Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa kızlar az önce bayılacak gibi oldum yaaaa serum falan taktırdımmm tansiyonum düşmüşşşhep böyle olucam ben yaaaaa

hep böyle olmayacaksın ilk zamanlar olabilir belki ama yinede drunla görüş belki ek bişeyler önerir uykusuzlukda tansiyon düşüklüğüne sebep olabilir uykuna dinlenmene dikkat et canım

iyilik kuzum ya ,,bugün kendimi bi kötü hssediyorum çalışmalara başladıkya, bi salaklaştım,korkuyorum bi kasıyorum kendimi anlatamam,,Rabbim bidaha yaşatmaz inşallah...ruh dengemiz bozuldu ama canım herşeyi bi kenara it Allahın nasip ettiği durumun tadını çıkar,,, senin için psikoloji herşeyden önemli şimdi

yaaa kızlar az önce bayılacak gibi oldum yaaaa serum falan taktırdımmm tansiyonum düşmüşşşhep böyle olucam ben yaaaaa

canım ya bizim kürtajlara daha çok olmadı ya kaybedilen demir,kan falan etkilliodur belki seni. benm normalde bile başım dönüyodu sürekli, kanım düşmüş.. sende bi kanına baktr herşeyden önemlisii kan yapcak şeyler yee, biliosun yemek vitamin haplarındanda serumlardanda çokçok etkili,, yeşilliği ihmal etme, ciğer ye, pekmezini iç kendini şımart ,kendine prensesler gibi bak işte buarada seni dinledim.. korun korun nereye kadar dedim hayırlsıı bakalım

yavhuuu kızlar nie kimsecikler yok terkedilmişler topiğine dönmüş bura 2gün girmedim sayfa bile ilerlememiş doğru dürüst.. herkes inzivaya çekildi çalışmalara hız mı verdi noldu

SELAM KISLARRR NASI GİDİYO ÇALIŞMALAR
WALLA BEN DE DAHA BİŞEY YOK. :95::95:
BU AYKİ ADETİM AYIN 18İNDE. ARTIK TEMMUZA KALDIM. ZATEN TEMMUZ BAŞI ÇALIŞMALARA BAŞLICAM YAZ TATİLİ DÖNÜŞÜ GSEL HABERLER VERİRİM
İNŞALLAH

Hello kityy seni geçenlerde rüyamda gördüm. Nasıl oldu deme walla ben de bilmiyom. Yolda yürüyorum. Sonra birkaç kız görüyorum .yanımdaki arkadaşa diyorum ki aaaa baksana bu hello kityy değil mi? Sen de bize bakıyosun selam veriyorum. Yani biz senle aslında daha önceden tanışmışız felan felan. Sabah kalkınca ben de şaşırdım

günaydın arkadaşlar....

lady ,gerçekten dediğin gibi toğik hiç ilerlemiyor.kızlar kocalarınıda alıp eve kapandılar galiba ne güzel ne güzel herşey tıkırında işler inşallah

bu ay ilk kimdi senemcim tabloyu görebilirmiyiz...

pileo,yoksa senmiydin belirtiler inşallah hayra işarettir

görümcem bu ay sonuna doğum yapıcak..bende ondan 2 hafta sonraydım nasip olmadı olsun allahım neleri oldurmuyorki inşallah bu ay bende hamile kalırımda tesellim olur...

hello kity, canım yaa boşver kocişleri hepsi aynı onların...ilk zamanlarda benim kocam diyorduki kendini bu kadar salma çok uyuyosun falan sanki kaç defa himile kaldılarsa sonra benim 3. ayda kanamam oldu ondan sonra kocamı görmeliydin, valla hiç abartmıyorum herkez hayranlıkla bize bakardı dokuz aya kadar ayakkabımı giydirip bağcıklarınıda bağlardı.ama özünde görsen aşırı gururlu birisidir tabi seni allah nazarlardan korusun kötü bişey yaşamada boşver söylensin dursun sen yan gel yat ne güzel valla şimdi yatıver 2. bebişte bu rahatlığı bulamayacaksın 1.leri yatırmıyor:90::90:

eee candas ve sinau siz koyuldunuz heralde tatil yollarına hadi rastgelsin size...

senemcim,yamatake,pren siz nerelerdesiniz nasıl gidiyor?

taf, ceza kızlar siz nerdesiniz ya tabii yaz geldi herkez kaytardı

hadi bakalım bu ay sonu karneler nasıl olacak kimine okullar tatil kimine yaz okulu inşallah kimse kalmaz yaz okulunaaaaaaaaaa

MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
mavusbebek........................................................................3 HAZİRAN

Pollyannaa..........................................................................4 HAZİRAN

taf...................................................................................... Ateş ölçme uzmanımızın bebiş gelecek de, kesin en uygun zamanı hesaplıyor içerde, annesinin kuzusu
Pileo...................................................................................17 HAZİRAN

Sinua...................................................................................19 HAZİRAN

destina0409........................................................................20 HAZİRAN

passifloraa.......................................................................... 26 HAZİRAN

Ketenhelva..........................................................................27 HAZİRAN

citaknuray...........................................................................28 HAZİRAN

_CandaS_............................................................................3 TEMMUZ
ceza83................................................................................6 TEMMUZ:

Alin84................................................................................. Kandırdı küçük yaramaz, Az kaldı ama, gelecek.

Ladybugg............................................................................27 TEMMUZ

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

pren...

Kızlar günaydın :) Bir değişiklik veya ekleme varsa bildirin de güncelleyelim.

ARKADAŞLARRR günaydınn,
annemler geldi yanıma pazar günü şimdi bende kalcaklar bir müddet o yüzden giremedim,
dün doktorumuza gittik allahtan çok şükür büyüyor bebiş şimdilik bir sorun yok dedi insallahh bu ayı bir atlatayımda insallah,
sizlerede dua ediyorum hadi insallah bu ay olucak annem bilgisayara bile girmeme karışıyor yat dinlen diyor bende arada açıyorum,ama aklım burda arada da olsa sizlere mutlaka yazarım,
tatile giden arkadaşlarımmm haddiii göbişleriniz dolup gelirsiniz insallahh,
çalışmalara devam eden arkadaşlar dualarım sizlerler,
hamişlerr sizlerin nasıl gidiyorr bakın bboll boll sıvı alın ve dinleninn tamammııı

kızlar ya dün yine bulantılarla hastaneye gittim dr serum falan taktırdı neyse bide gel ultrason bakalım dedi kese var ama henüz bebeği göremiyorum dedi.Gerçi daha 6.haftaya yeni girdik ama çok korkuttu beni ya napim artık hayırlısı

yok canım hergün kan veriyorum nerdeysekan değerlerim falan herşey normal görünüyor işte ama dünkü dr. beni korkuttusende iyi yaptın canım Allah nasip ettiyse oluyo işte herşey nasip kısmettttt

hep böyle olmayacaksın ilk zamanlar olabilir belki ama yinede drunla görüş belki ek bişeyler önerir uykusuzlukda tansiyon düşüklüğüne sebep olabilir uykuna dinlenmene dikkat et canım

uykusuzluk benim diğer adım pileocummalum nöbetler felan Allah yardımcımız olsun ne diyim

senemciğim süpersin yaaa bayıldım yumurtlama dönemime gireceğim ben de 2-3 güne bakalım hayırlısı bebeğimi doğuracağım tarihlerde inşallah yeni hamile haberimi alırım hayırlı olacaksa bu arada ateş ölçme işine o kadar alıştım ki elimde bir sürü ovulasyon testi var onları kullanma gereği duymuyorum yumurtlama günümü tespit edeyim beklediğim tarihi söyleyeceğim

yok canım hergün kan veriyorum nerdeysekan değerlerim falan herşey normal görünüyor işte ama dünkü dr. beni korkuttusende iyi yaptın canım Allah nasip ettiyse oluyo işte herşey nasip kısmettttt

uykusuzluk benim diğer adım pileocummalum nöbetler felan Allah yardımcımız olsun ne diyim

sağlık sektöründe olunca demek böyle oluyor sürekli test yapma ihtiyacı kontrol ettirme ihtiyacı duyuyor insan:26: aslında elimizde olsa biz de öyle olurduk heralde yani bazı zamanlar içime kamera koyup olup biteni izlemek istediğim oluyor stres yapmadan kalp atışlarını duyacağın zamanı beklemeye çalış canım test filan da yaptırma artık annesi yavrucuğun 5-6 gün sorna o minik kalp atışlarını dinletecek sana inşallah

tafcım sat agöre 6 haftalık ama bebek gözükmüyo dedi minicik bişey var ama bilemiyorum yaaaaa

tafcım sat agöre 6 haftalık ama bebek gözükmüyo dedi minicik bişey var ama bilemiyorum yaaaaa

Canım belki geç yumurtlama olmuştur. Ben hep son adetimin 20. günü yumurtluyorum. İki hamileliğimde de öyleydi. Dotora da sata göre değil, yumurtlama günümün üzerine iki hafta ekleyerek, yani sata göre 6 hafta 6 günlükken gittim. O zaman da kesenin içinde minicik bir nokta gibiydi bebeğim. Kalp atışını da seyirme gibi gördü. Yani sata göre 6 haftalıkken gitseydim hiçbir şey göremeyebilirdi bile. Zaten kendisi önce azarladı beni, her şeyi de siz biliyorsunuz zaten dedi ben 6 haftalık olduğunu söyleyince. Ultrason ölçümleri de beni doğrulayınca kaldı öyle

kızlar son günlerde pek giremedim ben de tuhaflık vardı biliyosunuz adette olmuyodum. bugun zevk i sefa ovulasyon testi yaptım cırt cırt iki çizgi çıktı işkillendim gebelik testi yaptım ikincisi silik olmak üzere gene iki çizgi çıktı. kan vercektim neyse dedim ( bu arada da yapışıklıktan korktum adetim gelmeyince, kaç gundur kabusta gibiyim) saatler geçti geçti bu sefer dr a gitmedim diye içime dert oldu. erken gebelik testi vardı dr umun tavsiye ettiği gecen hafta yaptım ikinci çizginin yeri bile yoktu, koştum demin ondan aldım cııırtttt gene ikinci cizgi

yaşadıklarımı anlamadım beta 5 oldu sonra 3 e düştü hamile değilim dedim koştum gelecek ay için test mest hazırlık yaptım , adet görmedim agladım sızladım rahmimde yapışıklık oldu diyee veeeeee bu kadar karmaşadan sonra ikinci çizgi geldiii

canımm dur bakalım inşallah hayırlısıyla bebek vardır :)))

hayır olsun canım, kalplerimiz bir ya ondandır, çok sevindim :) ben seni görsem sardunyaa sardunyaaa diye koşarak gelirdim :))

alinn tatlım ya içime sinmedi ya çok böyle gaza gelip üzülüyoruz diyorum ama bence hamilesin sen bacım. ohh rahatladım, bence ya yarın yada 2 gün daha sabret bir kan tahlili yaptır derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…