Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
mavusbebek........................................................................3 HAZİRAN

Pollyannaa..........................................................................4 HAZİRAN

taf...................................................................................... Ateş ölçme uzmanımızın bebiş gelecek de, kesin en uygun zamanı hesaplıyor içerde, annesinin kuzusu
Pileo...................................................................................17 HAZİRAN

Sinua...................................................................................19 HAZİRAN

destina0409........................................................................20 HAZİRAN

passifloraa.......................................................................... 26 HAZİRAN

Ketenhelva..........................................................................27 HAZİRAN

citaknuray...........................................................................28 HAZİRAN

_CandaS_............................................................................3 TEMMUZ
ceza83................................................................................6 TEMMUZ:

Ladybugg............................................................................27 TEMMUZ

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

pren...

alin84...

Kandırıkçı kuzu noolucak Gelsin,önce kulaklarını çekmeye, sonra sevmeye gelicez Ege'nin kardeşini

yaa bende iki dr a gittim biri 7 gun biri 15 gun kadar sonra ikiside bu aydan kal pıhtı bile yok temizsin fark etmez dedi. ben de kıramadım dr beylerii umarım yanlış bişey yapmamışımdır. dün akşam dr a gittik bi 3. dr bebek için. o da bi sorunun yok hayırlı olsun dedi gönderdi...

ama açık söyleyim (zaten dr a koşma sebebimde oydu) keşke beklesemiydim diyorum. gerçi benim yapan dr buraların ünlü bi dr u. o dedi pek bunu yapmazlar ama ben kürtajdan hemen sonra içini taradım bişey kaldımı diye dedi ama bilemem tabii

ben 24 ocakda kaybettiğim meleğimi sat a göre 9 usg ye göre 7 haftalıkdı cnm kendi dr.uma ulaşamamıştım acile kaldırdılar beni ordaki dr.3 ay bekle dedi, hastanede o akşam kan aldılar tahlilerin temiz dediler.Düşük yaptığım akşamın gündüzüde evlenmeden önce gittğim dr.a gittim( evime ters kaldığından gebelikde başka dr.a başlamıştım fakat kanamam olunca bide ona gittim o ertesi gün gel alalım kürtajla dedi zaten o akşamda düştü ama kanamam vardı içerde parça kalmış dr. senin tam kürtaj olmadı dedi) ertesi gün hastaneden çıktığımda bide o dr.a (evlenmeden önce gittiğim) gittim yakındı zaten hastanelerde 6-7 ay bekle dedi yazın gel bi kontrollerini yapalım öyle hamile kal demişti, usg de falan baktı herşey normal dedi okadar.düşük üzerinede 5.adetim bitti.

24 ocakdan sonra 3-4 gün leke leke kanamam oldu, 22 şubatdada normal adetimi oldum ondan sonrada düzenli gitti zaten.

biraz uuzn oldu ama...

aselkuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederim, inşallah temmuz ayıda bomba gibi geçecek,

allah tamamına erdirsin, çok ama çok sevindim.

ooo canım benim bende senle aynıyım 21 ocakta alınmıştı ama benim adetlerim çok düzensizleşmişti ama 3 aydan sonra artık korunmadım hamileyim sende bence bekleme zaten bebek küçükmüş hastaneler biraz zamanı uzatıyorlar hemde 5 adet görmüşsün üstüne boll sans bence bu ay başla çalışmalaraa bu topiğe bir bebiş daha gelsinn...

canım sağol,,ben 70gün falan önce kürtaj oldum boş gebelkten. sonra parça kaldımı falan die işte kamerayla girip baktı.. benm adetimin 15. günü..adetle alakası yok yani kanamanın .. çok korktm yaaaaa

adetinin 15. günü ise o kanaman muhtemelen ovulasyon kanamasıdır. yani yumurtan çatlamış o yüzden minik bir leke şeklinde kendini belli etmiş sana çalışman da tam o güne gelmiş muhteşem inşallah 2 hafta sonra bize güzel haber verirsin ilk korunmasız ilişkinde

aylinciğim tebrik ederim yaa çok sevindim süper bir haber bu topiğimiz şenleniyor Allah bu sefer yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah. bizlere de bu güzel duyguyu yaşayabilmeyi nasip etsin inşallah hayırlısıyla...

ayy kuzum sağol bende ilk başta yumurtlama kanaması dedim ama ilişkiden sonra gelince korktum. 2.denemeydi acaba ilk denemede bişiler oluştu
da ona mı zarar verdik die çok korktum...daha öncesinde hiç ovulasyon kanaması,ara kanama falan hiç yaşamamıştım çok korktum..... devamıda gelmedi doktora gtmedim oyüzden,, ama tırsmış bi durumdayım eşimede söyleyemedim zaten çok evhamlı zaten 3ay dolmadan asla diodu zor ikna ettim..kızlar başınıza hiç böle geldimi yada duydunuz mu

aylin canım benm Allahım tamamına erdrsin hayırlı uğurlu olsn.. darışı başımızaaaaaaa

çok sevindim canım...seninki de çok kandırıkçı çıktı haaaa:)bizi kandırmak neymiş sen bi ara bizim yerimize göster...artık kulak mı çekersin cezamı verirsin bilemem:)
sizler nasılsınız kızlar?artık karşınızda kadrolu bir öğretmen var
öptm hepinizi

aynı zamanmış ikimizinde( neyse artık önümüze bakalım, bende temmuzda diyodum gidim kontrollerimi olayım öle gelsin bebiş ama dayanamıyorum tüm benliğimle anne olmak istiyorum, tamda yumurtlama günlerimdeyim bakalım:)) sağol bilgi verdiğin için inş.sağlıcaklada bebğini kucağına alırsınn cnm

canım sağol,,ben 70gün falan önce kürtaj oldum boş gebelkten. sonra parça kaldımı falan die işte kamerayla girip baktı.. benm adetimin 15. günü..adetle alakası yok yani kanamanın .. çok korktm yaaaaa

Canım gönlünü ferah tut bence olumsuz bir şey yok. Benim çok olur böyle ara lekelenmeler. Artık alıştım. Doktorada gittim hormon tahlili yapıldı bir şey çıkmadı. Hatta 12 Mart satlı adetimden sonra da çok sık oldu 17 gün temiz kalmadım neredeyse. Ama o ay hamile kalmışım arkadaşların dediği gibi belki de yumurtlama kanamasıydı.Kötü düşünme...

Tebrik ederim... Allah tamamına erdirsin...

merhaba kızlar

tebrik ederim cnm sağlıcakla geldin meleğin

size bişi soracağım kızlar düşükden nekadar sonra hamile kaldınız, birde dr.kontrolündemi oldu ikinci gebelikleriniz?

Canım benim 10 Mayıs kürtaj oldum. 5 haziran adet gördüm. 3 doktor da rahim temiz bu ay deneyebilirsiniz dedi. Gerçi ovulasyon dönemim değişti mi bilmiyorum. Normalde 28 günde olurdum, kürtajı ilk gün sayarsak 26 günde olmuş oldum. Düşük başlangıcı ilk kanamayı sayarsak 28 gün. Ben de 2 gün öne 2 gün arkaya ekleyerek tahmin ediyorum. Akıntımda değişiklik yok henüz. Hayırlısıyla gelir inşallah bebişim... İsteyen herkesin de gelsin... Amin...

1 eylüle kadar verdi ama ben o kadar beklemek istemiyorum benim bebiş büyüktü biraz 15 haftalıktı ondan bu kadar uzun süre verdi diye düşünüorum

Tam kaç ay geçti canım? Bir de nedeni belli mi? Genelde pıhtılaşma problemi oluyor sende çıktı mı? Gerçi kısmet olmayınca olmuyor. Benim 25 haftalık bir kayıbım var geçen sene 22 haziranda doğum yaptım. Pıhtılaşma sorunum da çıktı. Bunda hamile kalmadan coraspin, progestan, folbiol kullandım. Hamile olduğum resmileştiği gün innohep 0.45 lik iğneye başladım. Ama 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık göründü ve lekem başlayınca kese bozulmuş diye kürtaj oldum. Allah herkese zamanlı sıhhatli bebekler nasip etsin...

Tebrik ederim. Meslektaşız seninle demek...

kızlar bugun kesemizi gördükkk...
ben dr a gittim erken diye usg ye sokmuyolar genelde ama bu soktu. gördük, dedim açık söylym ben aynı seyleri yasamaktan korkuyorum oglum oldugu için hiç test yapmıyolar dedim.. o da ikinci gebelikle alakası yok pıhtılaşmada enfeksiyon yüzünden ölmede olabilir 2. gebelikte dedi yarın bunların testlerini yapcak inş güzel çıkar.

Tekrar tebrikler. Pıhtılaşma ille de her bebeği etkileyecek diye bir şey yok. Ben de varmış bilmiyordum. İlk düşükte araştırılmadı. Zor da olsa 2. bebeğimi kucağıma aldım. 3. bebeğim 25. haftalık doğdu ve 4 gün yaşadı. Ondan sonra pıhtılaşma yapıldı ve çıktı. 4. gebeliğimde iğne de oldum coraspin de içtim yine düştü. Yaptır bence . Doktorlar bir çocuk olunca bazışeyleri es geçebiliyorlar. Ya da tek düşük varsa yine pek önemsemeyebiliyorlar... İlla birkaç bebek mi kaybetmek gerekir?

maşallah..varmıydı yokmuydu derken keseyi gördün ha ne diyeyim darısı başımıza:)kalbini ferah tut ki ege ye bi ece gelsin dimi ama :)

chbn branş nedir hocam..ben sınıfçıyım..

ilk üç bebek ölecek ondan sonra tahlil yapılacak..Allahım aynı acıları tekrar kimseye yaşatmasın.çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…