- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #2.741
herkesin değişik arkadaşım ama genelde 2 adet görüp olursan daha iyi hem adetlerinde düzene kavuşmuş olur ben doktor kontrolune gitmeden hamile kaldım sanırsam arkadaşlarda öyle gitmediler sana doktor ne kadar bekle dedi daha doğrusu kürtajını kaç haftalıktı eğer bebek çok küçükse sende 1 adet gör başla istersen
kızlar hamişmişim, ama şimdi aselkuzumu anlıyorum. insan bir kere kaybedince ne tam sevinebiliyo ne de paranoyaklık yapmadan durabiliyo.zaten mide bulantısından duramıyorum, ve akıntımda şakır şakır.işte insanın inanası gelmiyo hep reddettim 3 çıktıktan sonraa, kısmet artık... Allah hepinize versin bende biran önce göreyim insallah kalp atışlarını.. bu arada izmirde olanlar gece gece aklınıza gebe miyim sorusu takılırsa tınaztepe hastanesi 24 saat test yapıyo ve 1 saat sonra veriyolar
dr ne kadar korunma verdi ??
ben 24 ocakda kaybettiğim meleğimi sat a göre 9 usg ye göre 7 haftalıkdı cnm kendi dr.uma ulaşamamıştım acile kaldırdılar beni ordaki dr.3 ay bekle dedi, hastanede o akşam kan aldılar tahlilerin temiz dediler.Düşük yaptığım akşamın gündüzüde evlenmeden önce gittğim dr.a gittim( evime ters kaldığından gebelikde başka dr.a başlamıştım fakat kanamam olunca bide ona gittim o ertesi gün gel alalım kürtajla dedi zaten o akşamda düştü ama kanamam vardı içerde parça kalmış dr. senin tam kürtaj olmadı dedi) ertesi gün hastaneden çıktığımda bide o dr.a (evlenmeden önce gittiğim) gittim yakındı zaten hastanelerde 6-7 ay bekle dedi yazın gel bi kontrollerini yapalım öyle hamile kal demişti, usg de falan baktı herşey normal dedi okadar.düşük üzerinede 5.adetim bitti.
24 ocakdan sonra 3-4 gün leke leke kanamam oldu, 22 şubatdada normal adetimi oldum ondan sonrada düzenli gitti zaten.
biraz uuzn oldu ama...
canım sağol,,ben 70gün falan önce kürtaj oldum boş gebelkten. sonra parça kaldımı falan die işte kamerayla girip baktı.. benm adetimin 15. günü..adetle alakası yok yani kanamanın .. çok korktm yaaaaa
adetinin 15. günü ise o kanaman muhtemelen ovulasyon kanamasıdır. yani yumurtan çatlamış o yüzden minik bir leke şeklinde kendini belli etmiş sana çalışman da tam o güne gelmiş muhteşeminşallah 2 hafta sonra bize güzel haber verirsin ilk korunmasız ilişkinde
kızlar hamişmişim, ama şimdi aselkuzumu anlıyorum. insan bir kere kaybedince ne tam sevinebiliyo ne de paranoyaklık yapmadan durabiliyo.zaten mide bulantısından duramıyorum, ve akıntımda şakır şakır.işte insanın inanası gelmiyo hep reddettim 3 çıktıktan sonraa, kısmet artık... Allah hepinize versin bende biran önce göreyim insallah kalp atışlarını.. bu arada izmirde olanlar gece gece aklınıza gebe miyim sorusu takılırsa tınaztepe hastanesi 24 saat test yapıyo ve 1 saat sonra veriyolar
ooo canım benim bende senle aynıyım 21 ocakta alınmıştı ama benim adetlerim çok düzensizleşmişti ama 3 aydan sonra artık korunmadım hamileyim sende bence bekleme zaten bebek küçükmüş hastaneler biraz zamanı uzatıyorlar hemde 5 adet görmüşsün üstüne boll sans bence bu ay başla çalışmalaraa bu topiğe bir bebiş daha gelsinn...
canım sağol,,ben 70gün falan önce kürtaj oldum boş gebelkten. sonra parça kaldımı falan die işte kamerayla girip baktı.. benm adetimin 15. günü..adetle alakası yok yani kanamanın .. çok korktm yaaaaa
merhaba kızlar
tebrik ederim cnm sağlıcakla geldin meleğin
size bişi soracağım kızlar düşükden nekadar sonra hamile kaldınız, birde dr.kontrolündemi oldu ikinci gebelikleriniz?
1 eylüle kadar verdi ama ben o kadar beklemek istemiyorumbenim bebiş büyüktü biraz 15 haftalıktı ondan bu kadar uzun süre verdi diye düşünüorum
çok sevindim canım...seninki de çok kandırıkçı çıktı haaaa:)bizi kandırmak neymiş sen bi ara bizim yerimize göster...artık kulak mı çekersin cezamı verirsin bilemem:)
sizler nasılsınız kızlar?artık karşınızda kadrolu bir öğretmen var
öptm hepinizi
kızlar bugun kesemizi gördükkk...
ben dr a gittim erken diye usg ye sokmuyolar genelde ama bu soktu. gördük, dedim açık söylym ben aynı seyleri yasamaktan korkuyorum oglum oldugu için hiç test yapmıyolar dedim.. o da ikinci gebelikle alakası yok pıhtılaşmada enfeksiyon yüzünden ölmede olabilir 2. gebelikte dedi yarın bunların testlerini yapcak inş güzel çıkar.
kızlar bugun kesemizi gördükkk...
ben dr a gittim erken diye usg ye sokmuyolar genelde ama bu soktu. gördük, dedim açık söylym ben aynı seyleri yasamaktan korkuyorum oglum oldugu için hiç test yapmıyolar dedim.. o da ikinci gebelikle alakası yok pıhtılaşmada enfeksiyon yüzünden ölmede olabilir 2. gebelikte dedi yarın bunların testlerini yapcak inş güzel çıkar.
Tekrar tebrikler. Pıhtılaşma ille de her bebeği etkileyecek diye bir şey yok. Ben de varmış bilmiyordum. İlk düşükte araştırılmadı. Zor da olsa 2. bebeğimi kucağıma aldım. 3. bebeğim 25. haftalık doğdu ve 4 gün yaşadı. Ondan sonra pıhtılaşma yapıldı ve çıktı. 4. gebeliğimde iğne de oldum coraspin de içtim yine düştü. Yaptır bence . Doktorlar bir çocuk olunca bazışeyleri es geçebiliyorlar. Ya da tek düşük varsa yine pek önemsemeyebiliyorlar... İlla birkaç bebek mi kaybetmek gerekir?
chbn branş nedir hocam..ben sınıfçıyım..
ilk üç bebek ölecek ondan sonra tahlil yapılacak..Allahım aynı acıları tekrar kimseye yaşatmasın.çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?