yaaa kızlar az önce bayılacak gibi oldum yaaaa serum falan taktırdımmm tansiyonum düşmüşşşhep böyle olucam ben yaaaaa
günaydın kızlar,
senemcim, herşeyin yolunda giiğine çok sevindim, inşallah he p böyle gidecek.
desitina gez bakalımm :) ne güzel, sen bu ay çalışmaları yaptın mı, kızını çok öpüyorum.
ladybugg naber tatlım
cezaaa haber verdiğin için teşekkürler insan merak ediyor.
alin84 canım niye gelmedi senin şu regl ya, egeyi öpüyorubim.
aselkuzum, kalp atışlarını görmekle iş bitmiyorki çok uzun pimpirikli bir yolculuk başladı alllah sonumuzu hayır çıkarsın.
ay keşke bende çalışsaydım, yatarak evde vakit geçmiyor, hergün birbirinin aynısı olarak geçiyor.
benim akıntılarım şimdilik iyi gibi, bir sorun yok çok şükür, dün eşimin arkadaşlarıyla yemekteydim off çok sıkıcıydı eşim kalkmak bilemedi bir türlü, bugnde kardeşine gitcez.
eşimin her hareketi batıyor, dün artık susamadım, sürekli ev dağınık ev pis diye şikayet ediyor, yani iş yapacak hiç halim yok korkumdan yapamıyorumda,eve kadın alalım dedim yok onun temizliğini beğenmiyormuş falan bende sürekli şikayet edeceğine topla o zaman evi dedim, benim eşm pek bir nazlıdır pek bir alıngandır, azıcık bencildirde, alışmamış tabii benim kendimi önemsememe ve onu şımartmamama anlıyacağınız içimdeki sese uysam sürekli avga ederiz. bugünde sürgünde olduğum için giremem nete, kendinize çok dikkat edin iyi pazarlarınız olsun. herşey gönlünüzce olsun
çoook çoook öptümmm.
yaaa kızlar az önce bayılacak gibi oldum yaaaa serum falan taktırdımmm tansiyonum düşmüşşşhep böyle olucam ben yaaaaa
canım ya bizim kürtajlara daha çok olmadı ya kaybedilen demir,kan falan etkilliodur belki seni. benm normalde bile başım dönüyodu sürekli, kanım düşmüş.. sende bi kanına baktr herşeyden önemlisii kan yapcak şeyler yee, biliosun yemek vitamin haplarındanda serumlardanda çokçok etkili,, yeşilliği ihmal etme, ciğer ye, pekmezini iç kendini şımart ,kendine prensesler gibi bak iştebuarada seni dinledim.. korun korun nereye kadar dedim hayırlsıı bakalım
hep böyle olmayacaksın ilk zamanlar olabilir belki ama yinede drunla görüş belki ek bişeyler önerir uykusuzlukda tansiyon düşüklüğüne sebep olabilir uykuna dinlenmene dikkat et canım
MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
mavusbebek ........................................................................3 HAZİRAN
Pollyannaa ..........................................................................4 HAZİRAN
taf ...................................................................................... Ateş ölçme uzmanımızın bebiş gelecek de, kesin en uygun zamanı hesaplıyor içerde, annesinin kuzusu
Pileo ...................................................................................17 HAZİRAN
Sinua ...................................................................................19 HAZİRAN
destina0409 ........................................................................20 HAZİRAN
passifloraa .......................................................................... 26 HAZİRAN
Ketenhelva ..........................................................................27 HAZİRAN
citaknuray ...........................................................................28 HAZİRAN
_CandaS_ ............................................................................3 TEMMUZ
ceza83 ................................................................................6 TEMMUZ:
Alin84 ................................................................................. Kandırdı küçük yaramaz, Az kaldı ama, gelecek.
Ladybugg ............................................................................27 TEMMUZ
senemgy . ..
yamatake . ..
aselkuzum . ..
hellokity . ..
pren . ..
Kızlar günaydın :) Bir değişiklik veya ekleme varsa bildirin de güncelleyelim.
kızlar ya dün yine bulantılarla hastaneye gittim dr serum falan taktırdı neyse bide gel ultrason bakalım dedi kese var ama henüz bebeği göremiyorum dedi.Gerçi daha 6.haftaya yeni girdik ama çok korkuttu beni ya napim artık hayırlısı
yok canım hergün kan veriyorum nerdeysekan değerlerim falan herşey normal görünüyor işte ama dünkü dr. beni korkuttu sende iyi yaptın canım Allah nasip ettiyse oluyo işte herşey nasip kısmettttt
uykusuzluk benim diğer adım pileocummalum nöbetler felan Allah yardımcımız olsun ne diyim
sağlık sektöründe olunca demek böyle oluyor sürekli test yapma ihtiyacı kontrol ettirme ihtiyacı duyuyor insan:26: aslında elimizde olsa biz de öyle olurduk heraldeyani bazı zamanlar içime kamera koyup olup biteni izlemek istediğim oluyor stres yapmadan kalp atışlarını duyacağın zamanı beklemeye çalış canım test filan da yaptırma artık annesi yavrucuğun 5-6 gün sorna o minik kalp atışlarını dinletecek sana inşallah
tafcım sat agöre 6 haftalık ama bebek gözükmüyo dedi minicik bişey var ama bilemiyorum yaaaaa
Kızlar günaydın :) Bir değişiklik veya ekleme varsa bildirin de güncelleyelim.
kızlar slm bugün topik çok sessiz hayırdır? ben hala kendimde belirti arıyorum. sabaha doğru karnımda ağrı oldu böyle regl olmadan önce olandan. göğüslerim biraz dolgunlaştı bide asabiyimhamileliğimde böyle olmuştu ama bunlar regl olmadan öncede oluyodu o yüzden hala ayrım yapamıyorum. tek farklı belirtim karın gurultularım akşam kocama dinletip durdum. bak gurulduyo diye kafamı karnına koymama gerek yok ortalık inliyo gurultudan zaten dedi
ay çatlayacam ama gidip kan testi yapmayacam bek le ye cem!
Hello kityy seni geçenlerde rüyamda gördüm. Nasıl oldu deme walla ben de bilmiyom. Yolda yürüyorum. Sonra birkaç kız görüyorum .yanımdaki arkadaşa diyorum ki aaaa baksana bu hello kityy değil mi? Sen de bize bakıyosun selam veriyorum. Yani biz senle aslında daha önceden tanışmışız felan felan. Sabah kalkınca ben de şaşırdım
kızlar son günlerde pek giremedim ben de tuhaflık vardı biliyosunuz adette olmuyodum. bugun zevk i sefa ovulasyon testi yaptım cırt cırt iki çizgi çıktıişkillendim gebelik testi yaptım ikincisi silik olmak üzere gene iki çizgi çıktı. kan vercektim neyse dedim ( bu arada da yapışıklıktan korktum adetim gelmeyince, kaç gundur kabusta gibiyim) saatler geçti geçti bu sefer dr a gitmedim diye içime dert oldu. erken gebelik testi vardı dr umun tavsiye ettiği gecen hafta yaptım ikinci çizginin yeri bile yoktu, koştum demin ondan aldım cııırtttt gene ikinci cizgi
alin84 yapışıklık ve korkusu nedir biliyorum ama o çokk zor bir ihtimalmiş diyim sana ayrıca yapışkanlık olunca çok ama çok sancı oluyormuş otururken bile batmalar oluyor neyse yani kafanı bulandırmasın, vallahi hangi bacımızdı bilmiyorum ama demişti ya yerleşme kanamasının peşinden yaptırın 2.testi ondan seviyesi az çıkmıştır dedi bilmiyorum doğru mu olur mu , ama 2. silik çizgi helede o erken gebelik testleri pek öyle küçümsencek bir şey değil, birde sen kürtaj olalı ne kadar zaman oldu bazen kürtajdan sonra beta kendini 0 sıfırlamıyormuş falan diyenlerde var, çok meraklandım umarım egeyye kardeş geliyordurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))))
ladybugg korma canım kalbini ferah tut ferah olsun, olumlu sinyaller gönderelim, çalışma yapan arkadaşlarım inşallah bu ay sağlıcakla gelecek bebekleri. dualarımdasınız, çooook güzel günlerimiz olacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?