Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bulantı çok güzel bir belirti... şimdi biliosun ki daha çok erken, ben senin yerinde olsam hemen doktora gitmem,,onlarda göremeyince bi hafta sonra bida gel bihafta sonra bida gel yapıp dururlar canım, başka bişi yoksa bence 2hafta sonra git Allahın izniyle müjdeli haberi al canım,,buarada rahat olman önemli ama..miden bulandığı sürece korkma.. benm geçen seferkinde hiç bulantım olmamıştı

hadi bakalım hayırlısı olsun aylincim.yeniden kan ver test yap bakalım bi kaç gün sonra inşallah hamileisndir güzelim yaa

kızlar bana acil yardımmmmm... şimdi biz son ikikeredir korunmuoduk. günaşırı kuralınada uyalım dedik. pazar günü ve bugün işte. bugün ilişkiden sonra 2saat sonra falan kan geldi ne kanı bu yaaaaaa böleeeeeeeeeee

Arkadaşım böyle kanamalar arsıra olabilir. Çok şiddetli değilse ve devamı gelmediyse bence korkulacak bir şey yoktur. Devamlı gelirse o zaman doktora sorarsın canım...

bi iki damla pembemsi devamı yok ama çok korktum yavvv. internette okuyorumda şimdi yaradan kanserden bahsedio. ama ben daha 2ay önce histereskopi oldum kamerayla girilip en ince ayrıntısına kadar bakıldı

bi iki damla pembemsi devamı yok ama çok korktum yavvv. internette okuyorumda şimdi yaradan kanserden bahsedio. ama ben daha 2ay önce histereskopi oldum kamerayla girilip en ince ayrıntısına kadar bakıldı

Endişelenme canım. Ben de çok zannettim. Önemli değil bence. İlişki ile de ilgili olabilir. Bazen bende de oluyor. Biz desizin gibi korunmuyoruz. İlk adetimden sonra ilk ilişkide bendede oldu. Bence korkma. Histeroskopi ben de olmuştum. Düşüğün ne zamandı ve neden histeroskopi yapıldı?

canım sağol,,ben 70gün falan önce kürtaj oldum boş gebelkten. sonra parça kaldımı falan die işte kamerayla girip baktı.. benm adetimin 15. günü..adetle alakası yok yani kanamanın .. çok korktm yaaaaa

kızlar hamişmişim, ama şimdi aselkuzumu anlıyorum. insan bir kere kaybedince ne tam sevinebiliyo ne de paranoyaklık yapmadan durabiliyo.zaten mide bulantısından duramıyorum, ve akıntımda şakır şakır.işte insanın inanası gelmiyo hep reddettim 3 çıktıktan sonraa, kısmet artık... Allah hepinize versin bende biran önce göreyim insallah kalp atışlarını.. bu arada izmirde olanlar gece gece aklınıza gebe miyim sorusu takılırsa tınaztepe hastanesi 24 saat test yapıyo ve 1 saat sonra veriyolar

alincim bu ne kadar guzel bi haber masllaahh yaa hamilemiyim degilmiyim derken bak hamis ciktin cook sevindim geercekten artik 9 ay kirmizilar yok Allahim bizede nasip etsin insallah bu ay gormeyelim bizde kirmizilari super haberr :))))

Oooooohhhhh beeeeeeee Kuşum biliyordum ben, tahmin etmiştim adet olmayınca, bulantılar falan ama yine umutlandırmak istemedim. Öhöömmm! Sitenin örtmeni olarak sana da aselkuzum gibi zırt pırt test yapıp bebişin varlığından şüphe etmeyi yasaklıyorum bundan sonra Bi rahat bırakın şu sabi sübyanları artık ya Şaka bi yana çoooook sevindim Tatlım. İnşallah kalp atışlarını da kutlarız buradan böyle.

canım tebrik ederim yaaa dimi hamiş olunca bizleri anlıyorsun ilkler sorunlu olunca insan seviniyor ama bir taraftan sasirıyorr nasıl olcak nasıl geçicek diye hadi hayırlısı bu sefer annesine sıkı sıkı tutunsunn insallahhh hepimiz kucağımıza alırız isteyenlere tez süredee versin allahh candaş şimdi tatile çıktı bu haberi duysa sevinirdi çokkkk
hadi artık oğluşumuzun kardesi geliyorrr

canımmmmmmmm çok sevindim yaaa Allahım bidaha acı göstermesin dikkat et kendine nolurseninde düşüğün vardı sanırım benim 2 hafta oldu bugün ama acısı dinmedi halaa senin gibi güsel haberleri alabilcekmiyiz acaba allahım nazarlardan korusun meleğinide senide ailenide hemen şükür namazı kıl:)

canım tebrik ederim...
insan bir defa kaybedince sanırım inanamıyor tekrar geldiğine..
inşallah bu defa herşey çok güsel olacak..
ve sağlıkla kucağına alacaksın..
rabbim nazarlardan esirgesin
dadrısı isteyen yıllardır bekliyen(benim gibi)herkesin başına olsun inşallah....

kızlar herkes için teker teker dua ettim. biliyorum hepiniz teker teker yaşıcaksınız bu duyguyu..

senem, tamam öğretmeninmmmm kızmaaaa asla yapmam..

inşallah bu sefer sağ salim kucağımıza alırızz melek bebişlerimizin kardeşlerini

burası çok ugurluuuuuuu

aminn zaten sizsiz tadı yokk hep beraber burda bebişlerimizin resimlerini paylaşcazzz. ege de karnımı öpe öpe kardeş getirdi ya hayret :))) hiç beklemiyodum inanın kızlar

dr ne kadar korunma verdi ??

merhaba kızlar

tebrik ederim cnm sağlıcakla geldin meleğin

size bişi soracağım kızlar düşükden nekadar sonra hamile kaldınız, birde dr.kontrolündemi oldu ikinci gebelikleriniz?

tamam mı kesin mi netleşti mi :)) ay aylincim hadi gözün aydın bu kadar beklemeye değdi doğrusu bu haber.canım çok sevindim egeye kardeş geliyooo

merhaba kızlar

tebrik ederim cnm sağlıcakla geldin meleğin

size bişi soracağım kızlar düşükden nekadar sonra hamile kaldınız, birde dr.kontrolündemi oldu ikinci gebelikleriniz?

herkesin değişik arkadaşım ama genelde 2 adet görüp olursan daha iyi hem adetlerinde düzene kavuşmuş olur ben doktor kontrolune gitmeden hamile kaldım sanırsam arkadaşlarda öyle gitmediler sana doktor ne kadar bekle dedi daha doğrusu kürtajını kaç haftalıktı eğer bebek çok küçükse sende 1 adet gör başla istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…