Ben lisedeyim. Branşım edebiyat...
ilk üç bebek ölecek ondan sonra tahlil yapılacak..Allahım aynı acıları tekrar kimseye yaşatmasın.çok zor
zor bir branş..lise öğrencileri ile uğraşmak ayrıca çok zor..yazdıklarıma dikkat edeyim bari:)noktalama işaretlerine falan
ben de adet olmayı bekliyorum. cyclo prognova hapım bitti, dün. bir ka. güne adet olmam lazım. lekelenmem başladı.Yok canım ya. Hızlı yazarken ben de dikkat edemiyorum zaman zaman... Bu arada ben de sınıf öğretmenliğini zor bulmuşumdur. O yüzden hiç tercihlerime yazmamıştım... Sanki küçüklerle uğraşmak daha zor ...
nesrincim seni gökte ararken yerde buldum. 1 saat kadar önce sana özel msaj attım, şimdi baktım burdasın. hayırlı olsun çalışmalara başlamaışsın. adetten sonra doktora mı gittin canım rahmine tekrar baktırmak için?geçmişi biraz okudum da.
ben de adet olmayı bekliyorum. cyclo prognova hapım bitti, dün. bir ka. güne adet olmam lazım. lekelenmem başladı.
canım senin eşine de genetik testler yapılmış mıydı?erkekte sorun çıakrsa ne yapılıyor?kadın olursa iğne vuruluyor da erkekte ne yapılıyor onu merak ettim.
ben bu topiğe yazıyorum canım kürtajdan beri.canım sen de cenin yoktu diye hatırlıyorum ben. benim genel kürtaj materyali inacelenmiş canım, cenin değilmiş. insan zamanla öğreniyor gerçekten. o temiz çıktı.Canım her hamilelik yeni bir tecrübe benim için artık. Allah yeni hamilelikte yeni şeyler öğrenmeme gerek bırakmaz inşallah... Sağ ol sevindim senden haber aldığıma. Kafam karışıktı buranın da başlarına baktım buradaki arkadaşların doktorları nasıl bir tavır takınmış diye. Problem yoksa hemen dneyin diyen doktorların dediği kafama yattı. Ben kürtajdan 26 gün sonra adet oldum. Öncesinde buraya tüp bebek uzmanı Cem Demirel geldi İstanbul'dan. Hemen dene dei. Kendi doktorumda adetimin 4. günü gittiğimde kist var dedi ama korunmayı bırak dei. 3. bir doktora daha gittim dün. O da korunmayın rahim temiz dedi. Tek üzücü yanı yine tekrarlayabilir yine dedi. Tekrarlamaması için ne yaparım dediğimde siz elinizden geleni yapmışsınız yapacak bir şey yok dedi. Yalnızca dua ediyorum...
Doğum kontrol hapı mı o canım. İnşallah senin de olur adetin. Ne çıktı sonuçlarında? Doktor ne zaman deneyin dedi? Eşime hiç bir şey yapılmadı canım. Bbebek genetiğe gönderildi 20 hücrede inceleme yapılmış. Sorun yok. Kız bebekmiş ayrıca 46 XX gelmiş sonuç. Patoloji de temiz. Eşimle ilgili niye bir şey yapmıyorlar bilmiyorum...:26: Sen de yaz ara ara...
ben bu topiğe yazıyorum canım kürtajdan beri.canım sen de cenin yoktu diye hatırlıyorum ben. benim genel kürtaj materyali inacelenmiş canım, cenin değilmiş. insan zamanla öğreniyor gerçekten. o temiz çıktı.
ben pıhtılaşma için genetik testler yaptırdım, onları bekliyorum. istanbulda yaptırıdm, ama biz isatnbulda yaşamıyourz. sonuçları kayınavlidem almış, ve referans değerlerien bakarak normal herşey dediler. ama haftaya doktora göstermeye gidicem. eşm gelmeyecekti normalde, biliyosun ya üniversitede o.
doktor geçen sefer sen de bişey çıkmazsa eşine bakçaz demişti. şimdi eşim de gidecek büyük ihtimalle.
canım onu dokytor kürtadan sonra kontorle gidince çok ufak pıhtı kalmış dedi ve çabuk düzenli adetime dönemme için verdi. adetle beraber atarsın dedi. 21 tane hap vardı içinde, doğum kontrole hapına benziyor, ama değil. işte öyle canım.
kızlar bu topikte kayıplarınızdan sonra eşinize testler yaıldı mı?ne gibi testler yapılıyor?
canım , bebeklerimizi beraber kaybettik, inaşllah yine beraber hamile kalırız. ben de bu sefer istanbulda bir doktor edincem kendime. tereddüte düştüğüm doktorlarda gitmem için. inşallah yaz tatilinde hamile kalırız da istanbula rahat rahat gideri.z tatilde geliyorsundur dimi?
canım önce kruger yöntemiyle yapan bi yerde spermiyogram yaptırın. morfoloji dye bi kriter var, onun en az %4 olması gerekiyor. bizim 1 di. ama sıfırla hamile kalan arkadaşlar da var. bir de sperm dna hasar testi yapılıyor, ama o ayrı bi test. onun testi geç çıkıyor. onu yaptırmadı biz de.İnşallah canım. Bu arada benim eşimle ilgili sperm çlçümü filan yapılmadı. Hiçbir doktor da bu konuda bir şey demedi. Kolay hamile kalabildiğim için mi bakılmadı. Ben aslında sperm kalitesini merak ediyorum. Böyle bir test var mı merak ettim açıkçası. 1'i 38'e, diğeri 25.'e haftaya kadar gebliğim olduğu için şüphelenmiyorlar mı dersin? Sebep sorunca bilinmiyor diyor doktorlar. Kafam çok karıştı. Yine düşerse, erken doğarsa artık bunu düşünmek bile istemiyorum...
canım önce kruger yöntemiyle yapan bi yerde spermiyogram yaptırın. morfoloji dye bi kriter var, onun en az %4 olması gerekiyor. bizim 1 di. ama sıfırla hamile kalan arkadaşlar da var. bir de sperm dna hasar testi yapılıyor, ama o ayrı bi test. onun testi geç çıkıyor. onu yaptırmadı biz de.
şimdi ise bana yapılan kanda bakılan kromozom testleri vesaire bakacak doktor. çünkü sen de olmazsa eşine bakacaz dedi.
kızlar bugun kesemizi gördükkk...
ben dr a gittim erken diye usg ye sokmuyolar genelde ama bu soktu. gördük, dedim açık söylym ben aynı seyleri yasamaktan korkuyorum oglum oldugu için hiç test yapmıyolar dedim.. o da ikinci gebelikle alakası yok pıhtılaşmada enfeksiyon yüzünden ölmede olabilir 2. gebelikte dedi yarın bunların testlerini yapcak inş güzel çıkar.
kızlar hamişmişim, ama şimdi aselkuzumu anlıyorum. insan bir kere kaybedince ne tam sevinebiliyo ne de paranoyaklık yapmadan durabiliyo.zaten mide bulantısından duramıyorum, ve akıntımda şakır şakır.işte insanın inanası gelmiyo hep reddettim 3 çıktıktan sonraa, kısmet artık... Allah hepinize versin bende biran önce göreyim insallah kalp atışlarını.. bu arada izmirde olanlar gece gece aklınıza gebe miyim sorusu takılırsa tınaztepe hastanesi 24 saat test yapıyo ve 1 saat sonra veriyolar
ben 24 ocakda kaybettiğim meleğimi sat a göre 9 usg ye göre 7 haftalıkdı cnm kendi dr.uma ulaşamamıştım acile kaldırdılar beni ordaki dr.3 ay bekle dedi, hastanede o akşam kan aldılar tahlilerin temiz dediler.Düşük yaptığım akşamın gündüzüde evlenmeden önce gittğim dr.a gittim( evime ters kaldığından gebelikde başka dr.a başlamıştım fakat kanamam olunca bide ona gittim o ertesi gün gel alalım kürtajla dedi zaten o akşamda düştü ama kanamam vardı içerde parça kalmış dr. senin tam kürtaj olmadı dedi) ertesi gün hastaneden çıktığımda bide o dr.a (evlenmeden önce gittiğim) gittim yakındı zaten hastanelerde 6-7 ay bekle dedi yazın gel bi kontrollerini yapalım öyle hamile kal demişti, usg de falan baktı herşey normal dedi okadar.düşük üzerinede 5.adetim bitti.
24 ocakdan sonra 3-4 gün leke leke kanamam oldu, 22 şubatdada normal adetimi oldum ondan sonrada düzenli gitti zaten.
biraz uuzn oldu ama...
maşallah..varmıydı yokmuydu derken keseyi gördün ha ne diyeyim darısı başımıza:)kalbini ferah tut ki ege ye bi ece gelsin dimi ama :)
ayyyy canım çok sevindim yaaaaa hayırlı olsun inşallahhhh bende bulantıdan geberiyorummmmm offfffffff
alincim geçen seferde tebrik etmek istemişim seni ama aselkuzummmmmmmmmm yazmışım kusura bakmadın umarım, allah tamamına erdirsin tatlım, tekrar tebrik ediyorum, tam olarak kaç haftalıkmış pışıkçı minnoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?