Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim esim Ankarali...Ailesi Batikent'te oturuyor Sen nerdesin? gecen yil butun yaz ordaydim ama pek isinamadim

günaydın kızlar,

senemcim, herşeyin yolunda giiğine çok sevindim, inşallah he p böyle gidecek.

desitina gez bakalımm :) ne güzel, sen bu ay çalışmaları yaptın mı, kızını çok öpüyorum.

ladybugg naber tatlım

cezaaa haber verdiğin için teşekkürler insan merak ediyor.

alin84 canım niye gelmedi senin şu regl ya, egeyi öpüyorubim.

aselkuzum, kalp atışlarını görmekle iş bitmiyorki çok uzun pimpirikli bir yolculuk başladı alllah sonumuzu hayır çıkarsın.

ay keşke bende çalışsaydım, yatarak evde vakit geçmiyor, hergün birbirinin aynısı olarak geçiyor.

benim akıntılarım şimdilik iyi gibi, bir sorun yok çok şükür, dün eşimin arkadaşlarıyla yemekteydim off çok sıkıcıydı eşim kalkmak bilemedi bir türlü, bugnde kardeşine gitcez.
eşimin her hareketi batıyor, dün artık susamadım, sürekli ev dağınık ev pis diye şikayet ediyor, yani iş yapacak hiç halim yok korkumdan yapamıyorumda,eve kadın alalım dedim yok onun temizliğini beğenmiyormuş falan bende sürekli şikayet edeceğine topla o zaman evi dedim, benim eşm pek bir nazlıdır pek bir alıngandır, azıcık bencildirde, alışmamış tabii benim kendimi önemsememe ve onu şımartmamama anlıyacağınız içimdeki sese uysam sürekli avga ederiz. bugünde sürgünde olduğum için giremem nete, kendinize çok dikkat edin iyi pazarlarınız olsun. herşey gönlünüzce olsun
çoook çoook öptümmm.

benim esim Ankarali...Ailesi Batikent'te oturuyor Sen nerdesin? gecen yil butun yaz ordaydim ama pek isinamadim
bende keçiören tarafındayım, yine gelirsen kısmet olursa görüşürüz inş :) Ankara biraz soğuk ya, bende çok sevmiyorum aslında.Tek güzel yanı memur şehri, herşeyin elinin altında ama doğasal kısmı yok denecek kadar az

aaa eşinde demesin yani artık.İlkinden bi kötü tecrübe var 2. de idare etmesi gerek.Boşver sen yinede ne eşine bak nede iç sesine kulak ver, birkaç zaman ev dağınık olsa çokta önemli değil bebeğinizden.Aman bazı erkekler çok nazlı laf anlatmak mesele,bir tanede bende var :)

Kızlar sizler nasılsınız ?

canım merhaba geçmiş olsun öncelikle... benimde kürtajdan sonra ilk kontrolümde kist oluşmuş dedi doktor adetin 4 günü gel sökülmemişse ilaç vericem dedi ama ben gitmedim.kürtaj olduğum hamileliğimdede aynı şeyi yaşamıştım ilaç kullandım ben ilacı kullanmadan önce hamile kalmışım kist olduğu halde ama haberim yok ilacıda haybeye kullandım yani bu defada kist vardı ama bıktım doktora gitmekten ve zaten yeni kürtaj olmuştumya ne biliyim işte gitmedim dedim allah vericekse diğer sefer gibi olur inşallah bakalım 4 ay oldu kürtaj olalı tutturamadık 2 ay daha denicem olmazsa giderim heralde:)) yani kısacası korkma olur olur demekki büyük bişey değilki doktor ilaç vermemiş..genelde adetle sökülüyor kistler...kolay gelsin canım çalışmaların boş geri dönmez inşallah...

hello kity, evet canım benim çalışmalar devam ama böyle sıkı sıkıya değil ne zaman canımız isterse:))) kızımıda öptüm:))

ooo alin ne iş yaa bu ayki ilk güzel haber senden gelir inşallah..

iNŞALLAH CANIM. CEVAPLADIĞIN İÇİN SAĞ OL. İNŞALLAH SENİN DE BEBEĞİN EN TEZ ZAMANDA GELİR.

Canım cevapladığın için öncelikle teşekkür ederim. Aslında döllenme olduğundan itibaren bebeğin cinsiyeti kodlanıyor. 46 XX ise kız, 46 XY ise erkek. Benim kese oluşmuştu ve ilerlemedi. İlk bebeklerde kürtaj yapıldığında genetik inceleme pek yapılmıyor genelde ilk gebeliklerde düşük riski fazla olurmuş. Yapılsa bile de cinsiyetinin ne olduğu istenmiyor. Benim 4. gebeliğimdi. 1. düşük, 2. düşük tehdidi erken doğum tehdidi (29+4 te 4 cm açılmayla doğum başladı ama şükür hastanede 11 gün yoğun bakımda yattım ve sancılarım durdu ve 38. haftaya kadar 4 cm açıkla yatarak geçirdim)ne rağmen vaktinde doğdu oğlum. 3. gebeliğimde yine düşük tehdidi vardı geçti derken bu kez de geçen sene 22 haziranda 25 haftalık oğlumu doğum yaptım. Malesef 4 gün yaşadı. Erkek bebeklerde mi sıkıntı oluyor genetik olarak diye istendi sanırım bunda cinsiyet...

kızlar yaaaaaaaaa kendimi acayip yorgun hissediyorum kolumu kaldıracak halim yok acayip bi kırgınlık var vücudumda bulantım var ve uyumakkkkkkkkk istiyorum

Son düzenleme:
insallah gelmek nasip olur candasim insallah gorusuruz bende dogma buyume Istanbulluyum o yuzdende isinamadim galiba :)))
Kittycim bosver kocani sen Allah korusun riske karsi temkinli olman lazim birak daginik kalsin yada 1 gun biyeri topla bigun diger yeri kendini yormadan ev isleri herzaman olur sen kafaya takma canim...
Aselkuzum simdiden dinlenin bolbol uyuyun insallah sonra bebisler uyutmayacak sizi :))) dikkat edin kendinize
Alincim sen niye olmuyosun ki acaba ? gecen ay kac gunden sonra adet gormustun biraz daha bekle bakalim belki hayirli haberler vardir..ben gecen hamileligimde 40 gunden sonra anlamistim yani teste cikmisti hayirlisi olsun insallah

benimde dun ve bugun yumurtlama gunum sanirsam insallah ayin 28inde bu ay olmusmu insallah gorucez hamisler dua edin bizlere lutfeeeen

40 gun oldu neyse bekleyelim bi hafta daha bakalım

yani test yapmamış olsan gecikmeyi güzel habere yoracazda güzelim. olmadı bi dra git bakalım. normalde regli sürelerin nasıldı peki? küürtaj sonrası dengemiz şaşırdı o da ayrı bişe ya..

eşin yapmasın böyle ama cıkcıkcık.zaten kötü bi deneyimimiz var. sen yapınca onun yapma demesi lazım üzmesin annemizi kızdırmasın bizi.çok rahatsızsa kendisi yapsın. sen yat güzelim keyfine bak dinlen riskli dönem geçince ufak ufak yaparsın. öpüyorum bebişinide senide

canım çok güzel bi tatil yap kafanı dağıt iyice gez toz dinlen bebişide göbişe koy öyle gel

kızlar yaaaaaaaaa kendimi acayip yorgun hissediyorum kolumu kaldıracak halim yok acayip bi kırgınlık var vücudumda bulantım var ve uyumakkkkkkkkk istiyorum

aselkuzum ben hamileyken hep uyumak istiyodum kafamı kaldırmayordum. zaten uykuyu seven biriyim ama o nasıl güzel nasıl tatlı bi uyku veriyodu bana.boş kaldıkça hep uyu dinlen. ben çalışıyodum akşam eve gelince yemekten hemen sonra bir uyurdum sabaha kadar kesintisiz :))

ayyy kitty aynen ya benimkide öle maaleef sinir oluyorum böle adamlarayani çok rahatsız oluyosan kalk kendin yap demi amabenimkide tutturmuş komşuyu çağıralım oturalım diyo kaç gündür arkadaşım ben kendime bakamıyorum bide onlara mı hizmet etcem hey ALLAH IM yaaaaa

Son düzenleme:
yaaa kızlar az önce bayılacak gibi oldum yaaaa serum falan taktırdımmm tansiyonum düşmüşşşhep böyle olucam ben yaaaaa

Son düzenleme:
yaaa kızlar az önce bayılacak gibi oldum yaaaa serum falan taktırdımmm tansiyonum düşmüşşşhep böyle olucam ben yaaaaa

kafaya cok mu takiyosun yada yemek yemiyomusun sen bakim bazi insanlar calismaktan yemek yemeyi unutur aman diyim dikkat et

aselkuzum pazar günü çıldırttı beni evde :))) sonr bir baktım süpürge sesi geliyor, yemekleri de o yaptı :))))))
bu arada geçmiş olsun canım. aslında belirtilerin olması çok güzel, sen beni görsen ara sıra çok çok çok hafif bir bulantım var, ağrım oluyor, halsizliğim var ama çok uyuduğum için uyku ihtiyacım yok, bişi dicem bir dr gitsen bazen vitamin veriyorlar hamile kadınlara, serum çok iyi gelir inşallah.

benim tek ama tek belirtim iştahım yokkk :) yemek önüme konmasa aklıma gelmiyor cmt gününü çok merak ediiorumi inşallah hepimizin bu sefer yolunda gider dualarım hepimiz için

kızlar slm bugün topik çok sessiz hayırdır? ben hala kendimde belirti arıyorum. sabaha doğru karnımda ağrı oldu böyle regl olmadan önce olandan. göğüslerim biraz dolgunlaştı bide asabiyim hamileliğimde böyle olmuştu ama bunlar regl olmadan öncede oluyodu o yüzden hala ayrım yapamıyorum. tek farklı belirtim karın gurultularım akşam kocama dinletip durdum. bak gurulduyo diye kafamı karnına koymama gerek yok ortalık inliyo gurultudan zaten dedi
ay çatlayacam ama gidip kan testi yapmayacam bek le ye cem!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…