek kendim için değil,
öyle heyecanlym ki bazen öyle umutsuzum, bakalım zaman neler gösterecek. bugün eşime diyorum ya niye 18'i dedim keşke bu salı gitseydim neyse, senin şeker yüklemen oldu mu canım.

kızlarrrr nerdesinizzz???bakın ağlarım haaa zaten acayip duygusalım şu bi haftadırrr

selam kızlar teşekkür ediyorum hepinize, kızım benim herşeyim allah hepinizin gönlüne göre versin..sizede sağlıklı sıhhatli ve hayırlısını versin inşallah...

kityciğim canım hiç korkma evet suyu az içtiğin için olabilir bol su içmeye çalış bişeycik olmaz kuzuna...

candaş ve sinau şimdiden iyi tatiller bacılarım:)) tatil kitapalarınız yanınızda iyi çalışın şu sınavlarada 100 ü kaçırmayın:))

eee bu ay ilk başta kim var bakalım ilk güzel haberi kimden bekliyoruz yani:))

sinau sen benden 1 gün öncesin canım inşallah gelmez kırmızılarımız.. ama benimki gelirse seninle aynı günde olabilir..

sabah 6 buçukta kalktım eşimi işe göndermek için hava nasıl kötüydü anlatamam sonra dedim bizim kahvaltı yattı ama 2 saat sonra açtı hava gittik sahile bir güzel eğlendik sonra görümceme gittim ordada güzel geçti yeni geldik ooohhh yaz gelince biz eve çok uğramayız sağolsunlar çevremiz çok sahil,piknik ,fuar derken yaz bitiyor...

İçine ne zaman sinerse o zaman git Canımıniçi. Benim şeker yüklemem olmadı. Doktorum gerek olmadığını söyledi. Onu yapacağımıza dörtlü testi yapalım, bu daha önemli, hepsi için masraf yapmaya gerek yok demişti. Vardır bir bildiği.

kızlarrrr nerdesinizzz???bakın ağlarım haaa zaten acayip duygusalım şu bi haftadırrr

Duygusallık deme bana nolur şimdi ağlarım Eşim yazık sabır taşı oldu. Ah şu hormonlar aahhhh

şimdiden herkese günaydın.......
Günaydın Kuzuummmm.

günaydın kızlar...

hepinize iyi haftasonları diliyorum..

burda hava kötü(izmit) off insanın canı hiç bişey yapmak istemiyor.kızımla gazete almaya gidiyoruz:)

tekrar görüşürüz..

candas,ceza,taf,pileo,nuray,passiflora ve ismini hatırlayamadığım diğer canım arkadaşlarım, BU AYKİ HAMİLELER TRENİNİ KAÇIRMAMAK DİLEĞİYLE....
amin inşallah kaçmaz...şimdeden yer mi ayırtsam ne
bu arada çok tatlı bir kızın varmış maşallah..
( evet bu ay bizim için biraz hüzünlü.Keşke nasip olsaymış ama olsun inş yeniden o tünler gelecek ve kucağımıza alacağız..Allah en yakın zamanda gönderisn inş hepimize ....
amin canım hadi bakalım tatil yarasın...iyi bir çekirdek aile olun öyle gelin
benim de bu ay adet beklediğim tarih bebeğim yaşasaydı doğum haftama denk geliyor kısmet:97: Allah hayırlısını nasip eder inşallah hayırlı zamanda
umarım bu ay ateşin tavan yapar umarım bu ay ki üzüntümüz güzel haberlerle son bulur..

hadi bakalım benimde yumurtlama günlerim doğum yapacağım haftaya denk geliyor...

95 kiloda da bitirme canım:)şuan kaç kilodasın ki... hemen yeni ciciler al kendine

kızlar böyle lekelenmemi ne anlamadım bende hiçbişiden anlamıyor oldum. önce açık çikolata rengi çok çok çok az geldi sanki sonra şimdi böyle koyu sarı var o kötü bişi mi

sen bol bol dinlen canım..kalbinide ferah tut..Allahın izni ile hiçbir sorun çıkmayacak canım..

kızlar acayip uykum geliyoo bugün çalışıyorum maalesef:85:böle tansiyonum düşüyomuş gibi oluyooo ellerim titredi sabah bi ara ve acayip bi bulantıyla uyandım

kızlar napıyosunuuzzz ))

hala adet olmadım 5 gün geçti çok kötüyüm midem de bulanıyo ama hamile değilim. bugun test aldım koca bir 0 çıktı..offfffff patlıcammm

kızlar napıyosunuuzzz ))

hala adet olmadım 5 gün geçti çok kötüyüm midem de bulanıyo ama hamile değilim. bugun test aldım koca bir 0 çıktı..offfffff patlıcammm

aliinnnnn iyim sen nasılsın?çalışıyorum bugün pooffffffkalp atışlarını duysaydım bebeğimin yaaaa çok endişeliyim ama rahat olmaya çalışıyorum eğer yapabilirsem biraz geç gitmeye çalışıcammm başarabilirsem tabi canım kan testini tekrarla bence hemde bi dr.a görünmüş olursunnnn

asel yaa sen hamişsin bide çalışıyosun allah yardım etsin ben hamiş değilim bide evde oturuyorum senden daha çok yorgunum :)) kızım olmasa yatıp uyuyacağım ama cimcime aşağıda inmiyor:))azcık dışarı çıkıp yürümem lazım yoksa küt diye yığılıverip uyuklayacağım:)

hello kity, canım naber nasıl oldun?

cezacım teşekkür ederim canım allah sizlerede nasip eder inşallah...

bugün topik pek durgun heralde hekezin oturduğu yerde hava güzel(

iyi akşamlar herkese...kızlar ben iki gün yokum..kendinize iyi bakın...

duygusal olmanda, uykunun olmasıda çok normal şekerim. çalışman anormal
esra erola bak tımarhane gibi garipgarip insanların arasında 3-4saat canlı yayın yapıo kadın aylardr
sürekli uykulu olmak,duygusal olmak,çabuk yorulmak,çabuk acıkmak hepsi muhtemel sonuçlar ama dikkat et canım çok ayakta kalma,,mecbur çalışıosun artk bebişide kendinide en asgari şekilde yor artk napcan,,kaytar fırsat buldukça otur

kitty'cim bide hamileyken normal adet döngün geldiğinde lekenme olabilomuş, vücut ona ayarlı ya,,, bazen kadınlar hamileliklerinde normalde adet olması gereken günde lekelenebiliomuş hafif hafif

evet destinacım çalışmak ölüm gibi geldi resmen bana yaaa bugün

yaaaa canım anormal ama işte ekemk parası iştevalla o kadına hayranım zaten sorma delilerin arasında kafayı yiycek nerdeyse

Merhaba arkadaşlar ben 10 Mayısta 2011 de gebelik ilerlemediği için 8 haftalıkken 5 haftalık göründüğü için ve kese bozulup lekelenmem başladığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Genetik inceleme normal çıktı bir kız bebekmiş. Hemen 4 hafta sonra adet oldum bugün 7. günü. Doktor deneyebilirsiniz bir adet geçince demişti bu sefer de kist oluşmuş ilaç vermedi. Bu aya çok istiyorum böyle olup hamile kalan var mı?

Oluyo kuşum oluyo. Koku ve kaşıntı yoksa sorun yok. Varsa da enfeksiyon falan olabilir, o da tedavisi mümkün bişey. Telaş yapma boşuna.

Ben rastgele bu sayfayı açtım düşükten sonra hamile ne zaman kalınmış fikir sahibi olayım diye. Hamileliklerde akıntı çok önemli. Enfeksiyon olup olmadığına dair tahlil öneririm. Çünkü erken doğumun başlıca nedenlerinden biri de enfeksiyon. Sizi endişelendirmek istemem ama bence hemen tahlil yaptırmanızı tavsiye ederim...

Sanırım yanlış alıntı yaptım, 17 haftalık bir arkadaşımızın yazısına alıntı yapmal istemiştim. Kusuruma bakmayın...

çok geçmiş olsun canım Allah bidaha göstermesin. işte hepimiz doktorun önerdiği süreyi beklioruz ben 3ayı bekliorum mesela ben kürtaj olalı 2ay oldu...
8haftalıkken 5hafta göründü diosun peki 5haftadan sonra ilerlememiş gebelikte nası cinsiyet belli oluyo annamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…