- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #2.681
Hadi bakalım iyi tailler iyi eğlenceler olsun.Haftasonu mu çıkacaksınız yola ?
ah canım benim ya :)) ohhh iyice şiş iyice şiş :) yoksa şişmeden inanamıcan :) senin seneme ettiğin dua gibi oldu buda :))
( evet bu ay bizim için biraz hüzünlü.Keşke nasip olsaymış ama olsun inş yeniden o tünler gelecek ve kucağımıza alacağız..Allah en yakın zamanda gönderisn inş hepimize ....
:)) olsunda inş senide göörelim :) dinlemek zevkli oluyo :)
:)) yok canım ya ne sıkması, takılıyorum ben :) eğer ben ilk hamileliğimde sonuna dek gidebilseydim çok tuhafıma giderdi bu tarz davranışlar :) ama allah dedi ki sen misin böyle şaşıran al sana, şimdi ben hamile kalırsam senden farklı olmam inan ki :) ki sen bide sağlıkçısın daha dikkat etmen incelemen normal...
Geçen kk nın dr una otobüs yolculuğunun yumurtlamada ters etkisi olur mu diye sordum :) adam bana dedi ki hayatım boyu unutmıcam bunu, tavuk yumurtası değil :))
Yani bu işler sırayla önce biz sana gaz vercez moral vercez sonra sen ve diğer hamişlerimiz bize :)
Evet bu kez elimden geldiğince rahat olcam, düşünmenin etkisi çokmuş.Düşünmezsen ihtimal artar kesin :) gezerim canım benim, inş bende döndüğümde ardarda hamileyim haberleri alırım bolca :) Ben ankaradayım bu tarafa yolun düşerse bende mutlaka beklerim :)
bende keçiören tarafındayım, yine gelirsen kısmet olursa görüşürüz inş :) Ankara biraz soğuk ya, bende çok sevmiyorum aslında.Tek güzel yanı memur şehri, herşeyin elinin altında ama doğasal kısmı yok denecek kadar azbenim esim Ankarali...Ailesi Batikent'te oturuyor Sen nerdesin? gecen yil butun yaz ordaydim ama pek isinamadim
günaydın kızlar,
senemcim, herşeyin yolunda giiğine çok sevindim, inşallah he p böyle gidecek.
desitina gez bakalımm :) ne güzel, sen bu ay çalışmaları yaptın mı, kızını çok öpüyorum.
ladybugg naber tatlım
cezaaa haber verdiğin için teşekkürler insan merak ediyor.
alin84 canım niye gelmedi senin şu regl ya, egeyi öpüyorubim.
aselkuzum, kalp atışlarını görmekle iş bitmiyorki çok uzun pimpirikli bir yolculuk başladı alllah sonumuzu hayır çıkarsın.
ay keşke bende çalışsaydım, yatarak evde vakit geçmiyor, hergün birbirinin aynısı olarak geçiyor.
benim akıntılarım şimdilik iyi gibi, bir sorun yok çok şükür, dün eşimin arkadaşlarıyla yemekteydim off çok sıkıcıydı eşim kalkmak bilemedi bir türlü, bugnde kardeşine gitcez.
eşimin her hareketi batıyor, dün artık susamadım, sürekli ev dağınık ev pis diye şikayet ediyor, yani iş yapacak hiç halim yok korkumdan yapamıyorumda,eve kadın alalım dedim yok onun temizliğini beğenmiyormuş falan bende sürekli şikayet edeceğine topla o zaman evi dedim, benim eşm pek bir nazlıdır pek bir alıngandır, azıcık bencildirde, alışmamış tabii benim kendimi önemsememe ve onu şımartmamama anlıyacağınız içimdeki sese uysam sürekli avga ederiz. bugünde sürgünde olduğum için giremem nete, kendinize çok dikkat edin iyi pazarlarınız olsun. herşey gönlünüzce olsun
çoook çoook öptümmm.
Merhaba arkadaşlar ben 10 Mayısta 2011 de gebelik ilerlemediği için 8 haftalıkken 5 haftalık göründüğü için ve kese bozulup lekelenmem başladığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Genetik inceleme normal çıktı bir kız bebekmiş. Hemen 4 hafta sonra adet oldum bugün 7. günü. Doktor deneyebilirsiniz bir adet geçince demişti bu sefer de kist oluşmuş ilaç vermedi. Bu aya çok istiyorum böyle olup hamile kalan var mı?
canım merhaba geçmiş olsun öncelikle... benimde kürtajdan sonra ilk kontrolümde kist oluşmuş dedi doktor adetin 4 günü gel sökülmemişse ilaç vericem dedi ama ben gitmedim.kürtaj olduğum hamileliğimdede aynı şeyi yaşamıştım ilaç kullandım ben ilacı kullanmadan önce hamile kalmışım kist olduğu halde ama haberim yok ilacıda haybeye kullandım yani bu defada kist vardı ama bıktım doktora gitmekten ve zaten yeni kürtaj olmuştumya ne biliyim işte gitmedim dedim allah vericekse diğer sefer gibi olur inşallah bakalım 4 ay oldu kürtaj olalı tutturamadık 2 ay daha denicem olmazsa giderim heralde:)) yani kısacası korkma olur olur demekki büyük bişey değilki doktor ilaç vermemiş..genelde adetle sökülüyor kistler...kolay gelsin canım çalışmaların boş geri dönmez inşallah...
çok geçmiş olsun canım Allah bidaha göstermesin. işte hepimiz doktorun önerdiği süreyi beklioruz ben 3ayı bekliorum mesela ben kürtaj olalı 2ay oldu...
8haftalıkken 5hafta göründü diosun peki 5haftadan sonra ilerlememiş gebelikte nası cinsiyet belli oluyo annamadım
40 gun oldu neyse bekleyelim bi hafta daha bakalım
günaydın kızlar,
desitina gez bakalımm :) ne güzel, sen bu ay çalışmaları yaptın mı, kızını çok öpüyorum.
ladybugg naber tatlım
aselkuzum, kalp atışlarını görmekle iş bitmiyorki çok uzun pimpirikli bir yolculuk başladı alllah sonumuzu hayır çıkarsın.
ay keşke bende çalışsaydım, yatarak evde vakit geçmiyor, hergün birbirinin aynısı olarak geçiyor.
benim akıntılarım şimdilik iyi gibi, bir sorun yok çok şükür, dün eşimin arkadaşlarıyla yemekteydim off çok sıkıcıydı eşim kalkmak bilemedi bir türlü, bugnde kardeşine gitcez.
eşimin her hareketi batıyor, dün artık susamadım, sürekli ev dağınık ev pis diye şikayet ediyor, yani iş yapacak hiç halim yok korkumdan yapamıyorumda,eve kadın alalım dedim yok onun temizliğini beğenmiyormuş falan bende sürekli şikayet edeceğine topla o zaman evi dedim, benim eşm pek bir nazlıdır pek bir alıngandır, azıcık bencildirde, alışmamış tabii benim kendimi önemsememe ve onu şımartmamama anlıyacağınız içimdeki sese uysam sürekli avga ederiz. bugünde sürgünde olduğum için giremem nete, kendinize çok dikkat edin iyi pazarlarınız olsun. herşey gönlünüzce olsun
çoook çoook öptümmm.
:) sabah erkek kardeşim anlatıyor, rüyasında beni görmüş.Üçüz bebeklere hamileymişim ve doğum yapmışım. Rüyamda da sana diyorum ki diyor; abla her seferinde birer tane artıyorsun sakın ikinci çocuğu deneme bile :) o da dördüz olur kesinde 7 tane yeğenle naparım ben diye :))
Kendimi geçtim herkesin rüyasına sokuyorum artık hamişlik durumlarını :) hoş onun yanında bu konuları açmıyorumda ayıp yani :) annemede diyorum amannn bir tane olsun ikinci için uğraşmayacam olursa olur olmazsa napalım yavrum tek büyüsün derim diyorum... bunu ilkkez senem söylemişti :) şimdi seneme en içten duygularımla katıldığımı hissettim :)
Kızlar herkeslere iyi akşamlar, bu gün izne ayrılıyorum ben.Fırsat buldukça yazarım size..Hepinizi öpüyroum hamişler ve adaylar.Hamiş arkadaşlarım meleklerine ektradan dikkat etsinler, bu kez Allahın izniyle herşey çok güzel olacak :))
kızlar yaaaaaaaaa kendimi acayip yorgun hissediyorum kolumu kaldıracak halim yok acayip bi kırgınlık var vücudumda bulantım var ve uyumakkkkkkkkk istiyorum
günaydın kızlar,
ladybugg naber tatlım
çoook çoook öptümmm.
yaaa kızlar az önce bayılacak gibi oldum yaaaa serum falan taktırdımmm tansiyonum düşmüşşşhep böyle olucam ben yaaaaa
ayyy kitty aynen ya benimkide öle maaleef sinir oluyorum böle adamlarayani çok rahatsız oluyosan kalk kendin yap demi ama benimkide tutturmuş komşuyu çağıralım oturalım diyo kaç gündür arkadaşım ben kendime bakamıyorum bide onlara mı hizmet etcem hey ALLAH IM yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?